- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
canım cylo prognova e2 dengeliycek biraz zaman ver vicuduna herşeyi oluruna bırak sana özelden yazıcam arı sütün adını ve tel no ücresiz kargo yapıyorlar aderse ben yararını çok gördüm canım..canım ben tekirdağda oturuyorum araçla trafiksiz 2 saat sürüyor..kalmıyorum istanbuda emre bey korkma sık çağrmıycam dedi cuma gitim iğne ve femara başlatı çarşamba kontrolüm var 5 günlük iğne 400tl canım ve devam eder iğneler büyük ihtimale..az yumurtası olanlara genelde havuz yöntemi uyguluyorlar..fiyat ilk opu 5900tl alıyorlar bundan çıkan emriyolar donduruluyor çok çıksada tekrar opu gerek kalmasa ne iyi olur aslında sonra yine opu oluyorsun onlarada 3500 alıyorlar ve yine dondurluyor emriyo her opu 3500 tl..sonra transfer olduğun zaman para yatımıyorsun çünkü ilk opu transfer parasıda içinde..bu fiyatlar ilaç hariç fiyatlar canım..servet döküyoruz Allah yardımcımız olsun..[/QUOT
amin cnm Allah yardımcımız olsun.hiç uğraşmadan olanlar ne kadar şanlı bir bilseler...ee peki dondurmaya para alıyorlar mı ve muayene parası ödedin mi ? ya ben istanbula uzağım yakın olsa sorun değil sürekli git gel yapsam o da zor kalsam kalacak yer yok.rapor almak mesele...15 karne tatiline denk gelyor bir dahaki ay yumurtam olursa çok iyi olacak bakalım nasip cnm.senin en son fsh kaçtı ne zaman baktırmıştın ? takibimi burda yaptıram çok iyi olacaktı aslında bilemedim şimdi.benim bi arkadaş güvenç beye gitmiş durumu bizim gibi sadece opu ve transfere gitmiş.şimdi ikizlere hamile..ondan içim rahattı ama erbil beyi de çok duydum bilemedim şimdi yaa.............
amin cnm Allah yardımcımız olsun.hiç uğraşmadan olanlar ne kadar şanlı bir bilseler...ee peki dondurmaya para alıyorlar mı ve muayene parası ödedin mi ? ya ben istanbula uzağım yakın olsa sorun değil sürekli git gel yapsam o da zor kalsam kalacak yer yok.rapor almak mesele...15 karne tatiline denk gelyor bir dahaki ay yumurtam olursa çok iyi olacak bakalım nasip cnm.senin en son fsh kaçtı ne zaman baktırmıştın ? takibimi burda yaptıram çok iyi olacaktı aslında bilemedim şimdi.benim bi arkadaş güvenç beye gitmiş durumu bizim gibi sadece opu ve transfere gitmiş.şimdi ikizlere hamile..ondan içim rahattı ama erbil beyi de çok duydum bilemedim şimdi yaa.............canım cylo prognova e2 dengeliycek biraz zaman ver vicuduna herşeyi oluruna bırak sana özelden yazıcam arı sütün adını ve tel no ücresiz kargo yapıyorlar aderse ben yararını çok gördüm canım..canım ben tekirdağda oturuyorum araçla trafiksiz 2 saat sürüyor..kalmıyorum istanbuda emre bey korkma sık çağrmıycam dedi cuma gitim iğne ve femara başlatı çarşamba kontrolüm var 5 günlük iğne 400tl canım ve devam eder iğneler büyük ihtimale..az yumurtası olanlara genelde havuz yöntemi uyguluyorlar..fiyat ilk opu 5900tl alıyorlar bundan çıkan emriyolar donduruluyor çok çıksada tekrar opu gerek kalmasa ne iyi olur aslında sonra yine opu oluyorsun onlarada 3500 alıyorlar ve yine dondurluyor emriyo her opu 3500 tl..sonra transfer olduğun zaman para yatımıyorsun çünkü ilk opu transfer parasıda içinde..bu fiyatlar ilaç hariç fiyatlar canım..servet döküyoruz Allah yardımcımız olsun..
