fsh yüksek olanlar

Canim puregon catlatma ignesimiydi oyle hatirliyorum sanki.ben onu vurulmadim ama baska catlatma ignesi vurulmustum.bitanem follikul sayin cok cok iyi yani 7 tane. Ignelerle bunlari buyutecekler tatlim.kaci buyurse toplayacaklar.esin asker mi gata yazmissin.gata da yapiliyormu tup tedavisi.cok iyi bi hastane

Sekercim tamam netten baktim yumurta arrttirici buyultucu igneymis.gobekten vurcaksin sanirim tatlim.hadi hayirlisi balim ben buna benzer gonal f ve menogon kulanmistim
Ama benim pek follikulum yoktu olmamisti o tedavim.senin follikul sayin cok cok iyi

Evet folikül var bende gördüm ama kalitesi düşük, evet evet göbekten vurucam artık nasıl vurucaksam o da ayrı bir mesele, neyse Allah bir kolaylığını verir herhalde, olmadı eczacıya falan rica ederim, eşim değil kaynım ve kayınpederim asker bende faydalanabiliyorum çok şükür. Teşekkürler ilgin için bu arada, hayırlısı bakalım

Canim gobeginin 2 parmak altina sok igneyi cok kolay esin de yapabilir sen korkarsan.canim yumosun kaliteli olup olmadigin su an bilemeyiz igneler bitince senden tekrar e2 ve progesteron tahlili alacaklar o tahlil sonuclarinda belli olur

Canim gobeginin 2 parmak altina sok igneyi cok kolay esin de yapabilir sen korkarsan.canim yumosun kaliteli olup olmadigin su an bilemeyiz igneler bitince senden tekrar e2 ve progesteron tahlili alacaklar o tahlil sonuclarinda belli olur
Hımmm anladım o zaman belli olacak yani, eşim yanımda değilki,gene iş başa düştü canım benim, yaparım Allah ın izniyle,e2 ve progesteron dan sonra opu ya karar verilecek yani.bunu sormamışım bir tek.

Canim haklisin ama telas yapmamin sebebi amh 0.5 fsh 30u gordu.Yani benim gibi hastalarda dogal deneyin demek bosa zaman kaybi bence bu zayif yumurtalarla.Benim su an evlenmemin sebebi yumurtalarim tukenmeden cocuk sahibi olmak ilerde pismanlik yasamamak zaten.Yani okulum bitsin gelirim olsun diyecek olsaydim evlenmezdim ki niye evlilik sorumlulugunun altina gireyim.Okulum 6 yil , mezun olmama en az 4 sene var ilerde her seyim olsa yumurtam olmazsa anlami yok.Ki benim fsh 6 ayda 10dan 30 a cikti 4 senede ne olur.Embriyo dondurmayi da onumuzdeki 3-4 ay icin dusunuyorum sonrasinda dusunmuyorum transfer ettiririm cunku tutarsa eger karnim cikmadan bu sene okulu tamamlayabilirim.Haklisin canim kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz bosa kafaya takiyoruz ama bu benim kisiligim hep garanticiyimdir o yuzden boyle oluyor.Canim bir de sen inancli bir insansin gordugum kadariyla yumurta donasyonu dinen caiz bir uygulama degil yani sen bilirsin ama bunu bir kez daha dusun derim.Sonucta esinin bir kizi var olan bebeklerin ondan bir farki olmayacak hatta daha kotu hem anneleri belli bilinmeyecek hem de esinle o kadin arasinda nikah olmadan cocuk dunyaya gelecek ben iyi dusun derim canim ama tabi bu benim sahsi fikrim ne yasiyorsun hissediyorsun bilemem.

Canim ya 7 folikulun var daha ne olsun benim 7 tane olsa zil takip oynarim , sana lazim olan bir tane zaten doktorun neden boyle umutsuz sana karsi gayet iyi durumun sen zorlasan normal bile olabilir senin.Benim doktorum sagda 3 solda da 3 olsa ne guzel olur demisti bana dusun senin 7 tane var.Insallah buyur canim yumoslarin ama sakiiin umutsuz olma.

