Canim merhaba yazini gorunce cok duygulandim.sorunun fsh yuksekligimi.biz burada hepimiz erken menopozla mucadele ediyoruz .canim bizim tedavimiz biraz daha sabir gerektiriyor .ne olur umutsuz olma cogumuzun tedavileri yarim kaldi negatif oldu.ama uzuntumuzu yasayip tekrar tekrar denedik .benim de yarim kalan tedavim negatif asilamam var tek yumurtam tuttu sonunda fshv33 iken yani menopozdaydim 27 yasindayken.canim ne olur sabirrrr.....biz burdayiz herzaman daralma ne olur dualar hep sizinle...Bana da dua edin ben de size dua edecegim. Oyle dardayim ki. Ilk denemem oldu tek yumurta aldilar sonuc negatif. Kalitesizmis. Ne yapicam nasil dayanicam bilmiyorum. Isyana dusmek istemiyorum ama nefsim iste. Haberi alinca ilk defa aksam namazimi bile isteye kilmadim. Tovbeler bozuyorum. Daraliyorum. Yeniden devam edicem ama zordayim kardeslerim. Dualariniza muhtacim.
Gulneva canim yumosun can kan olsun sana cok guzel tatlim yanina kardes gelene kadar beklesin oooo.bekliyoruz haberlerini canimmmslm canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı sabah erken çıktık yola nasıl bir kar ve tipi 15dk yolu 1 saate geldik neyse tekirdağdan çıktık istanbula yakın kar yok yağmur yağışı ve fırtına vardı çok dua ettim Rabim yolarımızı aç diye eşim eve dönelim bu tipi ve karda gidilmez dedi dualarım kabul oldu istanbulda kar yoktu bugün yolda lastiğimiz patladı eşim o soğukta lastikçi bulamadı kendi değiştirdi tam bir maceraydı neyse sağ salim döndük çok şükür ve herzamanki gibi tek taşım ile yolaa devam cuma yine kontrolüm var pazar büyük bir ihtimale opu dedi erbil bey..
yumurtam kalitesizmis canim. Ferara ilac ile basladim merionel igne ile devam ettim. Sonra catlatma igneleri sonra toplama ve sonuc negatif.Canim gecmis olsun Allahim sabirlar versin.Embriyon mu kalitesizmis? Ne kullandin tedavi suresince ayrintilarini paylasabilir misin? Ona gore bir onerim olacak.
Evet canim fsh tuksekligi 25.65 ti en son degerim.Canim merhaba yazini gorunce cok duygulandim.sorunun fsh yuksekligimi.biz burada hepimiz erken menopozla mucadele ediyoruz .canim bizim tedavimiz biraz daha sabir gerektiriyor .ne olur umutsuz olma cogumuzun tedavileri yarim kaldi negatif oldu.ama uzuntumuzu yasayip tekrar tekrar denedik .benim de yarim kalan tedavim negatif asilamam var tek yumurtam tuttu sonunda fshv33 iken yani menopozdaydim 27 yasindayken.canim ne olur sabirrrr.....biz burdayiz herzaman daralma ne olur dualar hep sizinle...
Embriyonun kalitesini yumurta belirler canim demek ki embriyon da kalitesizmis.Ben ilk tedavimde gonal-f + menopur kullandim.Sonuc 2 tane 3. Kalite embriyo oldu.Ikincisinde ise klomen kullandim.Iki tane 1. Kalite embriyo oldu, blastokist olarak donduruldular subatta transferim olacak insallah.Ben de yazin fshta 30 lari gordum.Bence bir de klomenle dene ben bizim gibi hastalarda igne tedavisinin gereksiz oldugunu dusunuyorum.Tecrubeyle de sabit hem bende hem ezgide.Bunu bir dusun canim.Doktorun kimdi nerde tedavi gordun?yumurtam kalitesizmis canim. Ferara ilac ile basladim merionel igne ile devam ettim. Sonra catlatma igneleri sonra toplama ve sonuc negatif.
canim benim enjeksiyon bile yapma geregi duymamislar o derece yani. Doktorumu degistiriyorum o nedenle ismini vermeyim. Aslinda ankaradayim ama tanidik dr diye istanbula gelmistik o ndnle veremiorum. Bana direk igne ile basladi. Yaklasik 15 mm ye 17 mm iken aldilar yumurtayi. Normalden kucuk gelismesi icin 1 gun bekliycez dediler sonra kotu hbr geldi.Embriyonun kalitesini yumurta belirler canim demek ki embriyon da kalitesizmis.Ben ilk tedavimde gonal-f + menopur kullandim.Sonuc 2 tane 3. Kalite embriyo oldu.Ikincisinde ise klomen kullandim.Iki tane 1. Kalite embriyo oldu, blastokist olarak donduruldular subatta transferim olacak insallah.Ben de yazin fshta 30 lari gordum.Bence bir de klomenle dene ben bizim gibi hastalarda igne tedavisinin gereksiz oldugunu dusunuyorum.Tecrubeyle de sabit hem bende hem ezgide.Bunu bir dusun canim.Doktorun kimdi nerde tedavi gordun?
