- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Ben de Diyarbakir liyim tayinci degilm :))tayinciyiz canım sen :)
cnm peki senin yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra mı opu anında çatladı? ben doktorun dediği saatlerde iğne mi oldum tam zamanında hatta biraz erken opuya aldı.muayene etti çatlamıştı.sonra aşılamaya döndük işte.bilmiyorum ya nasip sonuçta bakalım hayırlısı her şeyin cnm belki tutar bekleyip göreceğiz.canımcığım geçmiş olsun herşeyde vardır bir hayır..benimdi ilk tedaviye baladığında yumurtam çatlamıştı hata doktorum önce gördü ultrasonda sonra yok olmuştu kaydı gitti demişti doktorum..şimdi sende de aynı olunca tesadüfmü demeden geçemiyorum nedense ve acabamı diyorum bunlar ilk tedavide herkeze aynı şeyimi uyguluyorlar..banada aşılama yapalım denmişti ben çalıştığım için işim çok yoğun tutmaz diye düşünüp istememiştim..ve iyiki istememişim 1 hafta sonra adet oldum..hakımzda hayırlsı olsun canım...
yani 36 saat dolmadan biraz yarım saat erken opuya girdim bakıldı çatlamıştı görülmüyordu.iğnelerşmi hep zamanında vuruldum buarada ve doktorum gayet iyi ve düzenli takip etti kan tahlilleriyle birlikte.o konuda içim rahat açıkçası.nasip bakalım cnm Allaha sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden..cnm peki senin yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan sonra mı opu anında çatladı? ben doktorun dediği saatlerde iğne mi oldum tam zamanında hatta biraz erken opuya aldı.muayene etti çatlamıştı.sonra aşılamaya döndük işte.bilmiyorum ya nasip sonuçta bakalım hayırlısı her şeyin cnm belki tutar bekleyip göreceğiz.
ben de aynı şekilde 16mm olunca akşamdan sonra iğnemi vurdum.36 saat dolmasına yarım saat falan vardı opuya girdim kontrol ettiler önce ama görülmüyordu.inşallah tutar cnm ne diyim...elimizden geleni yapıyoruz ama Allah ol derse olur her şey..10 embiryosu olanın da tutmuyor biliyorsun nasip her şey..Canim valla benim de kafam karisti , gulneva da ayni seyi yasadi yumurta catladi asilama yapalim dediler iki kiside de ayni olay kafami bulandirmadi degil benim de.Evet 36 saat sonra toplandi benim , 16 mm olunca da aksamina ignemi vurmustum.
Tabiki etkisi var yukarıda da yazdım 0,15 den 0,77 ye çıktı değerimDoğum kontrol hapının Amh üzerinde etkisi var mı? ben de bunu merak ediyordum henüz amh yaptırmadım fsh üst sınıra yakın.Hap kullanıyorum bırakınca mı Amh yaptırsam?
canım Allah ın izniyle tutmuştur inşallah. ne zaman test yapacaksın?ben de aynı şekilde 16mm olunca akşamdan sonra iğnemi vurdum.36 saat dolmasına yarım saat falan vardı opuya girdim kontrol ettiler önce ama görülmüyordu.inşallah tutar cnm ne diyim...elimizden geleni yapıyoruz ama Allah ol derse olur her şey..10 embiryosu olanın da tutmuyor biliyorsun nasip her şey..
canımcığım tedavin hayırlı olsun hakında inş bu son tedavin olsun kavuşursun meleğine..merkez değiştirdinmi canım aynı merkeze devamı..Günaydın kızlar:
Reglimin 3. günü.Bismillah dedim kan verdim.
öğleden sonra hem gen art ile akşamda kendi dr um ile muayenem var. Bakalım neler olacak :))
amin cnm sağol iyi dilekern için.10 gün sonra falan test yapıcam.nasip bakalım.canım Allah ın izniyle tutmuştur inşallah. ne zaman test yapacaksın?
gülneva yukarıda yazdıklarımı okudun mu? senin opu zamanı mı çatladı nasıl oldu anlatırmısın???canımcığım tedavin hayırlı olsun hakında inş bu son tedavin olsun kavuşursun meleğine..merkez değiştirdinmi canım aynı merkeze devamı..