Sekercimmm hiç canını sıkma biz ölek ozaman yaaa.topu topu zorla 3 follikul oldu 2 aydir tüp bebek yapacağız buna rağmen.senin maşallah çok yumurtan var şükür maşallah. .dr nerden biliyor yaa boş çıkacağını. .sen bakma dr a..inşallah herşey Güzel olacak arkadaşım inanki yumurta sayın çok iyi normal insanlar gibi çok şükür. ..ıcını ferah tut tatlım hersey güzel olacak kk kk kk ALLAHIN IZNIYLE

Sekercim niye huzursz oluyorsun lutfen olumlu dusun.bak ne guzel masallah 7 yumurtan var.emel dogru diyor biz olelim o zaman:) aylarca yillarca bir folikulun yolunu gozluyorz bir iki tane olsa ucuyorz sevincten.hem sen bir igneleri kullan bakalm o zaman belli olur kaliteli mi, gelisme gosteriyor mu diye.doktorlar zaten hep olumsz konusur sen de takma.bak ezgi ye doktoru ona aciyarak bir umit kullan bakalm klomen verdi ne oldu buyudu cok guzel yumoslari.iki tane tekti ustelik.bir tanesi can oldu.guzel dusun guzel olsun cnm...

canım 3 seneden beri çook yıprandım madi manevi Allahım büyük yol göstersin bana son çaree olarak düşünüyorum..inş Rabim o yollara düşürmeden kendi yumurtlarımla hamile kalayım..canım sen daha çok yenisin inan bu fsh yüskekliğimi öğrendim öğreneli hiç Anne olamama fikri beni çıldırtıyor bazn kafamda binbirtürlü düşünceler kafayı yeme radesine kadar geliyorum duygularım çok karmakarışık ..canım kim isterki böyle bişeyi ama hayat bizi nereye sürüklüycek bilemiyoruz işte..biraz araştırma yaptım yılda 10000 çift Kıbrıs yada başka ülkelere giderek yumurta veya sperm donasyonu yaptırıyormuş..rakamlara bakarsak hiçte küçümsencek gidi değil..canım eşininde kızı var demişsin inan ben onu kendi evladım gibi seviyorum koluyorum başına bişey gelcek diye..canım dediğim gibi buda hücre olarak karnıma konulacak benim canımla kanımla beslenicek kendi evladında farkı olamaz ki..neyse canım ya bu soon çare diyorum zaten..canım sana anlatmaya çalıştığım tüp bebklede olucak garantisi yok olamyıncada çok büyük yıkım oluyor insan için..bu tedaviye başladığında herşeyi göze almazsan sonraki yıkım büyük oluyor..ben hep hakımda hayırllsıs olsun diye dua ettim tedavilerime başlayınca..belkide tutsada düşücekti doğsada sağlıkısız olucaktı..her şerde mutlaka vardır bir hayır..inançlı biri olarak biz derdimizin çaresinin arıyorsak tedavilerimiz devam ederken acaba büyücekmi acaba tutucakmı tabiki evham yapıyoruz ama Rabim kaderimizde evlat bahsetmişse zaten olur..ben 4 tedavimdede yumurtalarım hep kalitesiz çıktı artık kendı yumoşlarımda umudum kalmadı gibi..tabi arada iptal tedavilerimin sayısını unutum..

Kuzum yaa sıkma canini.hersey yoluna variyor.biz ne planlasak ne hayal etsek boş.Hakkmda hayirlisi diye dua et bol bol.belki herseyin normale doner okulun bitene kadar bebegi bekletebileck seviyeye gelirsin.olmadi birkac aya duser bebisin rahmine.yaza dogum yaparsn.annen kayinvaliden bakar bebise sen okula gider gelirsin olmadi bir yil dondurursn.yasin daha cok genc.okulunu bitireceksn elinde hem cennet kokulun hem diploman olacak.Allah buyuktur canm.gencsin guzelsin basinda ailen var, bircogunun giptayla baktgi bir bolumde okuyorsun.sansinin kiymetini bil, uzme tatli canini.hayat ne getirir belli olmaz.Neylerse guzel eylesin yaradan.bu guzel yillarini uzulerk gecrme zaman hizli akiyor ilerde pisman olursun.Su an yasadgn herseyin bir sebebi var yasadgn her zorlugun bir mukafati var...icin dolu biliyorm seni her zamn dinleyecek ablalarn var , icine atma biz burdayiz...

