Merhaba arkadaslar buraya cok yazdim.cok gel gitler yasadik arkadaslarla birlikte cok guzel paylasmlarmz da oldu.burasi cok iyi bir arsiv oldugu icin yazmak istedim.bir de okuyan olursa umit olsun
Benim yarin dogumum var.uyku tutmadi tabi.heyecan korku endise bir arada
Bende 90 fsh la dogal hamile kaldim yazmistim onceden.
Hepinize kolaylıklar diliyorum.en yakin zamanda bebeklernzi kucaginza almaniz dilegyle...
Günaydın kızlar ☺ bursa hep okuyarak kendime umut ariyordum 4.5 yıldir.simdi ben size umut olmak istedim.amh 0.1 den küçük fsh 89 a kadar gördükdr lar kibris dedi donasyon dedi.cok aagladım cok depresyonilaci kullandim.hic yyumurta olmadi bende.aralik ayinda 1 tane yumurtaoldu ddollendittüp bebekyyapildi.cok ama cok ümitsiz oldugu halde Allah mucizemi verdi sukurler olsun tuttu tup bebegimiz cok şükü . Eger benim olduysa gerkesjn herkesinolur arkadaslar 4.5 yyılda 1 yumurta ne ddemek.cevremdekiler bir opu da60 yumurta toplatirken...cok şüküroolumsuz u atin ustunuzden dualara devam edin.ben kunfeyekun duasi ni okudum hergunde okuyoru . .suan 10 haftalik olduknormal ggebelere göre daha zor ama cok sukur ilaclar igneler fitiller jeller devam ediyorum.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.hepinizi seviyorumdualarim sizinle.
İlk fsh ve amh ile tanışınca buradaki yazıları okumaya başlamıştım. Uzun sure bir kız bebek istediğini biliyorum Allah gönlüne gore versin adına cook sevindim. Allah isteyen herkese versinGünaydın kızlar ☺ bursa hep okuyarak kendime umut ariyordum 4.5 yıldir.simdi ben size umut olmak istedim.amh 0.1 den küçük fsh 89 a kadar gördükdr lar kibris dedi donasyon dedi.cok aagladım cok depresyonilaci kullandim.hic yyumurta olmadi bende.aralik ayinda 1 tane yumurtaoldu ddollendittüp bebekyyapildi.cok ama cok ümitsiz oldugu halde Allah mucizemi verdi sukurler olsun tuttu tup bebegimiz cok şükü . Eger benim olduysa gerkesjn herkesinolur arkadaslar 4.5 yyılda 1 yumurta ne ddemek.cevremdekiler bir opu da60 yumurta toplatirken...cok şüküroolumsuz u atin ustunuzden dualara devam edin.ben kunfeyekun duasi ni okudum hergunde okuyoru . .suan 10 haftalik olduknormal ggebelere göre daha zor ama cok sukur ilaclar igneler fitiller jeller devam ediyorum.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.hepinizi seviyorumdualarim sizinle.
Ben su an 16 haftalık hamileyim 8 yaşında kızım var ama iki sene benimde olmadı 0.26 amh la ve eşimde %20 ileri hızla doğal yoldan kaldım inşallah bebeklerimize sağ sağlim kavusuruz. Allah isteyen herkese versin doğuma giderken bile dua edicem ilk şıp diye hamile kalınca ikinci de bu kadar uğraşma sonrası yaşadıklarımdan sonra olmayan herkesi anlıyorum. Rabbim büyük ol der ve olur dilerim kimsenin kucağı boş kalmazEyll-81 cok sagol inşallah teker teker anneligi yaşayacağız Allahin izniyle
Günaydın kızlar ☺ bursa hep okuyarak kendime umut ariyordum 4.5 yıldir.simdi ben size umut olmak istedim.amh 0.1 den küçük fsh 89 a kadar gördükdr lar kibris dedi donasyon dedi.cok aagladım cok depresyonilaci kullandim.hic yyumurta olmadi bende.aralik ayinda 1 tane yumurtaoldu ddollendittüp bebekyyapildi.cok ama cok ümitsiz oldugu halde Allah mucizemi verdi sukurler olsun tuttu tup bebegimiz cok şükü . Eger benim olduysa gerkesjn herkesinolur arkadaslar 4.5 yyılda 1 yumurta ne ddemek.cevremdekiler bir opu da60 yumurta toplatirken...cok şüküroolumsuz u atin ustunuzden dualara devam edin.ben kunfeyekun duasi ni okudum hergunde okuyoru . .suan 10 haftalik olduknormal ggebelere göre daha zor ama cok sukur ilaclar igneler fitiller jeller devam ediyorum.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.hepinizi seviyorumdualarim sizinle.
Tesekkurler cnm.darisi basina olsun..bakin ikimzin fsh i ne kadar yüksekti.yumurta hep yoktu ikimzde de.Allah ol dedi oldu.yeter ki umidnzi yitrmeyin duaya ve mücadeleye devam edinböyle yazılar gerçekten umudumuzu arttırıyor... iyiki yazıyorsunuz kızlar.... Rabbim her ikinizin de sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla huzurlu upuzun yıllarınız geçsin çocuklarınızla
Eyll81 cok sevindim inşallah saglikla kucagina alirsin yavrunu.
