mrb hacamatı ne için yaptırdınız ben de merak ediyorum
Aa ezgi hacamat mi yaptrdin ne guzel.ya ben de hacamati cok arastrdm aylar once.cok sifaliymis efendmz bizzat tavsiye etmis.bircok hastaliga dermanmis.hacamat gunlerini usulunu dualarini hepsini ogrendim.burda yapan birini de buldum hatta eşim izin vermedibi turlu ikna edemedim yok mikrop kaparsn yok olmaz derken yaptramadm gizli yaptrmayi da goze alamdm ama cok istyor cok inanyorm.insallh sana sifa olur cnm.kisirlk icin cok fayda goren varmis.ben de gidip bi test aldm yarn sabh yapicam.bisey cikacginj sanmiyorm ama icim rahat etsin dedm bakalm
annem kullandığım ilaçlar yüzünden girdim dedi ama ne ilacı kullandı sormadım hiç... ay ağzın bal yesin :)) inşaallah tedavilere hızlı ve olumlu cevap veririz canım
Canim benim annem de stres sikintidan sanirim cok cekti annem.benim hormon duzenim de annemin olumuyle bozuldu.adetim heray olurdu ilk annemden sora gecikti 2 ay olmadi stres de cok etkiliyo.
Canim benim sorunum malum yumurtaliklar.ama hacemat yapan dr genel tedavi icin sirttan yapiyo bu ic hastaliklar icin.ben kisirlik icin de soyledim o zaman belime ve kalcamada yapti.tavsiye ederim canim fakat temiz guvenli bi yer olmalive bi uzman dr yapmali
Canim eve t yaptirdim tatlim benim yaptirdigim yer unlu bi dr un klinigi temiz ve guvenli idi kaynanam hep orda yaptirir o yuzden guvendim.tavsiye edrim .bu arada adetin mi gecikti hadi hayirli haberler insallh ama idrarda cikmayabilir kan da baktir
canım inşaallah güzel bir haber verirsin yarın,testi yapar yapmaz yaz olur mu merakta bırakma...
Inşallah hamileyim yazdığını görürüz bugün. .....farrahcigim. ..heyecanla bekliyorum:)
Kizlar bosuna telaslandrdm sizi.bi sey cikmadi.ya tahmin etmistm zaten de adetim epey gecikti ona sIKILDIM.15 gun olcak.ilac icmiyorm bitkisel kapsullerle oluyodum ama olmadi bu ay.patlams durmdaym sivlce cikardm epey.ya bu adet olmak ne guzel biseymis te kiymetni bilmemism zamaninda..of ates basti resmn.menopoz bir gidip bir geliyor.bu ara basimda duman demek
Hayırlısı olsun canım. .benımde 54 gün oldu son adetim den olmadım daha hiç böyle olmadım. Çok üzülüyorum bende
Kizlar bosuna telaslandrdm sizi.bi sey cikmadi.ya tahmin etmistm zaten de adetim epey gecikti ona sIKILDIM.15 gun olcak.ilac icmiyorm bitkisel kapsullerle oluyodum ama olmadi bu ay.patlams durmdaym sivlce cikardm epey.ya bu adet olmak ne guzel biseymis te kiymetni bilmemism zamaninda..of ates basti resmn.menopoz bir gidip bir geliyor.bu ara basimda duman demek
Ilac kullaniyor musun adet olmak icin.bayagi gecmis insan patliyor
Canim benim annem de stres sikintidan sanirim cok cekti annem.benim hormon duzenim de annemin olumuyle bozuldu.adetim heray olurdu ilk annemden sora gecikti 2 ay olmadi stres de cok etkiliyo.
