canım çatlatma iğnene göre kaçıncı günündesin 14 günü test yapılır yarın mutlaka kanda test yaptır hepsi gebelik belirtisi gibi inş hamişsindir..Arkadaşlar, size birşey soracağım. Adet öncesi alınan estrofem (istrojen) ve progestron adeti geciktirir mi? Benim bugün adet görmem gerekiyor. Göğüslerde hassasiyet ve en azından 5 gündür kramp çekiyorum. Bugün ise çok sakin. Normalde akşam 17:00-18:00 gibi olurdum. Alınan bu hormonlar gecikme yapabilir mi? Bekleyeyim mi yoksa bu akşam adet olmazsam yarın gebelik testine başvurayım mı?
canım bende hiç iki emriyo olmadı iki emriyonun tutma olasılığı çok yüksek bende emriyo donrurmayı çook istedim her tedavimde tek emriyom olduğu için çok istemiştim emriyo biriktirmeyi..neyse canımcığı ya aman dondur gitsin bende saçmaladım biraz doktorun işine karışamayız birgün dondur bir gün koydur denmez doğru düşünüyosun .. inş her ay 2 emriyo olsun bir sürü bebek adayların olsun..bu arada bir biraz önden biride biraz geriden geliyor..ama 5 güne gitmek için savaşıyorlar annesi..Canim sen de haklisin ama ben bu konuda cok dusundum , tasindim o surecte sizinle de paylastim havuz yonteminin mantikli oldugunu sen de soylemistin hatta ben dondurma istedim doktorum izin vermedi dedin bu benim bir gun oyle bir gun boyle diye karar degistirebilecegim bir konu degil.Inan bana okurken de evlenmeyi normal sartlar altinda asla tercih etmezdim derslerim cok zarar gordu , gecen sene 70 alti notum yokken bu sene 60 i zor buluyorum.Tip fakultesi zaten basli basina kafayi yediren bir okulken ustune evlilik ve bebek her seyden zor, cok yipraniyorum.Herneyse su an transfer ettirsem pozitif olmasini cani gonulden isteyemeyecegim bir embriyoyu bos yere harcamaya gerek yok , insallah saglikli cozunur ve subat-mart gibi transferde tutunurlar.
canım eşten sorun yok benimde sadece yumurta rezrevi azlığım var rahimde bir problem yok tüpler açık Allahtan umut kesmiyoruz doğal olsan ne iyi olur canım.Ay gulneva hakkaten ya dollendimi diye telasim dun gibi aklimda.cok sukur.darisi sizlere canim.calisin calisin bi bakmissin dogalundan gelmis bebisin insallah hic belli olmaz.cyclo goguste sizi yapiyordu benim seninki de oyle olabilir camim
Canim ben zaten tekli tekli koydurmayi dusunuyorum yani ben tek bebege nasil bakariz diyorum iki bebekle basa cikamayiz biz , evet bana da biri kucuk geldi ama benim yumurtalar da boyle dengesizdi cok da sasirmadim Allah nasip ederse olacak cok da dusundukce kafam bulaniyor hayatin tadi kalmiyor hic.canım bende hiç iki emriyo olmadı iki emriyonun tutma olasılığı çok yüksek bende emriyo donrurmayı çook istedim her tedavimde tek emriyom olduğu için çok istemiştim emriyo biriktirmeyi..neyse canımcığı ya aman dondur gitsin bende saçmaladım biraz doktorun işine karışamayız birgün dondur bir gün koydur denmez doğru düşünüyosun .. inş her ay 2 emriyo olsun bir sürü bebek adayların olsun..bu arada bir biraz önden biride biraz geriden geliyor..ama 5 güne gitmek için savaşıyorlar annesi..
Canim ben zaten tekli tekli koydurmayi dusunuyorum yani ben tek bebege nasil bakariz diyorum iki bebekle basa cikamayiz biz , evet bana da biri kucuk geldi ama benim yumurtalar da boyle dengesizdi cok da sasirmadim Allah nasip ederse olacak cok da dusundukce kafam bulaniyor hayatin tadi kalmiyor hic.canım bende hiç iki emriyo olmadı iki emriyonun tutma olasılığı çok yüksek bende emriyo donrurmayı çook istedim her tedavimde tek emriyom olduğu için çok istemiştim emriyo biriktirmeyi..neyse canımcığı ya aman dondur gitsin bende saçmaladım biraz doktorun işine karışamayız birgün dondur bir gün koydur denmez doğru düşünüyosun .. inş her ay 2 emriyo olsun bir sürü bebek adayların olsun..bu arada bir biraz önden biride biraz geriden geliyor..ama 5 güne gitmek için savaşıyorlar annesi..