Tatlım merhaba çok şükür gene 5-6 yumurta var, sona 2 tane kalsa yeter. fsh ta (5,46) düşmüş belki birazcık daha kalitelidir umudum. klomen kullanıp gen art a gitmek planım bakalım.yarın başlarım herhalde.yarın 5. gün oluyor çünkü.kısmet bakalım...canımcığım tedavin hayırlı olsun hakında inş bu son tedavin olsun kavuşursun meleğine..merkez değiştirdinmi canım aynı merkeze devamı..
Canim basin sagolsun mekani cennet olsun...Merhaba arkadaşlar. Allah'ın izniyle herkes iyidir inşallah. Ezgi'cim Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı tüm isteyenlere olsun.
Sekerpancari tedavin hayırlı olsun inşallah, güzel sonuçlanacak Allah'ın izniyle.
Bana gelirsek kötü günler geçirdim. 25 ocakta babaannemi ebediyete uğurladık. Rabbim çok cektirmeden aldı yanına, şaşkınim ama artık uzulmuyorum çünkü Ninem başkalarına muhtaç olunca asıl o zaman ölürdü.ben 20 ocakta adet oldum 25 te bitti ama 6 gun boyunca lekelenme şeklinde devam etti. Ya uzuntuden ya da hava değişikliğinden bilmiyorum. Ayrıca hem kızım hem de ben ağır bir grip geçirdik . Yani sözün özü tedaviye baslayamadik Allah'ın izniyle bu ay başlayacağız inşallah. benden haberler bunlar canlar, Allah'a emanet olun.
[QUOTE="
arkadaşım aslında benim hikayemde şöyle bir durum oldu ilk amh tahlilimi 2014 ağustosta yaptırdığımda doğum kontrol hapı kullanıyordum adet oldum o ay doktora gittim ve benden amh istedi çiko kistimi görünce o tahlil sonucum 0,15 gelmişti ..
tahlil sonrası hemen hapı bıraktım aradan 2,5 ay geçti tekrar amh yaptırdım üstelik iki farklı yerde 0,77 ve 0,90 çıktı o tahlillerim .. böyle fark olmasının nedeni bir laboratuvar amh da alt sınırı 1 kabul ediyor ve sonuç 0,77 diğer laboratuvar alt sınırı 1,5 kabul ediyor sonuç 0,90 o nedenle... özellikle arayıp sormuştum bir tahlilim medicana da diğer tahlilim bezmialem üniversitesinde yapılmıştı..
şimdi benim hapı bırakmamın üzerinden 7 ay geçti vücut tamamen etkisinden kurtulmuştur diyerek doktordan özellikle ben istedim amh tahlilimi .. sonuç gelmedi hala..
bence kötü sonuç alan arkadaşlar durum değerlendirmesi yaparak amh tahlilini tekrarlamaları kendi yararlarına olacaktır
Merhaba arkadaşlar. Allah'ın izniyle herkes iyidir inşallah. Ezgi'cim Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı tüm isteyenlere olsun.
Sekerpancari tedavin hayırlı olsun inşallah, güzel sonuçlanacak Allah'ın izniyle.
Bana gelirsek kötü günler geçirdim. 25 ocakta babaannemi ebediyete uğurladık. Rabbim çok cektirmeden aldı yanına, şaşkınim ama artık uzulmuyorum çünkü Ninem başkalarına muhtaç olunca asıl o zaman ölürdü.ben 20 ocakta adet oldum 25 te bitti ama 6 gun boyunca lekelenme şeklinde devam etti. Ya uzuntuden ya da hava değişikliğinden bilmiyorum. Ayrıca hem kızım hem de ben ağır bir grip geçirdik . Yani sözün özü tedaviye baslayamadik Allah'ın izniyle bu ay başlayacağız inşallah. benden haberler bunlar canlar, Allah'a emanet olun.
