- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
şöyleki aslında aynı durumdayız. benim reglimde çok düzenlidir.28 de bir.hatta dr. bana tüp bebek dediğinde fsh yükselme eğiliminde dediğinde ama benim reglim çok düzgün demiştim.teşekkür ederim cevabınız için benim kafama takılan bir şey var bilginiz varmı bilmiyorum ama ben adetimin ilk günü bir kere bir lekelenme oluyoır sonrasında ertesi gün adet başlıyor.ben bu lekelenme gününü 1 saydım e ertesi gün gittim bundan yüksek çıkmış olabilirmi normalde adetlerim çok düzenli oluyor hiç gecikme yada erken gelme problemi yaşamadım
çok teşekkür ederim bilgiler için bakalım cumartesi gideceğim görüşmeye hakkımızda hayırlısı inşşallahşöyleki aslında aynı durumdayız. benim reglimde çok düzenlidir.28 de bir.hatta dr. bana tüp bebek dediğinde fsh yükselme eğiliminde dediğinde ama benim reglim çok düzgün demiştim.
siz doğruyu yapmışsınız.lekelenme olduğu gün 1. gündür.
ancak kontrol sebebiyle dediğim amh testide rezerv azlığını gösteren bir testtir.çünkü fsh zaten dalgalı bir seyir izler.benim 15 ti mesela.4 ay sonra 7,5 ti.üstelik ilaç ta kullanmamıştım düşürmek için.
normalde hormon testleri çoğunlukla reglin 2. yada 3. günü bakılır.zaten yanlış sonuçtan şüphe ederseniz.amh kesin sonucu verecektir rezerv azlığı konusunda...
rica ederim umarım güzel şeyler duymak nasip olur dr.dan.çok teşekkür ederim bilgiler için bakalım cumartesi gideceğim görüşmeye hakkımızda hayırlısı inşşallah
canımın içi hadi inşallah.dualarımız hep seninle emin ol. Allah hayırlısını gönlüne göre olanı versin..canlar bir yumoşum büyümüş yine tek taşımla yarın son kontrolüm varr ona göre opu karar verilcek..benim için dua edin canlar.
Merhaba canim.Dedigin lekelenme olayi benim doktora basvurma sebebimdi.Ben de duzenli oluyordum adet ama adet oncesi lekelenme kafami karistirdi doktora gittim fshla tanistim.Bir de fsh epey bir yukselene kadar adette belirti vermiyor pek sinsi seyrediyor genelde.Ben lekelenme degil esas kanamanin oldugu gun 1. diye biliyorum.Cunku daha once lekelenmem oldugu donemler gittigimde doktorum tedaviye baslatmadi rahim incelmemis diye lekelenmem 2-3 gun suruyordu, esas kanamada basladik hep ve ilkini o gun saydik.Ama senin sonucun acisindan bu bir sey degistirmez evet hormon testleri 3. Gun yapilir ama 1 veya 5. Gun de yapilsa ciddi bir degisim gostermez.24 degil de 20 cikar mesela o sekilde.Sana tavsiyem oncelikle bi amh baktir iyi bir labda/hastanede.Sonrasinda bizim tedavi seruvenlerimiz var 30 kusurlu fshtan 1 yil sonra bile hala tedavi olabiliyorum cok sukur canini cok sıkma su etapta.teşekkür ederim cevabınız için benim kafama takılan bir şey var bilginiz varmı bilmiyorum ama ben adetimin ilk günü bir kere bir lekelenme oluyoır sonrasında ertesi gün adet başlıyor.ben bu lekelenme gününü 1 saydım e ertesi gün gittim bundan yüksek çıkmış olabilirmi normalde adetlerim çok düzenli oluyor hiç gecikme yada erken gelme problemi yaşamadım
Gulnevacim dualarimiz seninle yaz bize.canlar bir yumoşum büyümüş yine tek taşımla yarın son kontrolüm varr ona göre opu karar verilcek..benim için dua edin canlar.
sen nASILSIN CANIM son durumlar nedir..birdha transfer ne zaman düşünüyorsun..Gulnevacim dualarimiz seninle yaz bize.
teşekkürle fkb ve şekerpancar yarın sabah opu varr..bu ay fsh baya yüksekti ona ramen sadece klomenle büyüdü yumoş..ben kalitesiz çıkmasından çok korkuyorum..hakımızda hayırlısı canlar..
amin canımcığım çook sevindim canım inş ksliteli dölensin minişlerimiz..Gulneva inşallah kalitelidir yumurtan can olurbebek olarak ddöner sana iinşallah aminn...
gulneva 2 aydir adet olmuyordum dr gittim kist gibi görünüyor ama yumurta olabilir dedi e2 ve lh bakıldı aradı dr vbey yumurta dedi sonuca göre soktaydim inanamazsin. ..cuma sabah 9 10 gibi opu var dedı kendi kendine büyümüş 27mm falan vardı yanında bir tane follikulum vardı şimdi ovitrelle yaptıkiinşallah dolu cikar dollenir gulneva 2 yıldir ilk defa bu şansı yakaladım ALLAHIM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN INŞALLAH AMINNN
canım Allah ol desin yeter ki, olacak hayırlısıysa...Allah gönlüne göre versin herşey yolunda gitsin umarım...teşekkürle fkb ve şekerpancar yarın sabah opu varr..bu ay fsh baya yüksekti ona ramen sadece klomenle büyüdü yumoş..ben kalitesiz çıkmasından çok korkuyorum..hakımızda hayırlısı canlar..
