canım annem 39 yaşında menopoza girmiş adetlerim çok düzensiz heran menopoza gircem korkusu var..benim yaş 35 oldu bu arada hiç bişey yapmadan beklemek istemiyorum..oturduğum yerde spor salonları yook mallesef küçük biyer ilçe burası..yazın tempolu her akşam yürürdüm 3 kilo vermiştim kış geldi bıraktım yürüyüşü..adet zamanım yaklaştı inş zamanında olursam hala daha umut vardır diye düşünücem..Canm evet gurur yapma zamani degil.ama bence hemen tedaviye baslama yeni bir tedaviden ciktin, bedenin ruhun yorgundur.en azindan iki ay ara ver.sanirm kilo problemn vardi biraz.bir spor salonuna kaydolsan cnm hem kilo verirsn hem spor yapnca hormonlar daha iyi calisiyor.saunasi da olsa hele, aman bir guzel dinlenirsn, mutluluk hormonu salgiliyormus sauna ayrica.bir degisklik te olur.ilac almaa bir sure.bitki kurleri yap, vitamin al.beslenme bak.en onemlisi kafani dagit.yiprandgin yoruldugun cok belli.bakarsin normale doner , iyiye gider vucudun ve tüpe bile gerek kalmaz.bircok kisi var bu sekilde.yillarca tedavide olup yorgun dusen kadinlar artik oluruna birakinca kendlgnden hamile kaliyor.Ne dersin iyi olmaz mi??...
canım evlendiğimde iki hafta korundum..evliliğimi yüzde 60 çocuk içindi yoksa 32 yaşımda çokta rahatım evde en küçüklüğüm iki ablam evliydi ben evin tek kzı olmuştum hiçte düşnmüyodum evliliği rahatım yerimdeydi..2009 yılında adetlerim düzneliydi ama sneden mevsim değişikliğinde ayda iki kere adet olmaya başladım doktora gitim ultrasonda kötü bişey yok herşey normal demişti kan tahlili yapalım dedi çok para tutyordu devletede yaptırabilirsin dedi ben devlete gittim doktor burda bu tahliler yaılmıyor dedi yapmadı sonra özeldeki doktoruma gitim neden yapmadı dedi kızdı hata adetimde geçmişti birdaki adete gel dedi ben gitmedim gitseydim o zaman fsh belkide yüksek çıkıcaktı..neyse eşimle tanıştım iki sen çıktık neredeyse fsh bilsem beklemezdim hemen evlenelim derdim..neyse evlendik 2012 ocakta tabi yeni gelin ben adetlerim gecikmeye başladı marta doktora gittim fsh ile tanıştım yeni gelin..evlendikten sonra herkez sakın hamile kalam 6 ay hayatını yaşa derdi bende 2 hafta korundum çocuk özlemi varya eşime bebek istiyorum dedim o gün bugün hiç korunmuyoruz korunmak nasıl bişey bilemem..rahatsız bir durum aslında ama bizim ömrümüz korunmamakla gecicek galiba..Haklisin cnm ya kaza süsü verilmis te olabilir :) o degil de yaa bebise aciyorum en onemli ve tek besini olan sutlerinden mahrum kaliyolar. evet kesin esi komplo kurmustr.spiralde oluyo kazalar ama spiralli oldgunu sanmiyorm.gelcek birazdan ifadesini alayim nasil korunmus ta hamis kalmis.ALLAHIN isine sual olmaz kismetinde varmis demek.ayy biz de yanlislikla hamile kalaydik keske nerdeeee....
