aleykümselam.sağolsı-un doktorumu seviyorum rahatladım geldim poztif düşünüyorum....i ara yazarı benim 5 aylık bir macerm var şimdilik ama çok doktora gittim anlatırım.....
Söylemiyorum olmadığını zaten canım. Eşim tek erkek hepsi sanki kötü bakar gibi geliyor. .oyüzden uzaktayiz benim tayini en dolayi.belkide böyle olması daha iyi.
Bütün kötü doktorları ifşa edesim var ! :) Arada kötülüğüm tutuyor.Boşvermek lazım,aklı başında insanlarız bir doktorun ağzıyla hareket edecek cahillikte değiliz,sonuçta onlarda insan.Her yaptıkları,söyledikleri doğru olacak diye bir şey yok. Benim bir öğrencim tuvalete giderken görmüş beni " arkadaşına dönüp aaaa baksana öğretmenimiz de tuvalete giyormuş" demiş. Beni ne zannediyordu süper kahraman falan heralde :) Sözün özü doktorlar da tuvalete giden insan sonuçta ! :) İyi doktorları tenzi ediyorum :)
Bütün kötü doktorları ifşa edesim var ! :) Arada kötülüğüm tutuyor.Boşvermek lazım,aklı başında insanlarız bir doktorun ağzıyla hareket edecek cahillikte değiliz,sonuçta onlarda insan.Her yaptıkları,söyledikleri doğru olacak diye bir şey yok. Benim bir öğrencim tuvalete giderken görmüş beni " arkadaşına dönüp aaaa baksana öğretmenimiz de tuvalete giyormuş" demiş. Beni ne zannediyordu süper kahraman falan heralde :) Sözün özü doktorlar da tuvalete giden insan sonuçta ! :) İyi doktorları tenzi ediyorum :)
Canim benim suan incir kurunde 2.gunum havucu da yapacagim da ne zaman baslayim havuc kurune bi de nasil yapilio incirle birlikte mi
:
aa çok komikmiş bayılıyorm cocukların bu saf temiz hallerine.evet kesinlikle bazı Dr lar zamanında çok ders çalışmaktan herhalde bazı yetilerini kaybetmişler:) neyse ki takmiyorm artık sözlerin eskiden bi Dr a gıttı mi bi hafta yatardm fsh daha cok tavan yapıyordu eşim korkudan götürmzdi beni,Dr olmak bi yana ne olursa olsunkarşındakine birşey dediğin zaman empati yapabilmektr önemli olan bu hepimiz için geçerli...
Mrb cnm hosgeldn aramıza,stres yok cnm eğlenerek hayattan vazgeçmeden fsh belasından kurtuluyor fsh I'n esiri olmuyoruz,yaptığımız seyleri burda paylaşark birbirimize destek oluyorz,bitki kurlernden uygula cnm soğan kuruyle başla önce sonra incir ve havuç kuru,dün bi macun paylaştım atom resmen,bi bak istersen,ve tabii dua olmazsa olmazımız,bu arada ben 72 fsh a sahipken hamile kalmştım bana da olmaz demişlerdi,ne demek ki neymiş olmaz diye birşey yoktur Rabbim isterse olur,bize düşen dua ile sabır ıle beklemek bu arada boş durmayıp inanarak bitkisel kürler yapıp içmek.o dediğin ceviz gibi adını bilmedgim o sert şey bende de var gecen yıl getirdi kayınvalıdem çekiçle kırıp ıyıce soydum beyaz birşey görünmesi lazım,o ağızda emilerek ertilecekmiş öyle söylenmişti uç tane emdim ama düzenli yapmamıştm ağzımda hep yara çıktı cok sert ve büyüktü cünkü,su an 3 tane daha var elimde kaynatmak daha iyi daha kolay bir de öyle deniym..Fatma annemiz çocuğu olmayanlar için eliyle ekmiş..
