hoşbuldum canım teşekkür ederim... hikayem hemen hemen aynı sizlerle...fsh 86,3... yaş 29... tedaviye yeni başlamış,çocuk hasretiyle yanan bir garibim :)
Evet maalesf insanlar zayif bi noktani bulup ordan vurmaya calisyolar ve bir maalesf te kadin kadina ozellkle yapiyor.insanin yasadgi olmzluklarda insanlari daha iyi taniyor bu zamnlarda herkes kendni gosteryi iyi kotu.yeni yeni anliyorm bazi seyleri konduramadgm icin ay icin cok fena diyodum kendime.ama bazi kesitleri bir araya getryorm da cok safmisim ve o kondramadgm arkadasm ustelk cok sevdgm arkadasmn bana karsi sinsi hisler icnde.evine gitmistk yine ailecek kendsi cok titzdir ortada asla biseyi olmaz.salona gectk zaten hep oraya gecerz.koltklar beyaz.ustnde bi ultrason ciktisi vardi bariz.bu ne dedim orda unutmus gibi yapti a burda mi kalms dedi pişkin pişkin. Piskin diyorm cunku bilerek koyup sonra unutmusm numarasi yaptgini simdi anliyorm.ne oldgunu once soylemedi tabi ben anladm ne oldgnu.neyse itiraf etti hamileym dedi gerckten cok sevndm.iki kizi vardi bi de oglun olur ins dedim.yok ben istrmiyorm randevu aldm aldiracam yarin dedi.ben de salak gibi kendmi paraladm resmn yalvardm aldrma yazik diye.esine söyledm aldracak yapmayn dedm benm haberm yok dedi.yine de anlamadm.belki esiyle sonra konusack dedm.diger arkds hemn anladi ama yalan söylüyor aldrmayacak numara yapiyor dedi.ben de yok cnm dedm.abartsz saatlerce konustm.ikna ettm guyya.istemeden oldu diyip durdu.gecn haftalarda bana geldgnde istyordum korunmuyordum diye agzndan kacrdi.peki niye oyle yaptm dedm gecstrdi.dun de oyle yapinca tam emn oldm.kusura bakmayn kizlar uzun oldu kafanzi sisrdim ama hic boyle bisey yasamamstm bu kazik bana cok dokundu.hic haketmemsm ve çok safmisim..aman siz de gozunuzu dort acin kimseye guven olmuyo kizlar.paylasmk icin anlatrsn gider herkese soyler ve alay konusu yapar.insanlar cok acimasz...
Canim cok sevindim.gule gule buyut bebisini.tup tedavisi ile mi hamile kaldin darisi bize insallh
İnsallah tum bekleyenlere...bana tup bebek bile zor demisti doktor ama yine de denemeye karar vermistim ramazan sebebiyle 2 ay sonraya erteledik o ara kendiligimden hamile kalmisim....ama soyledigim gibi hayit ve incire hep devam ediyodum ayrica bi kez kendim iki kez de doktor kontrolunde klomen kullandim en son klomen kullandigim ay 2 tane kocaman yumurta olmustu ayni anda incir de yedigim icin cok buyumusler...o ay olmadi sonraki ay klomensiz hamile kalmistim.hamile kalmadan bi onceki ay fsh 14 cikmisti..
Hayit ve incirin etkisiyle dustu sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbuldum canım teşekkür ederim... hikayem hemen hemen aynı sizlerle...fsh 86,3... yaş 29... tedaviye yeni başlamış,çocuk hasretiyle yanan bir garibim :)
Bu ultrson goruntusunu oraya gosteris icin koyan kisi allah ona istedigi zaman cocuk veriyor diye baskasiyla sinanmiyacagini mi zannediyor.peygamberimiz insanlarin mallari canlari ve evlatlari ile sinanacagini soylemis biz guc evlat sahibi olmakla sinaniyoruz ya kolayca cocuk sahibi olup atanlar aldiranlar....evlat cok buyuk bir imtihandir farrahcigim .o cocuk buyudukce sorumlulugu artar ben cok goruyom keske evladim olmayaydi diyenleri.allahim gec olsun ama bizlere HAYIRLI evlat versin
Bosver senin zaten cocugun var mal ve evlat coklugu bir aldatmacadan ibaret demis efendimiz.bosver onlar aldansim
Insallh cnm o guzel duyguyu sen de yasayacksin birgun...kızlar bugün arkadaşım aradı. hamıleymıs.
polikıstık over vardı. 9. ayda hamıle kaldı.
beklemıyordum hıc dusunmuyordum da dıyor.
dedım olsun nasıbıyle gelır o.
çok guzel bı duyguymus bılıyo musun dıyor.
içimden dedım ahh bı bılebılsem
eve geldım dedim Allahım kızmıyorum,küsmüyorum, isyan da etmiyorum ama çok üzülüyorum dedim.
çok guzel yazmissn cnm.insanlar evlat sahibi oldular mi kendilernin marifeti saniyolar olmayanlara da eksik gozuyle bakiyolar.ve bunu yine bir kadın yapiyor ne yazik ki.cocuk sahibi olmk kismet isidr kimse ayrickli olmuyor allah istedgne verir.ezgi cim zaten böyle şeyler gormesek bazi seyleri zor ogrenirz.ben yillardr dost belledgm insanin sinsiligyle yuzlestm ama hic yuzunu gormedgm sizler bana kisa zamnda sanki yillardr ozlemini yasadgm dostlugu tattinz.samimi soyluyorm gerckten o sicakligi derinden hissedyorm.hissettgm birsey daha var ki kisa zamnda bebislermizi kucagmiza alicaz..
Canim sen nisanlimiydin evli mi olacak insallh canim uzme kendini
Cnm inşallah bu topic ugurlu gelir sana da hepimize de rabbm hayirli saglkli cocuklar nasib etsin.hep derim fsh filan hikaye cok takilmamk lazm.cok degsken.insallh stresimizi atar fsh i dusurup bebeklermzi birlkte kucagmza alirz...
İnsallah tum bekleyenlere...bana tup bebek bile zor demisti doktor ama yine de denemeye karar vermistim ramazan sebebiyle 2 ay sonraya erteledik o ara kendiligimden hamile kalmisim....ama soyledigim gibi hayit ve incire hep devam ediyodum ayrica bi kez kendim iki kez de doktor kontrolunde klomen kullandim en son klomen kullandigim ay 2 tane kocaman yumurta olmustu ayni anda incir de yedigim icin cok buyumusler...o ay olmadi sonraki ay klomensiz hamile kalmistim.hamile kalmadan bi onceki ay fsh 14 cikmisti..
Hayit ve incirin etkisiyle dustu sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz hafta sonu aile arasında nikah yaptık canım :)
Hayırlı olsun canım. ALLAHIM utandirmasin..
Merhaba kizlaaaar 23 nisan kutlu olsun😊😊😊😊
Seninde kutlu olsun ezgiiii. .bugün AVM çocuk kaynıyor du. ...:)
Emos kizlarimizi alip eglenceye goturecegiz o gunler gelecek bitanem merak etme
Paylaşalım yaaa.cok moralim bozuk...benim fsh yüksek. Seninki kaç cikti ezgim.
Canim kac fatiha okudun benim 50 kaldi.sen 260 okuyacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?