pekte genç sayılmam yaş nerdeyse 31 oldu.. aslında şuan bebek düşüncemde yok ama seneye istiyoruz.. insanın aklında bile yokken başına böyle bir şey gelmesi kötü oluyorSaqelenqe ben de seninkini merakla bekliyorum. Sen genç anne adayıydın değil mi?
ben de bitkileri çok araştırdım civan perçemi ve hayıt tohumuna bir bak derimbenimde amh 1.29 fsh 14 3 aşılama yapıldı olmadı testere dişil alan pençesine başladım ve tüp bebiş düşünüyorum
Doğal denemelerin kaç aydır vardı?benimde amh 1.29 fsh 14 3 aşılama yapıldı olmadı testere dişil alan pençesine başladım ve tüp bebiş düşünüyorum
Sen şimdiden başla o zaman denemelere... Zamanlaman yani seneye olması çok mu önemli?pekte genç sayılmam yaş nerdeyse 31 oldu.. aslında şuan bebek düşüncemde yok ama seneye istiyoruz.. insanın aklında bile yokken başına böyle bir şey gelmesi kötü oluyor
Tatlim yaa bugun de gidemedm esim sehir disindaydi.yalnz da gondermiyorcanım sen bugün gitinmi doktora..
anladım cnm sende değişiklikler olursa aklına gelince yazabilir misin? bende kullanmayı düşünüyorum.doktor vermedi bilmiyordum burda duyunca sordum kullanabilirsin dedi ama fsh düşrmüyormuş sanırım öyle dedi.. bakalım yumurta kaliteli yapıyo diyenler var ondan kullansam diyorum tedbir amaçlı..Canim sekerpancari aciklamis zaten POF'u.Hsg temiz cikmis gozunaydin :) amh da iyi bence ya artik 40lara dogru gidiyorsun cunku 40tan sonra menopoz bile normal senin daha var yumurtan iyisin bence sadece cocuk sahibi olmak istedigin icin yasin dezavantajini yasayabilirsin onun disinda bir sorun yok gibi.
Canim biz yol ustundeki ilk eczaneden aldik direk yokmus ellerinde ama 2 saate getirecek oldular tamam dedik geldi de.Yani yakin eczane varsa git al yoksa da getirirler.Ben de cok korkarak basladim ama henuz olumsuz denecek bir sey yasamadim ozellikle DHEA konusunda o kadar korkulu ilaclar degiller :)Uykuya hic dikkat etmedim canim ya normal uyuyorum asiri bir sey olmadi yani olsa fark ederdim.
evet cnm bende sordum yok.bir sorsan güvenilir bir siteden alsam bende.eczanelerde yok canım benim, netten eşim aldı topladı hepsini,bir sorayım hangi siteden almış,bilgi veririm sana.
Emoois canim yeni gorebildim tedavin olacakmis cok sukur canim bu surecte dhea ni al ve incir ye keske hacamatta yaptieabilirsen.insallah bebisin mart gelmeden karninda olur canim benim
KIZLAR U DHEA nın dışı nasıl bende almak istiyorum biesteron dhea idi demii..neten baktım biraz daTeşekkür ederim canım benim. .haber bekliyoruz inşallah en yakın zamanda yaparlar. .bende incir yiyeyim bide biesteron kullanayım arı sütü bal polen propolis karışımları kullanıyorum bakalım 2 follikul birde 13.5mm follikul vvardı. Gelecek aya DHAiyi olur iinşallah ezgiii ALLAHIM BÜYÜK BENDE SENIN GIBI GEBE KALABILIRIM IINŞALLAH TUTAR TÜP BEBEGIMIZ. ..
DR DEDIki bir tane hastası 33 yasindaymis tek yumurtasi büyümüş yerlestirmisler sonra kendi ikiye bölünmüş rahim de ikiz olmuş mucize yaaa ALLAHIM ÇOK BÜYÜK. .MORAL OLDU BANA..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM
Canim yumos sayina takilma sakin dr sana dusuk doz verecek ilaclari bir tane bile olsa yeter en buyuk avantajin yasin canim benim yasin genc tutma ihtimali cok.bana embriyolog oyle demisti ben tek yumos diye uzulurken yasin genc siz daha avantajlisiniz demisti dheayi ihmal etme ben 2 kere aliyodum gercekten ise yariyor hadi hayirla insallah canimTeşekkür ederim canım benim. .haber bekliyoruz inşallah en yakın zamanda yaparlar. .bende incir yiyeyim bide biesteron kullanayım arı sütü bal polen propolis karışımları kullanıyorum bakalım 2 follikul birde 13.5mm follikul vvardı. Gelecek aya DHAiyi olur iinşallah ezgiii ALLAHIM BÜYÜK BENDE SENIN GIBI GEBE KALABILIRIM IINŞALLAH TUTAR TÜP BEBEGIMIZ. ..
DR DEDIki bir tane hastası 33 yasindaymis tek yumurtasi büyümüş yerlestirmisler sonra kendi ikiye bölünmüş rahim de ikiz olmuş mucize yaaa ALLAHIM ÇOK BÜYÜK. .MORAL OLDU BANA..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM
Evet canim biesteron dhea kutusu turuncumuydu neydi hatirlamiyorum nete yazinca gorsellerde cikioKIZLAR U DHEA nın dışı nasıl bende almak istiyorum biesteron dhea idi demii..neten baktım biraz da
sağol ezgiimm bende kullanayım yumurtayı kliteli yapar belkii ezgii dhea s hormonu ne demek sen biliyo musun..Evet canim biesteron dhea kutusu turuncumuydu neydi hatirlamiyorum nete yazinca gorsellerde cikio
Sen şimdiden başla o zaman denemelere... Zamanlaman yani seneye olması çok mu önemli?
sağol ezgiimm bende kullanayım yumurtayı kliteli yapar belkii ezgii dhea s hormonu ne demek sen biliyo musun..
Sessizmiş gerçekten :) işler çok yoğun, çok fazla giremiyorum 2 gündür :)bugün burası ne kadar da sessiz
Çok takma kafana.. Anca olur belki. Ama testlerini ihmak etme. Yaşından dolayı da olur mutlaka merak etme :)Şöyle canım.. ben iş değiştirdim daha 2 ay yeni oldu.. şuan çalıştığım ekipte 1 kişi doğum izninde diğeri de 3 aylık gebe şimdi bende yeni girmişken ben hamileyim diyemem
İşi bırakma gibi bir lükümüzde yok yeni ev aldık kredi ödüyoruz sadece eşimin maaşı ile geçinemeyiz..
bu sebeple en azından 1 yılımı doldurayım işte diye düşünüyorum.. ama amh kötü çıkarsa mecbur kalabiliriz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?