fsh yüksek olanlar

Canim ben ilk gorusmede dedim bizde dusuk dozlar daha etkili sanirim diye o da dusuk verecem zaten dedi.Ben de 225 dusuk sandim hatta ama eve gelip arastirdim baktim yuksek.Igne dozlari hakkinda pek bilgim yoktu bir de doktorun karsisinda bu yuksek mi yuksekse ben kullanmayayim pek denmiyor evet daha dusuk dozla yumurtaliklari uyaramayabiliriz dedi bana ama bence yanlis bu.Yine de simdi deneyecem bu tedavideki surece gore doktorla konusacam.Esim de bana kiziyor doktordan iyi mi biliyosun diyor ama pazartesi az cok belli olur yanit.Fsh 8 ken olan bu 4 yumurta cok kalitesiz degil muhtemelen ama eger duzgun gelismezse tedavide hata olma ihtimali yuksek demektir yani doktorla konusacak elimde veri olur fsh iyiydi neden olmadi diyebilirim simdi boyle kadinlar kulubunde okudum nette okudum deyince doktorun karsisinda elinde yeterli veri olmuyor.Bakalim ben de merak ediyorum ignelere tepkiyi , karnim sis sanki biraz biraz da agriyor umarim bunlar hayra alamettir.Bu arada sekerpancari sen ben 3umuz de pazartesiyiz yine dolu dolu bir gun olacak topikte :)

Kizlar az once yakin bir arkadasmla konustum.uzgun ve tedirgindi cunku 6 haftalik hamileymis! Bir kizi var benmkiyle yasit ikinciyle cok ugrasti ve nihayet oldu 3 aylik birr oglu var.korunmalarina ragmen olmus.neye ugradgini sasirmis bu bir mucize gercekten.ya amaa daha oglu cok kucuk.sütten kesmek zorunda.aralarinda 10 ay olacak.ikiz gibi olacaklar.Rabbimin mucizesine bakin korunmaya ragmen veriyor.her iste hayir var arkadasma kalsaydi 3. istemiyordu asla.Nasip olduktan sonra yapack bisey kalmadi.kimi uzulur boyle, kimi hasretle bekler..kimi uzuntuden aglar, kimi sevincten...ALLAHIM herseye kadir ama her isteyene verse keske...

Koca kiz olmus desene :) artik iyice sekillenmeye baslamistir hizla buyur bu aydan sonra Allah sagsalim kavusmanizi nasip etsin canim :) balik burcu mu olacak bu bebis pek duygusal nazli olur artik :)
Doktor teyzesi sanirim kova olacak.ama cok nazli hic yuz fotosunu cekemiyo dr surekli gizliyor .kime cekti bilmem:)

Canim digumdan sonraki donem kadinin en dogurgan oldugu donemmis.gercekten rabbimin hikmeti.ama dinimizde sende bilirsin sut hakki diye bisey vardi .3 aylik daha cok cok kucuk ne biliyim ya cok da kolay olmayacak anne icin ama takdir Allahin

Evet fsh in guzeldi neden yuksek verdi ki.tatlm bir bildgi vardr diyelm cok ta detaya inince kafa bulaniyor.p tesi belli olur zaten.evet pazartesi doluyuz.hic sevmedgm p tesi gelsin biran once diyorm simdi.guzel haberlerle gelirz ins...

Yaa bi de ben aksam yemekte esime dedim sekerpancarinin da kontrolu pazartesiymis diye pancarin neyini kontrol ediyolar diyor koptum ben de ya sanki o da benle forumu takip ediyo gibi saf saf konusuyom
Ayyy ilahi kiz cok guldum yaaaa .Allah da sizi guldursun.ben de ayniyim durmadan sizden bahsediyorum .hatta soruyo artik kizlar nasil var mi gelismeler diye hahaahhh

Yaa bi de ben aksam yemekte esime dedim sekerpancarinin da kontrolu pazartesiymis diye pancarin neyini kontrol ediyolar diyor koptum ben de ya sanki o da benle forumu takip ediyo gibi saf saf konusuyom
cokk komikmis gercekten.ben de esime anlatyorm bazen ismen biliyor artik. bıktım bu kadinlardan benden cok onlarla konusuyosun diyor.oyle arkadaslik mi olur diyo bir de.kiskanccc

