fsh yüksek olanlar

canım kaş yaparken göz çıkartmayalı dimi yani önce salığımız kistler hamiş kalmaya engel biliyorsun..bütün kürleri birbirine karıştırma sana tavsiyem bu ay sadece doğum kontrol hapı kullan..önce sağlık sonra bebiş canım..bizim isememizle mallesef tedaviye başlayamıyoruz canım kısmet bu işler..seninde tek şansın var artı doktorunda en doğru zamanı bilir doktoruna güven..önemli olan en kaliteli yumoşu bulmak..

Canim ya bence rahmin guzel olursa direk transfer ettir.Doktorun hakli aslinda dondurma cozdurme vs bunlar olan embriyoyu da goturebiliyor benim okul durumum olmasa inan hic ugrasmazdim havuzla falan.Havuz yonteminin normaldeki mantigi tek embriyo yerine 2-3 embriyo transferi yapmak mi ben tam anlamadim , rahim guzelse hemen transferde sorun olmaz bence.Insan korkuyor embriyolar cozulurken bozulacak diye , hele benimkiler kalitesiz korkuyorum.Ben de klomen kullandim bugun kontrole gidecegim dedim doktora bir bakar misiniz diye elbette dedi 9. Gun ama bende onden buyuyen yumoslar falan oluyo ya ne olur ne olmaz dedim.Semra hanim bana soguk geliyor ya bir de o da gonal-f yukleyecek sonucta pek farki yok bahceciyi bilmiyorum hic, ben emre beye gitmeyi cok isterdim aslinda keske direk onla baslayabilseydim ama malum istanbul hele de su donemde hic gitme sansim yok yaz olsa neyse ama.Calisman iyi canim kafan dagilir zaman da hizli gecer anlamazsin bile insan evde otur otur bunaliyor.

benim rahimde iyi değil canım klomen rahmi inceltiyor ve buda transfer sonrası bebeğin tutunması için büyük bir engel..havuz sistemini bu yüzden çok istiyorum iki emriyo tutnması daha kolay olurmuş..hem rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullanabilirim yumurta büyütme aşamasında rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullandırmıyor doktor genelde..senin kontrolün nasıl geçti canım yazmamışsın buraya merak ettim..inş herşey yolundadır..

Anladim canim ben klomenin o yanini bilmiyodum , haklisin o zaman havuz isinde ama embriyo 1. Sinif olmazsa da rahmin cok kotu olmadigi surece riske atma derim neyse onu tedavinde duruma gore dusunursun zaten.Ben de yogunum canim ders calisiyorum , 10 gun sonra sinavim var.Doktora gittim ben bugun 9. Gundu bir yumurtam 13 mm olmus fakat ultrasondan once doktorum dedi ki sizin gibi hastalarda bazen klomen de ise yariyor bir dahakinde onu da deneyelim dedi ben de ben onu kullandim 2 gun de biraktim kendi kafama kullanmamak adina dedim aa niye falan dedi ya niye oyle sacma bi laf ettim bilmiyorum keske kullaniyorum hala deseydim ama doktor da kendi kafasina is yapiyor diye dusunmesin istedim bi an :) neyse bakti folikule sasirdi ne guzel buyumus dedi bunu takip edelim biz dedi alasim geldi bunu o kadar igneye anca 2 yumurta buyuttuk zaten dedi ama bunu destekleyelim bu saatten sonra klomen verilmez dedi menopur verdi dusuk doz bir igne fakat ben almicam gulneva ya zaten buyuyor bence hic hormon bulastirmayayim klomenle devam etsin igneyi araya katip dengesini bozmayayim diyorum.Yarin son kez alacam klomeni pazartesi kontrol var tamamina ererse ne ala , ermezse de igne ise yaramamis der cikarim napim hic duzenini bozmayayim bence gunune gore guzel buyumus gibi belki bu kaliteli bir embriyo olur dogal buyudugu icin.Zaten bunla kaliteli olursa bi daha igne falan olmam ya ne ugrasacam , bi elonva istetmisti doktorum belki onu denerim onun disinda hem daha kolay hem daha ucuz hem surekli takip isi yok.Sen hep klomenle buyutuyodun di mi en guzeli valla ignelere para sactik 3. Kalite embriyo oldu anca.Amma uzun yazdim bir doktor isini de ya :)

Ay ne guzel cnm bende kendi basima bu ay klomen kullanacaktim fsh yuksek olunca kullaniaz xedi doktor. Bal tarcin corek otu kullanmistim benim yumurta 9. Gun catliyor adetin. Doktor bakti yumurta gormedi ama adetin 9. Gununden bugune hala kasiklaragriyo ve iki gundur de krem si beyaz akintim oluyo. Acaba yumurtam oldu da catladi mi ay ins bi de tutarmis.

canım yumoşun güzel büyümüş inş dolu çıkar klomenin bitsin zaten etkisi sürüyor klomenin bitsede maşallah 9 gün 13mm iyi bu fırsatı mutlaka deyerlendir opu ol inş 1 kalite dölenir..

kızlar nasılsınız kimse uramaz olmuş bu aralara..arada yazın canlar özletmeyi kendinizi..

kızlar nasılsınız kimse uramaz olmuş bu aralara..arada yazın canlar özletmeyi kendinizi..

