fsh yüksek olanlar

Saqelenqe ben de seninkini merakla bekliyorum. Sen genç anne adayıydın değil mi?
pekte genç sayılmam yaş nerdeyse 31 oldu.. aslında şuan bebek düşüncemde yok ama seneye istiyoruz.. insanın aklında bile yokken başına böyle bir şey gelmesi kötü oluyor

pekte genç sayılmam yaş nerdeyse 31 oldu.. aslında şuan bebek düşüncemde yok ama seneye istiyoruz.. insanın aklında bile yokken başına böyle bir şey gelmesi kötü oluyor
Sen şimdiden başla o zaman denemelere... Zamanlaman yani seneye olması çok mu önemli?

anladım cnm sende değişiklikler olursa aklına gelince yazabilir misin? bende kullanmayı düşünüyorum.doktor vermedi bilmiyordum burda duyunca sordum kullanabilirsin dedi ama fsh düşrmüyormuş sanırım öyle dedi.. bakalım yumurta kaliteli yapıyo diyenler var ondan kullansam diyorum tedbir amaçlı..

Emoois canim yeni gorebildim tedavin olacakmis cok sukur canim bu surecte dhea ni al ve incir ye keske hacamatta yaptieabilirsen.insallah bebisin mart gelmeden karninda olur canim benim

Teşekkür ederim canım benim. .haber bekliyoruz inşallah en yakın zamanda yaparlar. .bende incir yiyeyim bide biesteron kullanayım arı sütü bal polen propolis karışımları kullanıyorum bakalım 2 follikul birde 13.5mm follikul vvardı. Gelecek aya DHAiyi olur iinşallah ezgiii ALLAHIM BÜYÜK BENDE SENIN GIBI GEBE KALABILIRIM IINŞALLAH TUTAR TÜP BEBEGIMIZ. ..
DR DEDIki bir tane hastası 33 yasindaymis tek yumurtasi büyümüş yerlestirmisler sonra kendi ikiye bölünmüş rahim de ikiz olmuş mucize yaaa ALLAHIM ÇOK BÜYÜK. .MORAL OLDU BANA..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM

KIZLAR U DHEA nın dışı nasıl bende almak istiyorum biesteron dhea idi demii..neten baktım biraz da

Canim yumos sayina takilma sakin dr sana dusuk doz verecek ilaclari bir tane bile olsa yeter en buyuk avantajin yasin canim benim yasin genc tutma ihtimali cok.bana embriyolog oyle demisti ben tek yumos diye uzulurken yasin genc siz daha avantajlisiniz demisti dheayi ihmal etme ben 2 kere aliyodum gercekten ise yariyor hadi hayirla insallah canim

Evet canim biesteron dhea kutusu turuncumuydu neydi hatirlamiyorum nete yazinca gorsellerde cikio
sağol ezgiimm bende kullanayım yumurtayı kliteli yapar belkii ezgii dhea s hormonu ne demek sen biliyo musun..

Sen şimdiden başla o zaman denemelere... Zamanlaman yani seneye olması çok mu önemli?

Şöyle canım.. ben iş değiştirdim daha 2 ay yeni oldu.. şuan çalıştığım ekipte 1 kişi doğum izninde diğeri de 3 aylık gebe şimdi bende yeni girmişken ben hamileyim diyemem
İşi bırakma gibi bir lükümüzde yok yeni ev aldık kredi ödüyoruz sadece eşimin maaşı ile geçinemeyiz..
bu sebeple en azından 1 yılımı doldurayım işte diye düşünüyorum.. ama amh kötü çıkarsa mecbur kalabiliriz tabi..

sağol ezgiimm bende kullanayım yumurtayı kliteli yapar belkii ezgii dhea s hormonu ne demek sen biliyo musun..

canım önce doktora danış. ben de yumurtam az diye kullanmak istedim. doktora danıştım nasıl olsa takviye bu ilaç değil diye düşündüm ama doktorum izin vermedi
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedi

Ben de hastanedeyim off gelmiyo sıra sıkntdan patladm.bizim burda kadin doguma gitmek iskence.malum pırpırım tohumu ureme var ortalama 5 cocuk .10 lu cocuk sayilari da hic az degil.biz bir taneyi zor yapiyorz hele ki zor sartlarda nasil bu kadar doguruyolar hayret ediyorm.smdi yanmda 44 yasnda kadin var 6. ya gebeymis.ben kizimi gunduz 12 de dogurmustum ve kizim o gun dogan 100. bebekti.sadece o hastanede.ee dusunun artik..Allahin isi iste..

Çok takma kafana.. Anca olur belki. Ama testlerini ihmak etme. Yaşından dolayı da olur mutlaka merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…