fsh yüksek olanlar

böyle yazılar gerçekten umudumuzu arttırıyor... iyiki yazıyorsunuz kızlar.... Rabbim her ikinizin de sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla huzurlu upuzun yıllarınız geçsin çocuklarınızla

Allah razı olsun aminnn hepimizin inşallahh canım benim

İlk fsh ve amh ile tanışınca buradaki yazıları okumaya başlamıştım. Uzun sure bir kız bebek istediğini biliyorum Allah gönlüne gore versin adına cook sevindim. Allah isteyen herkese versin

Eyll-81 cok sagol inşallah teker teker anneligi yaşayacağız Allahin izniyle
Ben su an 16 haftalık hamileyim 8 yaşında kızım var ama iki sene benimde olmadı 0.26 amh la ve eşimde %20 ileri hızla doğal yoldan kaldım inşallah bebeklerimize sağ sağlim kavusuruz. Allah isteyen herkese versin doğuma giderken bile dua edicem ilk şıp diye hamile kalınca ikinci de bu kadar uğraşma sonrası yaşadıklarımdan sonra olmayan herkesi anlıyorum. Rabbim büyük ol der ve olur dilerim kimsenin kucağı boş kalmaz

Emel senin adına çok ama çok sevindim durumuma en yakın seni görüyordum bana büyük bir umut oldun Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almani nasib etsin inşallah. Neler yaptın neler kullandin biraz bilgi verir misin ???

Tesekkurler cnm.darisi basina olsun..bakin ikimzin fsh i ne kadar yüksekti.yumurta hep yoktu ikimzde de.Allah ol dedi oldu.yeter ki umidnzi yitrmeyin duaya ve mücadeleye devam edin

Eyll81 cok sevindim inşallah saglikla kucagina alirsin yavrunu.
cigdem arkadasim bak imkansızdi donasyon demislerdi ama 4.5 yyiliyilinnsonunda scok sukur bir tane yumurta bulundu cok zorlu bir surecti ama sukurler olsun . yaptığım 2 ay boyunca her gun bir kase nar yedim baskafa bisey yapmadim narida adet olamiyordum sirfadet olayim diye yedim oda 2mm olan rahmimi 6.5 mm ye cikatdi dr bile sen ne yaptin ddedinar yedim dedim.tup bbebekte de kunfeyekun duasni 41 gun yasin okudum hergum bide tesbih cektim 33 besmele 33 AAllahuekber 33 kunfeyekun toplam1 tesbi . Sonra 33 subhanallah 33 Estağfurullah 33elhamdurillahttoplam bir tesbih.sonra birer tesbih te kunfeyekun bir tesbih ya muhyibir tesbih ya varis cektim.yasin bitti.digerlerine hergun devam ediyorumcok sşükür.tup bebek yaptirdiktan sonra birgum arayla havuc suyuictum.bide hergun ananas yedim 2 dilim.:)

Kun feyekun duasını bende okuyorum dualarla şifa bulacağımiza bende yürekten inanıyorum. Senden ara ara gelişmeleri bekliyoruz

Can
haberini simdi okudumve cokkkkk sevindim meslektasim beni hatirladinmi benimaskpastamdi nikim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ve diger tum bekleyenlere insallah.Allah buyuk.

Amin çok sevindim adınıza..

Herkese cok tesekkur ederim arkadaslari inşallah hepimiz bu duyguyu yasariz..
benik.ask pastammmm hatirladim tabikii canimm cok sagolll Allah razı olsun canimm benimmm..sen nasılsınnnnn

Merhaba kizlar bende hamis olamayn biri olarak zekai tahire gittim amh 0.5 fsh 10.7 cikti ve doktor senin cocugun olmaz hatta tup bebek bile cok zor dedi ne yapcami bilemedim ankarda gurgan clinige gittim ama cok para istiolar mehmet erdemle o arasinda kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz

Benim yaş 37, fsh en yüksek 18, amh 0,16 ama sağlıklı beslenme, takviyeler, bitki çayları ile doğal gebelik elde edebileceğime inanıyorum, HSG sonucu ve spermiyogram sonucu iyiyse forumlarda bu konularda bilgi ve başarı hikayeleri var.

Peki takviye olarak ne kullaniyorsunjz bana doktor dha diye bi ilac verdi bide ari sutu polen ama onun ilaci turkiyeden kaldirilmis incire baslasam ilacla ters tepermi aceba kalp krizini tetikliyormus allah hakimizda hayrlisini versin ins

Bana göre sizin değerler iyi ama önemli olan ultrason görünümü kaç antral folikül var, endometrium kalınlığı nasıl? Eşinizin değerleri nasıl?
Ben DHEA 75 mg, coenzim Q10+omega 3, Arginmax woman, folbiol, multivitamin, bebe aspirini
hayıt çayı veya kapsülü hormonları dengeliyor, aslan pençesi fsh düşürüyor, civanperçemi çok çok az kullandım.
arısütünü daha yeni aldım, bal, tarçın, çörek otu, karabiber, zencefilli karışım reglin 2-12. günleri
hergün iki incir, iki ceviz, sebze meyve ağırlıklı beslenme, özellikle nar, tavuk yemiyorum, eti azalttım, buğday çimi ve ısırgan otu da yiyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum

Peki takviye olarak ne kullaniyorsunjz bana doktor dha diye bi ilac verdi bide ari sutu polen ama onun ilaci turkiyeden kaldirilmis incire baslasam ilacla ters tepermi aceba kalp krizini tetikliyormus allah hakimizda hayrlisini versin ins
hemen hemen bütün tüp bebek merkezleri dhea yı öneriyor sanırım inşallah birşey olmaz, olumlu sonuçlara vesile olur.

hemen hemen bütün tüp bebek merkezleri dhea yı öneriyor sanırım inşallah birşey olmaz, olumlu sonuçlara vesile olur.
Ins bide hayit oyu aslan pencesi I falan denesem abartmismi olurum aceba baya olimlu seyler yaMislar ama o hapta ve bide bana doktorum yasmin verdi dogum kontrol hapi 16 mm kist vardi onun icinde olabilir galiba ins olumu seyler olur

Ins bide hayit oyu aslan pencesi I falan denesem abartmismi olurum aceba baya olimlu seyler yaMislar ama o hapta ve bide bana doktorum yasmin verdi dogum kontrol hapi 16 mm kist vardi onun icinde olabilir galiba ins olumu seyler olur
Ben bir sürü takviye kullanıyorum ama rezerv azlığı durumlarında ilk önce soğan kürü sonra incir kürü, arı sütü, çörek otu bal tarçın, meyve sebze tüketmek daha mantıklı geliyor, sizin hormonlar iyi geldi bana önce bunları yapın isterseniz, bir de sigara ve stresten uzak durmak gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…