Canım Allah yardımcın olsun, benimde aralık ayında negatif ile sonuçlanan tüp bebek denemem oldu, 2 yumurta alındı, 1 i geç döllendi ve o da transfer edildi, kalitesi çok çok düşüktü.tutmadı,şimdi 2. ye hazırlanıyorum muhtemelen şubat ayında.benimde fsh yükseliyor en son 15 ti ama kaliteli yumurta iğnelerle olmadı anlaşıldı, bende ankaradayım, hangi dr ile devam edeceğine karar verdinmi...Evet canim fsh tuksekligi 25.65 ti en son degerim.
Canim bizde bu ignelerle elde edilen yumurta sayisi da 1-2 yi gecmiyor , ben de ignelerle kalitesiz yumurta dolayisiyla da embriyo elde ettim.Yumurtalarin kucukken alinmis bence bir gun sonra alabilirlerdi.Ben de ankarada yasiyorum tatlim gen-art aysun baltaci da tedavi goruyorum , bu ay da klomen kullanacagim o ignelere para vermem bi daha.canim benim enjeksiyon bile yapma geregi duymamislar o derece yani. Doktorumu degistiriyorum o nedenle ismini vermeyim. Aslinda ankaradayim ama tanidik dr diye istanbula gelmistik o ndnle veremiorum. Bana direk igne ile basladi. Yaklasik 15 mm ye 17 mm iken aldilar yumurtayi. Normalden kucuk gelismesi icin 1 gun bekliycez dediler sonra kotu hbr geldi.
Canim mehmet etdem hocayla devam etmeyi dusunuyorumCanım Allah yardımcın olsun, benimde aralık ayında negatif ile sonuçlanan tüp bebek denemem oldu, 2 yumurta alındı, 1 i geç döllendi ve o da transfer edildi, kalitesi çok çok düşüktü.tutmadı,şimdi 2. ye hazırlanıyorum muhtemelen şubat ayında.benimde fsh yükseliyor en son 15 ti ama kaliteli yumurta iğnelerle olmadı anlaşıldı, bende ankaradayım, hangi dr ile devam edeceğine karar verdinmi...
ben de ayni seyi düş ndum kucukken aldiklarini 31 aralika denk geldi bir de. Nova art olacak benim de sanirim. Doktorunun yaklasimi nasil memnun musunCanim bizde bu ignelerle elde edilen yumurta sayisi da 1-2 yi gecmiyor , ben de ignelerle kalitesiz yumurta dolayisiyla da embriyo elde ettim.Yumurtalarin kucukken alinmis bence bir gun sonra alabilirlerdi.Ben de ankarada yasiyorum tatlim gen-art aysun baltaci da tedavi goruyorum , bu ay da klomen kullanacagim o ignelere para vermem bi daha.
Hoş geldin, geçmiş olsun.Yaşın kaç canım? Ne zamandır biliyorsun FSF yı.Evet canim fsh tuksekligi 25.65 ti en son degerim.
merhaba, kaç gündür seni düşünüyorum, hiç olmazsa haftada bir gelir diyordum demekki bir iş varmış başında,Rabbim babannenin acılarını azaltsın,şifasını versin inşallah.mübarek gün Tüm hastalara deva versin Allah ım.Selam kızlar. Kandilimiz mübarek olsun.Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah :) Kızlar çok sıkıntılı bir zamanımdayım, çok sevdiğim Babaannem ( ikinci annem) annemi kaybettiğimiz hastalıkla boğuşuyor. 2gün önce cansız bir şekilde hastahaneye kaldırılmış uzaktayım diye bana haber verilmedi. Şimdi oksijene bağlı , iyi durumda ama çok korkuyorum.Çok üzgünüm hep dua ediyorum Rabbime acı çekmesin, hep gülen yüzü sıcacık nefesiyle kalsın hayatımda. Hep şöyle derdim ona nenem benden önce sakın ölme diye. O benim annem sayılır bu kayba kendimi alıştırmaya çalışıyorum daha doğrusu etrafımdakiler buna hazırlıyorlar beni ama psikolojim allak bullak. Bu aşamada eşim gelecek ay tüp için görüşelim diyor. Ona olur dedim ama ben hazır mıyım bilmiyorum. 19 aralıkta soğan kürüm bitti. 26aralıkta adet oldum 27 aralıkta incir kürüne başladım. 25 gün yapıp 7 gün ara vereceğim sonra 25 daha yapacağım saraçoğlunun tarifiyle. incir kürünün yanına 3. günde havucu ekledim bismillah dedim bakalım.Bu ay doktora gidemedim her şey üst üste geldi . Hastalıklar tatiller derken bu ayı pas geçtik. Gelecek ay bir mani olmazsa gideceğiz bakalım inşallah. Tüp mü yoksa başka bir şey mi start verdik hayırlısıyla. Rabbim dularımızı kabul etsin cümlemizin inşallah.
