Pekcok neden var gibi en cok stres onemli diyorlar fsh icin..Niye o kadar değişkenmiş biliyor musun? Sen rahat ol biraz, üzülüyorsan birşeylere kafanı dağıtma mekanizmaları geliştir :)
Ben ilk defa klomen kullanicam tatlim pek bilgim yok klomenle ilgili.dr gunde iki tane iceceksin ilaclar bittikten uc gun sonra gel dedi.5 gunde bitiyor zaten.Selam Farrah... Benim doktorum kullanmayı bitirmeden klomeni, görmek istedi haberin olsun. Yani 8. hapımı aldıktan sonra (toplam 10). Adetin 9. gününde yani. Doktor mu 3 gün sonrasında gel dedi? Geç olmasın da erken olsun... Bir bilgi olarak söylemeden edemedim.
Gulneva soylemis zaten evet ultrasonla bakiyorlar.rahim inceligi gebelige engel.ama ince oldu mu doktor soyler zatenFarrah, doktorlar rahim inceliğini nasıl anlıyorlar? Bir bilgin var mı? Elle muayene mi? ultrason?
Sagol cnm ya valla sizin korkunzdan gittim:) iyi ki israr ettin.yok cnm kendlgmden adet olmadm triseguens kullaniyordm.dedigim gibi hani cok iyi degiller ama degerlendirebilecek degerde olduklari icin elbette sukrediyorum.bundan sonraki surec bekleme sureci.bakalm hayirlisi artk..canım tablooo çoook iyi iki folükül var daha ne olsun cancağızım..bu doktoru sevdim canım tedavi şekli biraz değişik.bende de rahim inceliği oluyor klomenle hiçbir hap başlatmıyor benim doktorum..neymiş efendi yumurtanın kaltesi bozulurmuş..sanki şimdiye kadar çok kaliteliydi de yumoşlarım..çook sevindim senin adına adet kendimi geldi canım söktürücü bişey aldınmı..kış geldi başladı bizim ymoşlar çalışmaya..
Insallah canm.biz ilacimizi alicaz gerisi Rabbime kalmis..Farrahcigim masallah follikullerin merhaba demis.rabbim arttirsin bakarsin surpriz olur klomen buyutuyor yumoslari hadi hatirlisi insallah
Belki sen adetin daha erken bir tarihinde başladıysan... Doktorun daha iyi belir. Bakma bana... Ben 5.günün sonunda başlamıştım nerdeyse.Ben ilk defa klomen kullanicam tatlim pek bilgim yok klomenle ilgili.dr gunde iki tane iceceksin ilaclar bittikten uc gun sonra gel dedi.5 gunde bitiyor zaten.
ben de cylo kullanıyorum.adet düzenlesin diye ve rahimde incelme var demişti doktor ve bunu kullandığım klomenlere bağladı.inşallah fayda görürüz cnm.Tesekkurler evet cyclo da rahim inceligi icin ise yarar umarm her dr rahim ince diyordu ama bisey vermiyorlardi bunun icin.bakalm bekliyecez..
