Sekercimm dinleen ohh bebise iyi gelsin :) benim de bugun genetik sonucum da cikacak sanirim bakalim duzeni arayacagim birazdan tekrar embriyolarima yetisse bari :)Günaydııınnn, evde dinlenmedeyim,pazartesiye kadar işe gitmeyi düşünmüyorum :) çok yormuyorum kendimi,eskiden olduğu gibi şimdide beslenmeme dikkat ediyorum,tabiii ilaçlarımıda kullanıyorum.ayın 12 si gelirmikiben elimden geleni yapıymda gerisi Allah ın takdiri...inşallah Rabbim bağışlar
bir dış gebelik geçir5dim bu yılda 3 aşılama negatif şimdi 3 aya kadar tüp bebe.başlıycamyumurtalarımda igneye rağmen çatlamıyor bazenCok yukselmemis canim fena degil bence degerlerin doktora gitsene yumos var mi yok mu baksin.E2 in asiri yuksek degil 80 i gecmedigi surece sorun yok sanirim fsh da iyi sen bir doktora git bence.Ne dusunuyorsun asilma tup bebek vs yoksa catlatma ignesiyle normal deneme falan mi?
aslan pencesini bıraktım dün ama hergün 1 kez 3 hafta kullandımDaha fazla içmiyorsun di mi aslan pençesini Fatma? bence de doktora gidip bir baktırsan yumurtalarına iyi olur. Hem belki doktor takviye birşeyler verebilir.
Hemen git doktora o da uygun gorurse bu ay basla canim bence sen.Maddi durum elveriyorsa yani fsh ve e2 ni cok uyumsuz gormedim ben.bir dış gebelik geçir5dim bu yılda 3 aşılama negatif şimdi 3 aya kadar tüp bebe.başlıycamyumurtalarımda igneye rağmen çatlamıyor bazen
işyerinde izin sorun 30gün iznim var ama yerime bakacak yokkk kullandığım ilaçlar kloman çatlatama iğnesi pregnyly çiftampul,puregon göbektenş, ovitrella ...progestan kapsül ağızdan aşılalardan sonra 3x1Hemen git doktora o da uygun gorurse bu ay basla canim bence sen.Maddi durum elveriyorsa yani fsh ve e2 ni cok uyumsuz gormedim ben.
Puregon ve ovitrella'nın özelliği nedir? Ben östrojeni ağızdan almıştım az dozda (4 mg günde). Progestan yalnız çok dokunduğu için fitil olarak kullanıyorum.işyerinde izin sorun 30gün iznim var ama yerime bakacak yokkk kullandığım ilaçlar kloman çatlatama iğnesi pregnyly çiftampul,puregon göbektenş, ovitrella ...progestan kapsül ağızdan aşılalardan sonra 3x1
Fatma canim degerlerin cok iyi e2 in cok guzel benimki 167 di dusun yani.sen dr a git follikuull durumuna baktir.goruyorumki diger tedavilerden sonuc alamamissin.vakit kaybetme tup bebek merkezine git yaparlar tedaviniartıkın tüp gerekiyor yumurta var ama olmuyorr tiroidler bozuluyor ilacımı ayarlıyorum prolaktin bozuluyor böyleee
Puregon ve ovitrelle catlatma igneleri canimPuregon ve ovitrella'nın özelliği nedir? Ben östrojeni ağızdan almıştım az dozda (4 mg günde). Progestan yalnız çok dokunduğu için fitil olarak kullanıyorum.
