fsh yüksek olanlar

Slm kizlar benim de adetimin 7.gunu.bugun doktora gittim yine.hic folikul yok her zamanki gibi.3.gun gittigimde minicikte olsa bi tane vardi.klomene baslamistim hatta.iki gun ictim.ama bugun baktik ki yok bisey.fsh im da dusmus yuksek degerlerime gore.25.ama yine yuksek diyolar.amh yaptrdim p tesi cikicak.bakalim biraz umitvarsa tup bebek icin bi umut olur.opuyorum hepinizi

Ay elann cok tatlisin :) isimler guzel bak.ben de cok severim bu isimleri.elan bizde de durum ayni.ortada fol yok YUMURTA yok habire isim koyuyoruz.motive ediyor olsun

cnm yumurta rezervimiz azaldığı çin bazı aylar folikül görülmüyor .bir nevi vücut idareli kullanıyor gibi bir şey bizim gibi hastalarda..yemene içmene dikkat et cnm bal polan arısütü karışım ve incir ye.inşallah bunlar fayda verecektir. faydası olur merak etme.

tabiki yetişebilir hatta geçebilir. gülneva dada öyle birşey olmuştu....
inşallah cnm sayı az olunca işte endişe ediyor insan..burdaki doktorum da bu yetişmez buna mümkün değil pek falan dedi ne bilim işte içimi korkular kapladı birden...geçen ay da bir taneydi erkenden çatladı biliyorsun...kıymetlilerimiz altın tektaşlarımız bizim onlar:) cetrotide başladım bugün. önden giden erken çatlamasın diye:) yumurta olması da yetmiyor biliyorsun kaliteli olmaları döllenmeleri falan bir sürü adımı var bu işin... kaliteli ve iyi olsunlar da inşallah..bir de topiklerde diyorlar ya bir tane olsun bizim olsun diye.işte bilinmez bakalım nasip cnm her şey .... elimizden geleni yapıyoruz.mübarek cuma günü hürmetine Allah güzel haberler almayı nasip etsin bu yolda giden herkese hepimize..sen de tedaviye başlıyormuşsun hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Benimki asiri tasarruflu anlasilan nerdeyse hic gorunmuyor.evet incir aklimda onu tuketicem duzenli.bakalim sabirla yumurtlamayi beklicem :))

Hani sorarlarya ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye. Şimdi düşünüyorum da ben de soruyordum. Bana sorulduğunda' 2. niye yapmıyorsunuz 'diye bunun ne kadar itici ve incitici bir soru olduğunu çok daha acı bir şekilde farkediyorum. Keşke eşekten düşmeden anlayabilseydim

Bu arada canım senin eşin neden uzakta, hiç görüşemiyor musunuz? Bugün doktora gidecektin, bizi de haberdar et canım. Herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah.

Hayırlısı canım. Güzel haberler paylaşacağımız günlerde gelecek inşallah.

Ay elann cok tatlisin :) isimler guzel bak.ben de cok severim bu isimleri.elan bizde de durum ayni.ortada fol yok YUMURTA yok habire isim koyuyoruz.motive ediyor olsun

Hiç sorma canım umut fakirin ekmeği :) Farrah acaip aklımıza takılan bir durum var. Şimdi ben tam adet tarihim olan 14 şubatta açık pembe bir kanamayla adet oldum sandım sonra kahve rengi oldu bir ped bile dolmadi. Doktora gittik alttan baktı bu adet değil 14 mm yumurta 14 mm kist var dedi . Simdi merakimiz şu. Velevki o yerleşme kanamasiydi bu doktor hamileliği goremeyebilir mi? Daha tam olusmadigi için gorulemeyebilir diyor bazi yazılarda. Diğer bir soru madem öylesine bir kanamaydi niye tam adet günümde böyle bir kanama yaşadım ve madem doktorun deyimiyle ara kanamaydi niye hala adet olmadım. Ve o gördüğü 14 mm lik yumurta nerden görüldü adet değilsem. Ve ben üstüne basa basa hamileliklerimin gec döllenme olduğunu söyledim. Ne yani birden bire kanamalarim bitti mi . Bir sürü belirti yaşıyorum ama psikilojiktir diye umursamiyorum ama bir tarafımda neden olmasın diyor ve fellik fellik benim durumuna benzer yazılar arastiriyor,okuyorum kendimi dizginliyorum ama nereye kadar basarabilirim bilmiyorum Senin hhiç adet gününde böyle bir kanaman olup kesildiği oldu mu canım?
Ayrıca sensin o tatlı ne çok yazmışım yahu :)

Kızlar bayağı boslamisiz burayı . Kızım kulak enfeksiyonu geçiriyor cumartesi yüksek ateş ve aşırı kulak ağrısıyla acile gittik enfeksiyon ilacı verildi. Şimdi daha iyi şükür ama iştah sıfır bir şeyler yesin diye kendmi paraliyorum herkes kendine iyi baksin , güzel haberlerde buluşalım inşallah

