fsh yüksek olanlar

Sagol canım gerçekten çok zor..inşallah en hayırlı en yakın zamanda anne olalım ALLAHIM SEN BUYUKSUN ICIMIZI BILIYOR SUN NE OLUR KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMA
amiiin canim insallah nerde isteyen varsa. gördügüm kadariyla sende daha hayli gencsin. sende doktor sebep söyledimi? yani bi taniya varabildimi? ben 28 yasindayim

amiiin canim insallah nerde isteyen varsa. gördügüm kadariyla sende daha hayli gencsin. sende doktor sebep söyledimi? yani bi taniya varabildimi? ben 28 yasindayim

Nedeni yok erken menopoz adayiyim çok yükseldi fsh im yumurta en fazla 3 follikul oldu geçen yıl hiç yoktu. .şansım düşükmüş ama her ay gidip deneyeceğim belki başlar dr tüp bebeğe. .ALLAHIM HERKESİN KUCAGINI DOLDURSUN TEZDEN. .

Gulneva canım Sağol yazdıkların için dünden beri ruh gibiyim neden böyle oldum bilmiyorum. ..2 ay önce ne yaptıysam aynısını yapacam dr çok uygundu o ay dedi..bakalim toparlanmam lazım hayırlısı. .

Gulneva canım Sağol yazdıkların için dünden beri ruh gibiyim neden böyle oldum bilmiyorum. ..2 ay önce ne yaptıysam aynısını yapacam dr çok uygundu o ay dedi..bakalim toparlanmam lazım hayırlısı. .
canımcığım bizim her ay tedaviye başlamamız zor oluyor gerçekten..artık her ay kontroldesin canım emin elerdesin doktorun tedavye başlaman için uygun zamanı biliyordur sen canını sıkma canımcığım..bize düşen görev sabırla tedavi zamanını beklemek..çook zor beklemek ama elden bişey gelmiyor canım neden oldu şunu kullanmasaydım düşüncelerdi aklından çıkar bu düşünceler inasan için daha yorucudur..sadece yaşamamız gerekeni yaşadık gördük ders aldık..ben bu bitkisel karışımları birbirine karıştırarak kullanma taraftarı değilim..adet kanamasıymışmı ne dedi doktorun rahim incemi kalınmı bişey demedimim tek kist için e2 değer yüksek çıkmış bence..

Amin canim insallah

fb nasılsın minişlerden haber varmı gitinmi doktora..
Yogun bir gun yasadim canim gitmedim ama haberlestim ikisi de devam ediyormus su an , 5. Gune varirlar insallah.Evet bir yanim orda su an inan :) Gulneva benim opudan sonra hala hafif kanamalarim oluyor az az normal mi sence bazen kahve oluyor hatta ilk gun normal dedim ama bugun baktim yine oldu.

Son düzenleme:
Canim bana da doktor erkek bebeklerde mental gerilik sebebi dedi o yuzden yaptirdim , su an iki embriyom var dondurulacaklar cok sukur pgtye falan gerek kalmadi.Canim annen de sinirda girmis menopoza cok gec bir yas degil senin de ondan kaynaklanabilir , benim annem 35te falan girmis annemden genetik anlayacagin.Nerde tedavi oluyorsun canim ne kadar dozluk ilac kullandin bizde cok folikul olmuyor zaten ben de 4 taneyle basladim 3 yumurtayla opuya girdim cok sukur 2si dollendi.Yani bir iki folikul de olsa sansi denemek lazim aslinda fsh iyiyse eger.

