- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
anlıyorum yaaa muayene olmak bile bir dertBen de hastanedeyim off gelmiyo sıra sıkntdan patladm.bizim burda kadin doguma gitmek iskence.malum pırpırım tohumu ureme var ortalama 5 cocuk .10 lu cocuk sayilari da hic az degil.biz bir taneyi zor yapiyorz hele ki zor sartlarda nasil bu kadar doguruyolar hayret ediyorm.smdi yanmda 44 yasnda kadin var 6. ya gebeymis.ben kizimi gunduz 12 de dogurmustum ve kizim o gun dogan 100. bebekti.sadece o hastanede.ee dusunun artik..Allahin isi iste..
Çok takma kafana.. Anca olur belki. Ama testlerini ihmak etme. Yaşından dolayı da olur mutlaka merak etme :)
Sekercim bu arada sabah hocanin esini aradm muskayi hatrlatmak icin o da esini arayip bana dondu.seninkini gotrmus digerini sen sonradan soyledgin icin unutmus yapmayi.su an da da taziyede dedi.normalde cuma ezanina kadar yapmasi lazim ezana bir saat vardi lutfen onu da yapin diye cok israr ettim.neyse Allah razi olsun yapmis ve birakmis alacagmz yere.esim az once aradi aldim dedi.iki tane degil mi dedim evet dedi oh cok rahatladm.ikincisi kimin diyor o da yedekte kalsin dedim :) valla sabahtan cok gerildm seninki olmadi yetiseck mi diye.cok sukur kismetin varmis.nasil kullanacagmzi ozelden atarm bi araanlıyorum yaaa muayene olmak bile bir dertgüzel haberler alda gerisi önemli değil artık bekliyceksin herhalde birazcık..çok anaç ve doğurganlar maşallahhhh ne diyimki, en yakın arkadaşımda diyarbakırda görevli :)
canım önce doktora danış. ben de yumurtam az diye kullanmak istedim. doktora danıştım nasıl olsa takviye bu ilaç değil diye düşündüm ama doktorum izin vermedi
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedi
oyyy hadi bakalım dua edelim hemde ilaçlarda vesile olsunda büyüsün yumoşlar ben klomene de bu konuda güveniyorum aslında yani bir çok bizim durumumuzdaki tedavide oldukça etkili olmuş, hadi bismillah diyip kullan,kızlar arı sütü polen propolis te yum için etkili demişlerdi.doğal olduğu için zararı olmaz onlardanda tüket istersen.beslenmene dikkat et, şöyle ceviz badem fındık balık abartıya kaçmadan, ben yazdım ama işte zaten bildiğin şeyler dimi tatlım :) küçük olsun büyüsün bizim olsun inşallah,gitmekte görmekte kısmetinde varmış senin, çok iyi haber bu,beklentiye girmeyiz ama konrtolüde elden bırakmayız,hep şöyle derim; ben kendimi kış tutayımda yaz olursa ne ala :) dr. da iyiymiş boş geçirmeyelim demiş süper.bakalım bakalım neler olacak :) olsuunn o yum larada maşallahhhNihayet muayene oldum.kizlarr uzun zamndr hic folikulm yoktu.aslnda duznli baktrdgm soylenemez ama her baktrdgmda folikul kiriltisi olmazdi.neyse dr bakti bugun adetmn 5.gunu olmasna ragmen hala kanaman olmasi iyi birsey dedi.ve sag yumurtalgmda hic folikul yok yine.(ilginctr ara ebeleri elle baktgnda sag da hic yok derler sol da az) neyse solda iki folikul goruldu hatta gosterdi dr bana.biri 7 digeri 5 mm olmk uzere iki folikul.cok sasirdm cok sevndim.boyutlari cok iyi degil adetn 5.gunu 11 mm olmasi lazimdi ama gelisebilir dedi klomen verdi ilk defa kullanicam.denemekte fayda var bos gecrmeyelm dedi.ayrica rahim duvarm cok inceymis bunu her dr soyluyor zaten.cyclo prognova verdi sadece beyazlarini ic.rahim duvari inceligi icin icecem.klomen 5 gun icicem ilac bittkten 3 gun sonra gidip baktrcam tekrar.gulneva ve sekercim iyi ki israr ettinz git diye.yoksa hic niyetm yoktu inanin.tesekkur ederm size.evet tablo cok iyi degil ama en azndan benm icin cok iyi bir gelisme.ne folikulm vardi ne kucuk folikullere baglayabilecgm bir umidim..yine de beklntiye girmicem sonucta dedgm gibi cok parlak bi durum degil.bakalm bekleyip gorecez..
