Ogretmensin demi ben de ogretmenim bu fsh ogretmen hastaligimi acaba😋 gerci emos ebe digerleri hep ogretmen sanirim.farrahcigim ev hanimi idi yanlis hatirlamiyor isem.fes iyi fikir.😜
Farrah iktisatçı :) Evet fes iyi :) Sayılsalcıların uykulu rüyasıyım canım :) Tarih öğretmeniyim.
İbrahim saraçoğlu bu durumda olanlar için dediki. Günde 2 kere yarım bardal suyun içine yarım limonu sıkıp içsinler. İnşallah şifa olur.
Alemsin kiz valla.hep okuyanlarin basina gelmis gibi .bugun bi velim geldi ben 1.sinif okutuyorum.kadin ben diyim 50 sen de 55 yasinda torun mu dedim yok oglum dedi kac yasinda yaptin dedim😊hic sorma spiral takiliydi kaymis gebe kalmisim dedi bi de nasil guluyor😊😊😊😊 fikirsiz fikriye olacaksin anca oyle olur cocuk
Bayılıyorum şu muhabbetlere :) Benim hiç kaymadı,nasıl becerip kaydırıyorlar o da ayrıkeşke taktırmasaydım da peşi sıra doğursaydım diyorum :) Eşim diyorki 2. olunca 3. yüdüşünmüyoruz dimi yoo dedim olursa olsun hiç önlem almayacağım :) Gözü korktu duruyor duruyor soruyor gerçek mi söyledin diye :) Hazır olmuşken olsun bol diyorum, daha bir tırsıyor :) Bu arada benim kardeşim de 1 leri okutuyor :) Erkek olunca daha bir zor kan ağlıyor :)
Cok zor ya 1.sinif ben de cok yoruluyorum.sen de spiral mi takili idi tatlim.ya bide benim annem 40 yasinda yada 38 de filan girmis menopoza fakat benim annem 36 yasinda hamile kaldi fakat dogduktan sonra olmus kardesim yani menopoza girmesine 2 yil varmis.Bu durumda annem menopoz oncesi donemde hamile kalmis .ee biz de farzedelim bu donemdeyiz bizimde olabilir.
Evet canım spiral vardı,2 yıl hiçbir sorun olmadı sonra cozuttu,her ay 15-20 gün süren kanamalarım oluyordu ben de çıkarttım. Ezgi'cim başın sağolsun.Benim annemde ben 4.5 yaşındayken öldü.Bayağı ortak yanımız varmış.Diğer taraftan bahsettiğin bizim de bebeğimiz olur ise elbetteki olacak,Allah'ın izniyle .
Paylaşalım yaaa.cok moralim bozuk...benim fsh yüksek. Seninki kaç cikti ezgim.
Canim senin de basin sagolsun.cok kucuk kaybetmisin sen de.belki de buyuzden bu kadar istiyorum yalnizligimi unutturacak bi bebek.insallah olur bitanem ya
Ben de 27 im de evlendim :) evde kalayım diye uğraştım ama kocam sağolsun aradı taradı buldu beni :) Püsküllü belaya meraklıysan he dedim :)
Ya dun kotuydum affet soz vermistik arada oluyor iste aslinda bana cocuk sorunca sinirleniyorum sanki elimdeymis gibi.yasim 27 kuzum ya evde kalmaktan son anda yirttim😛
Ne yaparsiniz canlar.bir kac sorum var birinisi su ovulasyon testleri guvenilir mi yani pozitif cikinca yumurtlamis mi oluyoruz????
Ezgicim ben de kullandm yeni aldm sayilir 5 gun yaptm cift cizgiyi hic goremeyence attim bi kenara :) aslnda adetn 10.gunu baslamk lazm.benm adette gecikti epey bu arada.aman neyse hiç takmiyorm.bu arada almak istersen eczanede cok pahali esim aldi 7 tane vardi kutuda 50 tl.geri yolladm gittigidyordan istedm 30 tane 24 tl.
