- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Yakin cevreme soyledim zaten dugunume de geldiler ama 300 kisiye anons edemem ki.Bence de takmamak lazim ben de buna katiliyorum ama icine girince oyle degil iste o kadar kolay degilmis.Ben bunun icin her zaman sukrederim zaten iyi ki erken fark ettim diye , bu yuzden de aman sen de evlatlik al diyen cevreme ragmen evlendim , bu yola ciktim ama her sey toz pembe de degil bu yolda cok zor taraflari var bir bebek oyuncak degil ki alasin satasin birakasin veresin koca bir sorumluluk evlilige hazir olmadan evlendim bunalim yasadim resmen hala yasiyorum bebegi de hazir olmadan yaparsam hem ona hem bana yazik.Su an hazir degilim , belki hic pozitif alamicam onu bilemem ama alma ihtimalime karsilik da beklemeyi uygun gordum subat-marta kadar embriyo biriktirmek istiyorum.Sen de derdin gulneva embriyo dondur okul bitince transfer ettir neyin telasindasin derdin hatta simdi neden hemen transfer ettire geldin ki? Cok dusundum ben bunun ustunde ve bu karara vardim bakalim Allah hakkimda hayirlisini versin.canımcığım Allahın emrini yerine getirdin neden çekiniyorsunki çevrene evlendiğini söylemeye..boşver çevrede söylenenleri ağzı olan konuşuyor torba değilki büzesin boşver geç evlensen neden evlenmiyor erken evlensen neden evlendi dedikodu yapan insanlar geçte evlensen yine konuşurlar..ben senin yerine olsam gösümü gere gere evlendiğimi söylerdim arkadaşlarıma dğünüme çağırıp göbek atardım onlarla kısknanalar çatlasın..ne mutlu bir evliliğin var bak eşinde doktor olucak mesleği iyi geleceği parlak ama salla gitsin aman bir kere gelicez dünyaya bu düşüncelerle hayatını zehir etme..birde şöyle düşün şimdi fsh farketmeseydin okulunu bitirip doktor olup güzel bir mevkide farketseydin fsh çok geç olucaktı senin için..sen Allahın sevgili kulusun bence canım..
Bence döllendilerse ve donduracaksan hiç dert etme. Eğitimin de çok önemli. Hepsini bir arada yapmak çok zor. Bunu yapamayan biri olarak söylüyorum :) Benim arkadaşım iki sene sonra donmuş embryolardan nur topu gibi ikiz sahibi oldu! İnanılmaz şeyler. Senin de yaşın genç, önemli olan yumurta durumundu. Onu da hallediyorsun bak.. Hiç dert etme, derslerine odaklan. Finaller yakındır herhalde.Vermiyorlar canim ya su an ikisi de devam ediyor yazmis doktorum ama ben zorla bilgi aliyorum resmen embriyologun beni arayip haber vermesi gerekmez miydi , esim yarin arayalim gen-artin kendisini dedi.Ayrintili bilgi almak istiyorum ben de canim sıkildi biraz ona benim de.Bilmiyorum ki canim cook az geliyor ama dustan mi bilmiyorum bence de bitmesi lazim.Transfer dusunmuyorum canim subat-mart gibi istiyorum , karnim cikarsa okula gidemem karnim cikmadan seneyi tamamlamak istiyorum 3-4 ayda da cikmaz zaten subat- mart uyacak gibi bana.Okulla zor su an zaten evlilige yeni yeni alisiyorum hamilelige hic hazir degilim ben psikolojik olarak.Cocuk yapacam diye kendi ruh sagligimi kaybedecegim , kismetimde olmasi varsa zaten olur diyorum kendimi rahatlatiyorum beklemesi iyi olacak.Haftasonu memlekete gidecegiz biraz degisiklik iyi gelecek , bunaldim ben de ankarada.
tünaydın canımcığım zaman çabuk geçiyor canım dün gibi hatırlıyorum senin minişin için aramadılar acaba dölenmedimi diye sohbet ediyorduk hatırlarsan ..bak o minişi büyüdü koca kızz oldu annesi ona kavuşmak için hafta sayıyor artık..bende incir kürüne devam canım ilk incir kürüne başlayınca kasıklarda ağrılarım olmuştu şimdi çok nadir kasık ağrısı oluyor..incir kürünü havuç. kürü ile birleştirip yapmaya başladım varsa yumurtalar çatlasın saraçoğlunun kürünün tarifi... 10 gün daha yapıcam sonra bırakıcam göğüslerde hassasiyet var nedense cylo prognovadan olabilir..eşimlede gün aşırı çalışmalarımız devam önemli günlerim malum bu aralar son hız çalışıyoruz bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler ol derse oldurcak inş..Gunaydin nasilsiniz bakalim.gulnevacim dun giremedim saglik ocagi ebe islerim vardi...30.haftamizi doldurduk sukur canim.9 hafta filan kaldi.hayirlisi ile bi bitseydi.sizler ne yaparsiniz.
