bence çatlatma iğnesiyle alakalı olamaz geç dölenme olabilir Allah büyük ol desin yeterki..bende hep 2 değer çıkıyordu böyle oluncada acaba diye düşünüyor insan..birkeresinde çatlatma iğnemin 6 günü gitmiştim kan testi yaptırmaya değerim 5 çıkmıştı grip olmuştum çok fena erken yaptırmıştım varmıdır diye kan testini ona göre ilaç kullancaktım..ah ah macera çook bizde kan testimi 4 gün sonra alabilmiştim makine bozukmuş..Evet cnm catlatma ignesi yaptrdm.15. gun bugun.laborant kiz da degerin 0 degil bi kac gun sonra tekrar yap dedi.carsambays gider yaparm artk.bu igneden dolayi deger 2 cikmis olabilir mi
Evet ya acabalar sinir bozuyo.0 ciksaydi tamam yok derdim.simdi gec dollenmeye taktim kafayi.iyisi mi tekrar yaptrayim da belirszlik bitsin bari..bence çatlatma iğnesiyle alakalı olamaz geç dölenme olabilir Allah büyük ol desin yeterki..bende hep 2 değer çıkıyordu böyle oluncada acaba diye düşünüyor insan..birkeresinde çatlatma iğnemin 6 günü gitmiştim kan testi yaptırmaya değerim 5 çıkmıştı grip olmuştum çok fena erken yaptırmıştım varmıdır diye kan testini ona göre ilaç kullancaktım..ah ah macera çook bizde kan testimi 4 gün sonra alabilmiştim makine bozukmuş..
inş bebişten dolayı 9 ay hiç adet olmasın..he vala sinr ozucu i durum canım..ama galiba hasta oluyorum benn..karnım ağrımaya başladı hayırlısı bakalım....
inşALLAH DA UMUDUM YOOKK.. HAYIRLISI ALLAH TAN..inş bebişten dolayı 9 ay hiç adet olmasın..
Hayirli olsun cnm bebek tedavi ile mi olduIyiyim tatlim ya ne olsun ben de degisiklik yok.bu aralar hazirlik yapiyorum dun odasini duzenledik .kiyafetlerini yikadim utuledim.subatin 1 ile 5 arasi olacak dogum insallah canim.son aylar hic gecmiyo sanki ya.darisi size insallah canimcim.yaki yaptin sanirim calismalari yapin bos durmayin olur bakivermissin canim.bugun farahin test gunu heycanla bekliyoz
Senin ki tutarsa cok iyi bir umut olacak bana bazilari gatayi sevmemis bazilari cok sevmis bende seviyorum hemsire nilgun abla var ariyo beni bana uzulduler hocalar kurula girdigim de aaa sen kurula girdin mi 24 kasimdi galiba ordaydim ben2 yumurtam toplandı, 2. gün aradılar ve 2's. in de döllenmediğini ancak geç döllenme ihtimaline karşı yarına kadar tutacaklarını ve olmazsa tedavinin sonlanacağını söylediler.kısmet dedik ne yapalım,ertesi gün oldu, aradılar tek yumurtam gelişmiş 4 hücreli olmuş,çok sevindim,Yaradandan umut kesilmiyor işte,öğlene gittim transfer ettiler.çok şükür bugüne.12 sinde belli olacak Allah ın izniyle.ordu evinde falan kalırsınız canım.toplamda 15 gün falan sürdü çünkü...
Yakinin ne faydasi var ki abla ben bugun aktarciya gittim bana iki uc tane bitki verdidoğuma az kalmış canım ne güzeldir kızının cicileri güle güle sağlıklı günlerde giyişin kullansın ciciclerini..canım incir kürüme devam ediyorum 21 yapıcam yakıya gelince yapıştırdım eşim çok yorgundu yakı yapıştırdığım zaman dğerlendiremedik mallesef bende sinir oldum 1 günde çıkartım yakıyı sonradan etkisi sürermi bilemem artık..okulun ve ferahın test günleri unutmuşum inş güzel haberlerle gelicekler..
