bu hikayeyi biliyorum canım çook güzel okudukça umudum artıyor şeytan işte bazen vesvese veriyor..Allahımşeytanın veseveseninden şerinden korusun bizleri..Rabimin lütfu büyük inş bizde anne olucaz..Cok sagol tatlim.ben de senin yazilarini okuyunca ne kadar guclu bir kadin ne guzel bir kalbi var diyorm.her kadin anne olmayi hakediyor hele ki sizler gibi mustesna kalbi evlat hasretyle tutusan guzel yurekli kadinlar cok cok cok daha hakedyor elbet.Tatlm bir hikaye vardi.belki biliyorsundr.hatrladgm kadaryla aktarayim; kari koca yillarca evlat hasretyle tutusmuslardr Peygamber Efendmze sual ederler bizim hic cocugumz olmayacak mi ya Resullah,Allah c.c Efendmize buyurur ; soyle onlara onlarn kaderlernde cocuk yok, cocuklari hic olmayacak.bunun uzerine Efendimiz cifte uzulerek söyler.aradan bir kac yil gecer.Efendimiz o cifti kucaklarnda bir cocukla gorur.sasirir ve sorar bu sizin mi der evet bu bizim evladmz, Allaha sukur bize nasip oldu.Resullah a.s. ; ya rabbim onlarin kaderlernde cocuk yok diye buyurmustunz nedir bunun hikmeti diye sual eder.Yuce Allah buyurur "Ya Muhammed (sav) evet aslinda onlarin kaderlernde cocuk yoktu.ama onlar bunu bilmelerine ragmen hic umitlerini kesmediler benden istemeye, dua etmeye devam ettiler.ben de onlari mukafatlandrdim" diye buyurmustr.Hicbir zaman umidini yitirme istemeye devam et Allahtan.bu sirada seytana kulak verme.Allahin haram kildgi seyden uzak dur.Bedeli agir olabilir.Donasyon fikrini unut cnm.Dua et kendi kanindan canindan yumurtandan bir bebegin olsun insallah...
amin canım şuan yağmur yağıyor burda..Rabim yağmurlar hürmetine dualarımız kabul etsin..kocaman aminnn yağmurda edilen dua kabul olurmuş..Aminnnn inşallah canımcım, 1 olsun bizim olsun, eyy yumurtaya can veren Rabbim bizide duyup görsün inşallah ta bizim yumlarımızda can olsun, biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah ın takdiri..
canım ya ne büyük mucize ALLAHIM DUALARINI kabul etti kızının olmasını çok istemişsin..resimdek prenses bize çok büyük umut oluyor Rabim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..darısı bizlere olsun inş..Canim puregon catlatma ignesimiydi oyle hatirliyorum sanki.ben onu vurulmadim ama baska catlatma ignesi vurulmustum.bitanem follikul sayin cok cok iyi yani 7 tane. Ignelerle bunlari buyutecekler tatlim.kaci buyurse toplayacaklar.esin asker mi gata yazmissin.gata da yapiliyormu tup tedavisi.cok iyi bi hastane
Tatlm tiroidlerin icin gitmk istiyorsan endokrolojiye gidicen.Arastrma hastanesnde bir de yanilmiyorsam fakulte hastanlernde olur.zamani onemli degil, ac karna gitsen kan tahlilleri acsndan, daha iyi olurkılzarr günaydın bu ay hasta olursam endokrine gideim diyorum da kafamı şimdiden kurcalıyor..endokrin diye bölüm yoksa dahiliye den mi randevu alıyorum..sonra birde ne zaman gitmem gerekk..şu zamanlarda gitsem mi acabaa..ya da adetli iken mi gitmem gerek..bilgisi olan vasa çook sviniim kızlarr..hepinizi öpüyorum hayırlı günlerimiz olsun...