Anne adaylarının en güzeline tünaydınlar..12 ne kalmışki inş güzel haberlerle göbecikler atıcaz burdan..kendine ve minişine iyi bak aralık sende hamiş sayılırsın Allahım kan can versin sağlıklı hayırlı evlat olsun inş..Yattığım yerden günaydın :) çok şükür bugün de iyiyim, iğne günüm bugün dışarı çıkıcam yupppiiieeee 12 sine bişi kalmadı şurada, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
canımcığım hiç kimsenin hayatı toz pembe değilki benimde dahil herkezin bir derdi var..sen şimdi gençsin bizim yaşımıza gelince o güzelim günlerimi kendime zehir etmişim yaşımın hakını verememişim diyceksin..gençlik yılları geri gelmiyor mallesef..evlilik konusuna gelince yılar geçtikçe bu tempoya alışıcaksın zamanla ve eminimki okul varken çok zordur..ama birde şöyle düşün okumasan evde olsan evlilik daha sıkıcı olurdu senin için..şimdi bir umudun var okuyorsun güzel bir mesleğin olucak inş..sana her zaman diyorum yaşın çok küçük yumoşların hemen tükenmez tükense benim tükenirdi.annem 39 yaşında menopoza girmiş..bebek konusunda çok hasasım canım ya kendimi senin yerine koydum ben olsam iki emriyom olsa hiç bekletmezdim hemen koydururdum..senin kafanı karıştırdıysam özür dilerim benim şahsi fikrim bebeğim herşeyden önce gelirdi..Yakin cevreme soyledim zaten dugunume de geldiler ama 300 kisiye anons edemem ki.Bence de takmamak lazim ben de buna katiliyorum ama icine girince oyle degil iste o kadar kolay degilmis.Ben bunun icin her zaman sukrederim zaten iyi ki erken fark ettim diye , bu yuzden de aman sen de evlatlik al diyen cevreme ragmen evlendim , bu yola ciktim ama her sey toz pembe de degil bu yolda cok zor taraflari var bir bebek oyuncak degil ki alasin satasin birakasin veresin koca bir sorumluluk evlilige hazir olmadan evlendim bunalim yasadim resmen hala yasiyorum bebegi de hazir olmadan yaparsam hem ona hem bana yazik.Su an hazir degilim , belki hic pozitif alamicam onu bilemem ama alma ihtimalime karsilik da beklemeyi uygun gordum subat-marta kadar embriyo biriktirmek istiyorum.Sen de derdin gulneva embriyo dondur okul bitince transfer ettir neyin telasindasin derdin hatta simdi neden hemen transfer ettire geldin ki? Cok dusundum ben bunun ustunde ve bu karara vardim bakalim Allah hakkimda hayirlisini versin.
canım tünaydın nasılsın neler yapıyorsun doktor araştırıyordun İzmirliydin galiba yanlış hatırlamıyorsam kaan bozkurta gidiyor diğer topikte bir arkadaş çok memnun..önce vitaminlerle tedavi ediyormuş yumurta çoğalınca tedaviye başlatıyormuş galiba..sen görüştünmüü kaan beyle canım..tünaydınlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
edremitliyim kagan beyi çok beğeniyorlar ben daha başlamdadımcanım tünaydın nasılsın neler yapıyorsun doktor araştırıyordun İzmirliydin galiba yanlış hatırlamıyorsam kaan bozkurta gidiyor diğer topikte bir arkadaş çok memnun..önce vitaminlerle tedavi ediyormuş yumurta çoğalınca tedaviye başlatıyormuş galiba..sen görüştünmüü kaan beyle canım..
evet canım bizim gibi rezerv azlığında onu tedavisiyle hamiş kalan çokmuş..ben bile gitmeyi düşündüm bir ara orda akrabalarımız var hem ziyret amaçlı bir ön görüşme yapabilirim belki..edremitliyim kagan beyi çok beğeniyorlar ben daha başlamdadım
canim nerden kaan beyin muayenehanesicanım tünaydın nasılsın neler yapıyorsun doktor araştırıyordun İzmirliydin galiba yanlış hatırlamıyorsam kaan bozkurta gidiyor diğer topikte bir arkadaş çok memnun..önce vitaminlerle tedavi ediyormuş yumurta çoğalınca tedaviye başlatıyormuş galiba..sen görüştünmüü kaan beyle canım..
