fsh yüksek olanlar

Opu oldum 1 yumurta alındı ama çok kalitesiz kötüymus gulneva uyaninca baya ir agladım ama ilk defa olunca bu heyecanı yaşamak çok güzeldi sonuç hayal kırıklığı lustura başlıyoruz pazartesi kaldiramiyorum artık ümitsiz vaka olmayı ALLAHIM BÜYÜK.
senin içinde çok üzüldüm çokzzor milletin sokaga atıp bigün öldürdüğünü biz hayalimizde bile göremiyoruz bu canımı çok acıtıyor. .ALLAHIM SABIR VERSIN GULNEVAM ÇOK IYI ANLIYORUM SENİ VARDIR BUNDANBIR HAYIR

canım çook zor vakayız ama Allaha zor bişey yook Rabim yeterki ol desin..senin yaş küçük canım şansın yüksek incir kürü yap termalere gitt arı sütü Qenzim10 kullan balık ya d vitamini benexolb vitamini kullan bunlar kalite için birebir..benim 6 ay hiç yumoşum yoktu sonrası birden 3 yumoşum çıktı toplandı ikiside dölendi birinni gelişimi yavaş giiyordu kalitesiz diye dondurulmadı elde bir donmuşum var çook şükür..bende çook zor vakayım ama pes etmiyorum sende etme canım her ay yumurta takibi yaptır..

Inşallah gulneva her ay kontrol dediğin gibi arı sütü aldım hayıt suyu verdi aktar bide çıvanpercemli macun verdi hepsini kullanacam adet olayimda.lustral da icecem inşallah biraz toparlanmam gerek Kaplıcaya da gidecez inşallah ALLAHIM BÜYÜK hayırlısı olsun inşallah. .inşallah sende tek embryo koyup ikiz olur.bir bankacı kadın tek yumurta koymuş ikiye bölünmüş ikiz olmuş gulneva darisi bize olur inşallah aminnn.

Kızlar benim 5 ay önce 67 çıktı FSH.. Doktor nasıl moralimi bozdu..Anlatamam,asla anne olamazsın dedi..FSH yükseldiyse bir daha inmez dedi.Bende '' o inmiyosa o zaman biz onun yanınıza çıkarız'' dedim ..Dondu kaldı mal gibi yüzüme baktı,..Çıktım eve geldim,üzülmedim ağlamadım..Nasıl düzelmez nasıl inmezmiş?..Hiçbir ilaç hiç bir ot kullanmadım.5 vakit namaz +teheccüt ..2 ay sonra 3,1 e inmiş..Hani inmezdi ?? Hani düşmezdi ?? ve tüm değerlerim muhteşemdi..Doktora kızmıyorum,ondan konuşanda Rabbim..Hatta dua ediyorum onun Sayesinde teheccüte başladımm hepimiz hamile kalcaz arkadaşlar..Buna inanın,ilaçlarla yormayın güzel bedeninizi..

çok teşekkür ederim rahatlatıcı mesajın için senin dediklerin, cumartesi doktor da söyledi evet fsh ve amh ler kitaplarda kalıplaşarak belirtilmiş olabilir ama uygulamada öyle olmadığını anlattı doktor.baya rahatladım

Arkadaslar doktor bana fsh yuksek yumurtalık az calısıyo demisti FSH: 6,88 LH: 4,15 di. ikisi aynı olması gerek yumurtalık tembelligi dediii.. adetin 5.gunu bugun gittim ve calısmıyo yumurtalıklar dedi hiç mi dedm evet dedi. ne oldugunu anlamadm baska bir acıklamada yapmadı zaten donup kaılıyorum. Klomen verdi bunu kullanmaya basla aksamdan dedi.. ne olur nasl olur blmiyorum hep bi umutla gdiyorum doktra guzel haberler alırım diye ama hala bisey yok. ilacı kullan 12 mayıs gel dedi ne olacak yada işe yararmı sizce. adetlerimde duzenli 28 gunde bir oluyorum hep...

canımmm tedaviye devam kararı almışsınız.çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider bundan sonra.
her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır.Rabbim kolaylık versin su gibi yolunda gitsin tedaviniz...

Canim moralini bozmak gibi olmasin ama dusse bile senin esas degerin 68dir.Kaldi ki 3.1de normal bir fsh degil muhtemelen e2in yukselmistir.Bence bir amh baktir malesef fsh dususler inisler yasasa bile esas yuksek olan deger kabul edilir.Dustugu zamanlar tedaviye gitmeye bak derim fshin yuksek cunku ihmale gelecek turden degil.

