- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aaaaa çok iyi fsh :) eeee e2 de süpper başlarsın Allah ın izniyle sanırım sende eğer verirse yarın iğneye başlarsın, büyüsüüün yumoşlaarrrr dr. kaçırmaz bu fırsatı, yaaaa çok heyecanlıKizlaar fsh 8.3 cikmis e2 de 67 cikmis cok sukurE2 yuksek degil demek ki kist olup e2nin baskilamasi falan olmamis , sanirim beni de tedaviye baslatir doktor ne diyorsunuz?
aminnn cnm inşallah.Allah gönlüne göre vermiş çok şükür.ben de duygulandım valla yaa..inasn bazen öyle içten dua ediyor ki işte Rabbim kabul ediyor..Faraaaaah aglattin beni tatlim yaaaa cok duygusalim .demi ne kadar icten istemisim biliyormusun hayal gibiydi o zamanlar simdi icimde kipir kipir vuruyor.Rabbim ne buyuksun seen.inanirmisin ben de 2 kizim olmasini cok istiyorum.hic gozum doymayacak kiza .birde efendimizin kiz cocuklarla ilgil hadisleri var onlari okudukca daha cok istiyorum.gecen esim eve gelince ne dedi biliyomusun sen cok bereketlisin dedi nasil yani dedim ilk cocugun kiz olmasi kadinin bereketinden mis.biri soylemis esime de o da seviniyodu.cok sukur rabbim dilegimi duydu kabul etti ve insallahda saglicakla veririr.canlarim hepinizin dilegi bi evlat rabbim sizinkini de versin insallllllah.
canım fsh süper e2 biraz yüksek 50 altında olması gerekmiş ama ezginin tedaviye başladığı ayda e2 100 küsürdü ve hamiş kaldı o yüzden e2 çok takılmamak gerek bence..inş rahimde incelmiştir tedavine başlarsın canım..senin adetin normal başladımı canım..bütün herkez tedavide bu arada ben hariç hamiş patlaması yaşıycak sayfamız inş..Kizlaar fsh 8.3 cikmis e2 de 67 cikmis cok sukurE2 yuksek degil demek ki kist olup e2nin baskilamasi falan olmamis , sanirim beni de tedaviye baslatir doktor ne diyorsunuz?
Hic sorma canim tam ayni donemlere denk geldik valla evet muhtemelen bana da yarin igne baslatacak , igneler cok yan etki yapti mi canim nasilsin sen? Insallah benim de yumoslar artmistir ya yumosum azdi benim 2 gun once ama sanirim kalitesi iyi ki fsh dusuk cikti bazen ici bos cikiyor cunku insallah oyle olmaz.aaaaa çok iyi fsh :) eeee e2 de süpper başlarsın Allah ın izniyle sanırım sende eğer verirse yarın iğneye başlarsın, büyüsüüün yumoşlaarrrr dr. kaçırmaz bu fırsatı, yaaaa çok heyecanlı
gülnevam içimi okuyorsun sanki cnm ya.amin cnm inşallah ALLAH O GÜZEL DUYGULARI BİZLERE DE YAŞATACAK..Şuan gözler falan doldu gitti benim yalnız yaa......canım senin yazılarını okuyunca ne kadar rahatlıyorum çook iyisin gerçekten..anne olmak isteğim o kadar ağır basıyorki her ne şekilde olursa olsun karnımda onun tekmelerini hisetmek istiyorum sağlıklı doğduğunu onu kendi sütümel beslekem istiyorum..biliyorum dinimiz için çok ters ama hiç anne olamam fikri benim içimi kemiriyor..Allahım bana dayanama gücü versin tez zamanda kendi kanımdan canımdan sağlıklı hayırlı evlat bahşetsin..burda bütün evlat isteyen herkeze ALLAHIM SAĞLILI EVLATLAR NASİP ETSİN..evlat hasteriyle yanmak ne büyük imtihanmış Rabim sabır versin hepimize..