Tatlim kizina gecmis olsun oncelikle.
Tatlm benim de adet gunumde pembe bi az kanamam olmustu hamileligimde.gunum gecmedendi sanirim.evet yerlesme kanamasi olabilir.ultrasonda gorulmez zaten gec dollenme olduysa.5 haftalikken goruluyor yanilmiyorsam.diger bi ihtimal kistinden de kaynakli bi kanama olabilir.biraz bekleyip tekrar test yap doktora git cnm.umarim hamilesindr ve gec dollenme olmustur

canım ufaklığa geçmiş olsun, yesinki çabucak iyileşsin kuzucuk..
bugün bandımı (östrojen) yapıştırıdım.yani bir nevi tedaviyi başlattım.dr.a artık regli olunca gidicem. (muhtemelen cuma günü)iğnelerimede yarın başlıycam kısmetse.
ben ankara da eşim ankaranın bir ilçesinde çalışıyor (2,5 saat) bu nedenle hafta sonu görüşüyoroz sadece. benim işim ankarada. hafta içi annemle kalıyorum.hafta sonu evime gidiyorum anlayacağın.
güzel haberler vermek nasip olur inşallah.
yaaa sen bir test yapsaydın ne mutlu olurduk belki de :)

Sağ ol canım. Çocuk hasta olunca hayat duruyor resmen. benim de pembe leke geldi tuvalet kağıdına öbürsü gun yine kagida kahve geldi 3. Gün hafiften pembe kırmızıya yakın geldi. Böyle 3-4 gun sürdü. aaslında o kadar sürmezdi doktor alttan muayene edince o gün az daha kahve geldi zaten doktor adet değilsin dedi. Tek yumurtayı degerlendireyim mi dedim yok dedi uygun değil. Benim kist 2 cm iken adet gecikmem oldu ana adet oldugumda gürül gürüldü :) söylemesi ayıp tam ayın 14 ünde ilişki de olmuştu. Mart 10 u bekliyorum o güne kadar gelmezse kırmızılar yapacağım test hayırlısı bakalım.

Sağ ol canım. Ah bir yese takla atıyorum yesin diye
Hayırlı olsun yeni tedavin canım. Yazık kıyamam yok mu çaresi memurluksa tsyin isteyin. Yani siz bir arada olsanız şimdiye dizi dizi çocuklarıniz olurdu biz o kadarına dayanamayiz Allah ayirmasin gorevi nedeniyle 3 gün ayrı kaldık o orda ben burda kafayı yedik :)
Canım sabah kalktim evde bir tane test var yapim dedim iii ihhh dedim yapmayacağım ayın 10 unu bekleyeceğim. Gelirse gelsin gelmezse bakarız baktım ki hamile değilim o zaman acep ne oluyor diye doğru doktora hayırlısı her şeyin.

hayırlısı olsun o zaman bizde hep destek tam destek, içine nasıl sinecekse öyle yap canımcım yaa bekleriz bizde o bile heyecanlı oluyor eeee 10'una ne kaldıki şurada
teşekkür ederim tatlımmm, inşallah Rabbim kısmet eder inşallah bu sefer.
yok canım memurluk nerdeeeee,ikimizde özel sektör.Rabbim ayırmasın bir daha hiç.zor çok zor, her ne kadar alıştım desemde alışılmıyor .

Hayırlısı canım. Bir şeyler yapın da birleşin canım ya. Çocuk olunca da çok zor olur. Rabbim her şeyin hayırlısıni nasip etsin cumlemize inşallah(AMIN)

Hayırlısı canım. Bir şeyler yapın da birleşin canım ya. Çocuk olunca da çok zor olur. Rabbim her şeyin hayırlısıni nasip etsin cumlemize inşallah(AMIN)
ahhh o çocuk bir olsa :) belki birleştirirdi bizi...ayyy birleşmeden nasıl çocuk olacak?kafamda deli sorular
neyse güzel duan için aminnn inşallah

ŞEKERPANCAR
canımcığım 40 yaş topiğinde yazmışın bende bu sayfada cevap vermek istedim işlerimin yoğu luğundan fazla giremiyorum buraya girsemde hemen okuyup çıkıyorum takipteyim sizleri canım..bende değişiklik olmadığı için yazıcak bişeyde bulamıyorum..bu ay tek yumoşum büyümedi aslındada iyi oldu benim için iki ay üst üste hormon ilaçları aldım bu ay dinlenme oldu bizler için..

ELAN
canım çook geçmiş olsun kızını öp benim için inş hamişsindir canım ya sayfamız şenlenir inş..

FARABİ
canım bu ay yumoşun yokmuş herşeyde vardır bir hayır canım ama pes etmek yook benim yaz mevsiminde nerdeyse 6 ay hiç yumoşum görülmemişti ama ben hiç pes etmedim biliyorsun..incir kürü yap canım 21 gün sonrası 7 gün ara sonrası tekrar 21 gün incir kürü yumoşlar birden çıkıyor bu kür sayesninde..

UMUTLUYUM
canım şuan tedavidesin galiba inş birsürü donmş minişin olsun hadi bakalım inş birlikte transfer olucaz..

EZGİ
canım nasılsın merk ediyoruz seni ve bebişini doğum hikayeni bekliyoruz bizleri unutma..cennet kokulunu öp bizim için..teyzeleri yer lokum kızını..öpüldün canım..

şekerpancarı
tedavine start vermişsin canım hakında hayırlısı olsun çoook sevindim inş bu tedavinde kavuşursun meleğine..uzun protokol bende hiç denenmedi burdaki doktorumda bana tavsiye etmemişti ama erbil beyle konuşcam uzun ptorokolu..

fb
canım nasılsın uzun zamandan beri girmiyorsun sayfaya son durumlar nedir çook merak ediyoruz senii...

Gulnevacim guzel haberlerini bekliyoruz arada gir yaz ozletme kendini.umarim tez vakitte guzel haberleri paylasrz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…