Merhaba gulnevammmm aynı bildiğin gibi hap kullanıyorum biesteron bide..meryem süresine başladım tekrar 15 gün oldu çok şükür bunun yanında ismi Azam ve hacet ve dilek duasını da okuyorum ardından ALLAHIM KABUL ETSIN INŞALLAH. .senin is nasil gidiyor alisabildimi mi canım☺

Cnm ya bi bakar misin ay cok heyecanliyim adetin 8.gununden bugune kadar belimin ortasi kasik agrisi vardi benim yumurtlama gunleri adetin 9. Gunu 22 gunde bir adet oluyorum ya simdi de bugun yani biraz once elim gogsume degdi aman allahim bu acida ne boyle gogus ucum sizliyo ya ben hamile olabilir miyim

canım adete ne kadar var hamiş olabilirsin ama cylo prognova kullanıyorsan oda yapar..

canım adete ne kadar var hamiş olabilirsin ama cylo prognova kullanıyorsan oda yapar..
Yarin adetin 18. Gunu 22 gunde bir adet oluyorum 5gun mu kalmis. Hic ilac kullanmiyorum. Bal tarcin corek otu kullandim bu ay. Yarim progesteron tahlili yaptiricam cikar mi ki once. Agri sag kasiktaydi simdi sol kasik ta arada bir ortada oluyor agri geziyor yani ama istahim hic yok yemek yiyesim gelmiyo ve bu arada beyaz kremsi akimtim var

canım daha adete var benim bazen adete yakın ağrılarım olur göğüste..yarın bir kan testi yaptır gebelikte varsa çıkar belki..

canım daha adete var benim bazen adete yakın ağrılarım olur göğüste..yarın bir kan testi yaptır gebelikte varsa çıkar belki..
Bilmiyorum ki yarin zaten doktor cagirdi progesteron testi icin . Bide demeyi unutmusum elim ayagim vucudum yaniyor resmen kac gundur icimden bi ses var diyor ama artik test yaptirmaktan utaniyorum

Bilmiyorum ki yarin zaten doktor cagirdi progesteron testi icin . Bide demeyi unutmusum elim ayagim vucudum yaniyor resmen kac gundur icimden bi ses var diyor ama artik test yaptirmaktan utaniyorum
canımcığım yaptınmı gebelik testi inş hamişsindir haftaya güzel haberle başlasak ne iyi olur..

canımcığım klomenin mallesef öyle bir etkisi var ama herkezde olmaz senin yaş genç sende rahme etkisi olmaz diye düşünüyorum..bu ay klomenle kaliteli emriyon olucak inş..

canım duaların kabul olur inş..işim bayağ yorucu canım ya..bu durumda hayata doğal hamiş kalamam..bir ay sabredicem bakalım..bende bu ay incir kürü yaptım yarın adet günüm cylo prognova biteli 5 gün olucak adetim gecikirse kan testi yaptırcam inş doğal hamiş kalırım şu durmda biraz zor ama çalışırken..Allahıma zor bişey yok bu ay hamiş kalırsam çok şaşırırım kesin..

Slm gulnevam haklisin ya burayi ihmal ettim ben de.sen nasilsin alistin mi işe hersey yolundadr umarm..
ihmal etmeyelim burayı canım ya çook merak ediyorum hepsinizi..burda sohbet edince çok rahatlıyorum moral oluyorsunuz bana..kardeşten daha ötesiniz sanki canımcığım bizi bizden başkası anlayamaz..işime alışamadım canım ya bakalım bir ay sabredicem..

sizleri bırakırmıyım hiç canım buraya girmeyince bir tarafım eksik kalıyor sanki..sen nasılsın canım inş biraz daha iyiysindir adet oldunmu canım..nerde devam edicen tedavine..

Canimmm iyiyim sen nasilsim yoruluyosundur haliyle.ben de durumlar ayni canim dogumu bekliyoruz bi degisiklilk olmayinca yazacak bisey bulamiyorum sizi takip ediyorum ama hep.32 haftalik olduk 6 hafta kaldi canin
canım çoğu gitti azı kaldı artık bebeişin erken doğsada tehlikesi yook..inş gününde doğsun yine sıcacık büyüsün annesinin karnında..heycan dorukta Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..vatana miletine anasına babasına hayırlı sağlıklı evlat olsun..analı babalı sağlıklı büyüsün inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…