Cnm yumurtan olmasi cok iyi birsey sakin ol herseyi unut bal tarcin corek otunu yemeye basla adetin 10 gununden sonrada incir ile havuc ye yumurtan catlasin. Insallah bu ay senin hamile olma ayin olur. Lutfen karamsar olma umutlu ol hepimiz melegimize kavusacagiz saki sakin aglama aglayinca fsh firliyor. Bende tertere disli aslan pencesi cayini icmeye basladimbu kürlerin de ise yarayacagini dusunuyorum benkızlar doktordan geldim .fsh inmemiş 24 e2 çok düşük ve prolaktin de yükselmiş 35.acaba incir mi yükseltti prolaktini.küçük 2 folikül gördü ama bu değerler düşmüyor benim.memorial değer düşmeden başlamıyor.bahçeci başlıyor ama havuz yöntemi .cylo prog kullandım biliyosunuz gene verdi. ne yapmalı sizce bu ay artık geçti değil mi? tüp falan başlanmaz ? dhea fayda etmiş folikül görüldü ama fsh ye etki etmemiş..sizce bu ayı da geçirip ocakta hala düşmezse bahçeciye mi gitsem???.değerler böyleyken yumişler kalitesiz oluyor deniyor ya ondan çekiniyorum.ama bir arkadaş 24 fsh ile bahçecide tedavi olmuş 4-5 ay falan yumiş toplamışlar ama dondurulmuş 5 tane falan anca olmuş sanırım.şimdi hamile...ne yapsak kızlar bana bir akıl verin..bu ay öyle sıkmadım da kendimi ama 20nin altına düşmemiş..cylo prgnva yardım etmiyor mu acaba??? buna şükür en azından yükselmemiş diyorum ama insan düşmesini bekliyor.aslanpençesi de içiyorum acaba soğan suyu mu yapsam bu ay hım sizce? akupuntura da gitsem mi acaba diyorum o da 500 tl dedi.ben şimdiden 3-4 milyar harcadım canlar gözüm görmüyor tabi .çok ağladım gene bugün o kadar umutyludum ki sabahleyein folikül görülünce ama değerler böyle olunca doktor da pek bir şey demedi başlamazlar bu değerle falan dedi......Allahım içimi ferahlat bana çıkış yolu göster hayırlı kapılar aç...... hayırlısı sağlıklısını nasip etsin rabbim......
Aminnn çok teşekkürler benimde fsh16 amh da düşük henüz hiç ilaç kullanmadım.. Ocakta başlıcaz tedaviye kısmetseCanim merhaba evet bu konuyu ben acmistim bende erken menopozum genetik anneden
Fsh 33 u gordu en yuksek
Canim benim fsh inisli cikisli oldu hep bi asilamam negatifti bi tup tedavim yarim kaldi igneler gonalf menogon bende ise yaramadi .en son fsh 16 iken klomen kullandim 2 yumurtam dogal olarak buyudu ve tek embriyo ile hamile kaldim.su an 33 haftaligiz.umutsuz olma sakin canim hersey olur Allahin izniyle benim de cok umutsuz oldugum anlar oldu ama pes etmedim.canim yumurta kalitesi icin dhea kullandim ve kuru incir takviyesi .igne olunca da kalitesiz oluyo yumurta yani bende oyle oldu ama klomende 1.kalite yumurtam oldu.darisi size insallah canim.hayirli tedaviler dilerim
Canim ben ucretsiz donduruldugunu zannetmiyorum ama sor yine de.Rahim 3 cizgi olduktan sonra yaptirirsin canim transferini ya ben bu embriyolarimi donduruyorum ama icim icimi yiyor ya bir sey olursa diye zor buluyoruz biz.Bir de ignelere cok umit baglama derim ezgide iptal oldu buyumedi yumurtalar , seker de dollenme olmadi biri sonradan dollendi bende de embriyolar kalitesiz hepimiz doz doz igne vurulmus insanlariz aldigimiz hormona yazik ustelik ben fsh 8 e2 67 iken basladim degerlerim cok uygundu yani.Gelecek ay bakalim nasil olacak doktorunla konus yine de mutlaka ama bence fshin duserse hic ignelere falan bulasma cidden tecrubeyle sabit ustelik tek benim degil ezginin de ayni tecrubesi var.Ya da dusuk doz igne versin sana 50-75 falan gibi klomen yerine o da iyi gelebilir madem klomen bu kadar kotu etkiliyor diyosun ama 300-400luk gonal-flere hic yanasma derim.Fkb arkadasm bu forumda arastirdim biraz bahceciyi de genelde rahmi bir ay dinlendirmeden yanalar.o yuzden nasil yaparlr bilmiyorum.yani sonucta her yerde de yumuis bos cikar dollenmez falan paranin nerdeyse tamamina yakinini aliyorlar.. ucretsiz donduruyor demis forumda birisi sormustum bir ara.. memoriale tamam dediydim ama boyle olunca bilemiyorm..
