fsh yüksek olanlar

Sekercimm dinleen ohh bebise iyi gelsin :) benim de bugun genetik sonucum da cikacak sanirim bakalim duzeni arayacagim birazdan tekrar embriyolarima yetisse bari :)

bir dış gebelik geçir5dim bu yılda 3 aşılama negatif şimdi 3 aya kadar tüp bebe.başlıycamyumurtalarımda igneye rağmen çatlamıyor bazen

Daha fazla içmiyorsun di mi aslan pençesini Fatma? bence de doktora gidip bir baktırsan yumurtalarına iyi olur. Hem belki doktor takviye birşeyler verebilir.

artıkın tüp gerekiyor yumurta var ama olmuyorr tiroidler bozuluyor ilacımı ayarlıyorum prolaktin bozuluyor böyleee

Daha fazla içmiyorsun di mi aslan pençesini Fatma? bence de doktora gidip bir baktırsan yumurtalarına iyi olur. Hem belki doktor takviye birşeyler verebilir.
aslan pencesini bıraktım dün ama hergün 1 kez 3 hafta kullandım

Hemen git doktora o da uygun gorurse bu ay basla canim bence sen.Maddi durum elveriyorsa yani fsh ve e2 ni cok uyumsuz gormedim ben.
işyerinde izin sorun 30gün iznim var ama yerime bakacak yokkk kullandığım ilaçlar kloman çatlatama iğnesi pregnyly çiftampul,puregon göbektenş, ovitrella ...progestan kapsül ağızdan aşılalardan sonra 3x1

Puregon ve ovitrella'nın özelliği nedir? Ben östrojeni ağızdan almıştım az dozda (4 mg günde). Progestan yalnız çok dokunduğu için fitil olarak kullanıyorum.

artıkın tüp gerekiyor yumurta var ama olmuyorr tiroidler bozuluyor ilacımı ayarlıyorum prolaktin bozuluyor böyleee
Fatma canim degerlerin cok iyi e2 in cok guzel benimki 167 di dusun yani.sen dr a git follikuull durumuna baktir.goruyorumki diger tedavilerden sonuc alamamissin.vakit kaybetme tup bebek merkezine git yaparlar tedavini

Puregon ve ovitrella'nın özelliği nedir? Ben östrojeni ağızdan almıştım az dozda (4 mg günde). Progestan yalnız çok dokunduğu için fitil olarak kullanıyorum.
Puregon ve ovitrelle catlatma igneleri canim

Puregon ve ovitrelle catlatma igneleri canim
İkisini birlikte vermeleri ilgimi çekti de. Pregnyl ile birlikte?? Herhalde Fatma farklı ayları kastetti. Ama onda da her seferinde farklı bir marka mı veriliyor? Neyse kafam karıştı benim biraz :)

Merhaba Herkese Tekrar,
Buraya ilk mesajımı yazdığım Salı gününden beri ilk sayfasından başlayarak her fırsatta forumu okudum hepinizin hikayesini, üzüntülerini ve umutlarını. Güzel yürekli arkadaşlar; tüm sayfaları kısa sürede arka arkaya okuyunca anladım ki güzelliklerin ve umut ışığının ne zaman hangi şart altında belireceği belli olmuyor yani tüm bu 660 sayfa bana karamsarlık ve endişe değil umut verdi hem de zaman zaman yaşadığınız olumsuzluklara rağmen.Ben hepimiz için her şeyin çok iyi olacağına yürekten inandım, oysa geçen hafta bu saatlerde arabayla bir duvara çarpmak vardı aklımda ne saçma ve nankörce bir düşünce imiş, Allah affetsin binlerce kez tövbeler olsun yarabbim.
Emel sen bana çok olumlu bir hava verdin senin için her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle hiç olumsuz bir şey hissetmedim senin hikayende, çokta güzel bir insansın hem
Fkb ve şekerpancarı bu hafta bütün dualarım sizinle, hele şu yumurtanın canlanma hikayesi
İsmini saymadığım herkes hakkınızı helal edin tüm yazdıklarınızı okudum eşimle paylaştım hikayelerinizi. Her şey için çok teşekkürler :)

canııımmm bu hastalık öyle biraz insanı ilk öğrendiğinde bayağı bir şok ediyor,sonra işte kabullenme ve tedavi süreci :)
hepimiz başlarda çok çok umutsuz olabiliyoruz Allah yolundan ayırmasın,ama umut hep var biliyormusun en karanlıkta bile..
evet çıkmayan candan umut kesilmiyor,benim yumoşta bana sürpriz yaptı bende burdayım dedi bende varım dedi,inşallah tutunacak annesine sıkı sıkı hakkımızda en hayırlısı neyse Rabbimden hep onu diliyoruz :)
elbette ara sıra moralin çöktüğü yerlerde olduğu zamanlar oluyor ama kadınız depresif olmaya hakkımız var ama bu kısa sürmeli,toparlanıp ayağa kalkmalıyız,ümitsizliğe yer yok,Allah var Umut var..bu topikte inancım hiç kimse bir diğerinin düşmesine izin vermiyor,çook ağladığım zamandan gülümseyerek kapattığım olduğu bu sayfayı...eeeee rezervimiz düşük diye neşemizide eksiltecek değiliz.
ihtiyaç duyduğunda burdayız az çok bilgilendik çünkü...ya da bayağı bilgilendik sanırsam :)

İkisini birlikte vermeleri ilgimi çekti de. Pregnyl ile birlikte?? Herhalde Fatma farklı ayları kastetti. Ama onda da her seferinde farklı bir marka mı veriliyor? Neyse kafam karıştı benim biraz :)
puregon benim hormon iğnem bende choriomon ile çatlattım.her tedavi farklı ilerler ben 300 lük puregon ile tedavi oldum.şimdi progestan ve progenyx iğnem var. ancak Allah kısmet etmezse tedavi başka ilaçlarla devam edebilir..

progestan ağızdan kullandım bebeğin tutunmasını sağlıyor ama insanın tansiyonu düşürüp ağızdan alındığında boşlutta gi,bi yapıp uçuruyor ovitrella ve pregnly çatlatma iğneleri, puregon menegon yumurta geliştirici ğineler

ayrı aylar tabiki ovitelle çatlamayan yumurtalarım oldu daha güçlüsü olan pregnly 2 ampul vurlsdum aşılama yapıldı 3 yumurtam vardı ama yine 1 tanesi çatlamadı çatlaması içn yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1 ay

Ben yaptirdim canim bugun yarin alacagim sonucumu , neden sordun?
ilk tüp bebek denemem yarida kesildi yumos yok diye. gecen ay adetin 3 günü baktim 2 tane var.cok az dedi. yasiniza göre hic normal bi durum degil.baslamadan genetik test yaptirin dedi. dua ediyorum yumurta yetmezligi sinavim zannediyodum ama bu konu beni allak pullak etti. esim yaptrialim dedi tedaviye baslamadik. allahim bizlere en güzelini en hayirlisini versin insallah.
canimm insallah sende güzel sonuclar alirsin..duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…