fsh yüksek olanlar

adetin 2 veya 3 günü gidilir canım..önce bir ön görüşmeye git nerelisin canım istanbulda güzel merkezler var tavsiye istersen merkez hakında yardımcı olabilirm..çok doğru bir karar bence canım yaştan dolayı ve fsh 10 üstü olunca doğal hamilelik zorlaşıyor mallesef canım..

Bir yumurtanmi yapildi cnm sonucun ne zaman ogreneceksin ben kalacak yerde ayarlayacagim daha
2 yumurtam toplandı, 2. gün aradılar ve 2'sinin de döllenmediğini ancak geç döllenme ihtimaline karşı yarına kadar tutacaklarını ve olmazsa tedavinin sonlanacağını söylediler.kısmet dedik ne yapalım,ertesi gün oldu, aradılar tek yumurtam gelişmiş 4 hücreli olmuş,çok sevindim,Yaradandan umut kesilmiyor işte,öğlene gittim transfer ettiler.çok şükür bugüne.12 sinde belli olacak Allah ın izniyle.ordu evinde falan kalırsınız canım.toplamda 15 gün falan sürdü çünkü...

canımcığım az kaldı test tarihine heycan doruktadır son günlere doğru korku oluyor tutu tutmadı..idrardan test yapıcakmısın canım ben transferin 9 günü yapmaya başlardım idrardan..

canımcığım az kaldı test tarihine heycan doruktadır son günlere doğru korku oluyor tutu tutmadı..idrardan test yapıcakmısın canım ben transferin 9 günü yapmaya başlardım idrardan..
Yok tatlım çok merak etsem de yapmayacağım test,kan vermeyi beklicem,o gebelik testlerinde tek çizgi o kadar çok gördümki,yapmıcam,direk kan söylesin olup olmadığını,tek seferde duymak sanki daha iyi ne biliym, kısmet nasip heyecanlıyım gülüm ama işe gidip geliyorum şimdi kafam dağılıyor sadece geceleri düşünüyorum ama heyecan her daim :)

canım o testler beni hiç yanıltmadı ben hep yapmıştım hazırlıklı gitmiştim kan testine..çünkü o kadar umutlanıp gidip 0 değerini görmek beni daha üzer diye..hakında hayırlısı olsun..

canım o testler beni hiç yanıltmadı ben hep yapmıştım hazırlıklı gitmiştim kan testine..çünkü o kadar umutlanıp gidip 0 değerini görmek beni daha üzer diye..hakında hayırlısı olsun..
sende haklısın ama benim yanlış test olayım var geçmişimde o yüzden predictor early e bile güvenmem bu durumda,umut hep var kuzu yaaa,umutsuz olmuyorki,ama hep diyorum ya ben kendimi kış tutayımda yaz gelirse ne ala :)

Canım iyicek ekmeği görücek günleri vara bebişin tutnmuştur anneciğine..mevlam ne eylerse güzel eyler..bekliycez sabredicez görücez..umut her zaman vardır canım asal umudunu yitirme ben çok negatif gördüm ama asla umudumu yitirmedim..benim kendimde hep doğal olucak his var içimde nedense..

tünaydın canımcığım nasılsın prensesin ve sen..prensese kavuşmaya az kaldı..
Iyiyim tatlim ya ne olsun ben de degisiklik yok.bu aralar hazirlik yapiyorum dun odasini duzenledik .kiyafetlerini yikadim utuledim.subatin 1 ile 5 arasi olacak dogum insallah canim.son aylar hic gecmiyo sanki ya.darisi size insallah canimcim.yaki yaptin sanirim calismalari yapin bos durmayin olur bakivermissin canim.bugun farahin test gunu heycanla bekliyoz

doğuma az kalmış canım ne güzeldir kızının cicileri güle güle sağlıklı günlerde giyişin kullansın ciciclerini..canım incir kürüme devam ediyorum 21 yapıcam yakıya gelince yapıştırdım eşim çok yorgundu yakı yapıştırdığım zaman dğerlendiremedik mallesef bende sinir oldum 1 günde çıkartım yakıyı sonradan etkisi sürermi bilemem artık..okulun ve ferahın test günleri unutmuşum inş güzel haberlerle gelicekler..

okulum ve ferah merak ediyoruz sizi canlar hadi güzel haberler verin bilere...

aynen canımcığım biz savaşçı kadınlarız o bebekler bu göbüşe giricek Allahında izniyle..sende tüp bebek düşün artık canımcığım..
Ben tüp istyorum ki zaten cnm.ama o asamaya dahi henuz gelemedm.fsh cok yuksek yumurta olmuyordu.haliyle tüp yapilmiyordu.bu ay bir yumurta oldu ya yine olursa degerlendrip tupe gidecem insallah

Kızlar ben gene kayseri deydim okuldan çıkınca gittik pıhtılaşma testini yaptıracak gittik bu hafta yapılmıyor haftaya dediler bende telefon acmıştım gelsem hemen yapılır mı diye evet dediler bana. Allah herkese vicdan versin. Sonra gittik test sonucunu almaya gebelik Testi yapılmamış .dedim nasıl olur ben sorgulamasam
hiç aksilik oldu demiyorlar. Tamam kan vermenize gerek yok dediler aklıma takıldı hangi kanla yapilacak diye indik laboratuvar. Dedim aksilik mi oldu niye ölçülmedi diye sordum sekreter ekrana atmış da gormemisler güya
iyi dedim .kan verdim tekrar bunu ölçün dedim yarına çıkacak hasta olmazsam.

Ben tüp istyorum ki zaten cnm.ama o asamaya dahi henuz gelemedm.fsh cok yuksek yumurta olmuyordu.haliyle tüp yapilmiyordu.bu ay bir yumurta oldu ya yine olursa degerlendrip tupe gidecem insallah
nasiptenötesi yok canım bu yumoşu tüple değerlendirseydi iyi olurmuş aslında nasip işte..çatlatma iğnesi yapmışmıydın sen canım geç dölenem olabilirmi acaba sıfır değil değerin..

herşeyde vardır bir hayır canım mallesef hastaneler böyle insanlarla dalga geçiyorlar resmen..kendin takip edicen canım ordaki çalışanlar kakara kikiri..keşke şikayet etseydin böyle saçmalık olurmuşmu ya..çook kızdım oralarda işini tam anlamıyla işini yapan insan az mallesef..

nasiptenötesi yok canım bu yumoşu tüple değerlendirseydi iyi olurmuş aslında nasip işte..çatlatma iğnesi yapmışmıydın sen canım geç dölenem olabilirmi acaba sıfır değil değerin..
Evet cnm catlatma ignesi yaptrdm.15. gun bugun.laborant kiz da degerin 0 degil bi kac gun sonra tekrar yap dedi.carsambays gider yaparm artk.bu igneden dolayi deger 2 cikmis olabilir mi

Ayy cnm ne sinir bozucu bi durum.neyse en azindan bi kac gun gecikmis kandan yaptrmis oldun.daha net cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…