canlar akşam fırsat bulamadım yazmaya kusura bakmayın canlar meraklandırdım sizleride..erbil beyle görüştük görüşme güzel geçti canlar iki tane yumoşum varmış..tedaviye start verdik merional ve femara başlatı çarşamba tekrar kontrolüm var..önce havuz yöntemi uygulaycak 3 tane emriyo biriktirip öyle transferimi yapıcakmış..kistlerime baktı rahime yakın baskı yapabilirmiş buda tutnmaya engelmiş..transfer yapmadan önce geçici menopoza sokuckmış iki ay kistleri öldürcez dedi sonrası transfer yapıcakmış..bakalım canlar merakla sonucu merk ediyorum..inş ikiside büyüyüp iki emriyom olsun..
Gülnevam Allah maddi manevi yardımcın olsun, şifa olsun, bu tedavi sonunda yavrularını kucakla inşallah, ben bahçeciyi çok araştırdım yani istanbul a gitsem kesin bahçecide tedavi olmak isterdim, orası içime sindi,şimdi sende oraya gidince umudum katlandı,iyi olacak insallah, erbil bey iyi çok iyi bir dr anladığım kadarıyla, özellikle fsh bakmaması,şimdiye kadarki dr lardan farklı, genellikle tüp bebek dr ları yumurta kontrolünü başkasına bırakmıyor, sanırım göreceli olabiliyor. Allah bir yol gösterecek inşallah, sen olabildiğince tedavine odaklanmaya çalış,dualarım seninleçok teşekkür ediyorum canlarım benim seviyorum sizleri..güzel dilekleriniz için Allah razı olsun tez zamanda doldursun Rabim hepimizin kucaklarını..umutluyum canım bende o niyetle gittim burdaki doktoum yumurta takibi yapsın diye ama ERBİL BEY Kbul etmedi mallesef..kimseye güvenemem kendi takibimi kendim yaparım onun üstüne söz söyleyemedik eşimle birbrimize bakakaldık..çok matrak bir doktor şakacı..eşime ve bana sigara içiyormusun diye sordu ben tek tük dedim eşim günde bri paket deyince ben bir ay önce bıraktım sigaray sende bırak spermleri çok etkiliyor dedi..leb demeden leblebiyi anlayan doktor resmen kafanı okuyor..her sorumuzu güzel ve mantıklı cevapladı..hata bitane örnek verdi 42 yaşıında bir hastası varmış şuan doğurmak üzere sizin gibi hastalarla uraşmayı seviyorum dedi önemli olan yaş dedi 40 yaş altı hastaların başarı şansı daha yüksekmiş..fsh bakmıycam önemli olan yumurta olması dedi..merkezi bulana kadar anamız ağladı git git bütün istanbulu dolaştık Allahtan cihazımız vardı arabada bulmamız kolay oldu..bende geçen ay cylo prognova kullandım hormonları dengeliyor canım..birde benim kullandığım saf arı sütü var oda çok işe yaradı bende..biraz pahalı ama kullanmanı tavsiye ederim canım..umuneks Qenzim10 kullanıyorum artı olarak..geçen ay incir kürü yaptım..ha birde doktor bu incir kürü arı sütü ben işe yaradığını inanıyorum dedi..bu ay incir kürüde yap dedi..birsürü vitamin hapları verdi..umutluyum biraz saki ol canımcığım çok stres yapıyorsun oluruna bırak biraz olucağı varsa tedaviye başlıycaksan zaten başlarsın..bak ben hiç aklımda yoktu erbil bey birden ani kararla memorialden vazgeçtim..canım yine havuz yöntemi uygulayan biri var bu bahçeci fulyada 40 yaş topiğinde umuselmen arkadaşımız o doktora gidiyor o takibi başkasının yapmasına izin veriyor oda havz yöntemi uyguluyor sonuçta labortuvar aynı ama erbil beyi tavsiye ederim başarılı bir doktor..odasında irsürü bebek resmi vardı..çook uzun yazdım birdaki adetinle randevu al mutlaka..
