fsh yüksek olanlar

mrb kızlar benim fsh yüksek değil normal ama amh çok düşük 3 ay arka arkaya fsh baktırdım hep norma çıktı. 3 ay önce öğrendim.ama ondan sonra baktırmadım amh bu kadar düşük olup fsh normal olan hiç rastlamadım benimki niye böyle.martta tüp bebek yaptım 1 yumurtam döllendi ama tutmadı.. ilk defa bu ay normal yoldan denemeye başladık tabi umutsuz olark.hiç çocuk denemeden tüp bebek denedik tutmadı..

kızlar birşey soracam benim amh 0.13 ama fsh şimdiye kadar hep normal çıktı. bugün adetimin 2. günü fsh baktırdım 0.01 çıktı bilgisi olan var mı bu nedemek hiç anlam veremedim.. doktora da gösterme fırsatım olmadı

Kizlar merh benim fsh en fazla 22 oldu.
14 dustu
Bu ay dsha dusuk bekliyoruz.
Ama ben deha ile dusuruyorum kullanmadigimda cikiyor bana cok faydasi oldu.
Bu ay 7 tane yumi varmis
Reglide. Fsh 6 olursa basliyacagiz.cunku bi iniyor bi cikiyor.
Dogum kont. Hapida yumurtalari buyutuyor.

Merhaba arkadaşlar,
benim de sizler gibi yumurtalık rezervlerim kötü durumda. amh 0.1.. memorial da Semra Kahraman'ın methini çok duydum. sizlerden Semra hanıma giden var mı? tavsiye eder misiniz? memorial ın fiyatları ve tedavi programını öğrenmek istiyorum.

Merhaba ben de senin gibi dogal yolla deneyemeden 4 tup bebek yapmis birisiyim. 1 kere yumurtam duzgun dollendi transfer oldum ama tutmadi. Dogala biraksam daha mi iyi olucak diye dusunmeye basladim.

Merhaba ben de senin gibi dogal yolla deneyemeden 4 tup bebek yapmis birisiyim. 1 kere yumurtam duzgun dollendi transfer oldum ama tutmadi. Dogala biraksam daha mi iyi olucak diye dusunmeye basladim.
yok canım bizim gibilerin doğalla çok şansı yok çok az ihtimal en azından benim için.daha 2 gün önce bir kadın doğumcudan duyduklarımdan sonra hiç umudum kalmadı. hiç büyümemiş yumurtalarım büyüse bile içi boş olurmuş ( benim yumurtaların..

Niye bos olsun ki... bos olmuyor.. dogal yolla da hamile kalanlari cok okuyorum. Tup bebekte 1 yumurta cikiyor. Ya dolleniyor ya dollenmiyor... koysalar tutmuyor.... umitsizlige kapildim artik... doktor degistirmeyi dusunuyorum ama bakiyorum herkes ayni tedavileri uyguluyor...

bilmiyorum bidaha kesinlikle kadın doğumcuların yanından bile geçmicem çok acımasızca konuşuyorlar karşısındakinin psikolojisi ne olur hiç düşünmüyorlar malesef...

bilmiyorum bidaha kesinlikle kadın doğumcuların yanından bile geçmicem çok acımasızca konuşuyorlar karşısındakinin psikolojisi ne olur hiç düşünmüyorlar malesef...

yani ben deneyimlerimden yola çıkarak yazıyorum. folikuller çoğunlukla dolu çıkıyor. ama opu öncesi çatlama gerçekleştiyse boş çıkabiliyor. Anladığım kadarıyla senin henuz fsh ın yükselmemiş bu durum senin için çok olumlu. Bence tüp bebek uzmanları ile konuşmalısın. onlar 1 yumurta ile hamile kalan hastalarımız çok sen neden olmayasın diye yaklaşıyorlar. Allah yardımcımız olsun..

canım benim bir başarısız tüp bebek denemem var 1 yumurtam oldu o da tutmadı malesef.. yaza bidaha deniycez Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde emeklerimizi karşılıksız bırakmasın..

canım benim bir başarısız tüp bebek denemem var 1 yumurtam oldu o da tutmadı malesef.. yaza bidaha deniycez Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde emeklerimizi karşılıksız bırakmasın..
fsh değerin kaç canım senin inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden bebeğin seninle olur

fsh hep 5-6-7 arasında değişiyordu ama 10 gün önce yaptırdım bu ay 0.01 çıktı hiç anlam veremiyorum ne demekse..benim amh 0.13 ama fsh çok düşük
gerçekten çok ilginç bir durum inş
testte yanlışlık vardır benim de fsh 9 adetin 2. Gününde bakıldı. Doktor gayet normal dedi referansın üst değeri 14.5 idi benim içim nedense rahat değil sence nasıl bu değer yaşım 26

bence normal bende üst referans 10-11 diye biliyorum ki 9 normal bir değer.peki seninde mi amh düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…