Simdki aklm olsaydi 27 de evlenrdm bende yani su anki yaşımda. 8 yil olcak evleneli.arkadaslarm yeni evleniyor ben yaslandgmi hissediyorum valla:) bazen de diyorm erken evlenmeseydm belki kizm olmicakti aman ne bilim pek dengeszm bu ara bi ileri bi geri sariyor benm salterler! Keske ben de calissaydm ya ev hanimi olmak çok sikici hep ayni seyleri yapip duruyosun hep aynı seyleri düşünüp duruyosun.bi de kalktm iktisat okudum ömrumu yedi resmen.bi de cocukla okumak cok zordu.ama neye yarar ev hanimi olup kaldim(
Ben de aldim canim bugun 6.gunu ikinci cizgi silik cikti biri koyu.o da negatif demek mis bakalim bi de 12.gun yapacagim.canim belki vardir biseyler idrar testi yapsana
Canim oyle deme ya ben de keske once evlenip cocugumu yapsaydim diyorum.simdi bi yavrum olurdu bunlari yasamazdim en azindan
Erken evlnmenin en onmli avantaji o işte baska iyi yani yok:) 22 yasnda genc anne oldum.her iste bir hayir var tabi belki simdi evlnseydm kizim olmayacakti bu sorunlardan.rabbim tez zamnda sana da verir insallh daha cok gencsn.ya ezgi sana dua edince geldi aklma bazen biri bana dua etti mi allah bi cocuk daha versin gibisnden inan bazen o dualar bile bana cok agir geliyor sanki karsmdaki beni asagiliyor gibi.yanlis bi dusunce ama cok soyleniyo herkes biliyo diye boyle hissedyorm herhalde.kadin gezmelerine gitmk istmiyorm bu yuzden.sorular dualar..bunuyo artk beni.keske eşim bile bilmeseydi bu durumu...insanlar ne kadar merakli ya hele bizm yoremzde!..
Emosum nerelerdesin
Iyi aksamlar canımın iciiiii. ..canınız çekmesini poğaça Yaptım da oyüzden giremedim..yeni gelen arkadaşları görünce çok sevindim kalabalık oluyoruz ne güzel birsürü arkadasimiz var artık. ..ama gönül isterdiki böyle bir sebepten değilde daha güzel bir sebepten tanissaydik. ..neyse kızlar hepiniz hoşgeldiniz...
ezgicim sert kabuklu olan hacdan gelen meryem hurmasıymis. Banada bir hastam getirdi bır türlü kiramadim. .kırıp yiyeceksin dediler kırılmiyo ya çok sert mübarek:)[/QUOTE
hogeldin maharetli arkadasim.ellerine saglik.evet fsh kardesligi artiyor ama birbirimize destek olacagiz insallh.nerden buluruz ki bu hurmayi hacdan mi gelecek
Iyi aksamlar canımın iciiiii. ..canınız çekmesini poğaça Yaptım da oyüzden giremedim..yeni gelen arkadaşları görünce çok sevindim kalabalık oluyoruz ne güzel birsürü arkadasimiz var artık. ..ama gönül isterdiki böyle bir sebepten değilde daha güzel bir sebepten tanissaydik. ..neyse kızlar hepiniz hoşgeldiniz...
ezgicim sert kabuklu olan hacdan gelen meryem hurmasıymis. Banada bir hastam getirdi bır türlü kiramadim. .kırıp yiyeceksin dediler kırılmiyo ya çok sert mübarek:)
ezgicim sert kabuklu olan hacdan gelen meryem hurmasıymis. Banada bir hastam getirdi bır türlü kiramadim. .kırıp yiyeceksin dediler kırılmiyo ya çok sert mübarek:)[/QUOTE
hogeldin maharetli arkadasim.ellerine saglik.evet fsh kardesligi artiyor ama birbirimize destek olacagiz insallh.nerden buluruz ki bu hurmayi hacdan mi gelecek
Evet tatlım hacdan gelecek..bana bir hastamekekşi elma.meryem hurması bide fatma anamizin eli otunu getirdi..üstüne 7 kez ibrahim süresini okumuslar. .Ota bende yusuf süreydi galiba okudum suyun içine koyup suyunu içmiş tık esimle.elmayida yedik.ama hurması kiramadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?