Anladim canim ya senin hikayende karisikmis.Bu pihtilasma isinden ben de korkuyorum ya transfer oncesi ben de test yaptiracagim zor buluyoruz zaten bir de pihtilasma yuzunden kaybetmeyi hic istemem.Canim sen oncelikle sakin ol , cok paniksin bu kadar panikle fsh cikar inmez zaten.Bak ben tedaviye baslamadan onceki ay hic umutlu degildim yazin 30 cikan fsh simdi kac cikacak diyodum tedaviye baslayamayacagimi dusundugum icin de hic takmadim zaten yuksek cikacak diye.Ve fsh im 8 cikti , bu ay da dedim ki o kirk yilda bir olur gecen ay iyiydi bu ay kotu olur dedim icimden yine cok ustelemedim.Fsh yine iyi cikti yani cok dusunmemek daha iyi inan olacagi varsa olacak de rahat birak biraz kendini cok panik yapma.Dheayi gunde 3 kere kullaniyorum ben canim hicbir yan etkisini gormedim belki biraz sivilcelenme yapti o kadar ama o kadar cok ilac kullaniyorum ki hangisinden bilmiyorum aslinda.Melatonin al canim sen uykuna iyi gelir bence cok faydali bir hormon cunku yaslanmayi geciktiriyor , biyolojik ritmi duzenliyor bunu al bence.Dheayi da artir derim ama uykusuzlugunu ne yapti bilmiyorum.Ben hic kur yapmiyorum canim ya zaten bir suru ilac iciyorum hepsini bir etkinlestirmek istemiyorum.Ankaraya yolun duserse aysun baltaciyi tavsiye ederim gen-artta tedavi olmasan bile bir kere muayene ol derim.Cok ilgili pozitif iyi bir doktor on gorusme ucretsiz zaten.Fikir almak adina dusunebilirsin.haa bir de canım dhea günde bir aldım bazen akşamları da aldım ama uyutmadı sanki uykusuzluk oldu. gündüzleri iki taneyi aynı anda alsam ağır mı gelir sence? bir de qenzim omega 3 arısütü bal polen karşım alıyorum sabahları.bugün hayıta başladım gene bakalım.geçen ay aslanpençesini de içtim her gün ama pek etkili olmamış belki de bitkinin ömrüyle alakalı bilmiyorum... sen dheayı nasıl kullanıyorsun ? şu melatonina yı da alsam mı ya geceleri çok sık uyanıyorum bazen.. nasıl rahat uyutuyor mu seni...uykusuzluk da menopoz etkiiymiş
Canim ya cok sevindim senin adina , ben erbil beyin sayfasina baktim masallah topik hamile kayniyor insallah sen de sonuca ulasirsin canim ya bu son olur cok emek verdin.Yalniz fiyat pahaliymis biraz ben de belki burdan sonuc alamazsam dusunurum ama 5900 biraz pahali bence genelde 4.500-5000 arasi oluyor merkezler.Gerci degiyordur canim o da var ama sen bu merkezde yapilacak her seyi yaptir derim imsi olsun hatching olsun cunku cok para vereceksin toplamda bu ise.Femara da bizim gibilerde ise yarayan bir protokolmus umarim sana da faydasi olur.Igneler cok tutuyor canim ya ben ilk tedavimde 1400 lira verdim onlara.Fsh 20 nin altindaysa klomen iyi ise yariyor bence canim ya ben onu gordum.Benim embriyolarim da blastokist olmuslar canim kaliteleri iyiymis bu kez bugun dondurulacaklar Allah sagsalim transferi nasip eder insallah subatta :)canım cylo prognova e2 dengeliycek biraz zaman ver vicuduna herşeyi oluruna bırak sana özelden yazıcam arı sütün adını ve tel no ücresiz kargo yapıyorlar aderse ben yararını çok gördüm canım..canım ben tekirdağda oturuyorum araçla trafiksiz 2 saat sürüyor..kalmıyorum istanbuda emre bey korkma sık çağrmıycam dedi cuma gitim iğne ve femara başlatı çarşamba kontrolüm var 5 günlük iğne 400tl canım ve devam eder iğneler büyük ihtimale..az yumurtası olanlara genelde havuz yöntemi uyguluyorlar..fiyat ilk opu 5900tl alıyorlar bundan çıkan emriyolar donduruluyor çok çıksada tekrar opu gerek kalmasa ne iyi olur aslında sonra yine opu oluyorsun onlarada 3500 alıyorlar ve yine dondurluyor emriyo her opu 3500 tl..sonra transfer olduğun zaman para yatımıyorsun çünkü ilk opu transfer parasıda içinde..bu fiyatlar ilaç hariç fiyatlar canım..servet döküyoruz Allah yardımcımız olsun..
