fsh yüksek olanlar

farkında olmadan moralimi bozuyorum,ben tedaviye yeni başladım,2005 yılında test yapıldığı zaman fsh 93 çıkmıştı ve hiç tedavi olmadım sadece cyclo-progynova kullandım,o da sadece adet söktürüyor,ilacı içmediğim zaman adet olmuyorum hiç tedavisiz 86,3 e düşmüş...

Testere dislisini canim.

Canim cok kucukken yuksek cikmis sebebi ne bunu bilmek lazim .annen de var mi erken menopoz

Dr dediyse basla tatlim bana hep 5.gun basla diyor da sen oyle yap.

Bu arada artik sayfaya yetisemiyorum yhuuu...aman allahim bu derdi vermesin de verdikleri de bian once kurtulsun insallh

Valla testere dişli aslan pencesi diyor ibrahim Saraçoğlu. .Hayıt tohumu da çok güzel. Ben yazın içmiştiim 6 ya dusurmustu fsh..gecen ay gene içtim. Adet olayım baktıracagim fsh.a.51 gun oldu adet olmadim ilk defa böyle oldu..cylo prognovaya baslayacam bugün...incir ede başladım yiyorum. .hayitta içelim tekrar...bak benim amh 0.14 tü geçen yıl. Yumurtam hiç olmuyo...Bu ay gittim 2 yumurtam varms şok oldum ilk defa oldu...ama fsh yuksek olduğundan tüp bebek olmuyor..düşer inşallah. ..okadar yiprandim ki aglamaktan hergun. ..2 aydir biraz toparlandm çok şükür. .hergün yazisalim burdan hepimizin derdi aynı çünkü. .yanındayız canım.

Canim cok kucukken yuksek cikmis sebebi ne bunu bilmek lazim .annen de var mi erken menopoz

15 yaşımda adetten kesildim,doktora gittiğimde 19 yaşına kadar normal dedi bizde çok önemsemedik ve hatayı orda yaptık...20 yaşına gelince gittim ve fsh 93,yumurtalıkların çok küçük ve rahmin çok dar dediler ve cyclo verdiler,daha sonrasındada benim ihmalkarlığım oldu,devam etmedim tedaviye... annem 36 yaşında menopoza girdi.

Benim annem de 38 de girmis.sanirim genetik bizimki tatlim.yani dogustan az yumurtayla dogmusuz

Bu arada artik sayfaya yetisemiyorum yhuuu...aman allahim bu derdi vermesin de verdikleri de bian once kurtulsun insallh

Hiç sorma HERGECEN gün sayımız artıyor canimmmmm mm benim..iyiki tanıdım sizleri...hepimiz birgün anne oluruz inşallah

bende hayıt tohumu daha etkili diye duydum,incir var yiyorum,45 yaşındaki halam incirle hamile kaldı :) birde hurma poleni yiyorum. inşallah en kısa zamanda hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız,evet yazışalım,yalnız kalıp düşündükçe ağlıyorum bende,iyice yıpratıyorum kendimi

Hiç sorma HERGECEN gün sayımız artıyor canimmmmm mm benim..iyiki tanıdım sizleri...hepimiz birgün anne oluruz inşallah

Keske burada degilde hamilelik forumunda tanissaydik.emos dikkat ettinmi artik ne kadar cok kiside oluyo erken menopoz

Canim cok sevindim.gule gule buyut bebisini.tup tedavisi ile mi hamile kaldin darisi bize insallh

Keske burada degilde hamilelik forumunda tanissaydik.emos dikkat ettinmi artik ne kadar cok kiside oluyo erken menopoz

Maalesef tatlım benim hastalarimdada olmayan çok. .1.5yillik bir hastam bebeği olmuyormus hiçbir sorunu yok.4gunu geçmiş illa idrarda bak dedi.heyecandan titriyor yazık. Yaptım negatif çıktı tabi..yazık. ..perşembe kanda bakacağız. ..onu okadar iyi anladım ki. ..ama bişey diyemedim tabi.

