fsh yüksek olanlar

Biraz daha bekleyim olmazsa cyloya baslayim ozaman. ..bende bugün markette abartmiyorum 6 tane falan gebe gördüm çok imrendim bır bilsen ezgi yanında 3 yasinda falan çocuğu vardı bide karnında vardı. hepimize dua ettim ALLAHIM DUY SESIMIZI NE OLURRR BIZLERE DE NASIP ET ANNELIGI VE BABALIGI NE OLURSUN YARABBIM. ..üzülmek yok pozitif olalım olacak inşallah Allahın izniyle

Tamam pozitif pozitif evrene olumlu mesaj gonderelim.tatlim cok optum seni guzel uyu dinlen.musmutlu ol.iyi geceler

Tamam pozitif pozitif evrene olumlu mesaj gonderelim.tatlim cok optum seni guzel uyu dinlen.musmutlu ol.iyi geceler

Ezgi, YA MUHYİ de bitti.Rabbim kabul eder inşallah.Çok giremiyorum kızlar,kendinize iyi bakın,Allah'a emanet olun ,he bir de musmutlu olun

kızlar günaydın yenı haberlerle geldım sıze.

denızhan a gttım.
tam ıkı bucuk saat bekledım. çok yogundu.
ben bu ay serophone kullanms hayıt ıcmıstım.
dort tane yumurtam olmus cok sasırdım ıkı sagda ıkı solda.
sagdakıler kucuk zaten.
benım ılacla bıle bı tane oluyordu. sanrm hayıt sayesınde oldu
yumurtalar guzel dedı. ama bu ay da olamzsa dıger ay e2 ve fsh bakıp asılamaya gecelım dedı.

yeterı kadar ılac kullanmssın dedı.

bakalm nasıbımzde neler var. aşılama dan korkuyorum sureklı cagırırsa okuldan ızın alıp gıdemem. ne sıklıkla cagrılıyo bılıo msunz kızlar?

asılama ıcın bu hormonların kacın altında olması lazım

Canim gunaydin 4 yumos cok guzel asilama icin 1 yetiyo zaten ben 1 kere yaptirdim asilama yumurtan 16-18 mm araliginda olunca doktor sana catlatma ignesi vuruyor.sonra 2 gun iliski oneriyor 2 gun sonra asilama cok vaktini alan bi islem degil.fsh ve e2 ye bakiyo benim fsh o zaman 8 di yapmisti bana e2 ye bakmamisti ama benim ki tutmadi insallh tutar seninki

Ezgi, YA MUHYİ de bitti.Rabbim kabul eder inşallah.Çok giremiyorum kızlar,kendinize iyi bakın,Allah'a emanet olun ,he bir de musmutlu olun
Canim masallah .allah kabul etsin.ben daha fatihalari okuyorum bunlarin hepsi bitince yasini serif okuyalim hadi hayirlisi insallh hepimiz hamileyiz yazalim

anladım canm senın kı ne kadara mal olmustu

canım çok sevindim gözün aydın..inşallah iyi haberlerini duyarız senin ve herkesin..
hayıt ve incir yedim benimde yumurtlamam 0,14 çıkmıştı 1,5yıl önce...geçen hafta dr gittim 2 yumurta var dedi şok oldum..9 tanede inmatür folikül varmış...ama değerlerin düşerse tüp bebek olur dedi şansımızı deneriz dedi...aşılama kolay sıkma canını..denizhan deniz çok iyiymiş herkes öyle diyor.

Canim masallah .allah kabul etsin.ben daha fatihalari okuyorum bunlarin hepsi bitince yasini serif okuyalim hadi hayirlisi insallh hepimiz hamileyiz yazalim

Amin, cümlemizinkini kabul eder inşallah.Ben her cuma Yasin-i Şerif okuyorum canım ,kutlu doğum haftası nedeniyle fazladan da okudum.Bol bol da dua ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.

Ben çok anlamıyorum bu işlerden ama kızların dediğine göre iyi haberler gerçekten :) Allah'ın izniyle çok daha iyi haberler paylaşacağız.
Önceki FSH E2 kaçtı senin.Sana direkt aşılamamı dediler tüp de dediler mi ? Her şeyin hayırlısı hakkımızda.

Ezgi'cim,sen şu aşılama işini bana anlatır mısın? Diyelim ki doktora gittim sonuçlarımı gösterdim,tahlil istedi falan filan.Bana tüp bebek derse ben aşılama niye yapmıyorsunuz tüpten önce diye sormalı mıyım?Ve bu aşılama tüp bebek tedavisinin içinde mi yoksa öncesinde mi oluyor.Birkaç açıklama okudum ama aydınlanamadım, aksine karardım :)Nasıl bir işlem olduğunu yazarsan sevinirim canım.Şimdiden sağol.