Hımmm anladım o zaman belli olacak yani, eşim yanımda değilki,gene iş başa düştü canım benim, yaparım Allah ın izniyle,e2 ve progesteron dan sonra opu ya karar verilecek yani.bunu sormamışım bir tek.
canım 7 yumoşun varmış Maşallah diyelim inş hepsi dolu çıksın..canım benim bütün tedavilerim klomenle oldu bu tedavimde kalçadan ilave iğne olmuştum menegon..senin iğnende yumurta büütmek için..şimdi inş büyüyüp dolu çıkıp birinci kalite dölensinler diye dua edelim..büyürlerse progesteron ve e2 güzel çıkar zaten ben o tahlilerde hiç takılmadım zaten..senin kan dğerlerin benim değerlerime çok benziyor..benimde fsh 12 lh 6 e250 biraz yüksek ama benim biliyorsun e2 güzel olmasına ramen dölenmedi ..dölenmemesinin sebebini labortuvara bağlıyorum canım..opu olduğu gün oranın sorumlusu emriyolog ve opu doktorum yurt dışındalardı başka doktor ve emriyolog işlemlere katıldı..ben onların beceriksizliği diyorum..çünkü eşte problem olmayınca dölenmeme gibi bişey olamazmış..neyse canım ya herşeyde vardır bir hayır diyelim o merkezi eledim ben şimdi son kez memeorialde şansımı deniycem semra hanımı çok övüyorlar labortuvarlarıda çok gelişmiş..başka yerde yumoşları dölenmeyen bir arkadaş memeorialde tüp bebek yaptırdı şimdi hamiş canım..

bunun üstüne bişey söylenmez çok güzel anlatmışsın canımcığım..

bunun üstüne bişey söylenmez çok güzel anlatmışsın canımcığım..
Arkadas cok genc, duygulari agir basiyor.bazi seyleri zamnla asacak olsa da simdi sanci cekmesi normal.ben de onun gibiydm biraz, tabi onun okul durumundan dolayi daha zor.ben 19 da evlndm arkadslarm gezip tozarken ben anca evin tozunu aliyordm:) cok zor zamnlar yasadm esimin ailesi cok zor ustelik ayni binadayz.hep keske evlenmeseydm off niye evlndm diye diye yedim kendimi.o guzelm yillarmi psikolojm bozuk gecrdm.ama fsh la tanisnca sukrettm Allahima.ben şer derken meger ne hayirli bi kapi acmis bana Allahim.iyi ki erkenden evlendm kizimi aldim kucagma.en buyuk kazancm o oldu.simdi evlnmis olsaydm istedgm kadar gezip tozsaydm en guzel fakulteyi bitirseydm hicbiri cocuk ozlemimi gidermiyecekti.Evet her iste bir hayir var lafi bosa degil inan.senin bu durumunun da bilmedgn bir hayiri var elbet.ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDIYORSA BU BiZiM IMANINIZI ARTTIRIR, GECIKTIRIYORSA; SABRIMIZI ARTTIRIR.EGER KABUL ETMIYORSA BILINIZ KI; BIZIM ICIN HAZIRLADIGI DAHA GUZEL SEYLER VARDIR.UNUTMAYALIM KI;RABBIM IHMAL DEGIL, IMTIHAN EDER...

canım senin yazılarını okuyunca ne kadar rahatlıyorum çook iyisin gerçekten..anne olmak isteğim o kadar ağır basıyorki her ne şekilde olursa olsun karnımda onun tekmelerini hisetmek istiyorum sağlıklı doğduğunu onu kendi sütümel beslekem istiyorum..biliyorum dinimiz için çok ters ama hiç anne olamam fikri benim içimi kemiriyor..Allahım bana dayanama gücü versin tez zamanda kendi kanımdan canımdan sağlıklı hayırlı evlat bahşetsin..burda bütün evlat isteyen herkeze ALLAHIM SAĞLILI EVLATLAR NASİP ETSİN..evlat hasteriyle yanmak ne büyük imtihanmış Rabim sabır versin hepimize..

