fsh yüksek olanlar

hoşbuldum canım teşekkür ederim... hikayem hemen hemen aynı sizlerle...fsh 86,3... yaş 29... tedaviye yeni başlamış,çocuk hasretiyle yanan bir garibim :)

Canim sen nisanlimiydin evli mi olacak insallh canim uzme kendini

Bu ultrson goruntusunu oraya gosteris icin koyan kisi allah ona istedigi zaman cocuk veriyor diye baskasiyla sinanmiyacagini mi zannediyor.peygamberimiz insanlarin mallari canlari ve evlatlari ile sinanacagini soylemis biz guc evlat sahibi olmakla sinaniyoruz ya kolayca cocuk sahibi olup atanlar aldiranlar....evlat cok buyuk bir imtihandir farrahcigim .o cocuk buyudukce sorumlulugu artar ben cok goruyom keske evladim olmayaydi diyenleri.allahim gec olsun ama bizlere HAYIRLI evlat versin
Bosver senin zaten cocugun var mal ve evlat coklugu bir aldatmacadan ibaret demis efendimiz.bosver onlar aldansim

Canim cok sevindim.gule gule buyut bebisini.tup tedavisi ile mi hamile kaldin darisi bize insallh

İnsallah tum bekleyenlere...bana tup bebek bile zor demisti doktor ama yine de denemeye karar vermistim ramazan sebebiyle 2 ay sonraya erteledik o ara kendiligimden hamile kalmisim....ama soyledigim gibi hayit ve incire hep devam ediyodum ayrica bi kez kendim iki kez de doktor kontrolunde klomen kullandim en son klomen kullandigim ay 2 tane kocaman yumurta olmustu ayni anda incir de yedigim icin cok buyumusler...o ay olmadi sonraki ay klomensiz hamile kalmistim.hamile kalmadan bi onceki ay fsh 14 cikmisti..
Hayit ve incirin etkisiyle dustu sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canim ya darisi bize insallahhh.su an nasil hic olcturdun mu fsh ni.Benim de cok dalgali 33.8.31.9.12 cikti sirayla 6 aydir bunla ugrasiom cok zor cok

kızlar bugün arkadaşım aradı. hamıleymıs.

polikıstık over vardı. 9. ayda hamıle kaldı.

beklemıyordum hıc dusunmuyordum da dıyor.

dedım olsun nasıbıyle gelır o.

çok guzel bı duyguymus bılıyo musun dıyor.

içimden dedım ahh bı bılebılsem

eve geldım dedim Allahım kızmıyorum,küsmüyorum, isyan da etmiyorum ama çok üzülüyorum dedim.

hoşbuldum canım teşekkür ederim... hikayem hemen hemen aynı sizlerle...fsh 86,3... yaş 29... tedaviye yeni başlamış,çocuk hasretiyle yanan bir garibim :)

Cnm inşallah bu topic ugurlu gelir sana da hepimize de rabbm hayirli saglkli cocuklar nasib etsin.hep derim fsh filan hikaye cok takilmamk lazm.cok degsken.insallh stresimizi atar fsh i dusurup bebeklermzi birlkte kucagmza alirz...

Çok guzel yazmissn cnm.insanlar evlat sahibi oldular mi kendilernin marifeti saniyolar olmayanlara da eksik gozuyle bakiyolar.ve bunu yine bir kadın yapiyor ne yazik ki.cocuk sahibi olmk kismet isidr kimse ayrickli olmuyor allah istedgne verir.Ezgi cim zaten böyle şeyler gormesek bazi seyleri zor ogrenirz.ben yillardr dost belledgm insanin sinsiligyle yuzlestm ama hic yuzunu gormedgm sizler bana kisa zamnda sanki yillardr ozlemini yasadgm dostlugu tattinz.samimi soyluyorm gerckten o sicakligi derinden hissedyorm.hissettgm birsey daha var ki kisa zamnda bebislermizi kucagmiza alicaz..

Insallh cnm o guzel duyguyu sen de yasayacksin birgun...

hepınızı çok seviyorum :) ıyı kı varsınızzz. .

ben çok sevindim bu duruma :) sağlıkla büyüt bebeğini inşaallah... banada tüp bebek bile olmaz dedi doktorum,nasıl bir umut oldun bana anlatamam :)

Merhaba kizlaaaar 23 nisan kutlu olsun😊😊😊😊

Emos kizlarimizi alip eglenceye goturecegiz o gunler gelecek bitanem merak etme

Inşallah bebeğim inşallah. .öyle iç çektim ki bugün hep...okadar tatlılardi ki...hayali bile çok heyecan verici. .gerçeği nasıldır kim bilir Ezgiiiiii ii. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…