İkisini birlikte vermeleri ilgimi çekti de. Pregnyl ile birlikte?? Herhalde Fatma farklı ayları kastetti. Ama onda da her seferinde farklı bir marka mı veriliyor? Neyse kafam karıştı benim biraz :)Puregon ve ovitrelle catlatma igneleri canim
canııımmm bu hastalık öyle biraz insanı ilk öğrendiğinde bayağı bir şok ediyor,sonra işte kabullenme ve tedavi süreci :)Merhaba Herkese Tekrar,
Buraya ilk mesajımı yazdığım Salı gününden beri ilk sayfasından başlayarak her fırsatta forumu okudum hepinizin hikayesini, üzüntülerini ve umutlarını. Güzel yürekli arkadaşlar; tüm sayfaları kısa sürede arka arkaya okuyunca anladım ki güzelliklerin ve umut ışığının ne zaman hangi şart altında belireceği belli olmuyor yani tüm bu 660 sayfa bana karamsarlık ve endişe değil umut verdi hem de zaman zaman yaşadığınız olumsuzluklara rağmen.Ben hepimiz için her şeyin çok iyi olacağına yürekten inandım, oysa geçen hafta bu saatlerde arabayla bir duvara çarpmak vardı aklımdane saçma ve nankörce bir düşünce imiş, Allah affetsin binlerce kez tövbeler olsun yarabbim.
Emel sen bana çok olumlu bir hava verdin senin için her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle hiç olumsuz bir şey hissetmedim senin hikayende, çokta güzel bir insansın hem
Fkb ve şekerpancarı bu hafta bütün dualarım sizinle, hele şu yumurtanın canlanma hikayesi
İsmini saymadığım herkes hakkınızı helal edin tüm yazdıklarınızı okudum eşimle paylaştım hikayelerinizi. Her şey için çok teşekkürler :)
Ben yaptirdim canim bugun yarin alacagim sonucumu , neden sordun?kizlar selam..FMR-1 geni frajil X sendromu genetik testi yaptiran varmi aranizda
puregon benim hormon iğnem bende choriomon ile çatlattım.her tedavi farklı ilerler ben 300 lük puregon ile tedavi oldum.şimdi progestan ve progenyx iğnem var. ancak Allah kısmet etmezse tedavi başka ilaçlarla devam edebilir..İkisini birlikte vermeleri ilgimi çekti de. Pregnyl ile birlikte?? Herhalde Fatma farklı ayları kastetti. Ama onda da her seferinde farklı bir marka mı veriliyor? Neyse kafam karıştı benim biraz :)
progestan ağızdan kullandım bebeğin tutunmasını sağlıyor ama insanın tansiyonu düşürüp ağızdan alındığında boşlutta gi,bi yapıp uçuruyor ovitrella ve pregnly çatlatma iğneleri, puregon menegon yumurta geliştirici ğinelerPuregon ve ovitrella'nın özelliği nedir? Ben östrojeni ağızdan almıştım az dozda (4 mg günde). Progestan yalnız çok dokunduğu için fitil olarak kullanıyorum.
bu testte ne bakılıyor farajil x testi nedirBen yaptirdim canim bugun yarin alacagim sonucumu , neden sordun?
ayrı aylar tabiki ovitelle çatlamayan yumurtalarım oldu daha güçlüsü olan pregnly 2 ampul vurlsdum aşılama yapıldı 3 yumurtam vardı ama yine 1 tanesi çatlamadı çatlaması içn yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1 ayİkisini birlikte vermeleri ilgimi çekti de. Pregnyl ile birlikte?? Herhalde Fatma farklı ayları kastetti. Ama onda da her seferinde farklı bir marka mı veriliyor? Neyse kafam karıştı benim biraz :)
ilk tüp bebek denemem yarida kesildi yumos yok diye. gecen ay adetin 3 günü baktim 2 tane var.cok az dedi. yasiniza göre hic normal bi durum degil.baslamadan genetik test yaptirin dedi. dua ediyorum yumurta yetmezligi sinavim zannediyodum ama bu konu beni allak pullak etti. esim yaptrialim dedi tedaviye baslamadik. allahim bizlere en güzelini en hayirlisini versin insallah.Ben yaptirdim canim bugun yarin alacagim sonucumu , neden sordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?