Canim haklisin sen cok yorulmus yipranmissin bu surecte hele de bir yumurtaya umit baglayip milyarlari döküp üc defa negatif almak cok buyuk aci Allah sabirlar versin sana ve hepimize.Inan seni anliyorum ben de fshi ogrendim ogreneli kafayi yeme raddesine geldim ben de 21 yasindayim dusun ne buyuk yikim bir genc kiz icin.Benim yaslarimda oldugun donemleri dusun , bir de yasadiklarimi.Sen yine de aklindan cikar canim donasyonu bosver Allahin rizasi olmayan bir yolda da dogan bebek neler getirecek bilemezsin icine sinmez bence hicbir sekilde.Allahim insallah en kisa zamanda sana bir evlat nasip eder kendi yumurtandan kendi canindan.Inan kendim kadar istiyorum seni de hadi ben yolun basindayim senin kadar yipranmadim belki tedavi noktasinda ama sen bu kadar hasretken insallah kavusursun en kisa zamanda yavruna.Allah hakkimizda hayirlisini versin canim hepimizin.canım 3 seneden beri çook yıprandım madi manevi Allahım büyük yol göstersin bana son çaree olarak düşünüyorum..inş Rabim o yollara düşürmeden kendi yumurtlarımla hamile kalayım..canım sen daha çok yenisin inan bu fsh yüskekliğimi öğrendim öğreneli hiç Anne olamama fikri beni çıldırtıyor bazn kafamda binbirtürlü düşünceler kafayı yeme radesine kadar geliyorum duygularım çok karmakarışık ..canım kim isterki böyle bişeyi ama hayat bizi nereye sürüklüycek bilemiyoruz işte..biraz araştırma yaptım yılda 10000 çift Kıbrıs yada başka ülkelere giderek yumurta veya sperm donasyonu yaptırıyormuş..rakamlara bakarsak hiçte küçümsencek gidi değil..canım eşininde kızı var demişsin inan ben onu kendi evladım gibi seviyorum koluyorum başına bişey gelcek diye..canım dediğim gibi buda hücre olarak karnıma konulacak benim canımla kanımla beslenicek kendi evladında farkı olamaz ki..neyse canım ya bu soon çare diyorum zaten..canım sana anlatmaya çalıştığım tüp bebklede olucak garantisi yok olamyıncada çok büyük yıkım oluyor insan için..bu tedaviye başladığında herşeyi göze almazsan sonraki yıkım büyük oluyor..ben hep hakımda hayırllsıs olsun diye dua ettim tedavilerime başlayınca..belkide tutsada düşücekti doğsada sağlıkısız olucaktı..her şerde mutlaka vardır bir hayır..inançlı biri olarak biz derdimizin çaresinin arıyorsak tedavilerimiz devam ederken acaba büyücekmi acaba tutucakmı tabiki evham yapıyoruz ama Rabim kaderimizde evlat bahsetmişse zaten olur..ben 4 tedavimdede yumurtalarım hep kalitesiz çıktı artık kendı yumoşlarımda umudum kalmadı gibi..tabi arada iptal tedavilerimin sayısını unutum..
Canim benim coook tesekkur ederim iyi ki varsiniz gercekten.Siz olmasaniz icimi kim ferahlatirdi bilmiyorum.Haklisin bazi yonlerden cok sansliyim boyle bir hastaligim var ama cok sukur beni birakmayan bir esim var , destek olan ailem var ki maddi manevi her konuda ozellikle de annem cook yardimci , esimin ailesi de iyi Allah razi olsun hem ogullarinin boyle bir evlilik yapmasina izin verdiler daha okurken hem de bir dedigimizi iki etmiyorlar hemen yolluyorlar annesi buzlugu dolduruyor gelince , haklisin cok sansli oldugum yonler var Allah derdi verecegine yanina dermanini da veriyor.Fakat dedigin gibi iste belki kucuk yasin verdigi seyler de var bir de ben cok alinganimdir hassasimdir cok hirsliyimdir su an bebek yuzunden bile sinifta kalacak olmak vs bana ne kadar dokunuyor bir bilsen millet bos seylere kaliyor umrunda degil ama ben hic aliskin degilim illa yapmaliyim basarmaliyim hirsi var belki yerime baskasi olsa umrunda olmazdi.Bunu atmam.lazim biraz akisina birakmam lazim haklisin.Neyse bebek icin de bugun kan verecegim fsh , e2 insallah iyi cikarlar yarin sabah da doktor yolu var bana yine.Derslerim iyice aksadi ya napalim bu sinav da boyle olsun daha yaklasik 7 sinavim daha var toparlarim insallah.Cok tesekkur ederim canim tekrar Allahim burdaki herkese guzel evlatlar nasip etsin, kizini bagislasin dualarimizi geri cevirmesin insallah.Kuzum yaa sıkma canini.hersey yoluna variyor.biz ne planlasak ne hayal etsek boş.Hakkmda hayirlisi diye dua et bol bol.belki herseyin normale doner okulun bitene kadar bebegi bekletebileck seviyeye gelirsin.olmadi birkac aya duser bebisin rahmine.yaza dogum yaparsn.annen kayinvaliden bakar bebise sen okula gider gelirsin olmadi bir yil dondurursn.yasin daha cok genc.okulunu bitireceksn elinde hem cennet kokulun hem diploman olacak.Allah buyuktur canm.gencsin guzelsin basinda ailen var, bircogunun giptayla baktgi bir bolumde okuyorsun.sansinin kiymetini bil, uzme tatli canini.hayat ne getirir belli olmaz.Neylerse guzel eylesin yaradan.bu guzel yillarini uzulerk gecrme zaman hizli akiyor ilerde pisman olursun.Su an yasadgn herseyin bir sebebi var yasadgn her zorlugun bir mukafati var...icin dolu biliyorm seni her zamn dinleyecek ablalarn var , icine atma biz burdayiz...
