fsh yüksek olanlar

inşaallah canım inşaallah... çok teşekkür ederim hepiniz bir şekilde moral veriyorsunuz bana.ben hiç olmayacak diye düşünmüyorum,büyük bir inançla olacak diyorum,dediğiniz gibi bu konuda moral gerçekten çok önemli (gerçi moral bozan bir eşle moralimi ne kadar yüksek tutabilirim bilmiyorum)korkma lütfen,Allah'a ne kadar büyük bir inançla güvenirsen,içindeki korku da o kadar azalır.

Evet canım Dua ettikçe olacağına inanıyorum. .ALLAHIM KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMASIN. .BELKİ ÇOK UMITSIZ DURUMUMUZ AMA ALLAHIM ISTERSE OLUR INŞALLAH

Ezgiiii ya iyimisin çok merak ediyorum tatlımseni iiyimisin. .çok ağrıdı mi?

Canim merhaba yeni girebildim ya butun gun gezdik hayvanat bahcesi ora bura derken eve anca girdik.canim hiiiiic acimiyor.sirtima ve yumurtaliklar icin kalcama yapti.inan oyle kan cikiyoki cok igrenc bi kan emos pihti seklinde cok rahatladim tavsiye ederim tatlim.yalniz 15 gun diyeti var o zorluyacak gbi sadece bakliyat ve sebze meyve tuketilmeli

Evet canım Dua ettikçe olacağına inanıyorum. .ALLAHIM KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMASIN. .BELKİ ÇOK UMITSIZ DURUMUMUZ AMA ALLAHIM ISTERSE OLUR INŞALLAH

ümitsiz demeyelim de,zor bir süreç diyelim. Rabbimizin rahmeti sonsuzdur,o istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur. biz her durumda da O'ndan razı olalım,sabredelim... ''Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.''

bilmiyorum duydun mu daha önce bu konuyu... bir çift Hz.Musa'ya gidiyor ve ''Ey Musa!Biz yıllardır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Allah'a sorar mısın,bizim çocuğumuz olacak mı?'' diyorlar ve Hz.Musa Allah'a soruyor ve ''Hayır onların çocuğu olmayacak'' diyor Allah,bunu o çifte söyledikleri zaman çift üzülerek gidiyor ve yıllar sonra çocukları oluyor :) Hz.Musa'ya gidiyorlar ve ''Ey Musa,bize çocuğumuzun olmayacağını söyledin ama bak bizim çocuğumuz oldu.'' diyorlar ve bunun üstüne Hz.Musa Allah'a ''Allahım sen olmayacağını söyledin ama oldu çocukları,neden bana öyle söyledin?''diyor ve Allah diyor ki : ''Onların çocukları olmayacaktı ama bunu bildikleri halde benden asla ümitlerini kesmediler,bende onların dualarını kabul ettim!'' :) sabır ve dua ile ümidimizi yitirmeden bekleyelim,Rabbim elbet mükafatını verir... görelim bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler :)

çok şükür geldin,sabahtan beri merakla seni bekliyorum... Allah şifa versin inşaallah canım. peki o kesiklerin izi kalıyor muymuş?

Selam canlar ne yaparsiniz.hacamat super gecti tabi uzmani bi dr du oyuzden guvendim.cikan pihtili kani gorunce ben bunla nasil yasadim diyosunuz o derece tavsiye ederim sizler ne yaptiniz bakalim moraller iyi insallah

çok şükür geldin,sabahtan beri merakla seni bekliyorum... Allah şifa versin inşaallah canım. peki o kesiklerin izi kalıyor muymuş?

Canim selam.yok tatlim yara gibi dusun zamanla geciyormus.bu arada sen nasilsin esine cok kizdim kusura bakma.bir kadinin en hassas yanidir annelik duygusu lutfen ona aldiris etme.o inanmasin ama biz inaniyoruz....umut umut umut hic bitmesin

Canim selam.yok tatlim yara gibi dusun zamanla geciyormus.bu arada sen nasilsin esine cok kizdim kusura bakma.bir kadinin en hassas yanidir annelik duygusu lutfen ona aldiris etme.o inanmasin ama biz inaniyoruz....umut umut umut hic bitmesin

önemli değil canım :) haklısın ama ne kadar dinlemem takmam desemde olmuyor işte, moralimi bozsada umudumu yitirmiyorum... bugün tesadüfen bi arkadaşım aradı o da annesinin migreni için araştırırken görmüş hemen aradı hacamat yaptır diye,burda yapan yok bakalım eğer yapan güvenilir bir yer bulursam bende yaptırıcam

Canim esin saglik sektorunde oldugu icin bilimsel bakiyor olabilir fakat benim hacamat yaptirdigim dr da tip okumus fakat bilimsel tipi hic kabul edememis ve akupunkur hacamat vs yapiyo yaparken dua ediyo.asla olmaz diye bisey yok bunu ancak allah bilir.hayitini hergun ic asiri icne ama kist yapabilio 1 yumos yeter bize cok imkansiz dusunme tamam tatlisko

ah ah... canım bir de eşimin babası müftü,kendiside hacı,nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor aklım almıyor zaten :44: o olmayacak dedikçe ben inatla olacağına inanıyorum :)) hayıtı sabah akşam mı içicem sadece akşam mı?

Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı.

QUOTE=Ezgim10;35005772]Cok acimiyomus canim benim ki kafadan olmiycak o bas agrisi migrene filan yapiyolar .artik acisa da dayancam

Ezgi ve bütün kızlar. .beni can kulağına dinleyinnnn. ..bıraz önce esım çağırdı gel çok güzel bir film başladı dedi.geldim Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı.

Film i izledik...çok ama çok güzel bir filmi...tam bizi anlatıyor. .Yabancı bir film ama çok enteresan di. .Bazı yerlerinde gözüm dolara izledim..filmi yazıyorum mutlaka izleyin..çocuğu olmayan uzun yıllar ugrasan ama olmayan bir aile çok güzel kızlar lütfen izleyin izledikten sonra yorum yapalım.[/QUOTE]

bende izleyeyim bakayıım..

ALLAH yardımcın olsun canım benim..ALLAH ım kucağımızı boş bırakmasıınn..

selam kızlarr nasılsınızz..ezgii geçmiş olsunn şifa olsun inşALALH...

kızlar ya muhyi yi kaç defa çekecektik..birde fatihaa kaç defa okunacaktuı....

Sabah aksam ac karnina yemeklerden once ic ben 1 kere iciyodum ise yariyor

kızlar ya muhyi yi kaç defa çekecektik..birde fatihaa kaç defa okunacaktuı....

Canim fatihalarimiz bitti sayilir.birdahakine bolusturelim yasinleri.ya muhyi 4624 kere canim kisi basi.biz fatihalari hepimiz icin dualiyoruz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…