fsh yüksek olanlar

Bu konuyu daha önce okumuştum gerçekten çok güzel. ..dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden...ALLAHIM BÜYÜK EN IYISINI HAYIRLISI NI O BILIR. ..EVLATSIZ KOYMA YARABBIM. .

Canim fatihalarimiz bitti sayilir.birdahakine bolusturelim yasinleri.ya muhyi 4624 kere canim kisi basi.biz fatihalari hepimiz icin dualiyoruz tatlim

Ezgiiii hosgeldin bebeğim ya aklım hep sende ydi valla.iyi cesaret ettin haaa ben çok korkarım. ..millete dikiş atiyom igne aşı yapıyorum. ..kendime gelince yaptiramam inan...bekleyelim görelim bakalım ne olacak...
kız jiletle mi yaptı acimadimi nasıl oldu anlatsana. .

Bisturi canim cunku herkeste ayri kullaniyor.ben de urktum bi an.ama dr geldi dua okudu genel vucut icin sirttan yapiyolar ama yumurtaliklarim calismiyo hormonlar yuksek diyince belime kalcama da yapti.canim hic acimiyor esim de yaptirdi sirttan o da diyor acimadi diye.emos pihti gibi geliyor kan kirli yani.rahatlatiyo ama

canım ''Ya Muhyi'' her gün 4624 defa mı okunacak?okunması gereken bir gün var mı?

Hayir canim hergun degil toplam o kadar .sinirlamasi yok adetliyken okuma o kadar...bu arada ilacla edt oluyosan ona gore ayarlayabilirsin adet olmadan bitirirsin

Hadiii hayırlısı tatlimmm..cesaretinden dolayı seni Tebrik ediyorum bitanem.ALLAH EMEKLERIMIZI BOŞ ÇIKARMASIN. ..AMIN

Herkese iyi geceler kaderdaslar.yarin gorusuruz hepinizi cok optum

Bugun insallh izliycem emos.su an hacamata gidiyorum optum cok

Aa ezgi hacamat mi yaptrdin ne guzel.ya ben de hacamati cok arastrdm aylar once.cok sifaliymis efendmz bizzat tavsiye etmis.bircok hastaliga dermanmis.hacamat gunlerini usulunu dualarini hepsini ogrendim.burda yapan birini de buldum hatta eşim izin vermedi bi turlu ikna edemedim yok mikrop kaparsn yok olmaz derken yaptramadm gizli yaptrmayi da goze alamdm ama cok istyor cok inanyorm.insallh sana sifa olur cnm.kisirlk icin cok fayda goren varmis.ben de gidip bi test aldm yarn sabh yapicam.bisey cikacginj sanmiyorm ama icim rahat etsin dedm bakalm

canım inşaallah güzel bir haber verirsin yarın,testi yapar yapmaz yaz olur mu merakta bırakma...

Inşallah hamileyim yazdığını görürüz bugün. .....farrahcigim. ..heyecanla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…