sağol canım dünkü konuşmamız sonrasında ben çok rahatsız oldum kalbini kırdıysam özür dilerim canımcığım ya..benim çok param gitti bu tüp bebek işine Allahım vermedi yine bebiş..bundda vardır bir hayır diyorum..eşin haklı aslında olucağı varsa her türlü olur..en canlı örneği ben tüp bebeklede garantisi yok..hiçbir sorunu olmadan en güzel emriyoyla hamiş kalamayanda çook var tüp bebekle..Allah yardımcımız olsun inş çok uraştırmadan doğalından gelsin sağlıklı bir şekilde meleklerimiz..Gulneva ruyani heyecanla okudum inşallah iyiye çıkar tatlım yaaa..para konusundada bende kararsız kalırdim zor bir karar bilemedim şimdi ama buda bir işaret al olmazsa güzelbir uyerde yaptir arkadaşım bir bakmışsın olmuş hemde ikizzzzz ne kadar güzel olur değil mi canim benim...inşallah olur emeklerimiz boşa çıkmaz kader arkadasim
Ettin ettin ben anladim seni tip diliyle desen daha gec anlardim o derece hihi:) benim igneyi vurulan yerlerde ara ara sizlama oluyor hani agri degil de icerde bir seyler dönüyor hissediyorum neyse bakalim yarin son igneler pazartesi kontrooll..benim alt karın denilen yer ağrıyor,ayyy acaba doğru tarif ettim mi dr.cum.ama çok ta değil sızı şeklinde,birde iğne 1 dk falan sonra çok yakıyor...onu dışında bişey yok şimdilik.
Sizinki de zor canim ya hasret giderin bol bol neyse ki annen varmis yaninda yoksa daha zor olurdu.He ya bu erkekler hep ayni demek ki benimki de ne yazdinne cevap gelmis ne diyo seninkiler falan diyo banaahahahah ilahi şekercim yaaa, valla pancarın kontrol edilmedik yeri kalmadı şu an için eşim de ne yazıyorsun sürekli oraya diyor okumaya çalışıyor,zaten ancak şimdi girebildim,yemek temizlik ehliyet kursu derken genede eşimden bir 5 dk çaldım,malum biz hafta sonu hep dip dibe oturuyoruz :)
Canim fsh 16 e2 167 mi oyle bir sey demisti o ay icin , e2 yuksek sayilir yani fshin hafif baksilandigi haliyle 16 normalde daha yuksek demek ki ama tuttu gelisti buyudu sonucta.Aynen canim oyle ben yeniyim tedavide bakalim ben ne tecrubeler elde edecem merak ediyorum kendi adima da.canım ezginide fsh düşüktü hamile kaldığı ay ben öyle hatırlıyorum ..fsh yüksekti hamile kalmadan önceki ay yumurtalar büyümüştü tedavisi yarım kalmıştı..zaman neyi göstercek bilemiyoruz biz ne kadar plan yapsakta planlar tutmuyor mallesef..yaşıycaz görcez canım..inş hamiş bu sayfadaki bebek isteyen herkez hamişş kalsın amin..
Canim yaa ben cok etkilendim bu mesajindan hem ruyandan hem esinin olayindan.Allah rahmet eylesin canim esin icin de zor olmustur kucucuk kizla bir basina neyseki senin gibi biri cikmis karsilarina ikisi de cok sansli o yuzden.Hani cocuk olmuyor falan cok buyuk aci ve imtihan ama esi kaybetmek de ondan asagi kalir degil bence , tedavi suresince bazen cok yukleniyoruz ama Allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin hicbirimizin kolumuz kanadimiz onlar , hicbirimizi bir basimiza koymasin oylesi cok daha zor cok sukur ki onlar saglikli yanimizdalar bu bile cok buyuk nimet cook sukretmemiz lazim aslinda ama bazen cocuga dalip elimizdekilerin kiymetini bilemiyoruz.çok şükür canım Allahım iyi insanlarla karşılaştıryor..burdaki doktorum sağolsun ücret almıyor en azından her ay kontrolerimi oluyorum varmı yokmu takip ediyor doktorum..rüyama gelince ben çok ürktüm aslında rüyamda rüya gördüm ben canım önce sabah kızı okula götürünce tekrar yatım uyumuşum rüya gördüm çok kalabalık biyerdeyim sonra neyse rüyamda uyuyakalıyormuşum bir erke çocuk sesi siz kaza yapın ben sonra gelicem diyor..rüyamda rüyadan uyanıyorum arabada gidiyoruz kaza yapıyoruz ufak sıyrıklarla kurtuluyorum diyorumki ben rüya görmüştüm gerçekten kaza yaptık şimdi bebeğim olucak herhalde diye düşünüyorum sonra uyandım canım..çok ürktüm rüyamdan aslında korkmayada başladım..eşimin ilk evliliğinde eşini trafik kazasında kaybetmiş kurban bayramında ziyarete gidiyorlarmış arabayı kızımın annesi sürüyormuş eşim arkadaymış kızımla 2 yaşındaymış araba takla atmış eşim ve kızı ufak sıyrıklarla atlatmış ama ilk eşi orda hayatını kaybetmiş..belkide bilinç altımda bu olaydan dolayı böyle bir rüya gördüm..Rabm kimsenin çocuğunu anasız babasız büyütmesin inş..bizde hayırılı sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar isteyelim Rabimden..