Allah razı olsun canım yapandanda gönderendende,çok zorlamasaydın keşke, birde gerilmişsin falan yazık yaaa.neyse şimdiden çok çok teşekkür ederim.Sekercim bu arada sabah hocanin esini aradm muskayi hatrlatmak icin o da esini arayip bana dondu.seninkini gotrmus digerini sen sonradan soyledgin icin unutmus yapmayi.su an da da taziyede dedi.normalde cuma ezanina kadar yapmasi lazim ezana bir saat vardi lutfen onu da yapin diye cok israr ettim.neyse Allah razi olsun yapmis ve birakmis alacagmz yere.esim az once aradi aldim dedi.iki tane degil mi dedim evet dedi oh cok rahatladm.ikincisi kimin diyor o da yedekte kalsin dedim :) valla sabahtan cok gerildm seninki olmadi yetiseck mi diye.cok sukur kismetin varmis.nasil kullanacagmzi ozelden atarm bi ara
hadi gözün aydınn.. cyclo da işe yarar inşallahhNihayet muayene oldum.kizlarr uzun zamndr hic folikulm yoktu.aslnda duznli baktrdgm soylenemez ama her baktrdgmda folikul kiriltisi olmazdi.neyse dr bakti bugun adetmn 5.gunu olmasna ragmen hala kanaman olmasi iyi birsey dedi.ve sag yumurtalgmda hic folikul yok yine.(ilginctr ara ebeleri elle baktgnda sag da hic yok derler sol da az) neyse solda iki folikul goruldu hatta gosterdi dr bana.biri 7 digeri 5 mm olmk uzere iki folikul.cok sasirdm cok sevndim.boyutlari cok iyi degil adetn 5.gunu 11 mm olmasi lazimdi ama gelisebilir dedi klomen verdi ilk defa kullanicam.denemekte fayda var bos gecrmeyelm dedi.ayrica rahim duvarm cok inceymis bunu her dr soyluyor zaten.cyclo prognova verdi sadece beyazlarini ic.rahim duvari inceligi icin icecem.klomen 5 gun icicem ilac bittkten 3 gun sonra gidip baktrcam tekrar.gulneva ve sekercim iyi ki israr ettinz git diye.yoksa hic niyetm yoktu inanin.tesekkur ederm size.evet tablo cok iyi degil ama en azndan benm icin cok iyi bir gelisme.ne folikulm vardi ne kucuk folikullere baglayabilecgm bir umidim..yine de beklntiye girmicem sonucta dedgm gibi cok parlak bi durum degil.bakalm bekleyip gorecez..
Rica ederm tatlim.vesile olsun insallhAllah razı olsun canım yapandanda gönderendende,çok zorlamasaydın keşke, birde gerilmişsin falan yazık yaaa.neyse şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Tesekkurler evet cyclo da rahim inceligi icin ise yarar umarm her dr rahim ince diyordu ama bisey vermiyorlardi bunun icin.bakalm bekliyecez..hadi gözün aydınn.. cyclo da işe yarar inşallahh
Sagol cnmm karsilikli hep guzel haberlermz olsunfarahcıım çook sevindim hadii güzel haberlerle gel her zamAN canıımm..