Canim sana doktorun nasil bir tedavi uygulayacak soyledi mi bence sen de ignelere hic bulasma yazik gunah fshin cok yuksek degil klomen al buyusun 1-2 yumurtan onu tup yaptir hem daha az maliyetli hem daha az yorucu yipratici hem de inan cok daha iyi sonuc veriyor.Aminnn çok teşekkürler benimde fsh16 amh da düşük henüz hiç ilaç kullanmadım.. Ocakta başlıcaz tedaviye kısmetse
Dhea yo galiba kullanamam kalpte çarpıntı yapıyormuş . Inciri nasıl kullandın yani Kür yapıp suyunuzu içtin yoksa sadece kuru olarak yedin mi
Tatlm hadi bize guzel haberlerle gel.doktorunun adini duydum cok iyiymis insallah sana sifa olur canim.emeklerin bosa cikmasin kucagin tez vakitte dolsun canm benimKozlar bbahçeci fulyadayim esinle vardiyamiz ayni gece isteydik sabah ciktik isten uykusuz geldik 3 saat yol geldik..umutluyum benim FSH bakilmadan klomenle büyüdü 3 tüpte tek emriyom oldu adet beye girmiştim..bekliyoruz canim cikinca aksam yazarim durumları..inş iyi bir doktordur..ALlahinda izniyle erbil bey vesilesiyle iinş melegimize kavusuruz..
Daha başlamadık canım Ocak Ayında başlıcaz kendi kendime kullanamam ki yanlış bişey olursa... Bilmiyorum bakalım ne verecek benim tsh da yüksek 7 önce onu düşürmemei istedi. Aslında Aralık 30 adet dönemim ama ben bu tsh için ocağı beklemek istiyorum .. Hayırlısı inşallah iyi olurCanim sana doktorun nasil bir tedavi uygulayacak soyledi mi bence sen de ignelere hic bulasma yazik gunah fshin cok yuksek degil klomen al buyusun 1-2 yumurtan onu tup yaptir hem daha az maliyetli hem daha az yorucu yipratici hem de inan cok daha iyi sonuc veriyor.
Tatlm tsh in yuksekmis.gebelik icin 2 nin alti olmasi lazim.ilac kullaniyo musun hipotiroidi icinDaha başlamadık canım Ocak Ayında baz kendi kendime kullanamam ki yanlış bişey olursa... Bilmiyorum bakalım ne verecek benim tsh da yüksek 7 önce onu düşürmemei istedi. Aslında Aralık 30 adet dönemim ama ben bu tsh için ocağı beklemek istiyorum .. Hayırlısı inşallah iyi olur
Tatlim sogan kuru de rahmi inceltiyor kullanmaSogan kuru ise yarar mi kizlar..rahmi inceltir mi yoksa..