cigdem arkadasim bak imkansızdi donasyon demislerdi ama 4.5 yyiliyilinnsonunda scok sukur bir tane yumurta bulundu cok zorlu bir surecti ama sukurler olsun . yaptığım 2 ay boyunca her gun bir kase nar yedim baskafa bisey yapmadim narida adet olamiyordum sirfadet olayim diye yedim oda 2mm olan rahmimi 6.5 mm ye cikatdi dr bile sen ne yaptin ddedinar yedim dedim.tup bbebekte de kunfeyekun duasni 41 gun yasin okudum hergum bide tesbih cektim 33 besmele 33 AAllahuekber 33 kunfeyekun toplam1 tesbi . Sonra 33 subhanallah 33 Estağfurullah 33elhamdurillahttoplam bir tesbih.sonra birer tesbih te kunfeyekun bir tesbih ya muhyibir tesbih ya varis cektim.yasin bitti.digerlerine hergun devam ediyorumcok sşükür.tup bebek yaptirdiktan sonra birgum arayla havuc suyuictum.bide hergun ananas yedim 2 dilim.:)
haberini simdi okudumve cokkkkk sevindim meslektasim beni hatirladinmi benimaskpastamdi nikim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve diger tum bekleyenlere insallah.Allah buyuk.Eyll81 cok sevindim inşallah saglikla kucagina alirsin yavrunu.
cigdem arkadasim bak imkansızdi donasyon demislerdi ama 4.5 yyiliyilinnsonunda scok sukur bir tane yumurta bulundu cok zorlu bir surecti ama sukurler olsun . yaptığım 2 ay boyunca her gun bir kase nar yedim baskafa bisey yapmadim narida adet olamiyordum sirfadet olayim diye yedim oda 2mm olan rahmimi 6.5 mm ye cikatdi dr bile sen ne yaptin ddedinar yedim dedim.tup bbebekte de kunfeyekun duasni 41 gun yasin okudum hergum bide tesbih cektim 33 besmele 33 AAllahuekber 33 kunfeyekun toplam1 tesbi . Sonra 33 subhanallah 33 Estağfurullah 33elhamdurillahttoplam bir tesbih.sonra birer tesbih te kunfeyekun bir tesbih ya muhyibir tesbih ya varis cektim.yasin bitti.digerlerine hergun devam ediyorumcok sşükür.tup bebek yaptirdiktan sonra birgum arayla havuc suyuictum.bide hergun ananas yedim 2 dilim.:)
Amin çok sevindim adınıza..Merhaba arkadaslar buraya cok yazdim.cok gel gitler yasadik arkadaslarla birlikte cok guzel paylasmlarmz da oldu.burasi cok iyi bir arsiv oldugu icin yazmak istedim.bir de okuyan olursa umit olsun
Benim yarin dogumum var.uyku tutmadi tabi.heyecan korku endise bir arada
Bende 90 fsh la dogal hamile kaldim yazmistim onceden.
Hepinize kolaylıklar diliyorum.en yakin zamanda bebeklernzi kucaginza almaniz dilegyle...
Benim yaş 37, fsh en yüksek 18, amh 0,16 ama sağlıklı beslenme, takviyeler, bitki çayları ile doğal gebelik elde edebileceğime inanıyorum, HSG sonucu ve spermiyogram sonucu iyiyse forumlarda bu konularda bilgi ve başarı hikayeleri var.Merhaba kizlar bende hamis olamayn biri olarak zekai tahire gittim amh 0.5 fsh 10.7 cikti ve doktor senin cocugun olmaz hatta tup bebek bile cok zor dedi ne yapcami bilemedim ankarda gurgan clinige gittim ama cok para istiolar mehmet erdemle o arasinda kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz
Peki takviye olarak ne kullaniyorsunjz bana doktor dha diye bi ilac verdi bide ari sutu polen ama onun ilaci turkiyeden kaldirilmis incire baslasam ilacla ters tepermi aceba kalp krizini tetikliyormus allah hakimizda hayrlisini versin insBenim yaş 37, fsh en yüksek 18, amh 0,16 ama sağlıklı beslenme, takviyeler, bitki çayları ile doğal gebelik elde edebileceğime inanıyorum, HSG sonucu ve spermiyogram sonucu iyiyse forumlarda bu konularda bilgi ve başarı hikayeleri var.
hemen hemen bütün tüp bebek merkezleri dhea yı öneriyor sanırım inşallah birşey olmaz, olumlu sonuçlara vesile olur.Peki takviye olarak ne kullaniyorsunjz bana doktor dha diye bi ilac verdi bide ari sutu polen ama onun ilaci turkiyeden kaldirilmis incire baslasam ilacla ters tepermi aceba kalp krizini tetikliyormus allah hakimizda hayrlisini versin ins
Ins bide hayit oyu aslan pencesi I falan denesem abartmismi olurum aceba baya olimlu seyler yaMislar ama o hapta ve bide bana doktorum yasmin verdi dogum kontrol hapi 16 mm kist vardi onun icinde olabilir galiba ins olumu seyler olurhemen hemen bütün tüp bebek merkezleri dhea yı öneriyor sanırım inşallah birşey olmaz, olumlu sonuçlara vesile olur.
Ben bir sürü takviye kullanıyorum ama rezerv azlığı durumlarında ilk önce soğan kürü sonra incir kürü, arı sütü, çörek otu bal tarçın, meyve sebze tüketmek daha mantıklı geliyor, sizin hormonlar iyi geldi bana önce bunları yapın isterseniz, bir de sigara ve stresten uzak durmak gerekiyor...Ins bide hayit oyu aslan pencesi I falan denesem abartmismi olurum aceba baya olimlu seyler yaMislar ama o hapta ve bide bana doktorum yasmin verdi dogum kontrol hapi 16 mm kist vardi onun icinde olabilir galiba ins olumu seyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?