eşim çok büyük imtihanlar yaşamış o yüzden fazla üstüne gitmek istemiyorum..zaten üstüne gitmemede gerek kalmıyor bebek konsunda çok hasas olduğumu bilir hangi doktora gidelim dersem itiraz etmeden tamam dedi bu zamana kadar bulduk buluşturduk eşimde elinden geldiğince hep arkamdaydı hala arkamada çok şükür çok anlayışlı eşlerimiz var..onlar bizlerde daha çok üzülüyolar aslında ama duygularını belli etmiyorlar bizi üzmemek için duygularını bastırıyorlar..senin eşinde küçük yaşta büyük hastalık geçirmiş sizede çok geçmiş olsun canım..Canim yaa ben cok etkilendim bu mesajindan hem ruyandan hem esinin olayindan.Allah rahmet eylesin canim esin icin de zor olmustur kucucuk kizla bir basina neyseki senin gibi biri cikmis karsilarina ikisi de cok sansli o yuzden.Hani cocuk olmuyor falan cok buyuk aci ve imtihan ama esi kaybetmek de ondan asagi kalir degil bence , tedavi suresince bazen cok yukleniyoruz ama Allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin hicbirimizin kolumuz kanadimiz onlar , hicbirimizi bir basimiza koymasin oylesi cok daha zor cok sukur ki onlar saglikli yanimizdalar bu bile cok buyuk nimet cook sukretmemiz lazim aslinda ama bazen cocuga dalip elimizdekilerin kiymetini bilemiyoruz.
sağol canım dünkü konuşmamız sonrasında ben çok rahatsız oldum kalbini kırdıysam özür dilerim canımcığım ya..benim çok param gitti bu tüp bebek işine Allahım vermedi yine bebiş..bundda vardır bir hayır diyorum..eşin haklı aslında olucağı varsa her türlü olur..en canlı örneği ben tüp bebeklede garantisi yok..hiçbir sorunu olmadan en güzel emriyoyla hamiş kalamayanda çook var tüp bebekle..Allah yardımcımız olsun inş çok uraştırmadan doğalından gelsin sağlıklı bir şekilde meleklerimiz..
Aşk olsun gulneva sen benim buyugumsun ne soyluyorsan tecrubenden ben uzulmeyeyim diye söylüyorsun biliyorum. ..dediğin gibi hicbirseyin garantisi yok hayırlısı belkide araştırma hastanesini hiç istemiyordum bu biriışık oldu bana belkide orda yaptirmam bakalım bu özel konusunda calismalarim var..yarın ola Hayrola. ..senin gibi birine kırılır mi insan melek gibisin inanki senin yaptıgın o kizimiza iyiliği yapacak insan sayısı çok az..gurur duydum seninle.