Rahmin incelmis güzel dedi adet bu dedi..kıst 2 cm dedi..prolokatininde 43 aşırı yüksek değil dedi.bu ay hicbirsey yapmayalım adet olunca sadece e2 ve fsh baktir gel dedi 2.gunu gel dedi.corek otu bal tarçın yaptım gulneva sen demiştin. .bıde günde birkactane incir yiyorum. .hayıt tohumu ve aslan pencesi içecem 2 ay önce yapmıştım değerlerim çok iyiydi.icmezsem fsh 70 lere çıkıyor gulneva yalanda olsa suan düşük mutlu oluyorum ne yapayım. .bıde biesteron başladım. .hayırlısı artık 20 gün sonra adet olurum zaten erken oluyorum ya ben..

talım çok geçmiş olsun.sen de ben gibi beklemedesin şuan desene.ben de fsh düşsün diye aslanpençesi içiyorum.cylo verdi bana adetlerim düzgün gelsin diye.onu ezgi de kullanmış kistti de yok ediyormuşarıca fsh dengelenir dedi doktorum istersen sen de doktora bir sor canım.bal tarçın çörek otu mu yaptı sende kist? bende günde bir kaşık falan alıyorum ondan.biesteron ben de içiyorum cnm.acaba bu mu yaptı kist günde kaç tane alıyordun?? tatlım bak ben bunalınca diyorum ki sonuçta bunlar inşallah faydalı olur da belki kendiliğinden geliverir.ya da tedavimiz olumlu olur güzel gelişir döllenir tutunur bebişlerimiz.ona vesiledir belki bu beklemeler..bilemiyoruz canım.biz yolunda bulunalım takviyelerimizi yapalım da inşallah Allah nasip edecek o günleri.ben bunalınca aklıma hep ezgiyi getiriyorum moralim düzeliyor....
haa kızlar buarada bedelli askerlik çıktııııı:)) çok şükür en azından tedavi stresi süreci düşünüyordum şimdi o bir nebze de olsun üstümden kalktı.gerçi maddi anlamda baya zorlanacağız bedelli ve tüp derken.çünükü tüp de tamamen özel olacak.ama tabi o güzel bebek haberi alınca her şey unutulurrr..Allah hayırlı kapılar açsın doğru kişiler doğru yollar göstersin hepimze bu yolda...işini bilen kişilerle karşılaştırsın.

ahh ne güzel bir haber bu.ooohh oh maşallah..ay ne güzel ya biz de alalım güzel haberler canlarrr.....

canım aslında uzun sürmemesi gerek benim opu sonrası o gece peçeteyle silince farkedilcek kadar az oluyordu sonraki gün kesiliyordu ..sen duş aldın opu sonrası ondan kaynaklanıyor olabilirmi acaba doktorunla konuş mutlaka uzun sürmemesi gerek canım..kaç hücreli olmuş senin minişler acaba bilgi vermiyorlarmı transfer olmayı düşünmüyormusun canım elde var iki emriyon tutnma olasılığı çok yüksek aslında rahim kalınığında iyidi senin..

canım bu ay bişey yapma bence biraz vicut dinlensin..tedaviye başlayınca çörekotu bal yap şuan kistini büyütebilir bu karışım..hayıt aslna pençeside kullanma bence bu ay beklemede kal..biesteron ve arı sütü kullan..canım şu fsh denen ilet ne zaman çıkıcak ne zaman inicek belirsiz..birde soğan kürüne başla adetin 7 günü iki hafta günde iki kere taze hazırla soğan kürünü..

ezgiciğim nasılsın canım bugün girmedin topiğine arada gel çööö yap bizlere..umarım sen ve bebişin iyidir..

ferahçığım sende gelmiyorsun artık watşhapçılar sizi gidi sizi ..arada burayıda ihmal etmeyin son durumlar nedir merak ediyoruz..

Vermiyorlar canim ya su an ikisi de devam ediyor yazmis doktorum ama ben zorla bilgi aliyorum resmen embriyologun beni arayip haber vermesi gerekmez miydi , esim yarin arayalim gen-artin kendisini dedi.Ayrintili bilgi almak istiyorum ben de canim sıkildi biraz ona benim de.Bilmiyorum ki canim cook az geliyor ama dustan mi bilmiyorum bence de bitmesi lazim.Transfer dusunmuyorum canim subat-mart gibi istiyorum , karnim cikarsa okula gidemem karnim cikmadan seneyi tamamlamak istiyorum 3-4 ayda da cikmaz zaten subat- mart uyacak gibi bana.Okulla zor su an zaten evlilige yeni yeni alisiyorum hamilelige hic hazir degilim ben psikolojik olarak.Cocuk yapacam diye kendi ruh sagligimi kaybedecegim , kismetimde olmasi varsa zaten olur diyorum kendimi rahatlatiyorum beklemesi iyi olacak.Haftasonu memlekete gidecegiz biraz degisiklik iyi gelecek , bunaldim ben de ankarada.

