- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Canım benim Allah ın izniyle başladıkşekerpancarı
tedavine start vermişsin canım hakında hayırlısı olsun çoook sevindim inş bu tedavinde kavuşursun meleğine..uzun protokol bende hiç denenmedi burdaki doktorumda bana tavsiye etmemişti ama erbil beyle konuşcam uzun ptorokolu..
MERHABALAR;Merhaba arkadaslar..bende de rezerv dusuklugu var,2.tüp denemem.doktor mikrodoz tup bebek deneyeceğiz dedi..1 ay öncesinden dogum kontrol hapı kullanmaya basladım,bıtınce sulandırılmış lucrin kullanmaya basladım sabah aksam..dun de 300 gonal f -150 manopur yapmaya basladım..doktora dusuk rezervde duşuk doz daha ıyı oluyormuş dedim hayır yuksek olacak bi de biz deneyelim dedi..cünkü ilkindede yuksek kullanmıstım sadece 2 tane kalitesiz olmustu.ama doktorun dediğini yapmak zorunda kalıtorum bsska care yok..salı 6.gunum olacak bakalım kac folükill olacak sizleri bilgilendiririm..
İnşallah öyle olurMERHABALAR;
aynı anda başlamışız tedaviye
salı günü benimde 6. günüm ve 2. tedavim. dediğiniz gibi ilk tedavimde kaliteli değildi embriyolarım ve biri geç döllenmişti. o da tutmadı.
bizde işte yukarıda yazdığım gibi uzun protokol.mikrodoz da bizim gibi hastalarda önerilen bir tedavi yöntemi.
lütfen yazın salı günüde.
takip edelim birbirimizi, İnşallah bu tedaviniz bir sağlıklı bir bebekle sonuçlanır....
aminnn aminnn inşallahhhh :)İnşallah öyle olurSalı bilgilendiririm sizi..umarım bol yumoşlar olusur ikimizdede..
tatlım bende aynı şekilde başladım ama bende gonal-f yoktu yerine puregon vardı 200 doz ve menogon 2 toz 1 su ile başladı(150 ünite) 9. günden 12. güne kadar 3 toz bir su (225 ünite) olarak kullandım. 4 folikül görünüyordu, 3 yumurtam toplandı ve döllendi. 2 tanesi 3. gün 10 hücreli olarak grade 1 transfer edildi. ve bugün bebişlerimi işe getirdimMerhaba arkadaslar..bende de rezerv dusuklugu var,2.tüp denemem.doktor mikrodoz tup bebek deneyeceğiz dedi..1 ay öncesinden dogum kontrol hapı kullanmaya basladım,bıtınce sulandırılmış lucrin kullanmaya basladım sabah aksam..dun de 300 gonal f -150 manopur yapmaya basladım..doktora dusuk rezervde duşuk doz daha ıyı oluyormuş dedim hayır yuksek olacak bi de biz deneyelim dedi..cünkü ilkindede yuksek kullanmıstım sadece 2 tane kalitesiz olmustu.ama doktorun dediğini yapmak zorunda kalıtorum bsska care yok..salı 6.gunum olacak bakalım kac folükill olacak sizleri bilgilendiririm..
Sonuç belli oldu mu yanitatlım bende aynı şekilde başladım ama bende gonal-f yoktu yerine puregon vardı 200 doz ve menogon 2 toz 1 su ile başladı(150 ünite) 9. günden 12. güne kadar 3 toz bir su (225 ünite) olarak kullandım. 4 folikül görünüyordu, 3 yumurtam toplandı ve döllendi. 2 tanesi 3. gün 10 hücreli olarak grade 1 transfer edildi. ve bugün bebişlerimi işe getirdim
sonuç bekliyorsun o zaman sen..hadi bakalım inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkıtatlım bende aynı şekilde başladım ama bende gonal-f yoktu yerine puregon vardı 200 doz ve menogon 2 toz 1 su ile başladı(150 ünite) 9. günden 12. güne kadar 3 toz bir su (225 ünite) olarak kullandım. 4 folikül görünüyordu, 3 yumurtam toplandı ve döllendi. 2 tanesi 3. gün 10 hücreli olarak grade 1 transfer edildi. ve bugün bebişlerimi işe getirdim
evet canım, 17 mart test tarihim... sonuna kadar bekleyip idrar testi yapmayan gruptayım benSonuç belli oldu mu yani
sonuç bekliyorsun o zaman sen..hadi bakalım inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkıYarın kontrolüm var benim de,bakalım nasıl oldu yumurtalar..
