fsh yüksek olanlar

sağol cnm inşallah güzel haberler alalım hepimizde cnm.güzel dileklerin için çok sağol.soğan kürü yapmadım vazgeçtim.aslanpençesi her gün en az bir bardak içiyorum hayıta da başladım.günde bir kez içeyim diyorum ama e2 düşürür mü acaba zaten çok düşük çıkıyor..adetim düzenli olsun diye cylo kullanıyorum . dhea ve omega 3 var tabi..çörekotunu da yiyim bari.sütüme tarçın katıp içmeyi çok seviyorum öyle de faydası olur inşallah..incir kürü yapayım diyordum ama prolaktin 35 çıktı.hergün 2-3 tane yiyordum bilmiyorum o mu yaptı.zaen 20lerde çıkıyordu eskiden de..ilaç falan vermedi düşer dedi.öyle işte canımcım..inşallah rabbim en kısa zamanda meleklerimize kavuştursun hepimizi.2015 hayırlara vesile olsun inşallahh[/QUOTE]
incir yeme canım fazla prolaktin yükseltir...

Sagol cnm iyiyim hamdolsun..bu aralar yine annalik kirizim tuttu...bide bikac aydir hasta
olmuyorm sicak basiyo. .iste biraz sogn ot cop biseyler dneyim dedim...hangisini yapacagimi bilemedim

can arkadaşlarım 2015 size ve sevdiklerinize öncelikle sağlık versin,sonra başarı mutluluk ve geçimlik kadar para.hepimizin en büyük dileği herhalde hayırlı sağlıklı bir evlat, Rabbim bu yıl kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlerimiz emzik sesleri bebek ağlamaları, gece uyanmaları ve kirli bezlerle dolsun taşsın inşallahhhhh
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve kucaklıyorum

slm canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı sabah erken çıktık yola nasıl bir kar ve tipi 15dk yolu 1 saate geldik neyse tekirdağdan çıktık istanbula yakın kar yok yağmur yağışı ve fırtına vardı çok dua ettim Rabim yolarımızı aç diye eşim eve dönelim bu tipi ve karda gidilmez dedi dualarım kabul oldu istanbulda kar yoktu bugün yolda lastiğimiz patladı eşim o soğukta lastikçi bulamadı kendi değiştirdi tam bir maceraydı neyse sağ salim döndük çok şükür ve herzamanki gibi tek taşım ile yolaa devam cuma yine kontrolüm var pazar büyük bir ihtimale opu dedi erbil bey..

yeni yılın umudu tek taşı börülcesi yola çıkmış annesi, ne zorluklar ne zorluklar,Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh
sağ salim kontrolünü olmuşsun, duam seninle inşallah sağlıkla döllenir kaliteli olurda seni bekler,iyi seneler dilerim,yüzün gülsün bu sene Allah ın izniyle....

amin canımcığım binbir zorluklarla geliyoruz bu aşamalara inş tek taşım önce güzel büyüsün dolu çıksın kaliteli dölensin buz bebişimiz iki kardeş daha alsın yanına beklesin annesinin sıcacık göbüşünü..aslında hiç kıyamaz annesi ona üşüycek oralarda..güzel dileklerin için sağolasın canımcığı 2015 sağlık mutluluk getirsin ve hepimizin göbüşler dolsun inş..madi durumun varsa tedavine strat versende canım..

Merhaba ben 2 ay önce gittim doktora prolaktin hormonun yüksek dedi eşimin sperm sayısı da yeterli olmadığı için direk aşılama dedi uğraşmak istemedi aslında işinde uzman bir doktor ama zaman kaybetmenizi istemem dedi eşimin bu durumu kabullenmesi zor oldu hala konuşamayız Sperm zayıf olduğu için suçu hep kendinde buluyor ben trafik kazası geçirdim kafama darbe aldım acaba prolaktin değerleri o yüzden yüksek olabilir mi nasıl düşüre bilirim lütfen yardım edin kafayı yicem kimseye anlatamıyorum gelenin gidenin çocuk yokmu demesi yanımda çocuk istemlerinden bahsedilmesi sinir sistemim alt üst oldu

Gulnevacim sevindim senin adina , canim ya ne emek veriyorsunuz rabbim gorur insallah en kisa zamanda , kac mm olmus tatlim kacinci gunu bugun tam ? Saglikla toplanir dollenir insallah bu kez.Ben de adetimi bekliyorum az kaldi eger 23 gunde falan olursam yine , doktora gidecegim tekrar fsh 20 nin alti olursa yine klomen kullanacagim.