Cok sagol cnm.inan ben de oyleyim sizlerden guzel haberler alinca kendimin ki kadar seviniyorm.evet minik minicik bi folikul ama olsun bu da iyidr.degerlendrmk lazim.cok ta bekleyis icine girmeden sabirla dua ile sonucunu bekliyecem.kismetim de varsa olur elbet..Farrahcigim cokkkk sevindimmmmmm bitanem yaaaaa inan kiii bir tane olsada ne kadar büyük bir umutttt. .ama biliyor musun dr çok iyiymiş. Belkide klomenle buyur 2 yumurtan olur hıc yoktan tüp bebek yaparsın veeeeeee ezgininki gibi senın kide tutar farrahcigim inanki kendime olmuş gibi çok sevindim tatlım ya haydi hayırlısı. .
Selam Farrah... Benim doktorum kullanmayı bitirmeden klomeni, görmek istedi haberin olsun. Yani 8. hapımı aldıktan sonra (toplam 10). Adetin 9. gününde yani. Doktor mu 3 gün sonrasında gel dedi? Geç olmasın da erken olsun... Bir bilgi olarak söylemeden edemedim.Nihayet muayene oldum.kizlarr uzun zamndr hic folikulm yoktu.aslnda duznli baktrdgm soylenemez ama her baktrdgmda folikul kiriltisi olmazdi.neyse dr bakti bugun adetmn 5.gunu olmasna ragmen hala kanaman olmasi iyi birsey dedi.ve sag yumurtalgmda hic folikul yok yine.(ilginctr ara ebeleri elle baktgnda sag da hic yok derler sol da az) neyse solda iki folikul goruldu hatta gosterdi dr bana.biri 7 digeri 5 mm olmk uzere iki folikul.cok sasirdm cok sevndim.boyutlari cok iyi degil adetn 5.gunu 11 mm olmasi lazimdi ama gelisebilir dedi klomen verdi ilk defa kullanicam.denemekte fayda var bos gecrmeyelm dedi.ayrica rahim duvarm cok inceymis bunu her dr soyluyor zaten.cyclo prognova verdi sadece beyazlarini ic.rahim duvari inceligi icin icecem.klomen 5 gun icicem ilac bittkten 3 gun sonra gidip baktrcam tekrar.gulneva ve sekercim iyi ki israr ettinz git diye.yoksa hic niyetm yoktu inanin.tesekkur ederm size.evet tablo cok iyi degil ama en azndan benm icin cok iyi bir gelisme.ne folikulm vardi ne kucuk folikullere baglayabilecgm bir umidim..yine de beklntiye girmicem sonucta dedgm gibi cok parlak bi durum degil.bakalm bekleyip gorecez..
Niye o kadar değişkenmiş biliyor musun? Sen rahat ol biraz, üzülüyorsan birşeylere kafanı dağıtma mekanizmaları geliştir :)Teşekkür ederimm.. bakalım yarın herşey belli olacak.. fsh çok değişken çok güvenmiyorum 5,5 çıkmış olmasına..
Farrah, doktorlar rahim inceliğini nasıl anlıyorlar? Bir bilgin var mı? Elle muayene mi? ultrason?Tesekkurler evet cyclo da rahim inceligi icin ise yarar umarm her dr rahim ince diyordu ama bisey vermiyorlardi bunun icin.bakalm bekliyecez..
ulrtasonla muayene ediyorlar canım adetin tarihine göre beli bir incelikte sonrasıda belli bir kalınlıkta olması gerek..çatlatma iğneni yaptıktan sonra rahim en az8mm ve 12mm arasında olması gerek rahim ne kadar kalınsa emriyo o kadar kolay gömülüyor rahime..Farrah, doktorlar rahim inceliğini nasıl anlıyorlar? Bir bilgin var mı? Elle muayene mi? ultrason?
Çok teşekkürler bu bilgiler için. 9. günümde kontrole gideceğim. Klomen bitmeden... Bakalım belki o zaman bakıyordur. Herşeyi bize söylemiyorlar herhalde... Sorarsam söylerulrtasonla muayene ediyorlar canım adetin tarihine göre beli bir incelikte sonrasıda belli bir kalınlıkta olması gerek..çatlatma iğneni yaptıktan sonra rahim en az8mm ve 12mm arasında olması gerek rahim ne kadar kalınsa emriyo o kadar kolay gömülüyor rahime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?