120ye kadar normal kabul etmis laboratuvar ama tam da bilmiyorum ben bu E2 yi pek anlamadim acikcasi ama 100un ustu olsa kuskuya kapilacaktim fshi bu mu baskiladi acaba diye ama 67 cok yuksek gelmedi.Basladi canim dün o yuzdem bugun gittim hatta o kadar yogun oluyorum ki pert oldum gun boyu okulda.Boyle cok olunca da bazen birden kesiliyor insallah oyle olmaz 5-6 gunu bulurum.Yarin sabah randevum var bakalim ne diyecek doktor.Senin de adetin yaklasiyo mu canim sen de katilirsin belki tedaviye baslayanlar kervanina hii :)) sonucu bilemeyiz ama en azindan hala tedavi asamasina gelmek bile bir nimet kontrolune git canim sen de yine.canım fsh süper e2 biraz yüksek 50 altında olması gerekmiş ama ezginin tedaviye başladığı ayda e2 100 küsürdü ve hamiş kaldı o yüzden e2 çok takılmamak gerek bence..inş rahimde incelmiştir tedavine başlarsın canım..senin adetin normal başladımı canım..bütün herkez tedavide bu arada ben hariç hamiş patlaması yaşıycak sayfamız inş..
sabır ve duayla bunları aşıcaz inş canım..ben hergün gözyaşlarıyla Allahıma dua ediyorum inş dualarımız kabul olucak canım..herkez tedavide bu arada sende beklemedesin benim gibi..Allah yardımcımız olsun hepimizin..gülnevam içimi okuyorsun sanki cnm ya.amin cnm inşallah ALLAH O GÜZEL DUYGULARI BİZLERE DE YAŞATACAK..Şuan gözler falan doldu gitti benim yalnız yaa......
canım benim adetimede az kaldı aslında 4 gün içinde olmam gerek ama geçen adetim3 ay gecikmişti..ne zaman olur Allah bilir canım..artık düzensiz adetleri kafama takmıyorum ama olamamk beni çok geriyor çok sinirli asabi oluyorum..iyi düşüncez iyi olucak canım..bak sen nasıl hamiş kalıcaksın dedi dersin..kış geldi yumoşlarımız çıktı tedaviye başlamak bile büyük umut bizler için..120ye kadar normal kabul etmis laboratuvar ama tam da bilmiyorum ben bu E2 yi pek anlamadim acikcasi ama 100un ustu olsa kuskuya kapilacaktim fshi bu mu baskiladi acaba diye ama 67 cok yuksek gelmedi.Basladi canim dün o yuzdem bugun gittim hatta o kadar yogun oluyorum ki pert oldum gun boyu okulda.Boyle cok olunca da bazen birden kesiliyor insallah oyle olmaz 5-6 gunu bulurum.Yarin sabah randevum var bakalim ne diyecek doktor.Senin de adetin yaklasiyo mu canim sen de katilirsin belki tedaviye baslayanlar kervanina hii :)) sonucu bilemeyiz ama en azindan hala tedavi asamasina gelmek bile bir nimet kontrolune git canim sen de yine.
min cnm inşallah.evet beklemedeyim ben de. cylo kaullanıyorum işte yarın bitiyor.bakalım adet gelecek mi ne olacak. tedaviye başlamadım.hormonlar iyi çıkmadı.bakalım inşallah fayda görmüşümdür. zaten ben bu hormonları anlamıyorum arkadaşım.e2 50 üstü olamayacak deniyor 100 olan ezgi arkadaşımız hamiş kalmış. ne bilim dfsh en yüksek kabul edilir diyoruz ama 30u görüp düşürüp hamiş kalanlar var... şimdi moralim iyi oluyor. sonra test günü gelince bunalıyorum.ondan mı yükseliyor acaba? izin al koştur koştur sabah hastaneye git sıra bekle. ondan mı acaba yapar mı ki? hani stresle alakalı ya ?sabır ve duayla bunları aşıcaz inş canım..ben hergün gözyaşlarıyla Allahıma dua ediyorum inş dualarımız kabul olucak canım..herkez tedavide bu arada sende beklemedesin benim gibi..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
sttes yapmıycan canım fsh baş düşmanı stres zaten..fsh biraz düşmese yumoşlar büyümüyor canım..fsh 15 altında yumoşlar büyüyor..ama fsh 30 hamiş kalanlarda var..bekliycez görücez canım cylo bitiminden 7 gün sonra adet olunuyor bende oyle oluyorum hep..a
min cnm inşallah.evet beklemedeyim ben de. cylo kaullanıyorum işte yarın bitiyor.bakalım adet gelecek mi ne olacak. tedaviye başlamadım.hormonlar iyi çıkmadı.bakalım inşallah fayda görmüşümdür. zaten ben bu hormonları anlamıyorum arkadaşım.e2 50 üstü olamayacak deniyor 100 olan ezgi arkadaşımız hamiş kalmış. ne bilim dfsh en yüksek kabul edilir diyoruz ama 30u görüp düşürüp hamiş kalanlar var... şimdi moralim iyi oluyor. sonra test günü gelince bunalıyorum.ondan mı yükseliyor acaba? izin al koştur koştur sabah hastaneye git sıra bekle. ondan mı acaba yapar mı ki? hani stresle alakalı ya ?
