fsh yüksek olanlar

Tup bebegi nerde yapacaksiniz ayrica memur musunuz cnm

Tup bebegi nerde yapacaksiniz ayrica memur musunuz cnm

Bak şimdi bir adama gittim bitki köklerini kaynatıp kavanoza koyup veriyormus ona başladım ilk defa kendiliğinden 17mm yumurta büyüdü oda kist oldu maalesef. .Doğu fertile denızhan deniz e gidiyorum. .dr bu ay hiçbişey kullanma dedi.e2 östrojen 673 çıktı kist ten dolayı. Gelecek ayda gene kist olursa hapa başlarız dedi..ben zaten 10 gün temiz kalıp gene adet oluyorum.evet memurum.

Bende gataya gittim cok iyi ilgilendiler birde bizim amh dusuk ciktigindan dolayi hemen rapor cikiyormus oyle asilama sarti yok o yuzden sordum

Bende gataya gittim cok iyi ilgilendiler birde bizim amh dusuk ciktigindan dolayi hemen rapor cikiyormus oyle asilama sarti yok o yuzden sordum

Evet canım çıkıyor 3 yıl evli olma 900 gün ssk primi falan olunca yetiyor. .ama bizim burdaki araştırma hastanesi Marta erteledi bende mecburen ozele gittim bu ay.

Evet canım çıkıyor 3 yıl evli olma 900 gün ssk primi falan olunca yetiyor. .ama bizim burdaki araştırma hastanesi Marta erteledi bende mecburen ozele gittim bu ay.
Ama ben 3 yillik evli degilim ki onu soylemediler acaba gataya ozel mi cnm iyi arastir biliyorsun fazla zamanimiz yok

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? yazamadım birkaç gündür. şey sorucaktım size dhea so4 diye bir hormon varmış.bu yüksek olunca da hamile kalmak zorlaşıyormuş. şimdi biz dhea kullanıyoruz ya bu aynı şey mi oluyor acaba? ben aynı olduğunu pek düşünmüyorum çünkü tüp doktorları veriyo bizlere mesela o zaman vermezlerdi di mi? bi de bu bende sivilcelenme yaptı sanırım ya da cylo mu yapıyor anlamadım ama sivilcelendim buaralar bazen günde bir tane alıyorum yeter herhalde di mi?
şekercimm test günün yaklaşıyo di mi? hadi hayırlısı canım... ben bekleme sürecindeyim ama normal deniyruz Allah büyük belli mi olur diyorum..
FKB tatlım senin için de hayırlısı olsun inşallah okurken çok zorlanman normal canım.yaşın küçük inşallah güzel elişmeler olacaktır.haa bir de cnm sen genartta tedavi oluyordun di mi? nasıl memnun musun sana yüksek doz mu uyguladılar? ben memorialle görüşmüştüm biliyosun ama Ankara da yakın ya ondan bzaen kafam gidip geliyor... laboratuvarı falan nasıl sence? bi de fiyat olarak? ayy ben tedavi aşamasına geldim de bunlar kaldı ama ne bilim ya çalıştığım için rapor almak falan baya sıkıntı.insanlar anlamıyor halimden....yumurta takibini burda yaptırsam o zaman baya rahatlarım ama memorialdeki doktorum da ordan ayrılmış o böyle yaparız demişti.opuya gelirsin transferle demişti.ama şimdiki ne der bilemiyorum...ama laboratuvar konusunda da gayet iyiler...ne bilim işte gene gel gitlerdeyimm aaaa dostlarr..................

canım nasılsın girmiyorsun bu aralar dersler yoğun galiba..minişlerden haber varmı canım donduruldularmı..

Arkadaşlar, benim bu ay olmadı maalesef. Yaşımdan dolayı tüp bebek tedavisine direk geçmeyi düşünüyorum. Beklesek olur herhalde ama korkum yaşımın geç olmasından dolayı ikinci bir çocuk şansımız gerekirse onu kaybetmek.