emriyog her gün arayıp bilgi vermesi gerek aslında sadece mesajla olur yahu yani..her merkez farklı çalışıyor herhalde..sende transfer olsaydın şekerden sonra güzel haber verme sırası sendeydi neyse hakında hayırlısı neyse o olsun..üniversite okurken hamile kalan çook aslında canım göbek çıksın derslerini etkilemezse sorun yok..doğduktan sonrada annen yada kayınvaliden bakar..tatilde doğum yapıcan ne güzel işte canımcığım..

Canim benim amfim 300 kisi , herkes evlendigimi bilmiyor yakin cevreme soyledim oyle karnim cikmis okula gidersem hakkimda denmeyen kalmaz benim.Zaten erken evlendim diye ne hamileyken evlenmedigim kaldi ne baska seyim neler neler dendi hakkimda hic haketmedigim halde.Hocalarim var bir suru klinik dersim var vs tipta evlenen pek olmaz zaten okurken hele de 3. Sinifta binde birdir bir de ustune gobegi cikmis ben yani evlenmek bile beni cok etkiledi ,hic hazir degilken icinde buldum kendimi sirf mecbur oldugum icin bir de 2. Aydan hamilelik bunalima surukler beni.Insanlarin hepsine ozel hastaligimi anlatamam , tipta 3teyken evlenip hamile kalana da deli derler.Derslerimi zaten etkiler yatamam kalkamam hele de son aylarda her yonuyle zor anlayacagin cok dusundum cunku bu konuyu.Subat-marttaki tutar tutmazsa da bir sonraki transferi yaza ertelerim, kendimi de dusunmek zorundayim bi yerde bu meseleden dolayi ruh sagligim gidecek benim hala ev temizligine yemege vs alisamadim evlenmek bile ders basarimi yari yariya indirdi nerdeyse.Cok dert yandim kusuruma bakma , icim dolu benim bu konuda guclu durmaya calisiyorum ama kolay da degil okurken birden bu sorun daha bu yasta zaten yikimken ustune hazir olunmayan herkesin kafasina gore laf ettigi bir evliligin oznesi olmak , derslerin agirligi vs her seye yetisemiyorum.Insallah sekerinki pozitif olur , onunki tam mucizeydi.Ben de ilk adette tekrar gidecegim yeniden embriyo elde edebilirsem ne mutlu subata kadar biriktirebildigim kadar biriktirmek istiyorum.

canımcığım Allahın emrini yerine getirdin neden çekiniyorsunki çevrene evlendiğini söylemeye..boşver çevrede söylenenleri ağzı olan konuşuyor torba değilki büzesin boşver geç evlensen neden evlenmiyor erken evlensen neden evlendi dedikodu yapan insanlar geçte evlensen yine konuşurlar..ben senin yerine olsam gösümü gere gere evlendiğimi söylerdim arkadaşlarıma dğünüme çağırıp göbek atardım onlarla kısknanalar çatlasın..ne mutlu bir evliliğin var bak eşinde doktor olucak mesleği iyi geleceği parlak ama salla gitsin aman bir kere gelicez dünyaya bu düşüncelerle hayatını zehir etme..birde şöyle düşün şimdi fsh farketmeseydin okulunu bitirip doktor olup güzel bir mevkide farketseydin fsh çok geç olucaktı senin için..sen Allahın sevgili kulusun bence canım..

Gunaydin nasilsiniz bakalim.gulnevacim dun giremedim saglik ocagi ebe islerim vardi...30.haftamizi doldurduk sukur canim.9 hafta filan kaldi.hayirlisi ile bi bitseydi.sizler ne yaparsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…