fsh yüksek olanlar

he vala sinr ozucu i durum canım..ama galiba hasta oluyorum benn..karnım ağrımaya başladı hayırlısı bakalım....

Evet cnm catlatma ignesi yaptrdm.15. gun bugun.laborant kiz da degerin 0 degil bi kac gun sonra tekrar yap dedi.carsambays gider yaparm artk.bu igneden dolayi deger 2 cikmis olabilir mi
bence çatlatma iğnesiyle alakalı olamaz geç dölenme olabilir Allah büyük ol desin yeterki..bende hep 2 değer çıkıyordu böyle oluncada acaba diye düşünüyor insan..birkeresinde çatlatma iğnemin 6 günü gitmiştim kan testi yaptırmaya değerim 5 çıkmıştı grip olmuştum çok fena erken yaptırmıştım varmıdır diye kan testini ona göre ilaç kullancaktım..ah ah macera çook bizde kan testimi 4 gün sonra alabilmiştim makine bozukmuş..

E="okulum, post: 38201537, member: 433889"]he vala sinr ozucu i durum canım..ama galiba hasta oluyorum benn..karnım ağrımaya başladı hayırlısı bakalım....[/QUOTE]
Stresten de olur cnm.hele bi yarin olsun bakalim.insallah adet olmazsn ya.bari sen iyi haber ver

Evet ya acabalar sinir bozuyo.0 ciksaydi tamam yok derdim.simdi gec dollenmeye taktim kafayi.iyisi mi tekrar yaptrayim da belirszlik bitsin bari..

Hayirli olsun cnm bebek tedavi ile mi oldu

Senin ki tutarsa cok iyi bir umut olacak bana bazilari gatayi sevmemis bazilari cok sevmis bende seviyorum hemsire nilgun abla var ariyo beni bana uzulduler hocalar kurula girdigim de aaa sen kurula girdin mi 24 kasimdi galiba ordaydim ben

Yakinin ne faydasi var ki abla ben bugun aktarciya gittim bana iki uc tane bitki verdi

Insallah hayirli bir sonuc alirsin cnm

Ebrulikis Amh da mi degisiyor[/QUOTE]
Evet cnm amh ta degisiyor merak etme.yukselir inşallah

Hayirli olsun cnm bebek tedavi ile mi oldu
Saol canim sen de hosgeldin.evet tup bebekle oldu.ben de fsh yukseklerdenim.hatta bu topigi de ben actim.fsh 33 u gordum .bi ay tek yumuryam buyudu tek embriyo transfer oldum tuttu sukur bi kizim olacak insallah.darisi size insallah

inşALLAH DA UMUDUM YOOKK.. HAYIRLISI ALLAH TAN..
Ebrucum canim bu sikintilarinin sabrinin karsiligi guzel olacak insallah.dr iyiymis canim ne guzel herseyi detayli istiyor karambole olmayacak.sabir biraz daha canim
Insallah gebesindir haberdar et bizi

canım nasılsın girmiyorsun bu aralar dersler yoğun galiba..minişlerden haber varmı canım donduruldularmı..
Canim ya giremedim haklisin , yok dersler degil de memlekete gittik persembe gunu bugun döndük bugun de yogundu.Cok bunalmistim eylulden beri bi dugun icin gitmistim onda da kosusturmadan bir sey anlamamistim cook iyi geldi gitmek.Dondurulmuslar canim 5. Gun birinin biraz daha dusukmus kalitesi digeri iyiymis ama.Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.

Canim kusura bakma memlekete gittik pek firsat bulamadim yazmaya.Evet ben gen-arttayim , aysun baltaci doktorum cok pozitif tatli bir bayan.Normal tup bebek fiyati 4.750 liraymis canim + igneler tabi onlar da 2000 bine yakin tutar.Bana doktorum tıp ogrencisi olunca cok yardimci oldu canim mali acidan biz demeden kendi maliyetine yapacagini soyledi her seyi igneleri de kendi tanidiklari eczaneden ayni sekilde getirtti, o konuda hakkini odeyemem.Merkez temiz guzel bir merkez lab kalitesini nasil yorumlarim bilmiyorum canim henuz pek tecrubem yok ama yumurtalarimdan olgun olanlar dollendi bir sıkinti olmadi , 3 yumurtam topanmisti 2si dolu cikmis ikisi de dollendi 5. Gune kadar takip edilip donduruldular biri iyi kalite biri orta ama benim yumoslarimda biri buyuk biri kucuktu zaten.Bakalim saglikli cozulme olacak mi o da bir fikir verir lab kalitesi hakkinda.Suana kadar bir aksilik yasamadim cok sukur ilk adette yine gidecegim ama zaman ne gosterir bilemem.225 gonal-f + menopur kullandim cok dusuk bir doz degildi evet yumurtaliklar tepki vermez diye korktum ama 4 folikulun da 3 u buyudu yani cok olumsuz bir sonuc da olmadi.Bu arada bu tedavi suresince bende de sivilceler cikti minik minik ama gecti hepsi su an , bana dhea gunde 1 az gibi geldi ben 25 mg 3 adet iciyorum.Umarim atladigim bir sorun olmamistir canim, yine olursa cevaplarim.

Saol canim sen de hosgeldin.evet tup bebekle oldu.ben de fsh yukseklerdenim.hatta bu topigi de ben actim.fsh 33 u gordum .bi ay tek yumuryam buyudu tek embriyo transfer oldum tuttu sukur bi kizim olacak insallah.darisi size insallah
Saol cnm ya allahim kucagina almayi nasip etsin az kalmis

Oncelikle aramiza hosgeldin.Sen benim yasitim sayilirsin , 22 yasindaydin di mi? Ben de 21im.Malesef cok genc yasta tutulduk bu illete meselem epey karisik kisaca ozet geceyim.Tipta okuyorum ben ,3. Sinifim gecen sene ogrendim fshi 10 cikmisti zaman icinde cok artinca sevdigim bir erkek arkadasim vardi bu sene evlendim vs tup bebege basladik ama bu sene en azindan subata kadar embriyo donduralim dedik , subatta transfer olursa karnim cikmadan 3u de tamamlarim diye.Her neyse dhea melatonin vs kullandim 1 ay gecen ay fsh 8 cikti 4 folikulle basladim , 3u buyudu toplandi 2si dolu cikmis ikisi de döllendi ve 5. Gun donduruldular.Biri orta biri iyi kalite.Bakalim evet saglikli cozunurlerse tutunma sanslari daha yuksek oluyormus ama insan embriyo olunca hemen kiyamiyor ya zor oluyor dondurma kararini vermek benim sartlarim bunu gerektirdi , rahmin guzel olursa taze transfer de dusunebilirsin olmazsa beklemekte fayda var tabi.

Bolumunuz ne. Ben dondurulan embriyolarin daha iyi tutundugunu duydum. Bulen tirasin bi seminerine gittim orda o soyledi. Amh testini yaptin mi cnm kac cikti

Bolumunuz ne. Ben dondurulan embriyolarin daha iyi tutundugunu duydum. Bulen tirasin bi seminerine gittim orda o soyledi. Amh testini yaptin mi cnm kac cikti
Yani su an fakulteyi okuyorum , bolum tıp bitip uzmanlik sinavini (tus) kazaninca seciliyor.Su an bir bolumumuz yok yani.Yani dondurulanlar iyi tutunuyor ama cozunurken hasar gormemesi lazim , yani saglikli cozunmesi lazim zarar gorurse araya gidiyor sonucta.Amh gecen sene bu zamanlar olcturdum 0.5ti simdi kac bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…