Benim de solda ve sağda 6 tane falan saydı 7 ila 11 mm arası.bana yetişmez falan demedi,sadece beklediğimiZden daha ıyı cevap verdin bu sekişde ıgnelere devam et dediler.. Kan sonucum cıkınca haber vercekler ne zaman gidecegımı..seninle aynı başladık,benimde 2.denemem..bu sefer yüzümüz güler inşallah2. deneme
iğnelerin 6. günü.
sol tarafım hiç cevap vermemiş bu seferde,sağda 8-10-11 var.dr.um 8 yetişemeyebilir belki dedi.
yani o kadar iğneye rağmen şimdilik 3 ile devam ediyoruz.tabii cumaya kadar ne olur bilinmez.
cuma tekrar kontrolüm var. kan vericem ve usg.
bende durumlar böyle.bekleyip görücez inşallah...
maşallahhh 41,5 kereBenim de solda ve sağda 6 tane falan saydı 7 ila 11 mm arası.bana yetişmez falan demedi,sadece beklediğimiZden daha ıyı cevap verdin bu sekişde ıgnelere devam et dediler.. Kan sonucum cıkınca haber vercekler ne zaman gidecegımı..seninle aynı başladık,benimde 2.denemem..bu sefer yüzümüz güler inşallah
Bende cuma gıdecegim..ilaçları aynı sekilde kullan dediler..sen hangi şehirde nereye tedavi oluyorsun..maşallahhh 41,5 kere
inşallah öyle 6 yumurta ile devam edersin.
ben cuma gideceğim.tekrar kan vericem.usg de var tabi.
aminn inşallahh canımcım.cümle isteyenin...
Ankara da canım,Seyit Temel Ceyhan doktorum.çatlatmama iğnesi vermedilermi?Bende cuma gıdecegim..ilaçları aynı sekilde kullan dediler..sen hangi şehirde nereye tedavi oluyorsun..
canım bu sonuçlar ne zamana ait?Merhaba ben 26 yasndaym ve 5 aylik evliyim adetim lekelenme seklinde olunca doktora gittim kist goremeyince test yapti
Tsh:1.67
Fsh:17.54
Lh:7.62
E2:31.48
Prolaktin:8.08
Sonuclarim bu sekilde doktora yarin gidicem ama korkudan ölüyorum 2 gundur aklim basimda degil tabi internetten arastrdm erken menopoz gibi duruyor benden daha tecrubeli arkadaslar vardir diye sormak istedim. Cok mu kotu sonuclarim
canım bu sonuçlar ne zamana ait?
reglin 2. ya da 3. günü ise fsh yükselme eğiliminde.
ancak fsh tek başına birşey ifade etmez mutlaka amh testi ve ultrasondaki antral folikül sayımı çok önemlidir.
korkma sakin ol, dr.un gerekli yönlendirmeyi yapacaktır sanıyorum..
Ben konuadayım ama ankarada tedaviyeAnkara da canım,Seyit Temel Ceyhan doktorum.çatlatmama iğnesi vermedilermi?
bana bugün cetrotide başla dediler,diğerleri aynı şekilde...
siz nereden??
Başladım..anatolya hakan yaralı doktorum..anatolya ıyı dediler oraya gıttım o yuzden..bana catlatmayla alakalı hıcbırsey vermediler yaa..aynı sekılde devam et dedıler..cuma gıdecegım tekrar bakalım bi sorayım..Ben konuadayım ama ankarada tedaviye
anladım bende baba tarafından konyalıyım :)Başladım..anatolya hakan yaralı doktorum..anatolya ıyı dediler oraya gıttım o yuzden..bana catlatmayla alakalı hıcbırsey vermediler yaa..aynı sekılde devam et dedıler..cuma gıdecegım tekrar bakalım bi sorayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?