canım benim... evet stresin çok büyük etkisi var,benimde babam vefat ettikten sonra kalbimde ritm bozukluğu oldu,doktor stres yapma gergin ortamlarda bulunma dedi,bir çok hastalığın sebebi aşırı strestir dedi
merhaba arkadaşlar yazacaklarım uzun olacak baştan söyliyiym ama deneyimlerimi ve yasadıklarımı paylaşmk ıcın yazıcam...28 yasındayım 3 yıllık evliyim ve istanbulda yaşıyorum.fshım eylülde ölçtürdümde doktr 40 oldunu soyledı(adetli değilken ölçtü) yüksek fshla tanıstğmda nişanlıydım ve24 yasındaydım ne ailemde ne annemde teyzemde kimsede böyle bi durum yoktu doktorların hepsi farklı farklı nedenller söyleyerek yolladı benı.Evlendim hemen cocuk calısmalarına basladık tabı olmuyordu ve bırakın cocuk olmasını ben adet bıle olmuyordm hıc (ilaç verıyorlardı doktorlar doğum kontrolu vs) onlarla adet oluyordm ve ben ılac içmekten bkmıstım kendıilimden bıraktm varsın adet olmayayım dedım zaten cocuk da olmuyordu(ama içime sorun kendımı kadın gıbı hıssetmıyordum marketlerde pedlerin satıldğı stantdlardan gecmıyordum...) neyse gecen sene mart ilk tüp bebek denemesıne karar verdım ve doktor arayasına grdık (mustafa bahcecı,teksen çamlıbel,eurofertil, selman laçin) ayrı ayrı görüştüm hepsiyle ve hepsi ümitsiz bos laflarla dönor alın vs dedıler cok zor sansınız dedı ben ııclerınde en ınsaflı olan selman laçını sectm ve basladık tedaviye ancak sadece1 yumurtam olstu o da döllenmedi ilk travmam :)) sonra ki aylar hıc bısıyapmadım ne ılac ne doktor zaten öyle ya adette olmuyordm neyin cabasıydıkı artk ...sonra bı tanıdığmz bana bı kadını tavsıye ettı bıyoenerjci git bı gorun kadın doktor azerbaycanlı vs dedı.tabı ben pek ınanmadm ama yınede gıdıyım ne kaybederm dedım kı kadının seans bası 200 tl ve 15 gun neyse gıdıyorm kadına hıc bı değişklık yok dedım gttı paralar :)) tam 13.seanstı ben kendiliğimden adet oldum ve ınanamadm 2 yıldr adet olmayan ben adet olmstm (kadın o kadar sevndkı sarılarak ağladık hıc unutmam)sonrakı 2 ay ıcınde ben adet oldm kendiliğimden günüm bile şaşmıyordu.Tabi ben yıne duramadım tekrar tüp bebek denemeye karar verdim ve asrın hatası olan brüksel tüp bebek merkezine gttm yücel kahrmaan(doktor insanlık hislerini aldırmıs bence;bana sizin anne olmanız cok zor dedı yınede cabalaylm ) tedavım burdada iptal oldu (yumurtalar buyumedı dıye) ve ben 1 ay sonra çıtayı yükselttim amerikan hastanesı bülent urmana gttm .(cok soğuk bı doktor ama en azından yorum yapmıyo) her gun yenıumutlarla gıdıyorm oldu buyudubüyücel diye ve maalasef burdada büyümedi diye iptal olan bı tedavi(hemde telefonla bildiriyolar o kadar önemsiz onlar için) o telefonu aldğim gün bı senede 3 basarısız tedavı geldi omuzlarıma coktu ve nasıl ağlıyorm sıze anlatamam (ki son tedavıde 600 doz vuruluyordm dusunun ona rağmen tık yok)hemen yaslarımı sildim ben bırakmıcam dedım doktorlardan büyük Allah var doktorlar cok ıyı olsa bana bı bebek verırler ama veren Allah dıyerek kendımı o gun ıcerısnde yenı bı hastanede buldum :)) ama bu sefer farklı bı hastane (ozon tedavi,hacamat ve sülük yaptırdım.)yumurtalıklarıma ve bel bölgem (sülükten ınanlmaz korktm tam bı travma gıbıydı ama caresızlık hersey yaptırıyo ınsana)15 gun devam ettim ve en son tüp bebekten 3 ay gectı ben yıne adet olamıyordm cok uzuldm cunku bı kere önceden olmstm ve eşim dediki tekrar o biyoenrjici kadına gt ortaya gttm ve bu sefer 10.seansda yıne adet oldum ve o kadın bana o kadar kızdıkı senı sevdiğim için alıyorm dedı yoksa bu sefer senı kabul etmezdm nasl gttın tüp bebek yptrdın resmen yumurtalıklarına zarar vermssın ellerimle hıssedıyorm dedı.Doktorların hiç umuruna deği bu kulaklar neler duydu dedı ne olr bı daha gtme yoksa helal etmem dedı.ve simdı yenıden adet oldm (2.ayım)
uzun oldu kusura bakmayın arkadslar ancak ınanın doktorlara ınancım kalmadı en ıyılerıne gttm ama yaptkları tedavı hepsının aynı ve ben iliklerime kadar anladmkı eğervaktı gelmıyorsa yada Rabbım nasip etmıcekse olmucak (doktolar öbürü beriki hikaye) su an tek güvencem Rabbım(hıc dusunmemeya calısıyorm,elimdekilerin kıymetını bilmeye calısıyorm ve bol bol dua ediyorum ve inanıyorm.İnsallah olacak.herkesin dedği kafanı boşalt ne zamankı kafan cocuk mevzusunu unutur baska seyleere dalar işte o zaman cocuk olr )
işte benım hıkayem arkadslar her türlü soru ıcın ve bundan sonra güzel haberler paylaşmak ve duymak ıcın burdaymmm
canım benim geçmiş olsuunn..ALLAH ım hepimize yardım etsiin..hayırlısıyla hepimize bebek nasip etsiin..pes etmek yook hella olsun sanaaa arkadaşım..herkesten büyük ALALH varr..
Ben ayda 3 kez oluyodum.simdide 54 gün oldu...offf yaaaaa..ne kadar dengesizim ben yaaa. ..
cylo prognovaya başladım 4 gun önce. ..östrojen azmis endometriumu m çok inceymis ondan adet olmamisim. ..
hayırlısı olsun canım,elbet vakti zamanı vardır,sabret ve dua et Rabbim mükafatını verir inşaallah
Canim idrarda cikmayabilio gec dollennme olabilir kanda baktir yoksa da hayirlisi olsun
Kizlar bizde ostrojen az gunde 1 fincan adacayi icin dengeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?