.bizde bir ara evlatlık düşündük ama erken dedik ilerde olmazsa çocuğumuz düşünüyoruz hayırlısı. ..eşim çocuğumuz olsada düşünüyor ikisi bir büyüsün diyor. .belkide başımıza böyle bir olay gelmesi bunları düşünüp iyilik Hayır yapmaya itti bizi...inanki gönüllü kizimizi çok özlüyorum 1 yılda olsa alismistik ayda 1 yada 2 kez bizde kaliyordu.evlatlık verildi temelli ailesi oldu yavrumun bu daha güzel tabiki☺
bana kırılmamana çok sevindim canım sizde çok büyük hayır yapmışsınız ne güzel..ama bazen hayaler kurarım iki çocuğum olsa biri kız biri erkek isikinide ben doğursam eşim ve ben 4 kişilik aile olsam yinede çevremdeki gözler üstümde olurmuydu şimdiki gibi bir yanım eksik olurmuydu..bazen hormonlarım yüzünden kızımın üstüne fazla gidiyorum sonra hep bir suçluluk duygusu bu insanı yiyip bitiren bişey çook zor bir sorumluluk aslında..düşünüyorum bazen diyorum benim çocuğum olsa farkında olmadan ayırım yaparmıyım belkide yapıcam o yüzdeen Rabim bana evlat vermiyor..evlatlık düşünüyorsun ama canım seninde bitane olursa mutlaka bir ayırım olur olmasada evlatlık aldığın alınır..ben mesela bazen anneme derdim büyük ablamı daha çok seviyorsun..küçüken ablam sağlık problemleri oldu annemde hep bir kaybetme korkusu kalmışki ablamın üstüne çok düşerdi..kendi doğurduğun bile böyle düşünüyorsa diğerini hiç düşünemem..annem zavalı hep derdi ayır bakalım parmaklarını ayırabilcenmi aneciğimi şimdi çok iyi anlıyorum..
hayırlısı olsun hepimiz için en hayırlı en yakın zamanda anne olalım inşallah bol bol bebeklerimiz olsunnnn aminnnn
Ebrusuuum sen de benim gibisin alisveris beni havalara ucurur.cok guzel ya tadini cikar hemen bir magazadan alip cikma gez bol bol.ben de carsiya cikacagim kizima battaniye zibin vs alacagim ...iyi gezmeler tatlim.bir de sinemaya gidin esinle iyi gelir.optum cokhanımlarr iyi pazarlar nasılsınız canlarrr bugün burda hava çook güzel bizde eşimle öğretmenler gününü bugünde kutlayacazz :) ..bot ve kaban alacaktım onu da eşimin üstüne yıktım dedim hediyen olsuunn bu özel gündeee tamam dedii :)..alışveriş beni çook mutlu ederr her defasındaa:)...
evet ezgimm ortak bir yön dahaa:) he valla nasıl mutlu oluruumm..seniki daha güzel canım benim bizlerede nasip olur inşALALHH..EVET EVET AKIMDA CANIM SİNEMAYA DA GÖTÜR BENİ DEDİM..İNANIR MISIN CANIM biz hiiç sinemaya gitmediikk..ilk defa gidecezz bakalıım ..tanıştığımmız zaman çok derdi gidelim diye bende gören olur kendi ilimde olunca küçük de ir yer laf söz olur diye hiiçç gitmedim nişanlıklık askerde geçtii sonra da evlendik ama i kaç kere dedimm götürmedii ben sana başta demiştim hevesimi kırmaa gidelim diye sende gitmedin şimdi de ben gitmiyorum demişti öle kalmıştı..Ebrusuuum sen de benim gibisin alisveris beni havalara ucurur.cok guzel ya tadini cikar hemen bir magazadan alip cikma gez bol bol.ben de carsiya cikacagim kizima battaniye zibin vs alacagim ...iyi gezmeler tatlim.bir de sinemaya gidin esinle iyi gelir.optum cok
Yaaa çok üzücü, geride kalan sevdiklerine sabır versin Allah cici kızına sağlıklı uzun ömür versin tabi onada sağlıklı bir kardeş :) Allah kazadan beladan korusun, rüya işte rüya ile amel olamazmış,sen tedavine yoğunlaş ama arada da kafanı dağıt,maddi manevi zor zamanlardan geçiyorsun,Allah emeklerinin karşılığını versin inşallahçok şükür canım Allahım iyi insanlarla karşılaştıryor..burdaki doktorum sağolsun ücret almıyor en azından her ay kontrolerimi oluyorum varmı yokmu takip ediyor doktorum..rüyama gelince ben çok ürktüm aslında rüyamda rüya gördüm ben canım önce sabah kızı okula götürünce tekrar yatım uyumuşum rüya gördüm çok kalabalık biyerdeyim sonra neyse rüyamda uyuyakalıyormuşum bir erke çocuk sesi siz kaza yapın ben sonra gelicem diyor..rüyamda rüyadan uyanıyorum arabada gidiyoruz kaza yapıyoruz ufak sıyrıklarla kurtuluyorum diyorumki ben rüya görmüştüm gerçekten kaza yaptık şimdi bebeğim olucak herhalde diye düşünüyorum sonra uyandım canım..çok ürktüm rüyamdan aslında korkmayada başladım..eşimin ilk evliliğinde eşini trafik kazasında kaybetmiş kurban bayramında ziyarete gidiyorlarmış arabayı kızımın annesi sürüyormuş eşim arkadaymış kızımla 2 yaşındaymış araba takla atmış eşim ve kızı ufak sıyrıklarla atlatmış ama ilk eşi orda hayatını kaybetmiş..belkide bilinç altımda bu olaydan dolayı böyle bir rüya gördüm..Rabm kimsenin çocuğunu anasız babasız büyütmesin inş..bizde hayırılı sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar isteyelim Rabimden..
