ümitsiz demeyelim de,zor bir süreç diyelim. Rabbimizin rahmeti sonsuzdur,o istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur. biz her durumda da O'ndan razı olalım,sabredelim... ''Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.''
bilmiyorum duydun mu daha önce bu konuyu... bir çift Hz.Musa'ya gidiyor ve ''Ey Musa!Biz yıllardır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Allah'a sorar mısın,bizim çocuğumuz olacak mı?'' diyorlar ve Hz.Musa Allah'a soruyor ve ''Hayır onların çocuğu olmayacak'' diyor Allah,bunu o çifte söyledikleri zaman çift üzülerek gidiyor ve yıllar sonra çocukları oluyor :) Hz.Musa'ya gidiyorlar ve ''Ey Musa,bize çocuğumuzun olmayacağını söyledin ama bak bizim çocuğumuz oldu.'' diyorlar ve bunun üstüne Hz.Musa Allah'a ''Allahım sen olmayacağını söyledin ama oldu çocukları,neden bana öyle söyledin?''diyor ve Allah diyor ki : ''Onların çocukları olmayacaktı ama bunu bildikleri halde benden asla ümitlerini kesmediler,bende onların dualarını kabul ettim!'' :) sabır ve dua ile ümidimizi yitirmeden bekleyelim,Rabbim elbet mükafatını verir... görelim bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler :)
Bu konuyu daha önce okumuştum gerçekten çok güzel. ..dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden...ALLAHIM BÜYÜK EN IYISINI HAYIRLISI NI O BILIR. ..EVLATSIZ KOYMA YARABBIM. .
Canim fatihalarimiz bitti sayilir.birdahakine bolusturelim yasinleri.ya muhyi 4624 kere canim kisi basi.biz fatihalari hepimiz icin dualiyoruz tatlim
Ezgiiii hosgeldin bebeğim ya aklım hep sende ydi valla.iyi cesaret ettin haaa ben çok korkarım. ..millete dikiş atiyom igne aşı yapıyorum. ..kendime gelince yaptiramam inan...bekleyelim görelim bakalım ne olacak...
kız jiletle mi yaptı acimadimi nasıl oldu anlatsana. .
Canim fatihalarimiz bitti sayilir.birdahakine bolusturelim yasinleri.ya muhyi 4624 kere canim kisi basi.biz fatihalari hepimiz icin dualiyoruz tatlim
canım ''Ya Muhyi'' her gün 4624 defa mı okunacak?okunması gereken bir gün var mı?
Hayir canim hergun degil toplam o kadar .sinirlamasi yok adetliyken okuma o kadar...bu arada ilacla edt oluyosan ona gore ayarlayabilirsin adet olmadan bitirirsin
evet canım ilaçla oluyorum bir de 41 meryem suresi adete denk geldiğinde ne olacak?
Esin biliosa o devam etsin o okusun.ben oyle yapicam[/QUOTE
okumaz o ayy :) anneme söylerim artık o devam eder
Bisturi canim cunku herkeste ayri kullaniyor.ben de urktum bi an.ama dr geldi dua okudu genel vucut icin sirttan yapiyolar ama yumurtaliklarim calismiyo hormonlar yuksek diyince belime kalcama da yapti.canim hic acimiyor esim de yaptirdi sirttan o da diyor acimadi diye.emos pihti gibi geliyor kan kirli yani.rahatlatiyo ama
Esin biliosa o devam etsin o okusun.ben oyle yapicam[/QUOTE
okumaz o ayy :) anneme söylerim artık o devam eder
:) o da olur tatlim.bu arada annen biliyor mu anneannen kac yasinda menopoza girmis bizim menopoz yasimizi asagi yukari tahmin ederdim.benim bu sorun sadece annem de var sanirim.teyzemin anneannemin masallahi var
:) o da olur tatlim.bu arada annen biliyor mu anneannen kac yasinda menopoza girmis bizim menopoz yasimizi asagi yukari tahmin ederdim.benim bu sorun sadece annem de var sanirim.teyzemin anneannemin masallahi var
canım anneannemi bilmiyorum annem 36 yaşında girmiş
canım anneannemi bilmiyorum annem 36 yaşında girmiş
Annecigin de erken girmis keske bizde 36 yi gorsek :) en azindan o zamana 1 cocuk yapariz.hayirlisi tatlim ilacla adet goruosan menopoza girmemisin demektir zamanimiz var insallh tedavimizi olacagiz
Bugun insallh izliycem emos.su an hacamata gidiyorum optum cok
Herkese iyi geceler kaderdaslar.yarin gorusuruz hepinizi cok optum
Annecigin de erken girmis keske bizde 36 yi gorsek :) en azindan o zamana 1 cocuk yapariz.hayirlisi tatlim ilacla adet goruosan menopoza girmemisin demektir zamanimiz var insallh tedavimizi olacagiz
annem kullandığım ilaçlar yüzünden girdim dedi ama ne ilacı kullandı sormadım hiç... ay ağzın bal yesin :)) inşaallah tedavilere hızlı ve olumlu cevap veririz canım
Aa ezgi hacamat mi yaptrdin ne guzel.ya ben de hacamati cok arastrdm aylar once.cok sifaliymis efendmz bizzat tavsiye etmis.bircok hastaliga dermanmis.hacamat gunlerini usulunu dualarini hepsini ogrendim.burda yapan birini de buldum hatta eşim izin vermedibi turlu ikna edemedim yok mikrop kaparsn yok olmaz derken yaptramadm gizli yaptrmayi da goze alamdm ama cok istyor cok inanyorm.insallh sana sifa olur cnm.kisirlk icin cok fayda goren varmis.ben de gidip bi test aldm yarn sabh yapicam.bisey cikacginj sanmiyorm ama icim rahat etsin dedm bakalm
Tesekkurler canim nasilsin
Aa ezgi hacamat mi yaptrdin ne guzel.ya ben de hacamati cok arastrdm aylar once.cok sifaliymis efendmz bizzat tavsiye etmis.bircok hastaliga dermanmis.hacamat gunlerini usulunu dualarini hepsini ogrendim.burda yapan birini de buldum hatta eşim izin vermedibi turlu ikna edemedim yok mikrop kaparsn yok olmaz derken yaptramadm gizli yaptrmayi da goze alamdm ama cok istyor cok inanyorm.insallh sana sifa olur cnm.kisirlk icin cok fayda goren varmis.ben de gidip bi test aldm yarn sabh yapicam.bisey cikacginj sanmiyorm ama icim rahat etsin dedm bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?