Özellikle tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ne zaman doktora gitmeliyim bunları soruşturmak için?
Bugün adetimin 2.5'uncu günü. Adet biter bitmez mi gitmem gerekiyor? İlaçlara/iğnelere sanki adet zamanı başlanır diye hatırlıyorum. Bir yandan da karar vermek için vakit lazım. Eşim öbür ay yurtdışında olabilir.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ama ben 3 yillik evli degilim ki onu soylemediler acaba gataya ozel mi cnm iyi arastir biliyorsun fazla zamanimiz yok
canım merhaba, bende tedavimi gatada oldum-oluyorum, düşük over rezervinden dolayı 3 yıl evli olma şartı yok, malum bekleyecek zaman yok. ama 900 gün prim şartı falan aranıyor evet.

tabiiki karar sizin.şimdi şöyleki reglin 2. yada 3. günü olabilir.ben 2. günü gittim direkt olarakta o gün iğnelere başladı dr.um,döngünde önemli çünkü. iğnelerin bitip yumurtaların geliştiğinde onları toplayacaklar,yumurta toplamada eşinde yanında olacak çünkü sperm verecek ve gelişimlerine göre 3. 4. yada 5. günde transfer olacak.

canım merhaba, bende tedavimi gatada oldum-oluyorum, düşük over rezervinden dolayı 3 yıl evli olma şartı yok, malum bekleyecek zaman yok. ama 900 gün prim şartı falan aranıyor evet.
Mrb canim allah razi olsunn moralim cok bozuktu fsh yine firlamis gitmis sen hikayeni anlatirmisin memnun musun

Canim adetin 2-3 gunleri gidiyorsun klomenle baslanabilir 5gun kullaniyorsun yumurtan buyurse catlatici veriyorlar o kaar ama iyi bir doktor sec

Mrb konunuz ne anlamadim ama dondurulmakelimesinden cikarak fikir soylemek istedim dondurulan embriyolarin tutunma olasiligi daha fazla diye biliyorum. Benim de niyetim o mesele yumurtamm olurda dollenirse bende dondurup bir kac ay sonra transfer isteyecegim

Mrb canim allah razi olsunn moralim cok bozuktu fsh yine firlamis gitmis sen hikayeni anlatirmisin memnun musun
fsh en yüksek 15 çıktı ancak amh 0,72. aşılama falan zaten uygun değildi.ilk tüp bebek denemem. 2 yumurta alındı,çok şükür teki döllendi.cuma belli olacak 12 sinde kan vericem.Allah nasip etmiştir inşallah.gata çok kalabalık,kim kime dum duma. ben dr.umun özel ine gidiyordum,Allah nasip etmezse eğer bu denememde dr.umla devam ederim ama lab.ımı değiştiririm.

Cnm temel hocaya mi gittin birde asker esimisin sende maliyet ne tuttu

Cnm temel hocaya mi gittin birde asker esimisin sende maliyet ne tuttu
Evet canım temel hocanın hastasıyım.muayenesi zaten 250 TL. onun dışında ilaçlar çok tutuyor zaten. tek iğne 230 tl. ama sgk bir kısmını karşılıyor,hastaneye çok birşey ödemedik,400 yada 500 tl. hayır canım asker eşi değilim.

Senin
Amh benden guzelmis allahim mutlulukla sonlandirsin ins bebek haberini alirim soz sana bebis patigi islicemm hadi o kuzucuk bi gelsin once

To
Toplam mmaliyet ne kadar tuttu bana tup bebek oncesi de ilac yazdilar bir ay inu kullanacagim sonra tup bebek dendi

To

Toplam mmaliyet ne kadar tuttu bana tup bebek oncesi de ilac yazdilar bir ay inu kullanacagim sonra tup bebek dendi
valla tatlım daha hesaplamadım çünkü eczaneyi bugün ödeyeceğim. tabii birde şu varki dhea melatonin konezim Q10 i falan devlet karşılamıyor 200-300 sadece onlar tutar..ben ödemeyi falan yapıym sana yazarım.
Allah razı olsun,amin inşallah hayırlısıyla gelsin bekliyorum heyecanla :) nasip,darısı sana olsun yumurtaların çok olsun kan can olsun inşallah

Bir yumurtanmi yapildi cnm sonucun ne zaman ogreneceksin ben kalacak yerde ayarlayacagim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…