Canim sunu soyleyim fsh degisken bir deger .tup bebek 15 fsh uzerine denemiyorlar.bu fsh dusurmek elimizde sunu anladimki fsh psikolojiden cok etkileniyor.e2 degerin iyi prolaktin de oyle.lh degerin yuksek onun sebebi de fsh yuksrk olmasi.biri artarken digeri de artiyor.evlimiydin canim bilmiyorum cok uzme kendini drlar hep olumsuz ve bilimsel konusurlar onlarada takilma onlara taktikca iyce artiyo
inşaallah canım... bu test adet dönemi dışında yapıldı,adetimin 3. günü tekrar yapılacak,şimdiki biraz yüksek çıkar ama ben yinede görmek istiyorum demişti... bugün aslan pençesi aldım ama testere dişli aslan pençeside varmış,hangisini almam lazım?
Testere dislisini canim.
farkında olmadan moralimi bozuyorum,ben tedaviye yeni başladım,2005 yılında test yapıldığı zaman fsh 93 çıkmıştı ve hiç tedavi olmadım sadece cyclo-progynova kullandım,o da sadece adet söktürüyor,ilacı içmediğim zaman adet olmuyorumhiç tedavisiz 86,3 e düşmüş...
Ezgi tüp bebek uzmanı hemen başla demişti geçen hafta adet olmadığımı söyleyince. Ben salak gibi başlamadım kahverengi ler gelince..Bugün başlayayım ben ya adet olacagım yok..51 gün oldu.hic böyle olmadım hayatımda.
inşaallah canım... bu test adet dönemi dışında yapıldı,adetimin 3. günü tekrar yapılacak,şimdiki biraz yüksek çıkar ama ben yinede görmek istiyorum demişti... bugün aslan pençesi aldım böyle birtere dişli aslan pençeside varmış,hangisini almam lazım?
Canim cok kucukken yuksek cikmis sebebi ne bunu bilmek lazim .annen de var mi erken menopoz
15 yaşımda adetten kesildim,doktora gittiğimde 19 yaşına kadar normal dedi bizde çok önemsemedik ve hatayı orda yaptık...20 yaşına gelince gittim ve fsh 93,yumurtalıkların çok küçük ve rahmin çok dar dediler ve cyclo verdiler,daha sonrasındada benim ihmalkarlığım oldu,devam etmedim tedaviye... annem 36 yaşında menopoza girdi.
Bu arada artik sayfaya yetisemiyorum yhuuu...aman allahim bu derdi vermesin de verdikleri de bian once kurtulsun insallh
Valla testere dişli aslan pencesi diyor ibrahim Saraçoğlu. .Hayıt tohumu da çok güzel. Ben yazın içmiştiim 6 ya dusurmustu fsh..gecen ay gene içtim. Adet olayım baktıracagim fsh.a.51 gun oldu adet olmadim ilk defa böyle oldu..cylo prognovaya baslayacam bugün...incir ede başladım yiyorum. .hayitta içelim tekrar...bak benim amh 0.14 tü geçen yıl. Yumurtam hiç olmuyo...Bu ay gittim 2 yumurtam varms şok oldum ilk defa oldu...ama fsh yuksek olduğundan tüp bebek olmuyor..düşer inşallah. ..okadar yiprandim ki aglamaktan hergun. ..2 aydir biraz toparlandm çok şükür. .hergün yazisalim burdan hepimizin derdi aynı çünkü. .yanındayız canım.
Hiç sorma HERGECEN gün sayımız artıyor canimmmmm mm benim..iyiki tanıdım sizleri...hepimiz birgün anne oluruz inşallah
Benim annem de 38 de girmis.sanirim genetik bizimki tatlim.yani dogustan az yumurtayla dogmusuz
Canlarim sizi ve duygularinizi okadar iyi anliyorum ki.ben de 4 sene bekledim bebek yolu gözleyerek.fsh 29 cikinca sok olmustum.sokaklarda aglayarak deli gibi dolastigimi hatirliyorum deli gibi.teselliler bos laf gibi geliyordu.kimsenin ne dediginin önemi yoktu ki beni nasil anlayabilirlerdi.sadece teselli etmek icin konuduyorlardi iste.hic anne olamayacagimi dusunmustum o gun ama cok sukur kisa bi sure sonra bebegime kavustum simdi 3 aylik...uzulmeyin diyemem ama asla isyan etmeyin ve duayi birakmayin..Rabbim ol deyince oluyor.size tavsiyem ozellikle hayit ve bol incir kurusu.ikisini birlikte tüketin diger taraftan da yumurta takibi klomen gibi yollari deneyin doktor kontrolunde.İnsaallah hepiniz bu güzel duyguyu en kisa zamanda yasarsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keske burada degilde hamilelik forumunda tanissaydik.emos dikkat ettinmi artik ne kadar cok kiside oluyo erken menopoz