aynen cnm karışık durumlar yaşadım bu süreçte çok umutlandığım anlar oldu ama nasip sonuçta her şey.inşallah en kısa zamanda hayırlı bebişli haberler almak hepimize nasip olur.dheayı aynı anda mi akıyorsun? ben bir tane alıyordum ama çok sivilcelendim bilmiyorum omega 3 de alıyorum o mu yapıyor...akupuntura mı gitsem baya iyi geliyormuş hatta hamile kalan bile var..doğru diyorsun stres yapmamak lazım ama işte ne zmaan adet olsam gisip baktırsam böyle bir geriliyorum.sonra yine düzeliyorum işte...fsh düşmesini mi beklemek yoksa beklemek yerine artık bahçeciye mi gitmek ....ve bu durumda yumiş kaliteli mi olur düşüncesi kiii fsh yüksekken olan var ya daa fsh düşükken olmayan....oböyle bir kafa karışılığı...bekledikçe korkularım artıyor ister istemez.memorial fsh 15 altına inmeden yok diyor... ama bekledikçe inen bir şey de yok..Anladim canim ya senin hikayende karisikmis.Bu pihtilasma isinden ben de korkuyorum ya transfer oncesi ben de test yaptiracagim zor buluyoruz zaten bir de pihtilasma yuzunden kaybetmeyi hic istemem.Canim sen oncelikle sakin ol , cok paniksin bu kadar panikle fsh cikar inmez zaten.Bak ben tedaviye baslamadan onceki ay hic umutlu degildim yazin 30 cikan fsh simdi kac cikacak diyodum tedaviye baslayamayacagimi dusundugum icin de hic takmadim zaten yuksek cikacak diye.Ve fsh im 8 cikti , bu ay da dedim ki o kirk yilda bir olur gecen ay iyiydi bu ay kotu olur dedim icimden yine cok ustelemedim.Fsh yine iyi cikti yani cok dusunmemek daha iyi inan olacagi varsa olacak de rahat birak biraz kendini cok panik yapma.Dheayi gunde 3 kere kullaniyorum ben canim hicbir yan etkisini gormedim belki biraz sivilcelenme yapti o kadar ama o kadar cok ilac kullaniyorum ki hangisinden bilmiyorum aslinda.Melatonin al canim sen uykuna iyi gelir bence cok faydali bir hormon cunku yaslanmayi geciktiriyor , biyolojik ritmi duzenliyor bunu al bence.Dheayi da artir derim ama uykusuzlugunu ne yapti bilmiyorum.Ben hic kur yapmiyorum canim ya zaten bir suru ilac iciyorum hepsini bir etkinlestirmek istemiyorum.Ankaraya yolun duserse aysun baltaciyi tavsiye ederim gen-artta tedavi olmasan bile bir kere muayene ol derim.Cok ilgili pozitif iyi bir doktor on gorusme ucretsiz zaten.Fikir almak adina dusunebilirsin.