canım prolaktin için gideyim dedim dr 41 e normal çok yüksek değil ultrasyon görüntüsü iyi demişti ama şimdi aklıma takılıyor birde başka dr gözstereyim diye..Tatlm tiroidlerin icin gitmk istiyorsan endokrolojiye gidicen.Arastrma hastanesnde bir de yanilmiyorsam fakulte hastanlernde olur.zamani onemli degil, ac karna gitsen kan tahlilleri acsndan, daha iyi olur
düşünüyorum düşünüyorum bu ara çok fazla düşünüyorum :) aynı senin gibi. bakalım iğneye başladım ya dün gelişimi nasıl olacak bilmiyorum,nasıl bir tepki verecek vücut, merak ediyorum.bakalım kısmetimde kaç tane olacak ya da transfer aşamasına gelebilecekmiyim?Allah büyük olacak inşallahh..sekerpancari canim bence de artan olursa mutlaka dondur olur da bu tutmazsa ya da tutar sonra 2.yi istersen falan bir sonraki tedavinde sifirdan igne yuklenip hormon almak yerine direkt transferden baslasin maddi manevi daha kolay olur canim sana da.Tabi once bir tane saglikliyi bulalim da bunlar sonraki is :)
canım dün ölçülen fsh ım 13.6 , amh 0,72.çok şükür dün tedavime başladım.fsh değerleriniz kaç buraya yazsak benim yaş 37 fsh 16 amh 1.25
nerede başladınız tedaviye yaşınız kaç amh içn ne diyorlar canımcanım dün ölçülen fsh ım 13.6 , amh 0,72.çok şükür dün tedavime başladım.
canım sen prolaktin için mi endokrine gitin yanlış mı hatırlıyorum..tedavinde hayırlı olsun canım..düşünüyorum düşünüyorum bu ara çok fazla düşünüyorum :) aynı senin gibi. bakalım iğneye başladım ya dün gelişimi nasıl olacak bilmiyorum,nasıl bir tepki verecek vücut, merak ediyorum.bakalım kısmetimde kaç tane olacak ya da transfer aşamasına gelebilecekmiyim?Allah büyük olacak inşallahh..
evet canım ama çok yüksekti 124 tü benimki emar çekildi temiz çıktı, dostinex ile düşürdüm,işte dün reglinin 2. günü 10 idi.çok çok teşekkürlercanım sen prolaktin için mi endokrine gitin yanlış mı hatırlıyorum..tedavinde hayırlı olsun canım..
ben ankarada başladım tedaviye gata da şimdilik. amh 1'in altında olduğundan düşük over demek. fsh ta dalgalı en fazla 15 i gördüm,zaten o geçerli.yaşımda 32 :)nerede başladınız tedaviye yaşınız kaç amh içn ne diyorlar canım
tamma canım benimm ..teşekkür ediyorum..iyi iyi çook güzel.....evet canım ama çok yüksekti 124 tü benimki emar çekildi temiz çıktı, dostinex ile düşürdüm,işte dün reglinin 2. günü 10 idi.çok çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?