Insallah hayirli bir sonuc alirsin cnmKızlar ben gene kayseri deydim okuldan çıkınca gittik pıhtılaşma testini yaptıracak gittik bu hafta yapılmıyor haftaya dediler bende telefon acmıştım gelsem hemen yapılır mı diye evet dediler bana. Allah herkese vicdan versin. Sonra gittik test sonucunu almaya gebelik Testi yapılmamış .dedim nasıl olur ben sorgulamasam
hiç aksilik oldu demiyorlar. Tamam kan vermenize gerek yok dediler aklıma takıldı hangi kanla yapilacak diye indik laboratuvar. Dedim aksilik mi oldu niye ölçülmedi diye sordum sekreter ekrana atmış da gormemisler güya
iyi dedim .kan verdim tekrar bunu ölçün dedim yarına çıkacak hasta olmazsam.
Saol canim sen de hosgeldin.evet tup bebekle oldu.ben de fsh yukseklerdenim.hatta bu topigi de ben actim.fsh 33 u gordum .bi ay tek yumuryam buyudu tek embriyo transfer oldum tuttu sukur bi kizim olacak insallah.darisi size insallahHayirli olsun cnm bebek tedavi ile mi oldu
Ebrucum canim bu sikintilarinin sabrinin karsiligi guzel olacak insallah.dr iyiymis canim ne guzel herseyi detayli istiyor karambole olmayacak.sabir biraz daha caniminşALLAH DA UMUDUM YOOKK.. HAYIRLISI ALLAH TAN..
Canim ya giremedim haklisin , yok dersler degil de memlekete gittik persembe gunu bugun döndük bugun de yogundu.Cok bunalmistim eylulden beri bi dugun icin gitmistim onda da kosusturmadan bir sey anlamamistim cook iyi geldi gitmek.Dondurulmuslar canim 5. Gun birinin biraz daha dusukmus kalitesi digeri iyiymis ama.Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.canım nasılsın girmiyorsun bu aralar dersler yoğun galiba..minişlerden haber varmı canım donduruldularmı..
Canim kusura bakma memlekete gittik pek firsat bulamadim yazmaya.Evet ben gen-arttayim , aysun baltaci doktorum cok pozitif tatli bir bayan.Normal tup bebek fiyati 4.750 liraymis canim + igneler tabi onlar da 2000 bine yakin tutar.Bana doktorum tıp ogrencisi olunca cok yardimci oldu canim mali acidan biz demeden kendi maliyetine yapacagini soyledi her seyi igneleri de kendi tanidiklari eczaneden ayni sekilde getirtti, o konuda hakkini odeyemem.Merkez temiz guzel bir merkez lab kalitesini nasil yorumlarim bilmiyorum canim henuz pek tecrubem yok ama yumurtalarimdan olgun olanlar dollendi bir sıkinti olmadi , 3 yumurtam topanmisti 2si dolu cikmis ikisi de dollendi 5. Gune kadar takip edilip donduruldular biri iyi kalite biri orta ama benim yumoslarimda biri buyuk biri kucuktu zaten.Bakalim saglikli cozulme olacak mi o da bir fikir verir lab kalitesi hakkinda.Suana kadar bir aksilik yasamadim cok sukur ilk adette yine gidecegim ama zaman ne gosterir bilemem.225 gonal-f + menopur kullandim cok dusuk bir doz degildi evet yumurtaliklar tepki vermez diye korktum ama 4 folikulun da 3 u buyudu yani cok olumsuz bir sonuc da olmadi.Bu arada bu tedavi suresince bende de sivilceler cikti minik minik ama gecti hepsi su an , bana dhea gunde 1 az gibi geldi ben 25 mg 3 adet iciyorum.Umarim atladigim bir sorun olmamistir canim, yine olursa cevaplarim.iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? yazamadım birkaç gündür. şey sorucaktım size dhea so4 diye bir hormon varmış.bu yüksek olunca da hamile kalmak zorlaşıyormuş. şimdi biz dhea kullanıyoruz ya bu aynı şey mi oluyor acaba? ben aynı olduğunu pek düşünmüyorum çünkü tüp doktorları veriyo bizlere mesela o zaman vermezlerdi di mi? bi de bu bende sivilcelenme yaptı sanırım ya da cylo mu yapıyor anlamadım ama sivilcelendim buaralarbazen günde bir tane alıyorum yeter herhalde di mi?