seni hepimiz çok iyi anlıyoruz cnm yaşayan bilir ik duyduğumda tek başımaydım ve şiddetli bi baş dönmesi yaşıyordum o aralar.üzüntüden hastanelik oldum.ama üzülmekle elime bir şey geçti mi tabiki hayır.ama işte insan o ara kabullenmekte zorlanıyor.... rabbim bu imtihanı da inşallah güzel haberlerle gölmümüze göre atlatmayı nasip etsin...çeken bilir..Ve korktugum basima geldi az once amh sonucumu mail attilar 0.58
Simdi ne yapacagim hic bilmiyorum. Bu kadar dusuk olacagini hic beklemiyordum.,
Cok kotuyum dayimlarda herkes beni bekliyor nasil onlara belli etmeden oturacagim
inşallah cnm güzel gelişmeler olur.rabbim büyük.senin en son fsh kaçtı bakıldı mı bu sefer? ya bende de yumiş çıktı bu ay ama fsh yüksek diye tedaviye başlatmadılar...Nihayet muayene oldum.kizlarr uzun zamndr hic folikulm yoktu.aslnda duznli baktrdgm soylenemez ama her baktrdgmda folikul kiriltisi olmazdi.neyse dr bakti bugun adetmn 5.gunu olmasna ragmen hala kanaman olmasi iyi birsey dedi.ve sag yumurtalgmda hic folikul yok yine.(ilginctr ara ebeleri elle baktgnda sag da hic yok derler sol da az) neyse solda iki folikul goruldu hatta gosterdi dr bana.biri 7 digeri 5 mm olmk uzere iki folikul.cok sasirdm cok sevndim.boyutlari cok iyi degil adetn 5.gunu 11 mm olmasi lazimdi ama gelisebilir dedi klomen verdi ilk defa kullanicam.denemekte fayda var bos gecrmeyelm dedi.ayrica rahim duvarm cok inceymis bunu her dr soyluyor zaten.cyclo prognova verdi sadece beyazlarini ic.rahim duvari inceligi icin icecem.klomen 5 gun icicem ilac bittkten 3 gun sonra gidip baktrcam tekrar.gulneva ve sekercim iyi ki israr ettinz git diye.yoksa hic niyetm yoktu inanin.tesekkur ederm size.evet tablo cok iyi degil ama en azndan benm icin cok iyi bir gelisme.ne folikulm vardi ne kucuk folikullere baglayabilecgm bir umidim..yine de beklntiye girmicem sonucta dedgm gibi cok parlak bi durum degil.bakalm bekleyip gorecez..
Tatlim hic kacirma cok guzel, hemen degerlndir.benim de oyle bir suyum var bahsetmistim.bitki kokleri kaynatlmis 5 lt lik bie su sabah aksam iciyorm.20 gun oldu sanirim.belki ondan folikulum olustu ha bir de duali suyum var onu da iciyorm.biz elimzden geleni yapalm dokroru, dualari ihmal etmyelm boyle alternatf yontemler de deneyelim.sifa nerden gelir bilinmez cnm.bak ben ara ebelerine gittm bitkiciler sifacilar dolastm.hacamat yaptrdim.ne igrenc macunlar yedim hele suan ictigim su zıkkım gibi.ne sogan kurleri incir kurleri yaptm.hayit sularini az cekmedm kafama.muska yaptrdm bugun geldi sukur.ee doktoru da birakmadm taa Ankara ya gittm en iyi doktora.sonuc negatf olacak olsa bile en azindan biliyorm ki elimden geleni yapiyorm icim rahat.sifam nerden nasil gelir bilemem.ama onmli olan yilmamak umudu kaybetmeden emin adimlarla ilerlemek..sen de goruyorm ki daha guclu daha inanclisin.hic gardini dusurme bu yolda herseye hazirlkli ol...Iyi akşamlar kızlarrrr☺
burda birtane adam var bitki köklerini kaynatıp kavanoza koyup veriyormus. Benim bir hastamin spermi çok düşüktü 2 katına yükselmiş. .26 yıldır yapiyormus adam.aradim ben erken menopozdayim dedim.fsh 50 i gördü mü dedi.89 u gördü dedim. Yumurta olmuyor bu ay 3 tane vardı dedim.adam şifa ALLAH TAN yararını gören çok oldu dedi.daha kötü durumda olanlar da vardı dedi.yarari oldu dedi.erkeklerdeki sorun daha zor dedi.bayanlari tedavi etmek daha kolay dedi.yarin gidecem eşimle deneyecem hastam yararını görünce onu bekliyordum inşallah banada yararı olur. Bir bakmissiniz 6 tane falan yumurta olmuş. Ayyy ozaman tutsun tüp bebekler inşallah hayırlısı bakalım. .