İnşallah kaliteli kaliteli yumoşların vardır yarın baktığında görünür hepsi :) iğne bende ilk vurduğumda sıcak basması yaptı yan etkimi bilemedim? başkada bir etkisi sanırım yok, kendimi dinlemiyorum çok fazla işime veriyorum kendimi.işte benimde tek korkum o, folikülüm var durumu belirsiz bu iğneler işe yarayacakmı falan filan...neyse sende dr.dan çıkınca vaktin olduğunda yazarsın canım benimHic sorma canim tam ayni donemlere denk geldik valla evet muhtemelen bana da yarin igne baslatacak , igneler cok yan etki yapti mi canim nasilsin sen? Insallah benim de yumoslar artmistir ya yumosum azdi benim 2 gun once ama sanirim kalitesi iyi ki fsh dusuk cikti bazen ici bos cikiyor cunku insallah oyle olmaz.
hamile kalabilende bir umut senin için cankmcığım sende güzel bir tedaviyle hamiş kalıcaksın ben inanıyorum yaşında müsait tüp için..sen nerelisin canım istanbuldaysan fsh bakmayan merkezler var İstanbul tüp bebek bizim gib hastalara klomenle yumurta büyütüyor emre karatekioğlunu tavsiye ederim aret beydi benim doktorum ben kendisinden memnun kalmadım..sornalarada düşünmüyorum çocuk demiyorum en iyi cevap Allah ne zaman verirse olucak diyorum..onların çenesini kapatmaya yetiyorkızlar yaaa ne garip duygular içindeyim şuan bilseniz.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu.az önce gene iki haber aldım. hani kıskançlık demeyelim de içim bir tuhaf oluyor bu haberleri aldıkça.ve bazıları bana söylemiyor ben sonradan öğreniyorum.onlar adına seviniyorum ama içimdekileri bi bilseler acaba neler hissederler.... nasip deyip geçiştirilmek insanı ne kadar yıpratıyor bi bilseler.... her ay doktora olsun diye kapıları aşındırmamızı onlarınsa mide bulantılarından,gece uykusuz kalmaktan,her ay doktora kontorole bile gitmeye zorla gitmelerni dinlemekten, doğum acılarını dinlemekten, çatklaklarını dinlemekten,...... bizim gibi evlat hasretiyle yanan yüreklerimizi acıttıklarını bir bilseler.... en acısı da çocukları olamdan önce seni arayıp sorular sorup kendilerini rahatlattıkalrını artık düşündüğüm ama hamile kalınca haber bile vermeyenleri duymaktan ne kadar yorulduğumu........ aile ziyaretlerinde bir sen kaldın muhabbetlerinden....... yok mu hala bir şeyler sorsu karşısında yok düşünmüyoruz şuan demekten ve ALLAH katında kendini suçlu hissetmekten o kadar yoruluyor ki yüreğimmm...... ve bunu eşinle yaşayıp etrafına yansıtmamaya çalışmak maskeyle dolşamak mı yıpratıyor bu hormonları bilmiyorum ben artık.... 2kez doğal hamile kaldım klomenle ama 3-4 haftayken düştü.ani kese bile göremedik. deiler ki kimyasaldır.sonra da işte bu amh öğrendim.derken fsh yükseldi. şimdi düşüklerimin nedenini kan pıhtılaşmasına bağlayan doktor bunun daha da önemli olrak kalitesiz yumurtadan olmuş olabileceğini söylüyor... ya nerden biliyorsun ki yumurtayı araştırdın mı hayır?? offfff bazen o güzel duyguları yaşayamayacağım diye çok korkuyorum..sonra silkelenip RABBİME SIĞINIYORUM...ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜ EN GÜZEL MUKAFATINLA EN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH
ortak dertler ortak üzüntüler ortak kederler...önce sağlık sıhhat versin Rabbim,elden ayaktan düşürmesin,dermansız dert vermesin,bekleriz Allah tan umut kesilirmi hiç, asla.bizim için doğru olanı doğru zamanı o biliyor,hayırlısını ver Allah ım, kimsenin kucağını boş bırakmasın hazinesi geniş Rabbim...tedaviye gerek kalmadan bebek sahibi olanlara eziyet çile gibi gelen mide bulantıları uykusuzluklar çatlaklar dr. kontrolleri bizler için sanırım birer zevk ve lütuf olacak, her mide bulantısında şükretmekten asla geri kalmayacağım,2 kez doğal gebelik olmuş,Rabbim bundan sonra sağlıklısını nasip etsinde kucağınıza alın yavrunuzu.no stres yes bebek...kızlar yaaa ne garip duygular içindeyim şuan bilseniz.