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, Rabbime çok şükür folikül var evet, dr.un demesine göre 3 -4 tane toplanabilirmiş.artık Allah bilir orasını.iğneye başladım, bakalım nasıl olacak, büyüyeceklermi benimkiler, Salı günü dahil kullanıcam, kaderde iğne vurmakta varmış kendime,kimse ölmesin yaaaa, herkesin çok olsun kaliteli olsun yumoşları dölenip çoğalsın inşallah benimkiler dahil, dr.um aşırı gerçekçi,hiç üzmedi beni, işte vücut ile tahliller tamamen zıtlar, belkide geçmişin stresi üzüntüsü böyle çıkıyor, amaaaan geçmiş gitti, anı yaşamalı şükretmeli,şu iğneler şifa olsa,reglimin duada edemiyorum, annemle kv diyim bari,ayrıca iyi ki varsınız, gerçekten siz olmasanız zordu benim işim..

Canımcım çok teşekkürler, başladım bugün işte göbüşten vurdum bir tane, elim titredi biraz, işte tedavi gata ya alındı, oranın lab ile çalışıcaz,şayet tutmazsa değiştirebilirim,bilmiyorum bunları düşünmek için çok erken, tedaviye yoğunlaştım tümüyle, hepimizin çocuk için vaktimizi bekliyoruz,olacak Allah ın izniyle ama onun istediği vakitte sağlıklı gelsinler inşallah bu topikteki tüm kadınlar doğuracak inşallah göreceğiz,insan için umut biter mi,her gün yeni tedaviler çıkıyor, memorial ı dene mutlaka, vesile olur inşallah herkes çok iyi sözediyor oradan.. Maddi manevi toparlanınca başlarsınız inşallah hemen

amin canım inş hepimiz anne olucaz..bende çok korkuyordum göbekten iğneden sonra bir alıştım hergün yapasım var yeterki yumoşum olsun büyüsün herşeye razyım..canım yumurta sayın çook güzel Allahım nazar deymesin subahanallah maşşalah..hepsi büyüsün depsi birinci kalite dölensin kalanını dondur canımm hazır kardeş sana ne mutlu..dualarımız seninle canım..

Cok sagol tatlim.ben de senin yazilarini okuyunca ne kadar guclu bir kadin ne guzel bir kalbi var diyorm.her kadin anne olmayi hakediyor hele ki sizler gibi mustesna kalbi evlat hasretyle tutusan guzel yurekli kadinlar cok cok cok daha hakedyor elbet.Tatlm bir hikaye vardi.belki biliyorsundr.hatrladgm kadaryla aktarayim; kari koca yillarca evlat hasretyle tutusmuslardr Peygamber Efendmze sual ederler bizim hic cocugumz olmayacak mi ya Resullah,Allah c.c Efendmize buyurur ; soyle onlara onlarn kaderlernde cocuk yok, cocuklari hic olmayacak.bunun uzerine Efendimiz cifte uzulerek söyler.aradan bir kac yil gecer.Efendimiz o cifti kucaklarnda bir cocukla gorur.sasirir ve sorar bu sizin mi der evet bu bizim evladmz, Allaha sukur bize nasip oldu.Resullah a.s. ; ya rabbim onlarin kaderlernde cocuk yok diye buyurmustunz nedir bunun hikmeti diye sual eder.Yuce Allah buyurur "Ya Muhammed (sav) evet aslinda onlarin kaderlernde cocuk yoktu.ama onlar bunu bilmelerine ragmen hic umitlerini kesmediler benden istemeye, dua etmeye devam ettiler.ben de onlari mukafatlandrdim" diye buyurmustr.Hicbir zaman umidini yitirme istemeye devam et Allahtan.bu sirada seytana kulak verme.Allahin haram kildgi seyden uzak dur.Bedeli agir olabilir.Donasyon fikrini unut cnm.Dua et kendi kanindan canindan yumurtandan bir bebegin olsun insallah...

Aminnnn inşallah canımcım, 1 olsun bizim olsun, eyy yumurtaya can veren Rabbim bizide duyup görsün inşallah ta bizim yumlarımızda can olsun, biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah ın takdiri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…