Evet kullanıyorum henüz tahlil yaptırmadım şu an kaç bilmiyorum o zaman soğan kürü ü de içmeyeeimTatlim sogan kuru de rahmi inceltiyor kullanma
Tatlm rahmin inceyse yapma tabi.tsh ini ihmall etme.saglikla kal :)Evet kullanıyorum henüz tahlil yaptırmadım şu an kaç bilmiyorum o zaman soğan kürü ü de içmeyeeim
Canim bak o zaman soyle diyeyim doktorun eger ilk etapta bile klomen veren doktorlardan degilse muhtemelen sana gonal-fleri puregonlari baslayacak , her gun igne vurulup duracaksin.Fakat bu tedavinin sonunda umdugunu elde edemezsen (buyumeyen yumurta , kotu kaliteli embriyo vs ) bu kadar igneye bu sonucu aldiysam artik cocugum olmaz diye umutsuzluga kapilma.Ben kendi kafama kullandim bunu ama ezginin aldigi sonuc bana yol gosterici oldu , iyi de yaptim niye dersen 1400luk ignelerle zar zor iki yumurtam buyudu onlar da kalitesiz embriyo oldu 10 liralik klomenle de iki yumurta elde ettim ustelik doktorum e2 in 110 olmaz bu ay pas gecelim dedigi ayda bunu elde ettim.Muhtemelen bu embriyolarim daha kaliteli olacaklar cunku daha dogal buyuduler.Bu ay yine klomen kullanacagim bu kez doktorum kullan dedi.Sen doktoruna bilgi verirsin ya da sorarsin oyle kullanirsin , fakat ilk tedavin olumsuz olursa bir daha ignelere falan para dokme derim canim.Bizler normal kadinlardan daha farkli tepki veriyoruz bu ignelere.Aklinda bulunsun diye soylemek istedim.Umarim ilk tedavinde olumlu sonuc alirsin canim.Tsh onemli onu kontrol ettir mutlaka tekrar.Daha başlamadık canım Ocak Ayında başlıcaz kendi kendime kullanamam ki yanlış bişey olursa... Bilmiyorum bakalım ne verecek benim tsh da yüksek 7 önce onu düşürmemei istedi. Aslında Aralık 30 adet dönemim ama ben bu tsh için ocağı beklemek istiyorum .. Hayırlısı inşallah iyi olur
cnm benim iyiki varsınız ne diyim..inşallah bu yıl hepimizin yılı olsun gelsin inşallah bebişlerimiz.. .soğan suyunu fsh düşürdü diyenleri okudum ondan denesem mi demiştim..zaten rahim inceldi tedaviler sonrası şimdi yeni yeni düzeliyor..aslanpençesi günde en az 1 bardak içtim bazen 2 kez. hayıtı bırakmıştım baya yazdan beri içmedim.e2 çok düşük 10 civarı. onu düşürü mü diye korktum da içmedim.prolaktin de yüksek 35 olmuş incir çok yedim ondan m bilmiyorum.. cylo prgnva kullanıyorum kürler ondan mı etkilemedi mi acaba diyorum bir yandan da .....Duruma göre fsh yüksekken yapan yerleri düşünüyorm..ilaçlar destekler devam.hayıta da başlayım bakalım.aslanpençesine de devam edicem yine de ..Umutlym canım canını sıkma ne olur. .benim geçen yıl hep fsh 89 kadar çıktı hep yüksek ti.ama hiç follikul yoktu. Bu ara çok şükür fsh düştü biraz e2 aşırı yükseldi tüp bebeğe bile baslayamadik kist ten dolayı. .doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bakalım. ..bak bedelli de çıktı çok şükür. .hayıt tohumu haftada bir içistersen bende cçok işe yarıyor aslan pencesi de içiyorum ama Tup bebeğe baslayamadik daha hayırlısı. .çörek otu bal tarçın ye..soğan kürü yapma kistin yok sanırım rahim zaten ince daha fazla inceltme. ..hadi bakalım 2015 te hepimiz anne olalım inşallah sıkma canını. .ALLAHIM IN BIR BILDIGI VARDIR. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?