Sagol cnm insallh.en son gecen ay fsh im 45 idu.bu sefer olctrmedim.doktorm iki ay sonra olc demisti.fsh i her ay olctrunce zaten strese giriyo insan.inşallah cnm güzel gelişmeler olur.rabbim büyük.senin en son fsh kaçtı bakıldı mı bu sefer? ya bende de yumiş çıktı bu ay ama fsh yüksek diye tedaviye başlatmadılar...
Insallh cnm.ben ilk defa klomen kullaniyorm ama bana hep rahim duvarn cok incelmis diyorlar.aslnda normal dogum olsun diye cok zorladi doktorm.cok ilac verdi alttan ve damardan iki gun boyunca.olmadi zaten sezeryan oldum.dogumdan sonra bana dedi ki valla rahmin cok incelmisti nerdeyse gidiyordunben de cylo kullanıyorum.adet düzenlesin diye ve rahimde incelme var demişti doktor ve bunu kullandığım klomenlere bağladı.inşallah fayda görürüz cnm.
Ben de bugun basladm hemen.adetimin 5.gunu yani.her doktorun yontemi farkli olsa gerek.Belki sen adetin daha erken bir tarihinde başladıysan... Doktorun daha iyi belir. Bakma bana... Ben 5.günün sonunda başlamıştım nerdeyse.
Canim ben de yaklasik 1 yil once amh sonucumu aldim seninkine benzer sekilde 0.5 cikmisti.Cok yikildim , cok agladim.Bir yil gecti ama bu surec de cok zor gecti.Yine de bu ay doktora gittigimde bana o kadar olumsuz bir tablo cizmedi.Folikullerim de vardi iki yumurtalikta da fena degildi yani durum o yuzden hemen yipratma kendini 0.5 amh dusuk rezerv ama umutsuz bir rezerv degil.Sanirim sen hemen cocuk istemiyordun ama bilmiyorum bence ertelemeyin zaten hemen olmayabilir belki surer biraz o yuzden bu zamani kaybetmeyin derim cocuk rizkiyla gelir derler anne-babalar da yardim eder belki yumurtalar cok kiymetli bizde zaman da oyle hic beklemeyin derim.Ve korktugum basima geldi az once amh sonucumu mail attilar 0.58
Simdi ne yapacagim hic bilmiyorum. Bu kadar dusuk olacagini hic beklemiyordum.,
Cok kotuyum dayimlarda herkes beni bekliyor nasil onlara belli etmeden oturacagim
Tatlim benim de gozum seni aradi ama tahmin ettm dersleri yogundr dedim.cok sagol cnm insallah bakalm ne olucak.bir klomenim eksikti o da oldu tam oldu :) hep dualarmdasnz zaten.insanin baskasina ettgi dua daha makbuldur sen de bizi unutma :)Farrah cok sevindim senin adina hadi bakalim kullan klomeni senin de tedavine start verelim :) insallah guzel sonuclara kavusursun.Ben yogunum bu ara dersler vs cok giremiyorum ama dualarimdasiniz , sizde bana dua edin lutfen :) yazamasam da ara ara girip okuyorum.
Benim 2 hafta sonra sinavim var , 2 aylik surecteki derslerin hepsini tek sinavda veriyoruz ona girecegim mecbur anca yetisiyor.Sonrasinda da ayda bir olacak sinavlarim iyice karisacak is ama napalim Allah saglik versin.Cok giremicem bu haftalarda ama sizde benim hem aklimda hem dualarimdasiniz takip ederim hepinizi yazamasam da :) kizini op benim icin insallah bu ayki folikullerden ona bir kardes gelir bazasindan cikarir oyuncaklarini oyy yerim onu benTatlim benim de gozum seni aradi ama tahmin ettm dersleri yogundr dedim.cok sagol cnm insallah bakalm ne olucak.bir klomenim eksikti o da oldu tam oldu :) hep dualarmdasnz zaten.insanin baskasina ettgi dua daha makbuldur sen de bizi unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?