Tamam canım. Sağlık ocağında yaptırabilirim di mi ücretsiz? Bugün 14.günüm. Hormonlar geciktirir mi? Adetlerim çok düzenlidir.canım çatlatma iğnene göre kaçıncı günündesin 14 günü test yapılır yarın mutlaka kanda test yaptır hepsi gebelik belirtisi gibi inş hamişsindir..
tamam canim saoltam bilmiyorum bende canım izmirde ama nete kaan bozkurt yaz adersi çıkar hangi tüp bebek merkezinde tam olarak bilmiyorum..
Mesajini yeni gordum de kusura bakma.Yok ben yillarca dondurmayi dusunmuyorum su an icin subat ya da mart gibi dusunuyorum transferi karnim cikmadan seneyi tamamlamak adina.Finaller .. bizde vize-final sistemi yok yaklasik ayda bir kere sinava giriyoruz hepsinin ortalamasinin yuzde 60i aliniyor bir de sene sonunda tum seneyi kapsayan final sinavina giriyoruz 200 soruluk onun da yuzde 40 i aliniyor , toplamda 60i gecersen sinifi geciyorsun ilk 3 sinif boyle.Ben de en azindan 3u tamamlamak istiyorum seneden gecme derdinden kurtulmak icin , 4te staj staj gecince sene sonu final derdi kalkiyor o cok buyuk rahatlik donemin ortasindan bile baslayabiliyorsun.Bence döllendilerse ve donduracaksan hiç dert etme. Eğitimin de çok önemli. Hepsini bir arada yapmak çok zor. Bunu yapamayan biri olarak söylüyorum :) Benim arkadaşım iki sene sonra donmuş embryolardan nur topu gibi ikiz sahibi oldu! İnanılmaz şeyler. Senin de yaşın genç, önemli olan yumurta durumundu. Onu da hallediyorsun bak.. Hiç dert etme, derslerine odaklan. Finaller yakındır herhalde.
Haklisinn cnm ihmal etmemek lazim.gircem artk :)ferahçığım sende gelmiyorsun artık watşhapçılar sizi gidi sizi ..arada burayıda ihmal etmeyin son durumlar nedir merak ediyoruz..
Slm cnm kistten dolayi sanrim e2 yuksek cikmis.kotkmaya bssladm artik emelin de buyuyen yumurtasi kiste donustu.benim de olur mu acaba.sol kasigimda ara ara agrilar oluyor.igneli tarzda.kist icin sogan kuru cok iyi.umarm kendlignden gider tatlmSelam kızlar. Doktortan çıktım islere girismeden yazayım dedim :) fsh yi yanlışlık olmuş olcmemisler e2 270 çıktı. Varolan kist yumurta oluşumunu engellemiş. Fsh ve e2 istedi tekrar ona göre konuşuruz dedi. Sonuçlar 4 te cikacak. Duruma göre adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanirsin kist yok olunca bakariz dedi. Sen iki defa kendiliğinden hamile kaldın aşılama deneriz dedi tüpten önce. Tüp e hemen geçme dedi. Ay dedi de dedi :)
Ben yarından itibaren soğan kurune başlayayım,geçen ayki gecikmeme de kist neden olmuş. Şu kisti bir yok edem de tıpta Metin bey varmış ona giderim bir yol haritasi da onfan isterim artık malum tarihçiyim harita bana her daim lazım :) ben de durumlar böyle kızlar eve varınca sizdeki gelişmeleri de okurum uyuyakalmazsam :)
günaydın canımGunaydin gunaydiiiiiıiiin en mutlu gunlere gunaydin olsun
Bence sağlıklı bir şekilde dondurulduktan sonra acelen yok. Doktorunla konuşursun kafanda soru işaretleri olursa. Kendini piskolojik olarak çok yorup, aceleci davranma. Sen en doğru zamanı eminim bileceksindir.Mesajini yeni gordum de kusura bakma.Yok ben yillarca dondurmayi dusunmuyorum su an icin subat ya da mart gibi dusunuyorum transferi karnim cikmadan seneyi tamamlamak adina.Finaller .. bizde vize-final sistemi yok yaklasik ayda bir kere sinava giriyoruz hepsinin ortalamasinin yuzde 60i aliniyor bir de sene sonunda tum seneyi kapsayan final sinavina giriyoruz 200 soruluk onun da yuzde 40 i aliniyor , toplamda 60i gecersen sinifi geciyorsun ilk 3 sinif boyle.Ben de en azindan 3u tamamlamak istiyorum seneden gecme derdinden kurtulmak icin , 4te staj staj gecince sene sonu final derdi kalkiyor o cok buyuk rahatlik donemin ortasindan bile baslayabiliyorsun.