Ben aksamlari 3 unu ayni anda aliyorum canim.Valla bilmiyorum sivilcelenmeyi hangisi yapiyor ama ben dheayi kestim tedavi donemi o donem de minik minik sivilceler belirdi suratimda yani demek ki dhea kaynakli degil dedim ama bilmiyorum.Canim yani basla diyecegim fsh yuksek olsa bile ama ben 8 fshla kaliteli yumurta elde edemedim bu uygulanan ignelerle , yani sana da yarayacak sey klomen bence memoriala da gitsen igne baslatiyolar.Ben sevmiyorum bunu bir daha para dokmem yarin gitsem memorial a igne verse kullanmam gider klomen alirim doktora da igneyi vurdum derim o derece.Yani bence yumosun var mi bak klomen al buyurse tup yaptir buyumezse zaten kalitesiz demektir onemli olan duzgun buyumesi fsh yuksek de olsa.Ama rahmim inceliyor diyorsun yani arada derede senin isin o yuzden bir sey diyemiyorum ama ben bu gonal-fli menopurlu igne tedavilerinden yana degilim yardimci olamiyorum.aynen cnm karışık durumlar yaşadım bu süreçte çok umutlandığım anlar oldu ama nasip sonuçta her şey.inşallah en kısa zamanda hayırlı bebişli haberler almak hepimize nasip olur.dheayı aynı anda mi akıyorsun? ben bir tane alıyordum ama çok sivilcelendim bilmiyorum omega 3 de alıyorum o mu yapıyor...akupuntura mı gitsem baya iyi geliyormuş hatta hamile kalan bile var..doğru diyorsun stres yapmamak lazım ama işte ne zmaan adet olsam gisip baktırsam böyle bir geriliyorum.sonra yine düzeliyorum işte...fsh düşmesini mi beklemek yoksa beklemek yerine artık bahçeciye mi gitmek ....ve bu durumda yumiş kaliteli mi olur düşüncesi kiii fsh yüksekken olan var ya daa fsh düşükken olmayan....oböyle bir kafa karışılığı...bekledikçe korkularım artıyor ister istemez.memorial fsh 15 altına inmeden yok diyor... ama bekledikçe inen bir şey de yok..
SeUmutlym canım canını sıkma ne olur. .benim geçen yıl hep fsh 89 kadar çıktı hep yüksek ti.ama hiç follikul yoktu. Bu ara çok şükür fsh düştü biraz e2 aşırı yükseldi tüp bebeğe bile baslayamadik kist ten dolayı. .doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bakalım. ..bak bedelli de çıktı çok şükür. .hayıt tohumu haftada bir içistersen bende cçok işe yarıyor aslan pencesi de içiyorum ama Tup bebeğe baslayamadik daha hayırlısı. .çörek otu bal tarçın ye..soğan kürü yapma kistin yok sanırım rahim zaten ince daha fazla inceltme. ..hadi bakalım 2015 te hepimiz anne olalım inşallah sıkma canını. .ALLAHIM IN BIR BILDIGI VARDIR. .
o zaman uğur getirsin diye yapıyorduk hamilelik takvimi canım..hiç hamiş kalamadı umuselmen ama umunün bir oğlu var zaten 20 yaşlarında canım anneli duygusunu yaşamış ama bu ikinci evliliği ve eşinin hiç çocuğu yok bizim hikayelerimiz birbirimze benziyor gibi benimde eşimin ikinci evliliği kızı var ama benim için çok mücadele ediyor buna ramen sağolsun çok seviyorum aşkımı benn..iyiki onu tanımışım evlenmişim..Gulneva ben fshi ilk ogrendigim zamanlarda gecen sene bakiyordum foruma ummuseleme hamileydi sanki , yanlis mi hatirliyorum o zaman uye degildim de altta gebelik takvimi vardi onun.Dustu mu bebegi 2. icin mi ugrasiyor?