Bir de ben incir kürüne başladığımdan beri belim ve karnım çok ağrıyor sizde de oluyor mu böyle? Evde benim de hayıt var ama hamile kalındıktan sonra hayıt kullanmayın diye yazıyor birkaç yerde ben de ya anlamazsam ve bir şey olursa diye kullanmadım incir kürüne başladım.Hele bir incir kürü bitsin gerek kalırsa onu da yaparım,gözümü kararttım bir kere

Canim once ben tahlilerimi goturdum normal jinekologa. Fsh yuksek olunca tekrar fsh istedi yaptirdim 8 cikti sonra once 33 du 8e dusmustu.sana asilama bi deneyelim dedi.normalde tupten once asilama denenir fakat fsh yuksek olan hastalara zaman kaybettirmemek icin direk tup diyolar asilama 15 uzeri ise fsh olmaz
Neyse bana letu adinda bi ilac verdi yumosu buyuttuk catlattik igne ile asilama yaptik.negattif
Ertesi ay deniycektik yumos yoktu direk tupe gidelim dedik
Anliycagin bakiyo yumosun varsa tahlil iyiyse asilama yapiyolar fsh cok yuksek ise direk tup diyolar.asilama tupe dahil degil ikisi farkli canim

Amin, cümlemizinkini kabul eder inşallah.Ben her cuma Yasin-i Şerif okuyorum canım ,kutlu doğum haftası nedeniyle fazladan da okudum.Bol bol da dua ediyorum.Rabbim kabul eder inşallah.

Canim bu arada incir kurunu bende yapiyorum.yumosun varsa buyutuyo catlatiyo insallh ise yariyodur .hayiti oteki ay dene senin en son kacti fsh

Iyi aksamlar tatlimm. Çok öpüldünnnn:)

Iyi aksamlar emoooos ben de optum hemen kacmisin.bu arada benimle evlenen birinin yine hamilelik haberini aldim bi bunalima girip geliyorum😊😊

Iyi aksamlar emoooos ben de optum hemen kacmisin.bu arada benimle evlenen birinin yine hamilelik haberini aldim bi bunalima girip geliyorum😊😊

Bak hele kendine gellllll ezgi...ben hergün hastalarimin gebe kalmasına şahit oluyorum...okadar istemeyip Gebe kalan varki ccatlar misin ölürmüsün??? Girme bunalıma bende girecek gibi oluyorum sonra toparlaniyorum hemen...:) benim durumum seninkine gore daha kötü haline sukret tatlim benimmm...daha yeni evlisin. .ALLAH BÜYÜK. .

Esime diyorum ki yakinda adimi kisira cikarirlar kisir yerlerken akillarina ben gelecegim dedim adam basladi gulmeye sonra ben de guldum amaaan napiyim kisir ezgi desinler 😜😜😜namim olur 27 yasinda menpozla ...ayyy cok guldum emos ya sacmaliga bakar misin.

Çok komiksin ALLAH IYILIGINI VERSIN.bak biz 3 yıl bitecek evleneli. 2 yıl çocuk istemiyoruz biz dedik.simdi yeni yeni çocuk istiyoruz sanıyorlar. .sende 2 yıl istemiyoruz gezeceğiz de alamazlar gerçekten. ..daha 6 ay olmuş evleneli kimse öyle düşünmez merak etme. .bana bu yıl sordular çocuk konusunu çünkü herkes 2 yıl çocuk istemedik diye bildi.

Canlarim sizi ve duygularinizi okadar iyi anliyorum ki.ben de 4 sene bekledim bebek yolu gözleyerek.fsh 29 cikinca sok olmustum.sokaklarda aglayarak deli gibi dolastigimi hatirliyorum deli gibi.teselliler bos laf gibi geliyordu.kimsenin ne dediginin önemi yoktu ki beni nasil anlayabilirlerdi.sadece teselli etmek icin konuduyorlardi iste.hic anne olamayacagimi dusunmustum o gun ama cok sukur kisa bi sure sonra bebegime kavustum simdi 3 aylik...uzulmeyin diyemem ama asla isyan etmeyin ve duayi birakmayin..Rabbim ol deyince oluyor.size tavsiyem ozellikle hayit ve bol incir kurusu.ikisini birlikte tüketin diger taraftan da yumurta takibi klomen gibi yollari deneyin doktor kontrolunde.İnsaallah hepiniz bu güzel duyguyu en kisa zamanda yasarsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…