Sağ ol canımcım.Allah razı olsun. Ben de sizden güç alıyorum ne güzel diyorum umutsuz yazılar yok sayfamızda. Hepinize bol bol dua ediyorum .Bugün kızım ilk defa bilinçli bir şekilde 'annecim neden kardeşim yok dedi'- ki kuzum hiç kardeş istemeyen bir çoocuktu- ben de kızım çok dua edersen olur dedim :) Annecim diyor sen söyle de ben seni taklit edeyim :) Ben söyledim o tekrar etti hepimiz için, Rabbim miniğimin duasını kabul eder inşallah. Aslında ben düşünüyordum bu ay gideyim Fsh ma gününde bakılsın kaç çıkacak diye.Çünkü geçen ay 10. günde bakıldı 17 çıktı. Bir de soğan kürüm işe yaramış mı kist gitmiş mi diye baktıracaktım. 2 aydır adetim gecikiyor hiç sekmezdi normalde.Geçen ay kistten gecikti bu ay da klome bağladık gecikmeyi :) iyi niyet elçisi olacağım az kaldı :) Bu ay havuç kürü işe yarar kist olmaz inşallah. Yumurta takibi üstten mi oluyor alttan mı şekerpancarı? üstten yapılıyorsa erkek doktora gideyim yumurta takibi için diğer tedaviler için kadın tercihim :) Tekrar sağ ol canımcım, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah.merhaba, kaç gündür seni düşünüyorum, hiç olmazsa haftada bir gelir diyordum demekki bir iş varmış başında,Rabbim babannenin acılarını azaltsın,şifasını versin inşallah.mübarek gün Tüm hastalara deva versin Allah ım.
ben senin yazdıklarından çok güç aldım.korkma kaderde ne varsa o. ötesi yok.Rabbim size güç kuvvet dayanıklılık versin.
bende senin gibi 32'yim.Allah size 2. yide bağışlasın yediklerin içtiklerin şifa olsun, yumurta takibi de yaptır mutlaka yumurtan büyür çatlamazsa kist olur Allah korusun. dr. la görüş tedavinde şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
slm canlar herkeze hayırlı kandiler..benden güzel hberler yok mallelsef..bugün son kontrolüm vardı ona göre opu tarihine karar verilcekti..çarşamba günü tek taşım 14mm büyük ihtimle pazar opu demişti doktorum..bugün kontrol sıarasınd ilginç bişey oldu yumurtam ordaydı sonra birden yok oldu doktor şimdi düştü çatladı büyük ihtimle şılama yapalım dedi ama e2 50 çıkmış tutmaz dedim doktor eşinin değerleri güzel bu e2 çok hamiş kalan hastam var dedi neyse ben çok düşünüdüm aşılamadan vazgeçtim çatlatma iğnesi yazmıştı eve gelince onu aldım yaptım kendimiz çalışıcaz en doğalından olsun inş meleğim..bakalım canlar iki gün çok çalışıcaz..herşeyde vardır bir hayır diycek bişey yok canlar..
Ben de tam sana yazacaktım Gulneva. Hayırlısı olacak inşallah. Kendiliğinden gelsin meleğin inşallah. Sen incir kürünü ne kadar yaptın canım? Bir de havucu ne zaman ekledin bir de doktora söyledin mi inciri havucu sğan kürünü ne dedi :)slm canlar herkeze hayırlı kandiler..benden güzel hberler yok mallelsef..bugün son kontrolüm vardı ona göre opu tarihine karar verilcekti..çarşamba günü tek taşım 14mm büyük ihtimle pazar opu demişti doktorum..bugün kontrol sıarasınd ilginç bişey oldu yumurtam ordaydı sonra birden yok oldu doktor şimdi düştü çatladı büyük ihtimle şılama yapalım dedi ama e2 50 çıkmış tutmaz dedim doktor eşinin değerleri güzel bu e2 çok hamiş kalan hastam var dedi neyse ben çok düşünüdüm aşılamadan vazgeçtim çatlatma iğnesi yazmıştı eve gelince onu aldım yaptım kendimiz çalışıcaz en doğalından olsun inş meleğim..bakalım canlar iki gün çok çalışıcaz..herşeyde vardır bir hayır diycek bişey yok canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?