canım sizleri meraklandırdım kusura bakmayın canlarım vardiyalı calışıyorum geçen hafta gece vardiyasıydım eşim ve ben vardiyalarımız aynı sabah işten çıktık direk istanbula gittik muayene derken eve dönüş akşam oldu hiç uyumadan gece işe gittik sabah geldik işten misafirde geldi aynı zamanda..tam bir perişanlıktı sorma canımcım ya hiç fırsatım olmadı haber vermeye..o kadar sıkıntıyı değer inş canım.. Rabim uraşlarımızı görüyor emeklerimiz boşa gitmez inş..Gulneva canimmm cok sevindim bitanem.iyi ve anlayisli bi dr herzaman bi sans bizim icin.insallah tedavin guzel sekilde devam eder ve bebisle sonuclanir.merak ettirme bizi tamam mi bi daha:))
Anladim canim ya ben de bakmistim fshi yuksek ama hamile kalmis sevinmistim o zamanlar.Neyse ki bir oglu varmis canim ya Allah bagislasin.Canim ben esini ccoook takdir ediyorum inan , biz daha basindayiz ama esim simdiden sabah olan doktor randevularina ben gelmesem diyor uyumak icin ben tek gidiyorum , senin esinin masallahi var Allahim bozmasin mutlulugunuzu bir bebek de versin insallah en kisa zamanda.o zaman uğur getirsin diye yapıyorduk hamilelik takvimi canım..hiç hamiş kalamadı umuselmen ama umunün bir oğlu var zaten 20 yaşlarında canım anneli duygusunu yaşamış ama bu ikinci evliliği ve eşinin hiç çocuğu yok bizim hikayelerimiz birbirimze benziyor gibi benimde eşimin ikinci evliliği kızı var ama benim için çok mücadele ediyor buna ramen sağolsun çok seviyorum aşkımı benn..iyiki onu tanımışım evlenmişim..
canım hayırlı olsun çok sevindim tedaviye başladığına anlattığına göre çok iyi bi doktor güzel bi tercih yapmışsın çok hoşuma gitti inşallah bu son tedavin olur bebişlerin gelir..canlar akşam fırsat bulamadım yazmaya kusura bakmayın canlar meraklandırdım sizleride..erbil beyle görüştük görüşme güzel geçti canlar iki tane yumoşum varmış..tedaviye start verdik merional ve femara başlatı çarşamba tekrar kontrolüm var..önce havuz yöntemi uygulaycak 3 tane emriyo biriktirip öyle transferimi yapıcakmış..kistlerime baktı rahime yakın baskı yapabilirmiş buda tutnmaya engelmiş..transfer yapmadan önce geçici menopoza sokuckmış iki ay kistleri öldürcez dedi sonrası transfer yapıcakmış..bakalım canlar merakla sonucu merk ediyorum..inş ikiside büyüyüp iki emriyom olsun..
Selam aley[/QUOTE]Selamın aleyküm arkadasim ben bayagi dir yazmiyorum..en son tup bebek yaptirmistim kismet olmadi 4 aydir hic bisey yapmadim..hayit yapmayi dusunuyordum tevafuk yazini gordum nasil yaptığını yazarmisin rica etsem..UOT
Se
e88, post: 38540833, member: 560720"]Umutlym canım canını sıkma ne olur. .benim geçen yıl hep fsh 89 kadar çıktı hep yüksek ti.ama hiç follikul yoktu. Bu ara çok şükür fsh düştü biraz e2 aşırı yükseldi tüp bebeğe bile baslayamadik kist ten dolayı. .doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bakalım. ..bak bedelli de çıktı çok şükür. .hayıt tohumu haftada bir içistersen bende cçok işe yarıyor aslan pencesi de içiyorum ama Tup bebeğe baslayamadik daha hayırlısı. .çörek otu bal tarçın ye..soğan kürü yapma kistin yok sanırım rahim zaten ince daha fazla inceltme. ..hadi bakalım 2015 te hepimiz anne olalım inşallah sıkma canını. .ALLAHIM IN BIR BILDIGI VARDIR. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?