Tup bebegi nerde yapacaksiniz ayrica memur musunuz cnmAramıza hoşgeldinnnnnn arkadaşım benimde fsh 89 u gördü amh 0.1 den küçük çıktı
3 yıllık evliyim bu ay tüp bebeğe gittik esım doğal olacağına inaniyordu anca bu ay gittik. .benim hiç yumurtlamam yok follikul de yoktu.simdi en fazla 3 follikul oluyor. Bu ay kist var oyüzden tüp bebeğe baslayamadik. Birdahaki adetim e inşallah..benim undan sonra her ay tüp bebeğe gideceğiz ne zaman tahlıller güzel çıkıp follikul görülürse tüp bebek tedavisi ne başlayacağız inşallahbu arada 24 yasinda öğrendim erken menopoza girdigimi şimdi 26 yaşındayım. .
Tup bebegi nerde yapacaksiniz ayrica memur musunuz cnm
Bende gataya gittim cok iyi ilgilendiler birde bizim amh dusuk ciktigindan dolayi hemen rapor cikiyormus oyle asilama sarti yok o yuzden sordumBak şimdi bir adama gittim bitki köklerini kaynatıp kavanoza koyup veriyormus ona başladım ilk defa kendiliğinden 17mm yumurta büyüdü oda kist oldu maalesef. .Doğu fertile denızhan deniz e gidiyorum. .dr bu ay hiçbişey kullanma dedi.e2 östrojen 673 çıktı kist ten dolayı. Gelecek ayda gene kist olursa hapa başlarız dedi..ben zaten 10 gün temiz kalıp gene adet oluyorum.evet memurum.
Bende gataya gittim cok iyi ilgilendiler birde bizim amh dusuk ciktigindan dolayi hemen rapor cikiyormus oyle asilama sarti yok o yuzden sordum
Ama ben 3 yillik evli degilim ki onu soylemediler acaba gataya ozel mi cnm iyi arastir biliyorsun fazla zamanimiz yokEvet canım çıkıyor 3 yıl evli olma 900 gün ssk primi falan olunca yetiyor. .ama bizim burdaki araştırma hastanesi Marta erteledi bende mecburen ozele gittim bu ay.
canım nasılsın girmiyorsun bu aralar dersler yoğun galiba..minişlerden haber varmı canım donduruldularmı..Haklisin canim ya.Ay yok kiz ne ölmesi Allah korusun getirme aklina oyle seyler.Boyle ev isi yemek falan yapan yerler var mi oralara girmeye calissan sen baya maharetli duruyorsun gulneva :) manti falan yapiyor satiyor bazi kadinlar ya da oyle seyler.Haklisin is bulmak da kolay degildir ya.
canım merhaba, bende tedavimi gatada oldum-oluyorum, düşük over rezervinden dolayı 3 yıl evli olma şartı yok, malum bekleyecek zaman yok. ama 900 gün prim şartı falan aranıyor evet.Ama ben 3 yillik evli degilim ki onu soylemediler acaba gataya ozel mi cnm iyi arastir biliyorsun fazla zamanimiz yok
tabiiki karar sizin.şimdi şöyleki reglin 2. yada 3. günü olabilir.ben 2. günü gittim direkt olarakta o gün iğnelere başladı dr.um,döngünde önemli çünkü. iğnelerin bitip yumurtaların geliştiğinde onları toplayacaklar,yumurta toplamada eşinde yanında olacak çünkü sperm verecek ve gelişimlerine göre 3. 4. yada 5. günde transfer olacak.Arkadaşlar, benim bu ay olmadı maalesef. Yaşımdan dolayı tüp bebek tedavisine direk geçmeyi düşünüyorum. Beklesek olur herhalde ama korkum yaşımın geç olmasından dolayı ikinci bir çocuk şansımız gerekirse onu kaybetmek.
Özellikle tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ne zaman doktora gitmeliyim bunları soruşturmak için?
Bugün adetimin 2.5'uncu günü. Adet biter bitmez mi gitmem gerekiyor? İlaçlara/iğnelere sanki adet zamanı başlanır diye hatırlıyorum. Bir yandan da karar vermek için vakit lazım. Eşim öbür ay yurtdışında olabilir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mrb canim allah razi olsunn moralim cok bozuktu fsh yine firlamis gitmis sen hikayeni anlatirmisin memnun musuncanım merhaba, bende tedavimi gatada oldum-oluyorum, düşük over rezervinden dolayı 3 yıl evli olma şartı yok, malum bekleyecek zaman yok. ama 900 gün prim şartı falan aranıyor evet.
Canim adetin 2-3 gunleri gidiyorsun klomenle baslanabilir 5gun kullaniyorsun yumurtan buyurse catlatici veriyorlar o kaar ama iyi bir doktor secArkadaşlar,. enim bu ay olmadı maalesef. Yaşımdan dolayı tüp bebek tedavisine direk geçmeyi düşünüyorum. Beklesek olur herhalde ama korkum yaşımın geç olmasından dolayı ikinci bir çocuk şansımız gerekirse onu kaybetmek.
