fsh yüksek olanlar

canımduygularım gelip gidiyor para konusunda.. ben havuz sistemini çok istedim gitiğim merkezde o kadar inatçı bir doktorum vardiki hiç kabul etmedi çok paranız varsa deneyim ama hiç gerek yok bu yöntem çok pahalı bir yöntem dedi bizded para sınırlı olduğu için ok demiştik.ama bazen diyorum 4 tedavime 14000tl gitti toplam havuz sisteminede o kadar para gidiyor..opu ,döölendirme,transfer 5500 tl ilk opu hepsini alıyorlarmış..sonra çıkan emriyoyu donduruyor sonra ikinci opu transfer olmıycak yine dondurulcak opu ve dölenme aşaması için para alınıyor bu böyle devam ediyor her opu..sonrası transfer aşamasına gelince para vermiyorsun çünkü ilk opu transfer paranıda alıyorlarya..sadec dondurma parasımı ne alıyorlarmı transferde..çook araştırdım sordum havuz yapanlara yaklaşık 14000tl mal oluyor..evet semra hanım fsh 15 altındaysa tedavi başlatıyormuş garantici kadın çünkü fsh 20 üstünde yumoşlar zar zor büyüyor geneliklede kalitesiz oluyor yumoşlar..

Evet canim haklisin maliyet cok yuksek oluyor.Beni de doktorun fiyat indirmesi rahatlatti yoksa ben de kabul etmezdim belki cunku bir de embriyom cozulurken zarar gorurse hepten sorun tum para bosa gidiyor igneler falan da cabasi.Sen normal transfer dusun canim bence ya da havuz degil ama embriyonu donduttur rahmi dinlendirip transfer ettir biriktirme uzun zaman alir.Ben de simdi iki kere bu tedaviyi alsam dedim subata kadar 2 de embriyom olsa bir tup bebek parasi anca edecek bana hadi biri zarar gorse digeri transfer edilse normal tup bebekten bi farki olmayacak diye dusundum ama isler istedigim gibi gider mi bilmiyorum.Ya bizde de aslinda oyle benim fsh 15 ustu olsa benim doktor da bu ay baslamayacakti hemen hepsi onu istiyor ama aslinda o da yanlis bak ezgiye tek yumurta buyudu dollendi tutundu 5 embriyoyla yola cikan hicbir problemi olmayanlarin bile basaramadigini basardi o tek yumurta ustelik de fsh 15den buyukken.Hic belli olmuyor bu durum ya bence onemli olan yumurtanin kalitesi fsh degil.

canımmm rüyan böyleliklemi çıkmış anlam veremedim ama parayı borç olarak alabilirsiniz, ilerde de eliniz bollaşınca aynı krediyi nasıl ödüyorsunuz öyle ödersiniz,evet zor bir durum şu an empati yapıyorum çok ama çok kararsız kalırdım,ama alırdım sanırım eşimide ikna etmeye çalışırdım,büyük bir şans gözüyle baktım şu an,ayrıca ne kadar çok güzel yürekli insan var,dr.un iyi cici kızının ailesi çok çok iyi, eeee eşin yol arkadaşın da iyi eksiğinizde yakında tamamlanır inşallah.Rabbimin sevgili kulusun maşallah hep iyilerle karşılaştırıyor seni :)

Kizlar ben ilk ignelerimi oldum ama karnimda boyle hafif sanci gibi hassasiyet gibi bir sey var sizde de olmus muydu boyle bir sey normal mi bu?
benim alt karın denilen yer ağrıyor,ayyy acaba doğru tarif ettim mi dr.cum.ama çok ta değil sızı şeklinde,birde iğne 1 dk falan sonra çok yakıyor...onu dışında bişey yok şimdilik.

Mutlu hafta sonlari kizlaaaaar.ben dr dan geldim kizimi gordum benim tontis kizim 1 kilo 120 gram olmus bile.cok sukur suyu da azalmamis su icmeye devam dedi.sizler nasilsiniz canlar
Ezgim maşallahhh tontişe,sende o da iyisiniz çok şükür Allah ıma,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin,sen böyle anlatıyorsın yaaa içim kıpır kıpır oluyor,nasıl seviniyorum :)

Canm evet gurur yapma zamani degil.ama bence hemen tedaviye baslama yeni bir tedaviden ciktin, bedenin ruhun yorgundur.en azindan iki ay ara ver.sanirm kilo problemn vardi biraz.bir spor salonuna kaydolsan cnm hem kilo verirsn hem spor yapnca hormonlar daha iyi calisiyor.saunasi da olsa hele, aman bir guzel dinlenirsn, mutluluk hormonu salgiliyormus sauna ayrica.bir degisklik te olur.ilac almaa bir sure.bitki kurleri yap, vitamin al.beslenme bak.en onemlisi kafani dagit.yiprandgin yoruldugun cok belli.bakarsin normale doner , iyiye gider vucudun ve tüpe bile gerek kalmaz.bircok kisi var bu sekilde.yillarca tedavide olup yorgun dusen kadinlar artik oluruna birakinca kendlgnden hamile kaliyor.Ne dersin iyi olmaz mi??...