Canim cevremizde o kadar cok ki bu kisilerden.canim senin cocuk istedigini ve bu sorununu biliyorsa seni uzmek icin yapmistir.cunku bizim toplumumuzda malesef var bu baskalarinin hassas noktasini kullanip mutlu olmak.halbuki kendinin de bu sorunu varmis.sana destek olup daha duyarli olmasi lazim ken.iste canim empati yokmus olsa yapmazdi.benim de cocuk istedigimi sorunum oldugunu 1 kisi biliyodu oda sagolsun baskalarina yetistirmis ben ne zaman yanlarina gitsem muhabbet cocuk olurdu niye benim olmuyo ya uzulmem hoslarina gidiyo tatmin oluyolar senin uzulmenle.bosver canim sen de hamis kalcan insallh.allah buyuk goruyor
Ah tatlım ah geçenlerde benimde bir arkadaşım aynı şeyi yaptı. çocuğumun olmadığını bile bile benimle dalga geçtidaha 2 aylık bebeği vardı bana gene hamileyim dedi bende inandım çok üzüldüm röntgen çektirdim ve aldırmam lazım dedi bütün gün boyunca üzüldüm sonra değmesin m şaka yaptım benim çocuğumun olmadığını bile bile öyle şeyler söyledi ben de araya mesafe koydum artık çok fazla görüşmüyorum çünkü çok canımı acıktti
bu konuda hassas olduğumuz için sanırım alınganlık yapıyoruz ama sizin durumunuzu bilerek bu şekilde davranması uygunsuz olmuş bence ki zamanında sizde ona destek olmuşsunuz... açıkçası ben kınadım arkadaşınızı,aynı durum benimde başıma gelse sizin gibi düşünürdüm... yinede bu durumu kafanızda büyüterek moralinizi bozmayın
Evet maalesf insanlar zayif bi noktani bulup ordan vurmaya calisyolar ve bir maalesf te kadin kadina ozellkle yapiyor.insanin yasadgi olmzluklarda insanlari daha iyi taniyor bu zamnlarda herkes kendni gosteryi iyi kotu.yeni yeni anliyorm bazi seyleri konduramadgm icin ay icin cok fena diyodum kendime.ama bazi kesitleri bir araya getryorm da cok safmisim ve o kondramadgm arkadasm ustelk cok sevdgm arkadasmn bana karsi sinsi hisler icnde.evine gitmistk yine ailecek kendsi cok titzdir ortada asla biseyi olmaz.salona gectk zaten hep oraya gecerz.koltklar beyaz.ustnde bi ultrason ciktisi vardi bariz.bu ne dedim orda unutmus gibi yapti a burda mi kalms dedi pişkin pişkin. Piskin diyorm cunku bilerek koyup sonra unutmusm numarasi yaptgini simdi anliyorm.ne oldgunu once soylemedi tabi ben anladm ne oldgnu.neyse itiraf etti hamileym dedi gerckten cok sevndm.iki kizi vardi bi de oglun olur ins dedim.yok ben istrmiyorm randevu aldm aldiracam yarin dedi.ben de salak gibi kendmi paraladm resmn yalvardm aldrma yazik diye.esine söyledm aldracak yapmayn dedm benm haberm yok dedi.yine de anlamadm.belki esiyle sonra konusack dedm.diger arkds hemn anladi ama yalan söylüyor aldrmayacak numara yapiyor dedi.ben de yok cnm dedm.abartsz saatlerce konustm.ikna ettm guyya.istemeden oldu diyip durdu.gecn haftalarda bana geldgnde istyordum korunmuyordum diye agzndan kacrdi.peki niye oyle yaptm dedm gecstrdi.dun de oyle yapinca tam emn oldm.kusura bakmayn kizlar uzun oldu kafanzi sisrdim ama hic boyle bisey yasamamstm bu kazik bana cok dokundu.hic haketmemsm ve çok safmisim..aman siz de gozunuzu dort acin kimseye guven olmuyo kizlar.paylasmk icin anlatrsn gider herkese soyler ve alay konusu yapar.insanlar cok acimasz...
Aynen cnm ben de oyle davranicam.arkadas sanmism yanilmism ogrendim.evet insan cok sey ogreniyo sevdgm birini kaybettm ama ogrenklerm kar kaldi en azndan boyle düşününce daha iyi oluyo insan.neyse cnm insanz elbet ogrenecek cok seyimiz var.bu arada tanismadik seninle hosgeldn aradlmiza hikayen?..çok haklısın canım,insanlar acımasız evet... hele ki bir kadın diğer bir kadına nasıl yapabiliyor aklım almıyor ama yapıyor işte. çevrende gerçekten güvendiğin kişiler olacak,sana karşı ters bir davranışta bulunuyorsada mesafeni koruyacaksın,ben bu gibi durumları çok yaşadım,kendi ailemde bile o yüzdende şimdi herkese karşı tavrım net çünkü sustuğun zaman iyice tepene çıkıyorlar. bu kadar şey yapmış madem,sende mesafeni koy gerekirse arkadaşlığını da bitir,böyle bir durumda sana destek olmayan bir arkadaş zaten arkadaş değildir ve çevrendede fazlalıktır...
Aynen cnm ben de oyle davranicam.arkadas sanmism yanilmism ogrendim.evet insan cok sey ogreniyo sevdgm birini kaybettm ama ogrenklerm kar kaldi en azndan boyle düşününce daha iyi oluyo insan.neyse cnm insanz elbet ogrenecek cok seyimiz var.bu arada tanismadik seninle hosgeldn aradlmiza hikayen?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?