fsh yüksek olanlar

kızlar herkes nerede ? forumda kimseler kalmamış
Merhaba cnm.asilaman tutmadi demek.uzme kendini nasip degilmis.tedavine devam et.umarim bundan sonra iyi gider hersey.gec oldu ama cvpliyim 2.3.4.5. gun gidebilirsin doktora adetliyken.belki de gitmissindr ama

sağol cnm öyle tabi nasip her şey..İnşallah Allah hayırlı zamanda nasip eder elimizden geleni yapıyoruz.ben bugün iğnelere başladım bakalım 4.gün. inşallah güzel gelişmeler olur da buraya yazmak nasip olur.ezgi nerelerde yaww lokum kızını yerken bizi unuttu diyeceğim ama hak vermiyor da değilim onca zaman beklenen bebiş kokla kokla öp öp bitmez kiii:) kızlar nerelerdesiniz.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ezgi'yi ben de merak ediyorum. İnşallah her şey yolundadir. Ezgi müsait olduğunda doğum hikayeni anlat canım . Kuzucuk nasıl, cennet kokusu :)

Günaydın bacılarım :) ay sabah sabah içime kurtlar düştü soram dedim :) kızlar sizin yumurtlama döneminde akıntınız hangi renk oluyor. Ve sürekli islaklik oluyor mu , bir de mide bulantısı, kokulara hassasiyet var mı?

Canım benim üzüldüm aşılamanın tutmamasına.hakkında her zaman en hayırlısını diliyorum.evet evet 4. günde ilaçlara iğnelere başlanabilir.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu tedavinde.bi vakti var emini ona.Allah biliyor sadece o vakti.bizede boyun eğip beklemek ve çabalamak düşüyor....

Günaydın canımmm.benim yumurtlama dönemi akıntım bile olmuyordu.ancak geçen ay bal polen yiyordum.böyle şeffaf gibi sümüksü uzayan akıntı gördüm.bunu çooook uzun zamandır görmüyordum.bu ayda çok az vardı. evet benim midem bulanıyor.hatta adetim yaklaşırkende bulanır.

Benim de hep öyleydi ama bu yumurtlama dönemi sarı oldu. Yahu düşünmeden duramiyorum acaba bu en sonki lekelenme yerleşme kanaması mıydı? ama doktor 14 mmlik yumurta ve 14 mmlik kist var başka da bir şey yok dedi. Benim hamileliklerim geç döllenme acaba var da görünmedi mi yine. Ay ben yoktur diyorum eşim fiştekliyor :) sarı akıntı korkutuyor beni nette okudum çoğu hamile olduğunu öğrenmiş sarı akintidan sonra. Uf puf ve de pof yani bir an önce adet zamanım gelsin de bakalım neler oluyormuş içeride :)

Canımcım bir tahlil ver, evet okumuştum geç döllenme olduğunu,bizide kurtar meraktan :)) reglinde az olmuştu dimi,kese küçükse dr.da göremez zaten.sarı akıntı benide şüphelendirdi şimdi...

Aminnn sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun.çok emek veriyoruz yoruluyoruz ama vakti zamanı gelince oluyor her şey.biz yolunda bulunalım da elbet Allah'ın izniyle bizim de yüzümüz gülecektir.sen ne yaptın bu ay başladın mı tedaviye?

inşallah canım yaaa. ben mart ın 2'sinde başlıycam Allah ın izniyle.lab. değiştiricez.ama gene iğneli bantlı bir tedavi.bakalım,hayırlısını diliyorum.

eLann nerelerdesin test yaptınmı canım :)

Kusura bakma canım azıcık yoğunum giremedim. Test yapmadım 10 martı bekliyorum. Adet döngüme göre olmazsam yapacağım test :) sürekli uykuya düşkünlük dışındaki belirtiler yumurtlama dönemimdeki belirtilerle aynı. Hayırlısı canım ya. En samimi arkadaşlarımdan biri doğum yaptı bir diğeri dun hamile olduğunu öğrendi. Azucuk kıskandım:) sonrada kızdım kendime 'de get dedim düşüncelerime' kovaladım gitti :) bugün de eşim hamilesin diyor ve isim düşünüyor :)) ah ben ne edem nerelere gidem :)

evrene pozitif mesaj gönderiyomuş eşin işte :) ne güzellll

olsun canım olsun..
valla tabiiki içimden gelen gebe olman...an itibariyle 10 mart ı da heyecanla bekliyorum :)
insan imreniyor be güzelim,sonraaa tabiii o düşünceleri kovalamak gene insanın kendine kalıyor.
evet hayırlısı hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun..
bu arada ne isim düşündünüz

Ben farkında olmadan hamile arkadaşlarımla gorusmemeye baslamisim arkadaşım uyarınca farkettim. Demekki elinde olmuyor insanın . Kızımın adı Ayşe Sena (Ayşe rahmetli annemin adı) kızımız olursa Zeynep Ela, erkek olursa ilk adı Ali olacak ikinci ismi kara kara düşünüyor eşim beni de etkiledi ben de uygun isimlere bakıyorum ; ) Aslında Yûsuf Ali olacaktı ama eşimin sevmediği mesai arkadaşı çocuğuna Yûsuf deyince vazgeçti eşim. Anlayacağın ortada fol var YUMURTA yok :) isim arıyor eşim ya da dogmamis çocuğa don bicmek mi demeli bilemedim. Atalarımız da maşallah yememis icmemis bizim duruma söz söylemiş :))) ihooo ataları da kattim işin içine durum vahim bende

hımmm isimler şahane...bebiş gelsede ismine çabucak kavuşsa :)
valla zaman geçtikçe ben FOL danda şüphe ediyorum artık
çevremdeki insanlar yavaş yavaş bebek sahibi oluyor ya da olmaya karar veriyor,tabiki bunu hemen uygulamaya koyanların bir kısmından haber alıyorum hemencecik,Rabbim veriyor...görüşmemek değil ama daha az arama sorma ipleri koparma aşamasına doğru gidiyorum. bu arada en yakın arkadaşlarımdan biride sebepsiz infertilite.o 6 senelik evli,Rabbime duam önce ona sonra bize...kimbilir belki ben bile o kadar yıllık evli olurum ama çocuğum olmayabilir.işin özü çok uzattım..cuma terapisi gibi oldu...Rabbimin hikmetinden sual olmaz,eltim her zaman ilk denemesinde gebe kaldı.şimdi 6 aylık maşallah.her telefonda doğal olarak benimde ismim zikrediliyor.üzülüyormuyum alınıyormuyum yoksa hiçbirşey hissetmiyormuyum bilmiyorum.lakin bu zor süreçte siz varsınız sadece.eşim bile o derece uzak.çünkü eşekten düşenin halini yine sadece eşekten düşen anlıyor.(bunuda geçen duydum bizim duruma cuk oturdu)
güzel haberlerde buluşmak dileğiyle...

kızlar bir şey sorucam arkadan gelen yumurta önde gidene yetişebilir mi acaba ? daha 8.günüm bugün ama 2 yumurta var biri diğerinden 5 mm falan küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…