fsh yüksek olanlar

canım adet sonrası fsh zaten yükseliyor bu yanıltıcı bir değer bence adet geçtimi yine canmcığım..
Evet cnm adet cok gecti.en son 10 kasimda olmustum.ilaci biraktim olmadim iste.tekrar basladm bi haftadir.adet olunca fsh daha yuksek oluyormus cnm bu boyleyse adetliykenn ki halini dusunemiyorum.bakalm bir an once adet olayim da varsa folikul baslicaz.sen nasilsin neler yapiyosun.en son dondurmustun.bu ay ne yapicaksinz?

Kizlar iyi geceler, adetin 3.gunu testlerim su sekilde
Fsh 4,40
Lh 1,98
E2 43
Tsh 1,02
Sizce degerler nasil kizlar? 1,5 senedir istiyorum ama malesef
Merhaba degerlerin cok guzel bi sikinti goremedim.bazen hic sorun olmasa da olmuyor iste.belki de baska bir sorununuz vardr esinizde filan.tez zamanda kavusursun umarm melegine

Merhaba degerlerin cok guzel bi sikinti goremedim.bazen hic sorun olmasa da olmuyor iste.belki de baska bir sorununuz vardr esinizde filan.tez zamanda kavusursun umarm melegine
Gercektenmi canim ama ben hep nette 50ustu E2 kotu yaziyor kafam karisti butun gun uzuldum
Doktorada daha sonucumu gosteremedim canim ama icimi cok rahatlattin... prolaktin yuksekti onuda ilacla 13 e dusmus.. ama simdi ilaci birakip kadinlarin bitkisi denilen testere disli aslan pencesine basladim :))

Guzel duan icin tesekkur ederim amin canim Allah tum isteyenlere versin aratmasin caresizlik cok zor

Sen nette yazilanlarla kafani kurcalama.e2 degeri adet donemi sonrasi degisen bi degerdir sabit degildir.adetin 2. 3.gunu olculen e2 degerinin 50 nin altinda olmasi gerekir.senin ki de oyle.lh ta fsh in yarisi degerde olmali lh in da guzel.fsh en onmlisi.bizim bas belamiz.rezervlerin azaldgini gosteren hormon..fsh in da gayet guzel..tabi en iyi degerlendrmeyi doktorun yapacaktr ama yillardr bu hormonlarla ugrasiyorz tecrubemiz var artik..

evet canım dogru diyosun nettekiler gercekten insanın basını agrıtıyo..
inşallah seninde hepimizin ne sorunu ne hastalıgı varsa gecer Rabbim şifa verir... tesekkur ederim ilgin için hayırlı cumalar

evet canım dogru diyosun nettekiler gercekten insanın basını agrıtıyo..
inşallah seninde hepimizin ne sorunu ne hastalıgı varsa gecer Rabbim şifa verir... tesekkur ederim ilgin için hayırlı cumalar
Amin insallah.bu arada Diyarbakir li misin.21 i gorunce merak ettim :))

Ee canim senin degerin 50 ustu mu ki neye uzuldun ben anlamadim? Degerlerin iyi gayet e2in de iyi.

Canim valla benim de kafam karisti , gulneva da ayni seyi yasadi yumurta catladi asilama yapalim dediler iki kiside de ayni olay kafami bulandirmadi degil benim de.Evet 36 saat sonra toplandi benim , 16 mm olunca da aksamina ignemi vurmustum.

Canim evet klomenle her yumurta buyumuyor ama buyumese de kalitesizdir zaten cunku buyuyecek yumurta buyuyor.Bizler igneleri vuruyoruz paralar dokuyoruz klomenle cok daha iyi sonuc elde ediyorken hic gerek yok.Uzuluyorum en iyi fsh degerimi ve 1400 lirami o gonal-flere harcadigim icin keske klomen kullansaydim onda da ama gecti artik napalim , cok sukur kaliteli 4 embriyom var umarim bebek olarak donerler.Senin adetin ne zaman canim?

Selam az önce doktorum aradı bu sonuçlanan fsh,lh,e2 ,tsh değerlerimin korkulacak cinsten olmadığını söyledi ama en önemlisi amh imiş onu bekleyip toplam değerlendirelim dedi..

dün yazmıştım yukarıdaki değerlerimi ama bahsetmiştim 3 ,5 ay önce amh 0,77 çıktı şimdi sonucu bekliyrum toplam değerlendirilecek
adetin 2. günü 5 tane antral folikül vardı sadece. sanırım bu da rezervimin düşük olduğunu gösteriyor ama yinede amh sonucumu beklicez

50 ye yakın dıye öyle şeyler yazıyordu da
Canim zaten 20nin de ustunde olmasi lazim sen 10 e2 ile gelsen bu dusuktur yani.50ye yakin da degil o kadar kaldi ki bu degerler degisir e2in 50 nin ustunde de olsa o aylik oyle olmus olabilir yani ostrojen iceren caylar icersin besinler yersin yukselir birakirsin duser falan degisken degerler bunlar.

Canim rezervinde dusus var evet normalde en az 8-10 antral folikul gorulmesi lazim.Fsh duser yukselir sabit degildir zaten aydan aya fark eder ben bu taniyi alali 1 yili gecti gecen sene aralikta 10du temmuzda 30 oldu bu sene kasim ayinda 8di yani , kasim ayindaki degerim bende yetmezlik olmadigini gostermez.Doktorun dogru demis amhi bekleyin bakalim ama zaten o da 0.77 cikmis o da ultrason goruntunle uyuyor doktorun neden tekrar amh istedi ben anlamadim.

Kızlaarrr merhaba :))
bu ayda reglimi oldum bekleme sürem sona erdi, 5. gün klomen başlanıp kontrole gidicem dr. a.
pazartesi de kan verip fsh ve e2 ye bakılacak.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh...

arkadaşım aslında benim hikayemde şöyle bir durum oldu ilk amh tahlilimi 2014 ağustosta yaptırdığımda doğum kontrol hapı kullanıyordum adet oldum o ay doktora gittim ve benden amh istedi çiko kistimi görünce o tahlil sonucum 0,15 gelmişti ..

tahlil sonrası hemen hapı bıraktım aradan 2,5 ay
geçti
tekrar amh yaptırdım üstelik iki farklı yerde 0,77 ve 0,90 çıktı o tahlillerim .. böyle fark olmasının nedeni bir laboratuvar amh da alt sınırı 1 kabul ediyor ve sonuç 0,77 diğer laboratuvar alt sınırı 1,5 kabul ediyor sonuç 0,90 o nedenle... özellikle arayıp sormuştum bir tahlilim medicana da diğer tahlilim bezmialem üniversitesinde yapılmıştı..

şimdi benim hapı bırakmamın üzerinden 7 ay geçti vücut tamamen etkisinden kurtulmuştur diyerek doktordan özellikle ben istedim amh tahlilimi .. sonuç gelmedi hala..

bence kötü sonuç alan arkadaşlar durum değerlendirmesi yaparak amh tahlilini tekrarlamaları kendi yararlarına olacaktır

Doğum kontrol hapının Amh üzerinde etkisi var mı? ben de bunu merak ediyordum henüz amh yaptırmadım fsh üst sınıra yakın.Hap kullanıyorum bırakınca mı Amh yaptırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…