Canimmm benim çok sevindim inanki inşallah büyür dölenir yavrun gulnevacim. .banamoral umut cesaret oldun iinşallah benimde kistim gitmiştir bende ilk defa başlayabilirim tüp bebeğe bu ay hayırlısı ile. .çok mutlu oldum gulneva ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN INŞALLAH AMINNN

Canım dr gittin yüksek çıkınca Sana ilaç vermedi mi.dostineks diye ilaç veriyorlar. Sen trafik kazasını da şöle emar filan çekerler. Kafaya alınan darbeler prl yi yükseltebilir

Gülnevacim çok sev indim canım benim Allah ım yolunu aydınlatsın canım..

Sagol cnm iyiyim hamdolsun..bu aralar yine annalik kirizim tuttu...bide bikac aydir hasta
olmuyorm sicak basiyo. .iste biraz sogn ot cop biseyler dneyim dedim...hangisini yapacagimi bilemedim

Seni çok iyi anlıyorum canım benim gönülden kalpten istiyoruz hemen olsun sevelim bagrimiza basalim istiyoruz ama sabretmek beklemek çok zor oluyor kitom anlıyorum seni
aslan pencesi hayıt tohumu arı sütü bal polen yada çörek otu bal tarçın ye. .incir ye hergün. Benim dr 43 cikti prolaktin bişey olmaz dedi. Fsh ve e2 önemli dedi tüp bebekte. .inşallah herşey Güzel olur 2015 yılı bize bol çocuk olarak döner☺aminn

sağol cnm aminnn inşallah hepimize güzenl ve hayırlı bir yıl olsun inşallah.güzel günlerimiz olsun her daim.

gülneva cnm ben de erbil bey ve güvenç bey arasında kararsız kaldım ama yumurta takibi beni sıkıyor cnm..4-5 saat yol hatta tarfikle 6 olabilir...sürekli git gel çok zor olacak izin almak mesele...ne yapsam bilemedim.eşim de hazır okullar tatilken yarın görüşmeye gidelim diyor ama hangisine gideyim bilemiyorum......bir de adetin 2.günü gidiyorsun yumiş varsa başlıyoruz falan dediler bana ama yumiş yoksa onca yol git gel...zaten beni yol tutuyor midem başım çok kötü oluyor...Allahım yardım etsin valla hepimize.....

Aminnnn canim benim bu sitede en cok seni
merak ediyorum..siteyi acinca inanki gozum hemen senin msjlarini ariyo..rabbim tez zamanda hayirli haberler aldirir bizlere insallah

Aminnnn canim benim bu sitede en cok seni
merak ediyorum..siteyi acinca inanki gozum hemen senin msjlarini ariyo..rabbim tez zamanda hayirli haberler aldirir bizlere insallah

Canimsin çokssağol bende seni görünce çok sevindim inşallah iyi haberler vereceğiz birbirimize tek tek anne olacagiz Allahın izniyle tatlimm ALLAHIM DAYANMA GÜCÜMÜZÜ DAHA FAZLA VERSIN INŞALLAH ÇOK ZOR GERCEKTEN KESK HIC TAKMASAYDIK AMA HH NEFES GIBI AKLINDA INSANIN MAALESEF KITOMM

Bana da dua edin ben de size dua edecegim. Oyle dardayim ki. Ilk denemem oldu tek yumurta aldilar sonuc negatif. Kalitesizmis. Ne yapicam nasil dayanicam bilmiyorum. Isyana dusmek istemiyorum ama nefsim iste. Haberi alinca ilk defa aksam namazimi bile isteye kilmadim. Tovbeler bozuyorum. Daraliyorum. Yeniden devam edicem ama zordayim kardeslerim. Dualariniza muhtacim.

ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN CANIMMMMM sabır GÜÇ VERSIN

Canim gecmis olsun Allahim sabirlar versin.Embriyon mu kalitesizmis? Ne kullandin tedavi suresince ayrintilarini paylasabilir misin? Ona gore bir onerim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…