fsh yüksek olanlar

Slm o kalinlik ve diger dolukul falan hic kemse bisey demedI esim bugun test yaptrdi normalin ustu cikti hizi sayisi be hsg ye giricem bakalim cok korkuyorym normalde regl olmam gerek 5 gun gecti olamadim stresten kaynakli galiba ilk defa bole oldu simdilik dha bisteorol mu ne ole bi hap iciyoum corekotu tarcin bal aldim canim bakalim nolcak cok korkuyorum

Biesteron yani DHEA deneysel bir ilaç, erkeklik hormonu kadın vücudunda östrojene dönüşüyormuş, yumurta sayı ve kalitesini arttırabiliyor, ancak en az 45 gün sonra etkisi görülüyormuş. Ben de kullanıyorum. Devlet hastanesinde bir ultrason formu doldurmuşlardı bana ama özeldeki dr ben sorduğumda söyledi yazmadı, hamile misin acaba? Eğer hamiş değilsen adetin 3. günü ultrason baktırıp folikül sayısı ve endometriumu sormayı unutma, doğal gebelik için folikül sayısının 8 - 10 adet olması isteniyor, benim geçen sene mayısta her iki tarafta 2-3 adet demişlerdi, ocak ayında sağ tarafta 3 tane gördü..

Kizlar 2 gebelik testi yaptim ikiside cift cizgi cikti bana tup bebek bile olmaz dediler cok korkuorum dis gebe olabilirmiyim 1 hafta once ultrasondan kontol oldum doktor sadece muane etti hic gebesin demedi hastalim 4 gun gecince stresten olmadim sandim bugun iki cizgi cikti 3 ayri testte nolur dis gebe olabilirmiyim cok korkuorum sevinemedim bile

Evet onemli olan ultrason.degerler cok yaniltici ve tek basina bir anlam ifade etmiyor.her ay usgyle takip edilecek illa ki.cidden zorlu bir surec.her ay bir umut sonra hayalkirikligi filan
Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin

Aa cok sevindim bu ne guzel surpriz
Hayir dis gebelik filan nerden cikardin.
Iyi de zaten gorunmezdi ki dr a gittignde.simdi bile gitsen gorunmez.kan testi yaptrman lazim
Benim adetim 7 gun gectignde ultrasonla bakildi yeni yeni kese olusmustu.bir hafta sonra anca tam goruldu kese kalp atisi
Hemen acilden kan tahlili yaptr yine de
Idrarda yanilma olmaz genelde.hele iki tane yapmissin.kesin hamilesndr hayirli olsun

F farrahdiba cok korkuyorum cunku 1 hafta once tup bebek icon doktor ultrasona soktu eliyle muaneetti hic bisey demedi bende gittim arisutu corek otu aldim hazirladim herseyi bide dedim stresten olamadim heralde bi baktim 2 cizgi baska bitane aldim yine cizgi sonra dedim adam goremediyse dis gebelik falanmi gormesi lazim deilmi nolur dua et

Yok cnm diyorum ya gorunmezdi zaten.simdi bile gitsen gorunmez.sadece rahim kalinlasmis der.ultrasonda gorulmesi icin iki hafta daha geçmesi lazim

Canimm gozunaydinn. Kirk bir kere masllah tabiki hamilesin cok guzel degerinnn. Bizlerede dua et
Bana tup bebek bile olmaz demisti doktor daha 3 hafta once tedaviye baskiycaktim allahin mucizesi bence sakin sakin umidinizi yitirmeyin dualarim hep sizle bende kalp atisini duyana kadar umitlenmeyim diyorum ama dayanamiyorm

Kan tahlili verdiniz mi?

internette baktım beta hcg 3000-4000 olduğunda kese görülebilir diyor, benim de 6+7 de görülmüştü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…