Ayy cok sevindim canim ya doya doya olursun insallah adetini.Hadi bakalim sonuna kadar gidecez hepimiz gittigi yere kadar senin bu mucadeleciligin beni de etkiliyor.Insallah fsh iyi cikar canim cikmasa bile uzulme adet oldugun surece umut vardir bunu unutma :)kızlarrr çok mutluyummmmm kırmızılar teşrif etiller adet oldumm sabah hemde tam zamanında geçen ayda bugün olmuştum..çoook şükür herşey yolunda gidiyorrr..yarın tahlil yaptırcam fsh düşük çıkarsa inş memoriale ön görüşmeye gidicem inşşş..
kızlarrr çok mutluyummmmm kırmızılar teşrif etiller adet oldumm sabah hemde tam zamanında geçen ayda bugün olmuştum..çoook şükür herşey yolunda gidiyorrr..yarın tahlil yaptırcam fsh düşük çıkarsa inş memoriale ön görüşmeye gidicem inşşş..
Ben de severim canim alisverisi hele de annemle gitmeye bayilirim :) demek hava guzel sizin orda , biz ankarada hava guzeli gectim esktra olarak donuyoruz buuzz gibi hava varhanımlarr iyi pazarlar nasılsınız canlarrr bugün burda hava çook güzel bizde eşimle öğretmenler gününü bugünde kutlayacazz :) ..bot ve kaban alacaktım onu da eşimin üstüne yıktım dedim hediyen olsuunn bu özel gündeee tamam dedii :)..alışveriş beni çook mutlu ederr her defasındaa:)...
gittim ama eli boş döndüm beğendiklerimin numarası bedeni klmamışş başka sefere dedim geldim..şimdii epey soğuk dışarısıı hava güzeldi de akşam a doğru bozduu..canım ankara da çok seceneğin varr ben bi kere gitmiştim optimumdu galina ne kadar bepğenmiştiiiimm bi sürü bişey alıp gelmiştiimm..Ben de severim canim alisverisi hele de annemle gitmeye bayilirim :) demek hava guzel sizin orda , biz ankarada hava guzeli gectim esktra olarak donuyoruz buuzz gibi hava varBen de sabah erkenden kutuphanenin yolunu tuttum , aksama kadar da burdayim evi ve kocayi saldim biraz ama napalim sinava iki gun kaldi sonrasinda ben de cikip bi avm gezmek istiyorum yyaaa
Amin canim tesekkur ederim , yapma ya aslinda indirim mesajlari gelip duruyor surekli ogretmenler gunu icin ama indirimlerde de boyle seciliyorlar evet.Optimum uzak galiba hic gitmedim , ankamall kentpark cepa armada falan var gerci ankarada avmden bol ne var surekli avm dikiyorlar sanki azmis gibi gereksiz bir avm bollugu var.Bakalim evet sinavim gecsin de , hicbir sey almasan bile magaza gezmek stres attiriyor insana :)gittim ama eli boş döndüm beğendiklerimin numarası bedeni klmamışş başka sefere dedim geldim..şimdii epey soğuk dışarısıı hava güzeldi de akşam a doğru bozduu..canım ankara da çok seceneğin varr ben bi kere gitmiştim optimumdu galina ne kadar bepğenmiştiiiimm bi sürü bişey alıp gelmiştiimm..
sen sınavlarna çalış güzelce geçsin de sonra gezer tozarsın ALALH ım zihin açıklığı versin tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?