nevam canım benim çok teşekkürler,valla inşallah iyi bakabiliyorumdur,aminnn inşallahhh beklemek heyecanlıymış,böyle olacağını tahmin etmiştim ama,inşallah iyi haberler duyarım ve iyi haberler verebilirim.Anne adaylarının en güzeline tünaydınlar..12 ne kalmışki inş güzel haberlerle göbecikler atıcaz burdan..kendine ve minişine iyi bak aralık sende hamiş sayılırsın Allahım kan can versin sağlıklı hayırlı evlat olsun inş..
merak ettim gebelik testi yaptınız mı?Bence sağlıklı bir şekilde dondurulduktan sonra acelen yok. Doktorunla konuşursun kafanda soru işaretleri olursa. Kendini piskolojik olarak çok yorup, aceleci davranma. Sen en doğru zamanı eminim bileceksindir.
merhaba canım sonuçların çıktımı fsh ve e2?Selam kızlar. Doktortan çıktım islere girismeden yazayım dedim :) fsh yi yanlışlık olmuş olcmemisler e2 270 çıktı. Varolan kist yumurta oluşumunu engellemiş. Fsh ve e2 istedi tekrar ona göre konuşuruz dedi. Sonuçlar 4 te cikacak. Duruma göre adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanirsin kist yok olunca bakariz dedi. Sen iki defa kendiliğinden hamile kaldın aşılama deneriz dedi tüpten önce. Tüp e hemen geçme dedi. Ay dedi de dedi :)
Ben yarından itibaren soğan kurune başlayayım,geçen ayki gecikmeme de kist neden olmuş. Şu kisti bir yok edem de tıpta Metin bey varmış ona giderim bir yol haritasi da onfan isterim artık malum tarihçiyim harita bana her daim lazım :) ben de durumlar böyle kızlar eve varınca sizdeki gelişmeleri de okurum uyuyakalmazsam :)
Selam şekerpancarı. Seni mesajlarından takip ediyorum. Umarım güzel haberlerini alırız. Benim adetimin 2. günü olması gerekiyordu. Hala gelmedi. Ben de biraz evvel kan testi için gittim. Akşam çıkar herhalde. Pek ümidim yok ama merak da ediyorum; adetimin gecikmesi ya da olmaması gibi bir durum hiç yaşamadım. İlaçlardan dolayıysa da biran önce doktora gitmem lazım. Biraz o yüzden aceleciyim. Güzel gelişme olursa haber vereceğim. Çok sağol sorduğun için... :)merak ettim gebelik testi yaptınız mı?
inşallah hayırlıysa gebişsindirSelam şekerpancarı. Seni mesajlarından takip ediyorum. Umarım güzel haberlerini alırız. Benim adetimin 2. günü olması gerekiyordu. Hala gelmedi. Ben de biraz evvel kan testi için gittim. Akşam çıkar herhalde. Pek ümidim yok ama merak da ediyorum; adetimin gecikmesi ya da olmaması gibi bir durum hiç yaşamadım. İlaçlardan dolayıysa da biran önce doktora gitmem lazım. Biraz o yüzden aceleciyim. Güzel gelişme olursa haber vereceğim. Çok sağol sorduğun için... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?