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu.az önce gene iki haber aldım. hani kıskançlık demeyelim de içim bir tuhaf oluyor bu haberleri aldıkça.ve bazıları bana söylemiyor ben sonradan öğreniyorum.onlar adına seviniyorum ama içimdekileri bi bilseler acaba neler hissederler.... nasip deyip geçiştirilmek insanı ne kadar yıpratıyor bi bilseler.... her ay doktora olsun diye kapıları aşındırmamızı onlarınsa mide bulantılarından,gece uykusuz kalmaktan,her ay doktora kontorole bile gitmeye zorla gitmelerni dinlemekten, doğum acılarını dinlemekten, çatklaklarını dinlemekten,...... bizim gibi evlat hasretiyle yanan yüreklerimizi acıttıklarını bir bilseler.... en acısı da çocukları olamdan önce seni arayıp sorular sorup kendilerini rahatlattıkalrını artık düşündüğüm ama hamile kalınca haber bile vermeyenleri duymaktan ne kadar yorulduğumu........ aile ziyaretlerinde bir sen kaldın muhabbetlerinden....... yok mu hala bir şeyler sorsu karşısında yok düşünmüyoruz şuan demekten ve ALLAH katında kendini suçlu hissetmekten o kadar yoruluyor ki yüreğimmm...... ve bunu eşinle yaşayıp etrafına yansıtmamaya çalışmak maskeyle dolşamak mı yıpratıyor bu hormonları bilmiyorum ben artık.... 2kez doğal hamile kaldım klomenle ama 3-4 haftayken düştü.ani kese bile göremedik. deiler ki kimyasaldır.sonra da işte bu amh öğrendim.derken fsh yükseldi. şimdi düşüklerimin nedenini kan pıhtılaşmasına bağlayan doktor bunun daha da önemli olrak kalitesiz yumurtadan olmuş olabileceğini söylüyor... ya nerden biliyorsun ki yumurtayı araştırdın mı hayır?? offfff bazen o güzel duyguları yaşayamayacağım diye çok korkuyorum..sonra silkelenip RABBİME SIĞINIYORUM...ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜ EN GÜZEL MUKAFATINLA EN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH
ortak dertler ortak üzüntüler ortak kederler...önce sağlık sıhhat versin Rabbim,elden ayaktan düşürmesin,dermansız dert vermesin,bekleriz Allah tan umut kesilirmi hiç, asla.bizim için doğru olanı doğru zamanı o biliyor,hayırlısını ver Allah ım, kimsenin kucağını boş bırakmasın hazinesi geniş Rabbim...tedaviye gerek kalmadan bebek sahibi olanlara eziyet çile gibi gelen mide bulantıları uykusuzluklar çatlaklar dr. kontrolleri bizler için sanırım birer zevk ve lütuf olacak, her mide bulantısında şükretmekten asla geri kalmayacağım,2 kez doğal gebelik olmuş,Rabbim bundan sonra sağlıklısını nasip etsinde kucağınıza alın yavrunuzu.no stres yes bebek...[/QU
Amin canım inşallah.çok doğru söylüyorsun.sizler gibi düşünüp hep dua ediyorum.bazen hiçbir şey aklıma gelmiyor unutuyorum.sonra işte bir şey oluyor o sevincim bir an da gidiveriyor.. klomenle oldu onlar bir sene önce.yani kanda göründü ilk.ilkini öğrendiğimde adetim başlıyor sandım lekeler vardı gittim ogün değer çıktı çok yeni dedi.sonra 2 sonra aşırı bir ağrıyla kanamam geldi.düşük olmuş dedi.ikincisi de sanırım geç döllenmeydi o da klomenle oldu. adetim 2 hafta falan gecikti artık söktürücü vercekti bir daha bir baktık ki değer yğkselmiş.sonra arttı ama keseyi göremedik.yani hiç bakımadı düşük tehlikesine karşı. progesteron falan verdi öğrendikten 2 hafta sonra falan o da düştü ama bu sefer içimden bişey koptu çok hissettim kıvrandım..ve zaten küçk kese gibi bir şey geldi çamaşırıma..... yani sonra işte pıhtılaşma sorunum varmış on öğrenim.ondan düştüğünü söylediler çnkü hormonlar normaldi.ama ne olduysa amh bakıldı ve birin alında değeri öğrenince ağlamalr krizler derken fsh gitgide arttı... yani bir sene içinde bu noktadayım... yani ben pıhtılaşma sorunumdan oldğunu düşünüyordum ama doktor hayır kalitesiz yumurtadan fsh yüksek amh düşük dedi... bilemiyorum kızlar sonra gene aşılamalar oldu klomenle devam ettik ama olmadı... şimdi tüp yaptırmak için hormonlar normale gelmesini bekliyorum.RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.İNANIN CNM SİZLERİ TANIMIYORUM AMA SİZE DE HER NAMAZIMDA HER DUAMDA DUA EDİYORUM....