Yaa bi de ben aksam yemekte esime dedim sekerpancarinin da kontrolu pazartesiymis diye pancarin neyini kontrol ediyolar diyor koptum ben de ya sanki o da benle forumu takip ediyo gibi saf saf konusuyom
ahahahah ilahi şekercim yaaa, valla pancarın kontrol edilmedik yeri kalmadı şu an için eşim de ne yazıyorsun sürekli oraya diyor okumaya çalışıyor,zaten ancak şimdi girebildim,yemek temizlik ehliyet kursu derken genede eşimden bir 5 dk çaldım,malum biz hafta sonu hep dip dibe oturuyoruz :)

Haklisin cnm ya kaza süsü verilmis te olabilir :) o degil de yaa bebise aciyorum en onemli ve tek besini olan sutlerinden mahrum kaliyolar. evet kesin esi komplo kurmustr.spiralde oluyo kazalar ama spiralli oldgunu sanmiyorm.gelcek birazdan ifadesini alayim nasil korunmus ta hamis kalmis.ALLAHIN isine sual olmaz kismetinde varmis demek.ayy biz de yanlislikla hamile kalaydik keske nerdeeee....

oyyyy kıyamam küçük paşaya,nasibi o kadar mış demekki, dr. ver dediyse verebilir aslında.nasip kısmet meselesi kimi bebek diye yanar tutuşur kimi de işte korunurken gebe kalıverir,Rabbim her işi hayırlısını versin ne diyim şimdi

Oyle canim nasip kismet meselesi.biz de boyle kazalarla karsi karsiya kalirz insallh :)

Gulneva ruyani heyecanla okudum inşallah iyiye çıkar tatlım yaaa..para konusundada bende kararsız kalırdim zor bir karar bilemedim şimdi ama buda bir işaret al olmazsa güzelbir uyerde yaptir arkadaşım bir bakmışsın olmuş hemde ikizzzzz ne kadar güzel olur değil mi canim benim...inşallah olur emeklerimiz boşa çıkmaz kader arkadasim

Doktor teyzesi sanirim kova olacak.ama cok nazli hic yuz fotosunu cekemiyo dr surekli gizliyor .kime cekti bilmem:)

Ezgi mm mm ALLAHIM ESIRGESIN TATLIM MASALLAH MASALLAH AZ KALDI INŞALLAH ZAMANIN DA DOĞAR BEBEGIN MUCIZEMIZ GÜÇ KAYNAGIMIZ BIZIM BIR SÜRÜ TEYZESI VAR MASALLAH☺

benim alt karın denilen yer ağrıyor,ayyy acaba doğru tarif ettim mi dr.cum.ama çok ta değil sızı şeklinde,birde iğne 1 dk falan sonra çok yakıyor...onu dışında bişey yok şimdilik.

Hadi bakalım sekercimmm inşallah iyiye işarettir inşallah çok güzel olur tedavin canım benim. ..

Yaa bi de ben aksam yemekte esime dedim sekerpancarinin da kontrolu pazartesiymis diye pancarin neyini kontrol ediyolar diyor koptum ben de ya sanki o da benle forumu takip ediyo gibi saf saf konusuyom

Canım benim inşallah herşeygguzel gider 4 yumurtanda buyur dollenir tatlım ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN BOL BOL BEBEK OLSUN INŞALLAH. ..☺

Farrahcigim inşallah aşılama yaparlar tutar tatlım klomen faydaverdi cçok şükür sana hadi hayırlısı olsun iyi haberlerle gelin hepimiz bizde mutlu olalım☺

ELannn nerdesinn yahuu bi ses var o pozitifligini ozledik seni ozledikk

Hadi bakalım sekercimmm inşallah iyiye işarettir inşallah çok güzel olur tedavin canım benim. ..
Emelciiiim amin inşallah, çok ta dinlemiyorum ama kendimi,iş güçtende fırsat kalmıyor ama,ara ara az az oluyor,Rabbim sana da bir yol gösterecek ben inanıyorum,gün doğmadan nelerneler doğar,bugün bunu konuşuyoruz yarın bir bakmışsın iğnelerini ilaçlarını falan :)

canım ezginide fsh düşüktü hamile kaldığı ay ben öyle hatırlıyorum ..fsh yüksekti hamile kalmadan önceki ay yumurtalar büyümüştü tedavisi yarım kalmıştı..zaman neyi göstercek bilemiyoruz biz ne kadar plan yapsakta planlar tutmuyor mallesef..yaşıycaz görcez canım..inş hamiş bu sayfadaki bebek isteyen herkez hamişş kalsın amin..

çok şükür canım Allahım iyi insanlarla karşılaştıryor..burdaki doktorum sağolsun ücret almıyor en azından her ay kontrolerimi oluyorum varmı yokmu takip ediyor doktorum..rüyama gelince ben çok ürktüm aslında rüyamda rüya gördüm ben canım önce sabah kızı okula götürünce tekrar yatım uyumuşum rüya gördüm çok kalabalık biyerdeyim sonra neyse rüyamda uyuyakalıyormuşum bir erke çocuk sesi siz kaza yapın ben sonra gelicem diyor..rüyamda rüyadan uyanıyorum arabada gidiyoruz kaza yapıyoruz ufak sıyrıklarla kurtuluyorum diyorumki ben rüya görmüştüm gerçekten kaza yaptık şimdi bebeğim olucak herhalde diye düşünüyorum sonra uyandım canım..çok ürktüm rüyamdan aslında korkmayada başladım..eşimin ilk evliliğinde eşini trafik kazasında kaybetmiş kurban bayramında ziyarete gidiyorlarmış arabayı kızımın annesi sürüyormuş eşim arkadaymış kızımla 2 yaşındaymış araba takla atmış eşim ve kızı ufak sıyrıklarla atlatmış ama ilk eşi orda hayatını kaybetmiş..belkide bilinç altımda bu olaydan dolayı böyle bir rüya gördüm..Rabm kimsenin çocuğunu anasız babasız büyütmesin inş..bizde hayırılı sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar isteyelim Rabimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…