fsh yüksek olanlar

Canım hayırlı olsun bızlere umut olanlar arasına girdin çok şükür. .inşallah sağlıklı uzun hayırlı ömürler verir inşallah Allahım. ..
Bendede hiç yumurtlama yoktu 1.5 yıldır. ..fsh 89 u gördü geçen ay hayit kaynattim günde 4 tane incir kurusu yedim.dr dediki 2 yumurtan var 9 tanede inmatur follikulum varmış şok oldum...ama fsh yuksek olunca tüp bebek yapmadı şimdilik bakalım düşüne kadar bekleyeceğiz. .

evt canm bendede ılk defa dort yumurta oldu. hayıt ve serophone sayesınde . bu inmatür folikül ne oluyo?
evt canm denızhan ın asılaması ıyı dıyorlar ama bakalm

canm benm fsh 8-9 arasında degıyordu bu ay 11 olmus. yokl asılama dedıler bana sımdılık

evt canm yumurtalar buyuyor o yuzden agrı oluyo. hayıtı da adetın 2. ve 12. gunlerı arasındaıcıyorsun. benm arkadsım dusuk yaptı ilk ıkıncı de ıctı hamıle sımdı. ama sen sor yınede
benım anlamadıgım kızlar bu aşılama da rapor cıkıyo de mı? devlet karsılasın bazı masrafları dıye. rapor ıcınde 3 yıl evlı olma sartı mı var?
bızım uc yıl dolmadı sımdı yaptrsam asılama raporsuz bı sekılde mı alacagm ılaçları?
bde arkadsım ozelde yapılan asılamalar kabul edılmıyo tüp yaptırırken dedı. tüp ü devlette yaptırrırken sıkıntı cıkıyomus doğru mu?

Canim ilaclarin raporu yokti evlilik 3 yili dolmadan alamiyosun zatem.250 filan yada 200 ilaclar.250 de sperm analizi filan 500 u buluyor asagi yukari

bde arkadsım ozelde yapılan asılamalar kabul edılmıyo tüp yaptırırken dedı. tüp ü devlette yaptırrırken sıkıntı cıkıyomus doğru mu?

Canim bilmiyorum devletle hic isim olmadi bi de rapor filan hic ugrasmadim bi bilgim yok ben hepsini ozelde yaptirdim

arkadaşlar pc başında olan var mı? bugün doktora gittim hormon tahlili yapıldı ama doktor ameliyata gittiği için görüşemedik...bana yardımcı olabilecek biri var mı?

arkadaşlar pc başında olan var mı? bugün doktora gittim hormon tahlili yapıldı ama doktor ameliyata gittiği için görüşemedik...bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Yaz canım. ..bakalım değerlerine. .inşallah iyidir.

Canim bilmiyorum devletle hic isim olmadi bi de rapor filan hic ugrasmadim bi bilgim yok ben hepsini ozelde yaptirdim

Ezgi ne yapıyorsun bakalım. ..ben 110 tane fatiha okudum..
bişey soracak 1 haftadır adet olamadım kahverengi geliyo ya...cylo ya baslayim diyorum bugün adet olacagım yok vallahi

Slm can dostlar.dun cok uzuldum siznle paylasmk istyorm.dun aksam ailece gorstgmz arkadaslarmz geldi bize.iki bayan ikisi de en yakin arkadasm esleriyle esim de yakin arkadaş. Surekli biraradayz yani.iki arkadas ta hamile ikisi de ayni aylarda.kizlarmz da yasit.ya tamam kiskanmiyorm ikisi de cok yakinm.ama kalkana kadar devmli hamilelklernden hazrlklarndan bahsedp durdular.hamileler diye bir yayldilar ellerni biseye vurmadklari gibi cocuklari evi talan ettler orali bile olmadlar.ben oyle biri deglm misafrden asla iş istemem cocuklara asla karsmam.ama buu tavirlar beni cok uzdu.ozellkle bir tanesi devmli hamilelk konusunu aciyor baska konuya gecyorz o yine israrla anlatyo.hayir ilk cocugu olsa derim ki cok heyecanli.3.cocugu..ustelk onun da 2.de fsh problemi vardi 45 ti fsh i ve cok uzuluyordu.fsh i ilk ondan ogrendm zaten.cok destek olmustm ben hamile kaldgmda bile hamilelgmle ilgili pek bisey soylemiyordm uzulmesn diye.ustelk onun bi cocugu da vardi.oyle dua etmistm ki neyse ki benden bi kac ay sonra o da hamile kaldi ki ben havalara ucmustm.simdi 3.yolda.bu arada( bakn 45 fsh la 3.doguruyo dikkatnze ayrca 36 yasnda) yani beni daha iyi anlamasi gerekmez miydi neden bu kadar gözüme soktular ki.bir de eşlermz biraz yuruyus icin disari cikacklardi diger bayana diyor ki hadi kocalarmiza canimz ne cekiyosa soyleyelm alsnlar.bir de bana bakarak soyledi.cok severm onu ama neden boyle davrandi bilmiyorm.ya ben mi abartyorm ama diyorm ya hani bi iki konusrsn hamilelignle ilgili ama bu kadar abartlir mi ki? Cok mu alinganlk yapiyorm siz ne dusunrdnz ?..