Ben degerlerini gayet normal gordum hele fshin cok cok guzel doktor neye dayanarak boyle konustu? Ben baska bi doktora gitmeni tavsiye ederim arkadasim lh fshin yarisi olmasi iyidir senin de yariya yakin bu doktorlar nerde okuyor ben anlamiyorum.

Gulnevacim uzuldum senin adina of cok zorlu bir yol bu. ( Tek embriyon var degil mi? 3 e tamamlamaya mi calisacaksin?Allahim bundan sonraki tedavilerinde yuzunu guldursun canim.

Evet tatlim cok panik yapma amh istedi mi doktorun Ankarada yasiyosan duzen labi tavsiye ederim iyi bir yerde yaptir derim.

Canım doktor tam olarak ne anlatıı..Buraya hemen doktor tan çı
Canım 2 ay sonra ben yine 3.cü günüm de gittim.Tüm hormonlarım olması gereken seviyedeydi.Hepsi muhteşemdi..Tek tek..O düşmez demeleri,amh düşükse yumurta rezervin bitmiş demeleri..Hepsi boş..ben neler duydum nelere şahit oldum..Mümkün değil denilip gebe kalanları gördüm.Tek bildiğim bir şey var..Herşey bizde bitiyo.Yinede uyarın için çok çok teşekkür ederim canım..Rabbim gönül muradını versin

Canim bak bende yazin fsh 33 u gordum.Kasimdaki tahlilimde fsh 8 di tum degerlerimde iyiydi.Sonrasinda yine yukseldi.Fsh inip cikan bir deger zaten.Devamli yukselen bir deger degil.Fshin 68 leri gormus.Bence olayi biraz ciddiye almanda fayda var derim fsh yuksekligi cok onemli bir sorun.2-3 ay sonra dusmesi de o ay icin olusan yumurtanin kaliteli oldugunu gosterir ama fsh sorununun tamamen ortadan kaldirdigini gostermez.Ben dedigim gibi bir amh baktirmani tavsiye ediyorum ha diyelim o iyi cikti fshini takip ettir hep iyiyse muhtemelen ilk sonucun yanlistir.Bu da bir ihtimal tabiki.Sana da Allah gonlundekini nasip etsin , hepimize tabi.

Amin canım..Hepimizin

canım doktorun dediklerini sana tam olarak anlatayım

ilk olarak fsh 24 lerde diye internet ve kitaplarta göre tüp bebek denemesek hastalarımızın yüzde seksenini kaybederiz dedi...

muayenede 3 yumurtam olduğunu gördü tüp bebek sürecine başlamak için iki ay süree bekleyelim dedi..stresi öncelikle atmam gerektiğini ve vitaminlerle vücudumu hazırlayacağını söyledi.sonrasında twmmuz ayında tüpbebege başlayacağız.iğneleri vuruldktan sonra diyelimki bir yumurtam oluştu onu alıp dondurup tekrar iğne sürecine gececeğiz yine bir yumurta aldık diyelim biray daha yani 3 yumurta hazır olmadan yerleştirme yapmayacak yani madem benim yumurtam az oluo ay içerisinde ozaman bir ayda değilde 3 ayda toparız yumurtaları ve başarı şansın yüzde kırbeş olur dedi

ayrıca beni en çok rahatlatan bir doktor olarak ben fsh 100 ile hamile kalan hasta gördümm hiç adet olmayan direk menopoza girmiş hastaların kendiliğinden hamile kalabildiğini gördüm demesiydi.yanii rabbim isteyince oluyor ve bunu bir doktorun demmiş olması beni çok rahatlattıçayrıca tedavi öntemi de mantıklı geldi başka görüştüğüm yerler hemen bir dönemde tek yumurtayı yerleştırıp tup bbek yapma nmantıpındaydı abi ozamnan başarı şansı yüzde on ..bakalım şuan rahim filmi için adetimi bekliyorum normalde hiç geçikmeyen her ay 25 günde olan adetim bu ay durumu örenince 2 gün gecikti inşallah en kısa sürede olur ve çektirebilirm sonrasinda doktorun tavsiye ettiği sağlıklı beslenme programım dağ btaş deniz kum kafa dağıtma programım vee faydasını gerçekten gördüğünü söylediği incir kürüm vee inşşahhh sonunda tedavi başlayacak zor ve stresli bir süreç rabbim hepimizin yrdımcısı olsun .....uzun ve karmaşık yazdım sanırım kafana takılan birşey olursa sorabilirsin

anım doktorun dedikle

Evet tatlim cok panik yapma amh istedi mi doktorun Ankarada yasiyosan duzen labi tavsiye ederim iyi bir yerde yaptir derim.
evet onu il gittigim doktor istemişti yaptırdım ama onun sonucu malesef kötü 0,28 ..ama 2 ci gittiğim doktor pek onemsemedi onemli olan yumurta dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…