Özellikle tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı. Ne zaman doktora gitmeliyim bunları soruşturmak için?
Bugün adetimin 2.5'uncu günü. Adet biter bitmez mi gitmem gerekiyor? İlaçlara/iğnelere sanki adet zamanı başlanır diye hatırlıyorum. Bir yandan da karar vermek için vakit lazım. Eşim öbür ay yurtdışında olabilir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mrb konunuz ne anlamadim ama dondurulmakelimesinden cikarak fikir soylemek istedim dondurulan embriyolarin tutunma olasiligi daha fazla diye biliyorum. Benim de niyetim o mesele yumurtamm olurda dollenirse bende dondurup bir kac ay sonra transfer isteyecegimGulnevaaa ... nolur tekrar ayni konuya donmeyelim.Ben bu ise baslarken de embriyo elde etme ihtimalim zaten vardi neden sonuca ulasinca fikir degisikligine gitmeye gerek yok ki.Neyse . Sonra krar ayni konuyu yazmayayim uzun uzun , olan oldu artik tartismanin da anlami yok zaten ki.Hayirlisi neyse o olsun evet.Bugun bilgi gelmedi doktordan yarin dondurululacaklar sanirim.
fsh en yüksek 15 çıktı ancak amh 0,72. aşılama falan zaten uygun değildi.ilk tüp bebek denemem. 2 yumurta alındı,çok şükür teki döllendi.cuma belli olacak 12 sinde kan vericem.Allah nasip etmiştir inşallah.gata çok kalabalık,kim kime dum duma. ben dr.umun özel ine gidiyordum,Allah nasip etmezse eğer bu denememde dr.umla devam ederim ama lab.ımı değiştiririm.Mrb canim allah razi olsunn moralim cok bozuktu fsh yine firlamis gitmis sen hikayeni anlatirmisin memnun musun
Cnm temel hocaya mi gittin birde asker esimisin sende maliyet ne tuttufsh en yüksek 15 çıktı ancak amh 0,72. aşılama falan zaten uygun değildi.ilk tüp bebek denemem. 2 yumurta alındı,çok şükür teki döllendi.cuma belli olacak 12 sinde kan vericem.Allah nasip etmiştir inşallah.gata çok kalabalık,kim kime dum duma. ben dr.umun özel ine gidiyordum,Allah nasip etmezse eğer bu denememde dr.umla devam ederim ama lab.ımı değiştiririm.
Evet canım temel hocanın hastasıyım.muayenesi zaten 250 TL. onun dışında ilaçlar çok tutuyor zaten. tek iğne 230 tl. ama sgk bir kısmını karşılıyor,hastaneye çok birşey ödemedik,400 yada 500 tl. hayır canım asker eşi değilim.Cnm temel hocaya mi gittin birde asker esimisin sende maliyet ne tuttu
Amh benden guzelmis allahim mutlulukla sonlandirsin ins bebek haberini alirim soz sana bebis patigi islicemm hadi o kuzucuk bi gelsin oncefsh en yüksek 15 çıktı ancak amh 0,72. aşılama falan zaten uygun değildi.ilk tüp bebek denemem. 2 yumurta alındı,çok şükür teki döllendi.cuma belli olacak 12 sinde kan vericem.Allah nasip etmiştir inşallah.gata çok kalabalık,kim kime dum duma. ben dr.umun özel ine gidiyordum,Allah nasip etmezse eğer bu denememde dr.umla devam ederim ama lab.ımı değiştiririm.
Toplam mmaliyet ne kadar tuttu bana tup bebek oncesi de ilac yazdilar bir ay inu kullanacagim sonra tup bebek dendiEvet canım temel hocanın hastasıyım.muayenesi zaten 250 TL. onun dışında ilaçlar çok tutuyor zaten. tek iğne 230 tl. ama sgk bir kısmını karşılıyor,hastaneye çok birşey ödemedik,400 yada 500 tl. hayır canım asker eşi değilim.
valla tatlım daha hesaplamadım çünkü eczaneyi bugün ödeyeceğim. tabii birde şu varki dhea melatonin konezim Q10 i falan devlet karşılamıyor 200-300 sadece onlar tutar..ben ödemeyi falan yapıym sana yazarım.To
Toplam mmaliyet ne kadar tuttu bana tup bebek oncesi de ilac yazdilar bir ay inu kullanacagim sonra tup bebek dendi
Bir yumurtanmi yapildi cnm sonucun ne zaman ogreneceksin ben kalacak yerde ayarlayacagim dahavalla tatlım daha hesaplamadım çünkü eczaneyi bugün ödeyeceğim. tabii birde şu varki dhea melatonin konezim Q10 i falan devlet karşılamıyor 200-300 sadece onlar tutar..ben ödemeyi falan yapıym sana yazarım.
Allah razı olsun,amin inşallah hayırlısıyla gelsin bekliyorum heyecanla :) nasip,darısı sana olsun yumurtaların çok olsun kan can olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?