Evet bence de bana da zevkli gorunuyor ya da kendi hastaligim da oldugu icin midir nedir daha cok ilgimi cekiyor.Esimin de mesela kalbi delikmis ameliyat olmus ortaokulda o da kardiyolojiyi ayri seviyor ben de onu sevmem , kalp hic ilgimi cekmiyor kadin dogum zevkli.Tup bebek uzmani olmak gerekiyor evet canim onun egitimini alman gerekiyor her doktor yapmiyor.Tup bebek de zevkli bence ya.Aslinda benim hedefim oncelikle mezun olmak malum bebis isi zora sokacak ama uzmanlikta bir bolum sec deseler kadin dogum isterdim , yalniz bazen kafam takiliyor kendi bebegim olmazsa bebek sahibi olan her aileyle ben de mutlu mu olurum ya da icten ice uzulur muyum diye isin duygusal boyutu girince basarili olabilir miyim bilmiyorum yaa.Hehe evet bedava tupcu olurdum hepinize benden bedava tup bebek derdim deneyin deneyebildiginiz kadar siz de benim yumoslari takip ederdiniz malum hepimiz uzman kadar olduk

Canim digumdan sonraki donem kadinin en dogurgan oldugu donemmis.gercekten rabbimin hikmeti.ama dinimizde sende bilirsin sut hakki diye bisey vardi .3 aylik daha cok cok kucuk ne biliyim ya cok da kolay olmayacak anne icin ama takdir Allahin
Ya evet cnm.erkek cocuklara 2 yasa kadar kizlara 1.5 yasina kadar mutlaka sut verin diye buyurur Allah kuranda.keyfi bir sekilde süt vermemek gunah hatta.Bilemedim ki Rabbimin işi.bir bildigi var elbet.doktor bari 6 aylikk olana kadar emzir sonra kes demis ama benm bildgm hamile kalir kalmaz sutten kesilir bebek.o sutun bebegi hasta edecegi soylenir halk arasinda.ama doktor ver demis sadece kalitesi azaliyormus..Yazik cok ta tatli bir bebek tahti hemen sallandi garibin.

Doktor teyzesi sanirim kova olacak.ama cok nazli hic yuz fotosunu cekemiyo dr surekli gizliyor .kime cekti bilmem:)
Subat sonu balikti di mi dogru ne bilim benim kardes balik es balik ikisi de subat bi an kafam ona gitti :) hehe nazli kizin olacak desene nazli kizlar fena olur cok can yakar bi de annesi gibi guzel olursa yandi oglanlar :)
Evet fsh in guzeldi neden yuksek verdi ki.tatlm bir bildgi vardr diyelm cok ta detaya inince kafa bulaniyor.p tesi belli olur zaten.evet pazartesi doluyuz.hic sevmedgm p tesi gelsin biran once diyorm simdi.guzel haberlerle gelirz ins...
Doktora gore dusuk bu doz yav artik yuksegi neyse ona gore.Evet en iyisi ben dusunmeyeyim ya hic kafami toplayamiyom yoksa bakalim belki doktor hakli cikar.Insallah canimmm insallah.

Eskiler sut acir verilmez derler hasta eder derler.yok ya vermesin bence kucuk bebisin sut hakki o kadarmis.korunurken nasil hamis kalmis ben ordayim hala canim .benim gorumcemin de spirali kaymis dun onu anlatiyordu korkuyodu hamile miyimki diye onun kucuk de 6 aylik daha.ay heralde bu korkuyu yasamayacagim iyi tarafi da var bizim hastaligin:)))

Ayyy ilahi kiz cok guldum yaaaa .Allah da sizi guldursun.ben de ayniyim durmadan sizden bahsediyorum .hatta soruyo artik kizlar nasil var mi gelismeler diye hahaahhh

cokk komikmis gercekten.ben de esime anlatyorm bazen ismen biliyor artik. bıktım bu kadinlardan benden cok onlarla konusuyosun diyor.oyle arkadaslik mi olur diyo bir de.kiskanccc
Aynen bizde de ayni muhabbet ben telefonu elime alinca yine mi kadinlar kulubu diyor , ezgi nerde yaptirmis tup bebegi diyor ya kopuyom Hepsini birbirine karistiriyo bazen

Oyle cnm ben de eskilere daha cok guveniyorm bir bildkleri var ama doktoru dinliyo arkadas.hastalanmasini bekliyo herhalde kesmek icin.valla cnm ben de anlamadm nasil olmus korunma yontemini sormadm aksam gelnce sorcam.spiralle hamile kalan cok var zaten.gorumcen de hamis kalabilir.ayy evet bizim hic korunma derdimiz, masrafimiz yok.iyi tarafi bu herhalde :)

canım yüksek doz bazı bünyede faklı tesir ediyor ama bence senin fsh düşük olduğu için muhtemelen bütün yumoşlar büyücek..yumoşların kalitesini bozuyormuş güya yüksek doz ilaç ama hamiş kalanda çok..memeorialde meneogon gonolf protokolü uygulanıyormuş..bizim gibi amh düşük olup orda hamiş kalanda çook..çok steres yapma canım streste yumoşların büyümesini engeliyor..pazartesi güzel haberlerle geliceksin inş canım..