tam bilmiyorum bende canım izmirde ama nete kaan bozkurt yaz adersi çıkar hangi tüp bebek merkezinde tam olarak bilmiyorum..canim nerden kaan beyin muayenehanesi
Ay gulneva hakkaten ya dollendimi diye telasim dun gibi aklimda.cok sukur.darisi sizlere canim.calisin calisin bi bakmissin dogalundan gelmis bebisin insallah hic belli olmaz.cyclo goguste sizi yapiyordu benim seninki de oyle olabilir camimtünaydın canımcığım zaman çabuk geçiyor canım dün gibi hatırlıyorum senin minişin için aramadılar acaba dölenmedimi diye sohbet ediyorduk hatırlarsan ..bak o minişi büyüdü koca kızz oldu annesi ona kavuşmak için hafta sayıyor artık..bende incir kürüne devam canım ilk incir kürüne başlayınca kasıklarda ağrılarım olmuştu şimdi çok nadir kasık ağrısı oluyor..incir kürünü havuç. kürü ile birleştirip yapmaya başladım varsa yumurtalar çatlasın saraçoğlunun kürünün tarifi... 10 gün daha yapıcam sonra bırakıcam göğüslerde hassasiyet var nedense cylo prognovadan olabilir..eşimlede gün aşırı çalışmalarımız devam önemli günlerim malum bu aralar son hız çalışıyoruz bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler ol derse oldurcak inş..
Canim e2 in yuksek ama kistin cok buyuk degildir yaSelam kızlar. Doktortan çıktım islere girismeden yazayım dedim :) fsh yi yanlışlık olmuş olcmemisler e2 270 çıktı. Varolan kist yumurta oluşumunu engellemiş. Fsh ve e2 istedi tekrar ona göre konuşuruz dedi. Sonuçlar 4 te cikacak. Duruma göre adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanirsin kist yok olunca bakariz dedi. Sen iki defa kendiliğinden hamile kaldın aşılama deneriz dedi tüpten önce. Tüp e hemen geçme dedi. Ay dedi de dedi :)
Ben yarından itibaren soğan kurune başlayayım,geçen ayki gecikmeme de kist neden olmuş. Şu kisti bir yok edem de tıpta Metin bey varmış ona giderim bir yol haritasi da onfan isterim artık malum tarihçiyim harita bana her daim lazım :) ben de durumlar böyle kızlar eve varınca sizdeki gelişmeleri de okurum uyuyakalmazsam :)
evet canım bizim gibi rezerv azlığında onu tedavisiyle hamiş kalan çokmuş..ben bile gitmeyi düşündüm bir ara orda akrabalarımız var hem ziyret amaçlı bir ön görüşme yapabilirim belki..
irenbe tüp bebiştam bilmiyorum bende canım izmirde ama nete kaan bozkurt yaz adersi çıkar hangi tüp bebek merkezinde tam olarak bilmiyorum..
Canim sen de haklisin ama ben bu konuda cok dusundum , tasindim o surecte sizinle de paylastim havuz yonteminin mantikli oldugunu sen de soylemistin hatta ben dondurma istedim doktorum izin vermedi dedin bu benim bir gun oyle bir gun boyle diye karar degistirebilecegim bir konu degil.Inan bana okurken de evlenmeyi normal sartlar altinda asla tercih etmezdim derslerim cok zarar gordu , gecen sene 70 alti notum yokken bu sene 60 i zor buluyorum.Tip fakultesi zaten basli basina kafayi yediren bir okulken ustune evlilik ve bebek her seyden zor, cok yipraniyorum.Herneyse su an transfer ettirsem pozitif olmasini cani gonulden isteyemeyecegim bir embriyoyu bos yere harcamaya gerek yok , insallah saglikli cozunur ve subat-mart gibi transferde tutunurlar.canımcığım hiç kimsenin hayatı toz pembe değilki benimde dahil herkezin bir derdi var..sen şimdi gençsin bizim yaşımıza gelince o güzelim günlerimi kendime zehir etmişim yaşımın hakını verememişim diyceksin..gençlik yılları geri gelmiyor mallesef..evlilik konusuna gelince yılar geçtikçe bu tempoya alışıcaksın zamanla ve eminimki okul varken çok zordur..ama birde şöyle düşün okumasan evde olsan evlilik daha sıkıcı olurdu senin için..şimdi bir umudun var okuyorsun güzel bir mesleğin olucak inş..sana her zaman diyorum yaşın çok küçük yumoşların hemen tükenmez tükense benim tükenirdi.annem 39 yaşında menopoza girmiş..bebek konusunda çok hasasım canım ya kendimi senin yerine koydum ben olsam iki emriyom olsa hiç bekletmezdim hemen koydururdum..senin kafanı karıştırdıysam özür dilerim benim şahsi fikrim bebeğim herşeyden önce gelirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?