fsh yüksek olanlar

Evt cnm d bakir liyim.sen daha yeni evlisn yeniyim gezip tozucam de gecstr.bnde 2 yil korunmustm 3 yil sonra oldu benmki.

Cnm benmki 15 e düşmüştü 15 gun sonra yine adet olup baktrmstm 45 olmustu! Ne oldgnu anlamadm ama o ay hamile kalmstm.yani hamile kalmadan once 45 ti

Dusuk yaptigin bebismi idi bu.ben ilk kizina hamis oldugundakini sordum tatlim o zaman da varmiydi

Dusuk yaptigin bebismi idi bu.ben ilk kizina hamis oldugundakini sordum tatlim o zaman da varmiydi

Haa yok cnm hic sorunum yoktu.kornmayi biraktgim ay hamile kalmistm.sezeryanla dogrdm ne oldysa ondan sonra oldu adetlerm duzenszlesti sonra da kesildi fsh la tanistm.sezeryanda yumurtalarma ve rahmime zarar verldgni dsnuyorm benm gibi sezeryan sonrasi boyle olan cok duydum..

Yaaa evet canim zarar vermis olabilirler cunku sezeranden sonra olmasi enteresan.ama seninki gecici de olabilir tatlim her an hamis bile kalabilirsin bence

Yaaa evet canim zarar vermis olabilirler cunku sezeranden sonra olmasi enteresan.ama seninki gecici de olabilir tatlim her an hamis bile kalabilirsin bence

Birlkte olurz insallah cnn.artk cumleten bu forumdan cikar gebelk forumda yazsrz insallh...

Birlkte olurz insallah cnn.artk cumleten bu forumdan cikar gebelk forumda yazsrz insallh...

Insalah farrah ayyy karnim buyuse dogum izni alsam.as ersem.herkes gobusume baksa bebegi olcak dese yaaa hayali bile guzel.insallh.

Canlar iyi geceler.yarin gorusuruz insallah opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…