TEŞEKKÜR EDERİM CUMARTESİ DOKTORA GİDİCEM BAKALIM MUHTEMELEN DEDİĞİN TESTLERİ İSTEYECEK.GERİ DÖNÜŞÜ YOK DEĞER DÜŞMEZ DÜŞSEDE İLK YAPILAN YÜKSEK DEĞER GEÇERLİ YAZIYOR HERYERDE BAKALIM.İNŞALLAH HAYIRLI BİŞİLER DUYABİLİRİM DOKTORLARDAN.ÇOK UMUTSUZUM AMAMerhaba canim.Dedigin lekelenme olayi benim doktora basvurma sebebimdi.Ben de duzenli oluyordum adet ama adet oncesi lekelenme kafami karistirdi doktora gittim fshla tanistim.Bir de fsh epey bir yukselene kadar adette belirti vermiyor pek sinsi seyrediyor genelde.Ben lekelenme degil esas kanamanin oldugu gun 1. diye biliyorum.Cunku daha once lekelenmem oldugu donemler gittigimde doktorum tedaviye baslatmadi rahim incelmemis diye lekelenmem 2-3 gun suruyordu, esas kanamada basladik hep ve ilkini o gun saydik.Ama senin sonucun acisindan bu bir sey degistirmez evet hormon testleri 3. Gun yapilir ama 1 veya 5. Gun de yapilsa ciddi bir degisim gostermez.24 degil de 20 cikar mesela o sekilde.Sana tavsiyem oncelikle bi amh baktir iyi bir labda/hastanede.Sonrasinda bizim tedavi seruvenlerimiz var 30 kusurlu fshtan 1 yil sonra bile hala tedavi olabiliyorum cok sukur canini cok sıkma su etapta.
Gulneeva ses ver iyimisin inşallah yumurtan kalitelidir aklım sende kaldi canimm[/QUOTE]gulneva77, post: 40742667, member: 470797"]amin canımcığım çook sevindim canım inş ksliteli dölensin minişlerimiz..
Canim evet oyle yaziyor malesef.25 ustu tup bebek bile yapilmaz diyor hamilelik olmaz diyor.Ama fsh dalgali seyreden bir hormon.Sana dusen dustugu aylari yakalayip tedavi olmak.Henuz cok yukselmemis belli bir yukseklikten sonra artik hep yuksek seyretmeye basliyor.Tahminimce daha o evrede degilsin.Bunu hep yaziyorum bu sayfada ama onemli oldugunu dusunuyorum cunku bircok kadin doktorlardan bu tepkiyi aliyor.Bak benim yazin 33tu fshim.Doktor bana dedi ki evlenme bosa bu degerle cocugun olmaz dedi bekardim o zamanlar.Ben dinlemedim ekimde evlendim ve 5 dondurulmus embriyom 1 de kimyasal gebelikle sonuclanmis negatif tupum var.Bu yaz tekrar denicem.Amhim 0.5ti 1.5 yil once simdi kimbilir kac.Ben 22 fshla 1. Kalite embriyo sahibi oldum donduruldu o embriyom.Cogu doktor bu degerlerle yuzumuze bakmaz.Tedavilerimde dusuk doz igne hatta daha cok klomen kullandim cogumuz da bu sekilde tedavi goruyoruz.Amhini yaptir derim bir de adetin 3. Gunu antral folikul saydir sonucuna gore tekrar konusuruz ozelden de yazabilirsin ama netteki yazilara cok kulak asma onlar cok kati genel bilgiler iceriyor.Bizim tedavi sureclerimizi okursan durumun orayla paralel gitmedigini gorursun uzulme cok.TEŞEKKÜR EDERİM CUMARTESİ DOKTORA GİDİCEM BAKALIM MUHTEMELEN DEDİĞİN TESTLERİ İSTEYECEK.GERİ DÖNÜŞÜ YOK DEĞER DÜŞMEZ DÜŞSEDE İLK YAPILAN YÜKSEK DEĞER GEÇERLİ YAZIYOR HERYERDE BAKALIM.İNŞALLAH HAYIRLI BİŞİLER DUYABİLİRİM DOKTORLARDAN.ÇOK UMUTSUZUM AMA
İyiyim canım opu atlatim çok şükür bugün ariycaklar inş dolenir..senin öpu bugunmu..[/QUOTE]Slm canlar opu Atlatim çok sukur inş yarinda Allahın izniyle güzel haberler yazarim..
Gulneeva ses ver iyimisin inşallah yumurtan kalitelidir aklım sende kaldi canimm
ççok üzüldüm canım opu olmuşmuydun peki..ben bunun hayal kırıklığını daha alışamadım canım her opu sonrası dölenmeyince içimden canımın bir parçasını kaybetmişim gibi acıı çekiyorum..benimde yumurtam dölenmemiş bugün tekrar arıycaklar..benim zorumla bir gün daha takip edelim dediler..Iyi akşamlar kızlar 2 yıldir beklediğim benim yumurta kalitesiz çıktı ilk opuydu 2 gunlukte olsa bu duyguyu yaşamak essizdi heyecan çok güzeldi ama kkalitesiz di maalesefhayırlısı..
Gulneva haber geldi mi naptin? Ben yaza dusunuyorum tekrar artik biraz ara verecem haziran sonu gibi denerim muhtemelen.Sen ne zaman dusunuyorsun transferi?[/QUOTE]İyiyim canım opu atlatim çok şükür bugün ariycaklar inş dolenir..senin öpu bugunmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?