- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 38
cevap verecek birisi yok mu ???Benim de fsh9 çıktı adetin 2. Günü doktor gayet normal dedi yaşım 26 ama benim aklıma takılıyor
cevap verecek birisi yok mu ???
fsh 6gayet iyi. referan aralığı mühüm olan referans 9 da sonlanıyosa evet yüksek 6 da!valla benim fsh 6 lh 4 cıktı doktor bana yuksek dedi fsh icin belki kisiye gore falan degisıyodur. yumurta temeblliği demişti:S
fsh 6gayet iyi. referan aralığı mühüm olan referans 9 da sonlanıyosa evet yüksek 6 da!
gerçekten çok ama çok ilginçYoo referans aralgnda ii ama lh ile aynı olmalıymıs yuksek dedi. Ne oldugunu bnde anlamadm. Tedavideyim simdi
Merhaba ben de senin gibi dogal yolla deneyemeden 4 tup bebek yapmis birisiyim. 1 kere yumurtam duzgun dollendi transfer oldum ama tutmadi. Dogala biraksam daha mi iyi olucak diye dusunmeye basladim.mrb kızlar benim fsh yüksek değil normal ama amh çok düşük 3 ay arka arkaya fsh baktırdım hep norma çıktı. 3 ay önce öğrendim.ama ondan sonra baktırmadım amh bu kadar düşük olup fsh normal olan hiç rastlamadım benimki niye böyle.martta tüp bebek yaptım 1 yumurtam döllendi ama tutmadı.. ilk defa bu ay normal yoldan denemeye başladık tabi umutsuz olark.hiç çocuk denemeden tüp bebek denedik tutmadı..
yok canım bizim gibilerin doğalla çok şansı yok çok az ihtimal en azından benim için.daha 2 gün önce bir kadın doğumcudan duyduklarımdan sonra hiç umudum kalmadı. hiç büyümemiş yumurtalarım büyüse bile içi boş olurmuşMerhaba ben de senin gibi dogal yolla deneyemeden 4 tup bebek yapmis birisiyim. 1 kere yumurtam duzgun dollendi transfer oldum ama tutmadi. Dogala biraksam daha mi iyi olucak diye dusunmeye basladim.
Niye bos olsun ki... bos olmuyor.. dogal yolla da hamile kalanlari cok okuyorum. Tup bebekte 1 yumurta cikiyor. Ya dolleniyor ya dollenmiyor... koysalar tutmuyor.... umitsizlige kapildim artik... doktor degistirmeyi dusunuyorum ama bakiyorum herkes ayni tedavileri uyguluyor...yok canım bizim gibilerin doğalla çok şansı yok çok az ihtimal en azından benim için.daha 2 gün önce bir kadın doğumcudan duyduklarımdan sonra hiç umudum kalmadı. hiç büyümemiş yumurtalarım büyüse bile içi boş olurmuş( benim yumurtaların..
bilmiyorum bidaha kesinlikle kadın doğumcuların yanından bile geçmicem çok acımasızca konuşuyorlar karşısındakinin psikolojisi ne olur hiç düşünmüyorlar malesef...Niye bos olsun ki... bos olmuyor.. dogal yolla da hamile kalanlari cok okuyorum. Tup bebekte 1 yumurta cikiyor. Ya dolleniyor ya dollenmiyor... koysalar tutmuyor.... umitsizlige kapildim artik... doktor degistirmeyi dusunuyorum ama bakiyorum herkes ayni tedavileri uyguluyor...
bilmiyorum bidaha kesinlikle kadın doğumcuların yanından bile geçmicem çok acımasızca konuşuyorlar karşısındakinin psikolojisi ne olur hiç düşünmüyorlar malesef...
fsh değerin kaç canım senin inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden bebeğin seninle olurcanım benim bir başarısız tüp bebek denemem var 1 yumurtam oldu o da tutmadı malesef..yaza bidaha deniycez Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizimde emeklerimizi karşılıksız bırakmasın..
fsh hep 5-6-7 arasında değişiyordu ama 10 gün önce yaptırdım bu ay 0.01 çıktı hiç anlam veremiyorum ne demekse..benim amh 0.13 ama fsh çok düşükfsh değerin kaç canım senin inşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden bebeğin seninle olur
gerçekten çok ilginç bir durum inşfsh hep 5-6-7 arasında değişiyordu ama 10 gün önce yaptırdım bu ay 0.01 çıktı hiç anlam veremiyorum ne demekse..benim amh 0.13 ama fsh çok düşük
bence normal bende üst referans 10-11 diye biliyorum ki 9 normal bir değer.peki seninde mi amh düşükgerçekten çok ilginç bir durum inş
testte yanlışlık vardır benim de fsh 9 adetin 2. Gününde bakıldı. Doktor gayet normal dedi referansın üst değeri 14.5 idi benim içim nedense rahat değil sence nasıl bu değer yaşım 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?