Evet maalesf insanlar zayif bi noktani bulup ordan vurmaya calisyolar ve bir maalesf te kadin kadina ozellkle yapiyor.insanin yasadgi olmzluklarda insanlari daha iyi taniyor bu zamnlarda herkes kendni gosteryi iyi kotu.yeni yeni anliyorm bazi seyleri konduramadgm icin ay icin cok fena diyodum kendime.ama bazi kesitleri bir araya getryorm da cok safmisim ve o kondramadgm arkadasm ustelk cok sevdgm arkadasmn bana karsi sinsi hisler icnde.evine gitmistk yine ailecek kendsi cok titzdir ortada asla biseyi olmaz.salona gectk zaten hep oraya gecerz.koltklar beyaz.ustnde bi ultrason ciktisi vardi bariz.bu ne dedim orda unutmus gibi yapti a burda mi kalms dedi pişkin pişkin. Piskin diyorm cunku bilerek koyup sonra unutmusm numarasi yaptgini simdi anliyorm.ne oldgunu once soylemedi tabi ben anladm ne oldgnu.neyse itiraf etti hamileym dedi gerckten cok sevndm.iki kizi vardi bi de oglun olur ins dedim.yok ben istrmiyorm randevu aldm aldiracam yarin dedi.ben de salak gibi kendmi paraladm resmn yalvardm aldrma yazik diye.esine söyledm aldracak yapmayn dedm benm haberm yok dedi.yine de anlamadm.belki esiyle sonra konusack dedm.diger arkds hemn anladi ama yalan söylüyor aldrmayacak numara yapiyor dedi.ben de yok cnm dedm.abartsz saatlerce konustm.ikna ettm guyya.istemeden oldu diyip durdu.gecn haftalarda bana geldgnde istyordum korunmuyordum diye agzndan kacrdi.peki niye oyle yaptm dedm gecstrdi.dun de oyle yapinca tam emn oldm.kusura bakmayn kizlar uzun oldu kafanzi sisrdim ama hic boyle bisey yasamamstm bu kazik bana cok dokundu.hic haketmemsm ve çok safmisim..aman siz de gozunuzu dort acin kimseye guven olmuyo kizlar.paylasmk icin anlatrsn gider herkese soyler ve alay konusu yapar.insanlar cok acimasz...

çok haklısın canım,insanlar acımasız evet... hele ki bir kadın diğer bir kadına nasıl yapabiliyor aklım almıyor ama yapıyor işte. çevrende gerçekten güvendiğin kişiler olacak,sana karşı ters bir davranışta bulunuyorsada mesafeni koruyacaksın,ben bu gibi durumları çok yaşadım,kendi ailemde bile o yüzdende şimdi herkese karşı tavrım net çünkü sustuğun zaman iyice tepene çıkıyorlar. bu kadar şey yapmış madem,sende mesafeni koy gerekirse arkadaşlığını da bitir,böyle bir durumda sana destek olmayan bir arkadaş zaten arkadaş değildir ve çevrendede fazlalıktır...

Aynen cnm ben de oyle davranicam.arkadas sanmism yanilmism ogrendim.evet insan cok sey ogreniyo sevdgm birini kaybettm ama ogrenklerm kar kaldi en azndan boyle düşününce daha iyi oluyo insan.neyse cnm insanz elbet ogrenecek cok seyimiz var.bu arada tanismadik seninle hosgeldn aradlmiza hikayen?..

hoşbuldum canım teşekkür ederim... hikayem hemen hemen aynı sizlerle...fsh 86,3... yaş 29... tedaviye yeni başlamış,çocuk hasretiyle yanan bir garibim :)

Yaa su ovulasyon testine sinir oldum hep silik cizgi cok silik degil ama koyu da degil kac gundur boyle biktim ya sanirim yumurtlamiycam bu ay gerci hangi ay yumurtluyom ki bu ay yumurtlayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…