şekercimm test günün yaklaşıyo di mi? hadi hayırlısı canım... ben bekleme sürecindeyim ama normal deniyruz Allah büyük belli mi olur diyorum..
FKB tatlım senin için de hayırlısı olsun inşallah okurken çok zorlanman normal canım.yaşın küçük inşallah güzel elişmeler olacaktır.haa bir de cnm sen genartta tedavi oluyordun di mi? nasıl memnun musun sana yüksek doz mu uyguladılar? ben memorialle görüşmüştüm biliyosun ama Ankara da yakın ya ondan bzaen kafam gidip geliyor... laboratuvarı falan nasıl sence? bi de fiyat olarak? ayy ben tedavi aşamasına geldim de bunlar kaldı ama ne bilim ya çalıştığım için rapor almak falan baya sıkıntı.insanlar anlamıyor halimden....yumurta takibini burda yaptırsam o zaman baya rahatlarım ama memorialdeki doktorum da ordan ayrılmış o böyle yaparız demişti.opuya gelirsin transferle demişti.ama şimdiki ne der bilemiyorum...ama laboratuvar konusunda da gayet iyiler...ne bilim işte gene gel gitlerdeyimm aaaa dostlarr..................
Saol cnm ya allahim kucagina almayi nasip etsin az kalmisSaol canim sen de hosgeldin.evet tup bebekle oldu.ben de fsh yukseklerdenim.hatta bu topigi de ben actim.fsh 33 u gordum .bi ay tek yumuryam buyudu tek embriyo transfer oldum tuttu sukur bi kizim olacak insallah.darisi size insallah
Evet cnm amh ta degisiyor merak etme.yukselir inşallah[/QUOTE]Ebrulikis Amh da mi degisiyor
Oncelikle aramiza hosgeldin.Sen benim yasitim sayilirsin , 22 yasindaydin di mi? Ben de 21im.Malesef cok genc yasta tutulduk bu illeteMrb konunuz ne anlamadim ama dondurulmakelimesinden cikarak fikir soylemek istedim dondurulan embriyolarin tutunma olasiligi daha fazla diye biliyorum. Benim de niyetim o mesele yumurtamm olurda dollenirse bende dondurup bir kac ay sonra transfer isteyecegim
Bolumunuz ne. Ben dondurulan embriyolarin daha iyi tutundugunu duydum. Bulen tirasin bi seminerine gittim orda o soyledi. Amh testini yaptin mi cnm kac ciktiOncelikle aramiza hosgeldin.Sen benim yasitim sayilirsin , 22 yasindaydin di mi? Ben de 21im.Malesef cok genc yasta tutulduk bu illetemeselem epey karisik kisaca ozet geceyim.Tipta okuyorum ben ,3. Sinifim gecen sene ogrendim fshi 10 cikmisti zaman icinde cok artinca sevdigim bir erkek arkadasim vardi bu sene evlendim vs tup bebege basladik ama bu sene en azindan subata kadar embriyo donduralim dedik , subatta transfer olursa karnim cikmadan 3u de tamamlarim diye.Her neyse dhea melatonin vs kullandim 1 ay gecen ay fsh 8 cikti 4 folikulle basladim , 3u buyudu toplandi 2si dolu cikmis ikisi de döllendi ve 5. Gun donduruldular.Biri orta biri iyi kalite.Bakalim evet saglikli cozunurlerse tutunma sanslari daha yuksek oluyormus ama insan embriyo olunca hemen kiyamiyor ya zor oluyor dondurma kararini vermek benim sartlarim bunu gerektirdi , rahmin guzel olursa taze transfer de dusunebilirsin olmazsa beklemekte fayda var tabi.
Yani su an fakulteyi okuyorum , bolum tıp bitip uzmanlik sinavini (tus) kazaninca seciliyor.Su an bir bolumumuz yok yani.Yani dondurulanlar iyi tutunuyor ama cozunurken hasar gormemesi lazim , yani saglikli cozunmesi lazim zarar gorurse araya gidiyor sonucta.Amh gecen sene bu zamanlar olcturdum 0.5ti simdi kac bilmiyorum.Bolumunuz ne. Ben dondurulan embriyolarin daha iyi tutundugunu duydum. Bulen tirasin bi seminerine gittim orda o soyledi. Amh testini yaptin mi cnm kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?