Dediğin gibi o zorluklar bize zevk gibi gelecek.önceden doğumdan o kadar korkardım ki....şimdi glüyorum kendime... inşallah bugünler de birer tatlı anı olur.evlatlarımızın her öpüşüyle her başarısıyla her güzelliğyle bu ağlamalar gülümsemeye döner inşallah.mübarek Cumaların yüzü suyu hürmetine....ortak dertler ortak üzüntüler ortak kederler...önce sağlık sıhhat versin Rabbim,elden ayaktan düşürmesin,dermansız dert vermesin,bekleriz Allah tan umut kesilirmi hiç, asla.bizim için doğru olanı doğru zamanı o biliyor,hayırlısını ver Allah ım, kimsenin kucağını boş bırakmasın hazinesi geniş Rabbim...tedaviye gerek kalmadan bebek sahibi olanlara eziyet çile gibi gelen mide bulantıları uykusuzluklar çatlaklar dr. kontrolleri bizler için sanırım birer zevk ve lütuf olacak, her mide bulantısında şükretmekten asla geri kalmayacağım,2 kez doğal gebelik olmuş,Rabbim bundan sonra sağlıklısını nasip etsinde kucağınıza alın yavrunuzu.no stres yes bebek...
hamile kalabilende bir umut senin için cankmcığım sende güzel bir tedaviyle hamiş kalıcaksın ben inanıyorum yaşında müsait tüp için..sen nerelisin canım istanbuldaysan fsh bakmayan merkezler var İstanbul tüp bebek bizim gib hastalara klomenle yumurta büyütüyor emre karatekioğlunu tavsiye ederim aret beydi benim doktorum ben kendisinden memnun kalmadım..sornalarada düşünmüyorum çocuk demiyorum en iyi cevap Allah ne zaman verirse olucak diyorum..onların çenesini kapatmaya yetiyor
Canim benim sen DHEAya bi baslasana.Bak benim fsh 30du temmuzda gecen aydan beri DHEA kullandim bu ay 8 cikti.Yarin ultrason goruntum de iyi olursa sebep olacak muhtemel sey DHEA.Bence 1-2 ay kullan oyle belirgin bir yan etkisi olmuyor doktorun da olur verdiyse ben oneririm DHEAyi.Belki faydasi olur kimbilir ezgi de DHEAdan sonra tup bebegi yaptirdi.D
Dediğin gibi o zorluklar bize zevk gibi gelecek.önceden doğumdan o kadar korkardım ki....şimdi glüyorum kendime... inşallah bugünler de birer tatlı anı olur.evlatlarımızın her öpüşüyle her başarısıyla her güzelliğyle bu ağlamalar gülümsemeye döner inşallah.mübarek Cumaların yüzü suyu hürmetine....
Insallah en kisa surede adet olursun canim sen de gidersin yine doktoruna hep birlikte baslariz tedaviye.Evet adet olmamak zordur haklisin benim de gecen ay biraz uzadi fizyolojik olarak olmasa bile psikolojik olarak bile kotu olmustum.Insallah bundan sonraki ilk tedavinde yavruna kavusursun canim.canım benim adetimede az kaldı aslında 4 gün içinde olmam gerek ama geçen adetim3 ay gecikmişti..ne zaman olur Allah bilir canım..artık düzensiz adetleri kafama takmıyorum ama olamamk beni çok geriyor çok sinirli asabi oluyorum..iyi düşüncez iyi olucak canım..bak sen nasıl hamiş kalıcaksın dedi dersin..kış geldi yumoşlarımız çıktı tedaviye başlamak bile büyük umut bizler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?