kızlar akşam eşimle konuştum hayır ben kabul etmem diyor..bende çok dua ettim Rabim bir kapı aç diye açtı işte bebeğin söz konusuysa gurur yapamam ben dedim ben alam taraftarıyım zaten inş bu tedavimde hamiş kalırsamda parayı bir şekilde iade edicem dedim..eşimde bu parayı kabul edersen oldumu tutmu sorularından kurtulamasın diyor..bende annen onlara söyliyerek bu imkanı verdi bu parayı almasanda sorularda kurtulamasın sorucaklar dedim..bakalım biraz ikna oldu gibi..kızlar ben yeterki tedvime devam ediyiym gurur yapmıycam güzel bir merkez bulucam havuz yöntemi istiyorum memeorialde bunu yapmıyolar bildiğim kadarıyla florya erbil bey bahçeci yapıyor..fb sen nereliydin canımcığım istanbuldamı merkezin..

şu kazayla hamiş kalanlara kıl oluyorum..eşi onun kazayla olmadığını çok iyi biliyordur bence canımcığım..kaza diye bişey yookk hepsi yalannn inanma bir kereden bişey olmaz pat oldu iştee neyse olmuş aldırmak olmaz günah..benim annemde ablama hamiş kaldığında bilmiyormuş bebek kusamaya başlamışş sonra hamiş olduğu ortaya çıkmış..süt versende bebek kusarmış yaramazmış hamişken emzirince..

Canim iyi yapmissin.sorarlarsa da soylersin tuttu tutmadi diye yani.cok takilacak bisey yok bunda.fb nin yeri ankaraydi sanirim canim genart tup bebekti.havuz guzel olur ya semra hanimla bir gorus kabul eder belki.

Amin canim insallah dedigin gibi olur hepsi buyur ya ahh ahh bir embriyoya bile raziyim yeter ki hepsi araya gitmesin.Yok canim ben ankaradayim , gen-art tup bebek.Tutmazsa da dersin canim tutmadi diye senin elinde degil ki sonucta bu , aile de disariya soylemezse eger ki oyle diyorsun soracak olan iki kisi ki merak etmeleri normal ben versem ben de sorarim sonuc ne diye hem onlar da dua eder senin icin eger gercekten isteklilerse al bence de.Havuz yontemi benim isime geldi biraz canim yoksa olur verir miydim bilmiyorum lab sartlari cok onemliymis bu yontemde cunku emriyolar dondurulacak hala kafamda tereddutler var bir de bu yontem daha da pahaliya patlayabilir sen normal dene istersen ama sen bilirsin.Bizim de doktor tip ogrencisi oldugumuz icin yardimci olacak fiyatta , maliyete yapacaklarini soyledi yariya dusuyor nerdeyse fiyat oyle olunca havuz bana uydu.Semra kahraman bizim gibilerde fsh dusmeden olumlu yaklasmiyormus sanirim birinin oyle bir mesajini okumustum ama memorial cok begenilen bir merkez ben de subata kadar sonuc alamazsam dusunebilirim ama istanbulda kalmak vs baya sorun olacak simdilik bu tedaviye devam edecem bakalim sartlara gore rotami degistiririm belki.

Canim iyi yapmissin.sorarlarsa da soylersin tuttu tutmadi diye yani.cok takilacak bisey yok bunda.fb nin yeri ankaraydi sanirim canim genart tup bebekti.havuz guzel olur ya semra hanimla bir gorus kabul eder belki.
diğer topikte encu diye bir arkadaşımız vardı oda memeoialde semra hanım doktoru 9 denemesinde hamiş kaldı orda..ama 11 hafta kalbi durmuştu bebişin onunla bir iletişime giricem bakalım o neden havuz sistemini düşünmemiş..bazen duygularım gidip geliyor onların verdiği parayla hamiş kalırsam olurda ilerde sorunla karşılaşırsak çocukları biliyorsun kardeş gelince kıskançlıkları yanlış anlaşılma olur keşke vermeseydik böyle olucağını bilseydik vermezdik düşünürler helal etmezlerse herşey aklıma geliyor..kafam karmakarışık düşüncelerle dolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…