fsh yüksek olanlar

aleykümselam.sağolsı-un doktorumu seviyorum rahatladım geldim poztif düşünüyorum....i ara yazarı benim 5 aylık bir macerm var şimdilik ama çok doktora gittim anlatırım.....

En güzelini yapmışsın rahatlamakla :) Anlat tabi ,ne kadar birikim o kadar az hata .Bizlerde faydalanırız.Tekrar geçmiş olsun.Güzel haberleri de paylaşacağız inşallah :)

Söylemiyorum olmadığını zaten canım. Eşim tek erkek hepsi sanki kötü bakar gibi geliyor. .oyüzden uzaktayiz benim tayini en dolayi.belkide böyle olması daha iyi.

Rahatsanız uzak olun canım.Kimseye de anlatacak bir şey yok bence.İlgilendirmez kimseyi eşin ve senden başka.

Ne yaparsiniz canlar.bir kac sorum var birinisi su ovulasyon testleri guvenilir mi yani pozitif cikinca yumurtlamis mi oluyoruz????

He he he cok guldum kiz😃tuvalet gitmek ne kelime 6 yilda kafayi usutuyorlar.hep rakamlar sayilar kitaplar.gecen birine gittim bogazim icin bana ilac yazin dedim adam googledan bakti 😊😊😊😊 yazdi ilaci.hic gitmeseymisim kendim de alirdim

:
aa çok komikmiş bayılıyorm cocukların bu saf temiz hallerine.evet kesinlikle bazı Dr lar zamanında çok ders çalışmaktan herhalde bazı yetilerini kaybetmişler:) neyse ki takmiyorm artık sözlerin eskiden bi Dr a gıttı mi bi hafta yatardm fsh daha cok tavan yapıyordu eşim korkudan götürmzdi beni,Dr olmak bi yana ne olursa olsunkarşındakine birşey dediğin zaman empati yapabilmektr önemli olan bu hepimiz için geçerli...

Canim benim suan incir kurunde 2.gunum havucu da yapacagim da ne zaman baslayim havuc kurune bi de nasil yapilio incirle birlikte mi

Kalktım,ajandamı aldım geldim :) Yanlış yazmayayım diye .Ben de burda 40 yaşında hamile kaldım yazan biri var ya onun yazdığı gibi yapıyorum. Aslında incir kürünü saraçoğlunun sitesinden alıp yapmaya başlamıştım,havuç kürüne de başlayınca şöyle yapmaya başladım:

Adetin 1. günü başlamış o abla.Ben adetten 2 gün sonra başladım gelecek ay 1. günü başlarım,inşallah gerek kalmaz o ayrı :)

7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk. kaynatıyoruz.Ayrı bir kapta 3 adet iri ve taze havucu 7-8 parçaya bölerek 2 bardak klorsuz suda 20 dk. kaynatıyoruz.Ilıyınca ikisini karıştırıyoruz.Sabah ve akşam aç karnına içiyoruz.

Ohh şifa olsun inşallah :) He bir de karışımı 2 gün kullanabiliyoruz büyük kolaylık oluyor bana.Her sabah hazırlaması zor olacaktı.Saraçoğlunun ağzından birebir dinlemiş o abla,sağolsun.

Noktasına virgülüne dokunmadan katılıyorum canım :) EMPATİ çok çok önemli herkes için.

evet canım doğru söylüyorsun,dediğiniz kürleri yapmaya başlayacağım... bana dıştaki kabuk soyulacak içindeki çekirdek ikiye bölünüp suda kaynatılacak ve suyu içilecek dediler,1 tencere suda kaynatanlarda var her gün 1 çay bardağı sabah aç karnına içiyorsun... o beyaz kısmı rendelenmiyor bile gerçekten çok sert

Hmm guzel ama ben sadece inciri yapiyorum bi 5 gun sonrada havucu katiyorum.ya bende usenirim sabahlari ama cancagizim esim sabah kalkip yapiyor erkenden .bi yerimden ot cop firlayacak bi de macun yiyorum icinde baya bi bitki var aktar verdi bunun cok faydasini goren oldu dedi adi macunu mubarek...

Ne yaparsiniz canlar.bir kac sorum var birinisi su ovulasyon testleri guvenilir mi yani pozitif cikinca yumurtlamis mi oluyoruz????

İyiyim canım,sen deiyisin inşallah.Çok bilgim yok ama anneler grubundaki bir arkadaş 2. gebeliğini böyle sağlamış.Testte çift çizgi olunca yumurtlamış oluyorsun ve ilişki olursa döllenme olabiliyormuş.Ben de düşündüm almayı ama sonra vazgeçtim.Zaten yumurtlama zamanını biliyorsan bence ona gerek yok.

Bööö deseydin :)

Canim trioid sorunun var sanirim tedavini ihmal etme ..sevgiler

Şifa olsun canım.Çok karıştırmamaya dikkat et.Saraçoğlu birbirinin etkisini kırabiliyorlar demişti.Ayrıca du Ezgi azcık sana çemkireyim :) Unuttum dün. Yahu senin yaşın ne başın ne daha evleneli ne oldu da hormonlarını dert edip fırlattırıyorsun (yükseltiyorsun babında) ? Hıı de bakim hele (2 elimde belimde ona göre ) :)

Yeni arkadaşlar gelmiş sanırım.Hepinize geçmiş olsun kızlar.En kısa zamanda en güzel haberleri paylaşmak duasıyla,birlikten güç doğar :)

Ya dun kotuydum affet soz vermistik arada oluyor iste aslinda bana cocuk sorunca sinirleniyorum sanki elimdeymis gibi.yasim 27 kuzum ya evde kalmaktan son anda yirttim😛

Ya dun kotuydum affet soz vermistik arada oluyor iste aslinda bana cocuk sorunca sinirleniyorum sanki elimdeymis gibi.yasim 27 kuzum ya evde kalmaktan son anda yirttim😛

Ben de 27 im de evlendim :) evde kalayım diye uğraştım ama kocam sağolsun aradı taradı buldu beni :) Püsküllü belaya meraklıysan he dedim :)

Ben de 27 im de evlendim :) evde kalayım diye uğraştım ama kocam sağolsun aradı taradı buldu beni :) Püsküllü belaya meraklıysan he dedim :)

Ya senin gibi birini bulmus kacirir mi adam.keske yuzyuze gorusmek imkanimiz olsaydi burdakilerle cansiniz ya can.esime bile anlatiom sizi kizlar soyle dedi boyle dedi diye.😊

Ya senin gibi birini bulmus kacirir mi adam.keske yuzyuze gorusmek imkanimiz olsaydi burdakilerle cansiniz ya can.esime bile anlatiom sizi kizlar soyle dedi boyle dedi diye.😊

Bilmukabele canım benim.İnan ben de anlatıyorum Ezgi.Acaba diyordum var mı ben gibisi varmış

Ben bu FSH ya bür sürü takma ad buldum dün. Şimdi bir kaçı gitti aklımdan. FES olur.Ben tarihçiyim Fatih Sultan Han olur :)

Ogretmensin demi ben de ogretmenim bu fsh ogretmen hastaligimi acaba😋 gerci emos ebe digerleri hep ogretmen sanirim.farrahcigim ev hanimi idi yanlis hatirlamiyor isem.fes iyi fikir.😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…