Kalktım,ajandamı aldım geldim :) Yanlış yazmayayım diye .Ben de burda 40 yaşında hamile kaldım yazan biri var ya onun yazdığı gibi yapıyorum. Aslında incir kürünü saraçoğlunun sitesinden alıp yapmaya başlamıştım,havuç kürüne de başlayınca şöyle yapmaya başladım:
Adetin 1. günü başlamış o abla.Ben adetten 2 gün sonra başladım gelecek ay 1. günü başlarım,inşallah gerek kalmaz o ayrı :)
7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk. kaynatıyoruz.Ayrı bir kapta 3 adet iri ve taze havucu 7-8 parçaya bölerek 2 bardak klorsuz suda 20 dk. kaynatıyoruz.Ilıyınca ikisini karıştırıyoruz.Sabah ve akşam aç karnına içiyoruz.
Ohh şifa olsun inşallah :) He bir de karışımı 2 gün kullanabiliyoruz büyük kolaylık oluyor bana.Her sabah hazırlaması zor olacaktı.Saraçoğlunun ağzından birebir dinlemiş o abla,sağolsun.
Ne yaparsiniz canlar.bir kac sorum var birinisi su ovulasyon testleri guvenilir mi yani pozitif cikinca yumurtlamis mi oluyoruz????
He he he cok guldum kiz😃tuvalet gitmek ne kelime 6 yilda kafayi usutuyorlar.hep rakamlar sayilar kitaplar.gecen birine gittim bogazim icin bana ilac yazin dedim adam googledan bakti 😊😊😊😊 yazdi ilaci.hic gitmeseymisim kendim de alirdim
doktora gittim ama dahiliyeye kan testi içindi adet için gitmedim, onda tsh 4,56 çıktı ama sonuc bakılmadı tekrar gel demişti dr bidaha da gitmedim... gitmem lazım aslında kadın doğuma ama korkuyorum,bi atamadım korkuyu... böyle yazıları okuyunca bende var mı acaba deyip endişeleniyorum... istiyorum ki dr gitmeden bitkisel kürlerle guatırı geçiriyim zaten dr çok fazla değil demişti, ceviz yaptım, dereotu yiyorum hergün.. onları kullanıp öyle gidiyim diyorum
Hmm guzel ama ben sadece inciri yapiyorum bi 5 gun sonrada havucu katiyorum.ya bende usenirim sabahlari ama cancagizim esim sabah kalkip yapiyor erkenden .bi yerimden ot cop firlayacak bi de macun yiyorum icinde baya bi bitki var aktar verdi bunun cok faydasini goren oldu dedi adi macunu mubarek...
Şifa olsun canım.Çok karıştırmamaya dikkat et.Saraçoğlu birbirinin etkisini kırabiliyorlar demişti.Ayrıca du Ezgi azcık sana çemkireyim :) Unuttum dün. Yahu senin yaşın ne başın ne daha evleneli ne oldu da hormonlarını dert edip fırlattırıyorsun (yükseltiyorsun babında) ? Hıı de bakim hele (2 elimde belimde ona göre ) :)
Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım.Hepinize geçmiş olsun kızlar.En kısa zamanda en güzel haberleri paylaşmak duasıyla,birlikten güç doğar :)
Ya dun kotuydum affet soz vermistik arada oluyor iste aslinda bana cocuk sorunca sinirleniyorum sanki elimdeymis gibi.yasim 27 kuzum ya evde kalmaktan son anda yirttim😛
Ben de 27 im de evlendim :) evde kalayım diye uğraştım ama kocam sağolsun aradı taradı buldu beni :) Püsküllü belaya meraklıysan he dedim :)
Masallah fsh kardesligi 😊
Ya senin gibi birini bulmus kacirir mi adam.keske yuzyuze gorusmek imkanimiz olsaydi burdakilerle cansiniz ya can.esime bile anlatiom sizi kizlar soyle dedi boyle dedi diye.😊
Ben bu FSH ya bür sürü takma ad buldum dün. Şimdi bir kaçı gitti aklımdan. FES olur.Ben tarihçiyim Fatih Sultan Han olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?