Degerlerin cok guzel masallah.amh nasil boyle degsmis cidden hapin etkisi olabilir mi yada bazen amh im artti diyen arkadaslar oluyo senin de oyle mi oldu acaba.amh degsken degil artmaz ama duser diyolar ama gordgm kadr oyle degil.neyse sonuc olarak cok guzel tahliller.umarim ultrasonda da ayni guzellikle kaliteli bol bol folikullerin gorunur.[/QUOTE]ARKADAŞLAR AMH DÜŞÜK ÇIKAN VE O SIRADA DOĞUM KONTROL HAPI KULLANAN TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜUORUM BENİM TÜM DEĞERLERİM ŞUANDA NORMALE DÖNDÜ LÜTFEN UMUTSUZLUĞA KAPILMADAN ÖNCE TAHLİLLERİNİZİ BİRKAÇ AY ARA İLE YENİLETTİRİN ..
yukarıda hikayem yazıyor zaten
bugün amh sonucumda geldi çok şükür 1,21 değerim evet mükemmel değil ama umut veriyor..
AMH : 1,21
Estradiol (E2) 55 pg/ml
FSH 4.73 mIU/ml
LH 3.09 mIU/ml
Serb. T4 1.08
TSH 0.70
AYRICA BEN 1 AY BOYUNCA DUKAN DİYETİ YAPTIM VE 1 AY DIR OMEGA 3 MARİNCAP SPECİAL KULLANIYORUM
Merhaba Klomen kendim kullanabilir miyim? Bende bir sorun görünmüyor eşimin sperm değerleri (ileri hız ve morfoloji)düşük ama dr.lar değerlerle olmaz demiyor 1 yıl dolmadan destekleyici tedavi vermemekte ısrarcılar beklemek ise çok üzücü geliyor. Ben acaba bu süreçte benim yumurtam çatlamıyor yada kalitesiz oluyor olabilir mi diye düşünmeye başladım çünkü ultrason ve hormon testlerinde rezerv sağlıklı görülüyor.Klomen + Çatlatma iğnesi sonras ilişki dr.lar tarafından mı verilmeli mutlaka?Selam kizlar.Benim embriyolarimin ikisi de 1. Kaliteymis cok sukur.Fshim 22ydi bu ay ve klomen sayesinde yine kaliteli embriyo elde ettim.Fshimin 8 oldugu ay ignelerle 2 tane cok kalitesiz embriyom oldu.Klomeni kendim gibi hastalara tavsiye ederim kizlar , mutlaka aklinizda bulunsun.Ignelere para sacmayin bos yere inanin klomenle buyuyen yumurtanin icerigi cok daha iyi oluyor.
imkanınız varsa özelde ilgili doktorlarla görüşerek yaparsanız daha iyi ve sağlıklı olur olur.Merhaba Klomen kendim kullanabilir miyim? Bende bir sorun görünmüyor eşimin sperm değerleri (ileri hız ve morfoloji)düşük ama dr.lar değerlerle olmaz demiyor 1 yıl dolmadan destekleyici tedavi vermemekte ısrarcılar beklemek ise çok üzücü geliyor. Ben acaba bu süreçte benim yumurtam çatlamıyor yada kalitesiz oluyor olabilir mi diye düşünmeye başladım çünkü ultrason ve hormon testlerinde rezerv sağlıklı görülüyor.Klomen + Çatlatma iğnesi sonras ilişki dr.lar tarafından mı verilmeli mutlaka?
Merhaba, dr kontrolünde olması şunun için usg ile bakıp ilişki günlerine karar veriyorlar ve hatta tabiki çatlatma iğnesini ne zaman vuracağına karar veriyor. sende kullanıp gidebilirsin istersen ama mutlaka kullandığını ve kaçıncı günde olduğunu söylemen gerekir.birde eşiniz için bazı vitaminler var neofertil v.b. hepsi aynı.kullanmasını tavsiye ederim.Merhaba Klomen kendim kullanabilir miyim? Bende bir sorun görünmüyor eşimin sperm değerleri (ileri hız ve morfoloji)düşük ama dr.lar değerlerle olmaz demiyor 1 yıl dolmadan destekleyici tedavi vermemekte ısrarcılar beklemek ise çok üzücü geliyor. Ben acaba bu süreçte benim yumurtam çatlamıyor yada kalitesiz oluyor olabilir mi diye düşünmeye başladım çünkü ultrason ve hormon testlerinde rezerv sağlıklı görülüyor.Klomen + Çatlatma iğnesi sonras ilişki dr.lar tarafından mı verilmeli mutlaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?