bu konuda hassas olduğumuz için sanırım alınganlık yapıyoruz ama sizin durumunuzu bilerek bu şekilde davranması uygunsuz olmuş bence ki zamanında sizde ona destek olmuşsunuz... açıkçası ben kınadım arkadaşınızı,aynı durum benimde başıma gelse sizin gibi düşünürdüm... yinede bu durumu kafanızda büyüterek moralinizi bozmayın

Ezgi ne yapıyorsun bakalım. ..ben 110 tane fatiha okudum..
bişey soracak 1 haftadır adet olamadım kahverengi geliyo ya...cylo ya baslayim diyorum bugün adet olacagım yok vallahi

Canim cyloya adetin 5.gunu baslanir .adet olunca basla tatlim adetini duzenliycek o bu arada sogan kuru yap

iyi olmadığını biliyorum,bu yüzden moralim çok bozuk

estradiol = 26,8
fsh = 86,3
LH = 79,7
prolaktin = 4,4

Canım öncelikle değerlerin yüksek canını sıkma sakin hala rekor bende 89 a çıktı benimki...
şimdi yapacakların sunlar:1) hayıt tohumu yada aslan pencesi içeceksin hergun kaynatıp.
2) incir yiyeceksin kuşluk ta 2 yada 3 ikindi 2yyada 3 tane...
3) kılon varsa yürüyüş yapacaksın. ..
4) meryem süresini okumadiysan 41 tane okuyacak sin hergun 1 tane...
5) amh baktir yumurtlamani gösteren tahlil...

Bunların sonucunda emin olaki değerlerin düşecek. ..bana güven. ..

29 yaşındayım canım

Canim sunu soyleyim fsh degisken bir deger .tup bebek 15 fsh uzerine denemiyorlar.bu fsh dusurmek elimizde sunu anladimki fsh psikolojiden cok etkileniyor.e2 degerin iyi prolaktin de oyle.lh degerin yuksek onun sebebi de fsh yuksrk olmasi.biri artarken digeri de artiyor.evlimiydin canim bilmiyorum cok uzme kendini drlar hep olumsuz ve bilimsel konusurlar onlarada takilma onlara taktikca iyce artiyo

Canim cyloya adetin 5.gunu baslanir .adet olunca basla tatlim adetini duzenliycek o bu arada sogan kuru yap

Ezgi tüp bebek uzmanı hemen başla demişti geçen hafta adet olmadığımı söyleyince. Ben salak gibi başlamadım kahverengi ler gelince..Bugün başlayayım ben ya adet olacagım yok..51 gün oldu.hic böyle olmadım hayatımda.

inşaallah canım... bu test adet dönemi dışında yapıldı,adetimin 3. günü tekrar yapılacak,şimdiki biraz yüksek çıkar ama ben yinede görmek istiyorum demişti... bugün aslan pençesi aldım ama testere dişli aslan pençeside varmış,hangisini almam lazım?

Canim cevremizde o kadar cok ki bu kisilerden.canim senin cocuk istedigini ve bu sorununu biliyorsa seni uzmek icin yapmistir.cunku bizim toplumumuzda malesef var bu baskalarinin hassas noktasini kullanip mutlu olmak.halbuki kendinin de bu sorunu varmis.sana destek olup daha duyarli olmasi lazim ken.iste canim empati yokmus olsa yapmazdi.benim de cocuk istedigimi sorunum oldugunu 1 kisi biliyodu oda sagolsun baskalarina yetistirmis ben ne zaman yanlarina gitsem muhabbet cocuk olurdu niye benim olmuyo ya uzulmem hoslarina gidiyo tatmin oluyolar senin uzulmenle.bosver canim sen de hamis kalcan insallh.allah buyuk goruyor

Ah tatlım ah geçenlerde benimde bir arkadaşım aynı şeyi yaptı. çocuğumun olmadığını bile bile benimle dalga geçtidaha 2 aylık bebeği vardı bana gene hamileyim dedi bende inandım çok üzüldüm röntgen çektirdim ve aldırmam lazım dedi bütün gün boyunca üzüldüm sonra değmesin m şaka yaptım benim çocuğumun olmadığını bile bile öyle şeyler söyledi ben de araya mesafe koydum artık çok fazla görüşmüyorum çünkü çok canımı acıktti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…