fsh yüksek olanlar

Canim erken olmusun ader kendiliginden mi oldun.insallh guzel cikar hormonlar

Canim erken olmusun ader kendiliginden mi oldun.insallh guzel cikar hormonlar

evet ezgii hiiç beklemiyordumm adet olmayı 13 ünde olmam gerekiyorduu .bende prolaktin fazlalığı da vardıı ..geçen ay onun ölçümü yapılmamış dr gidip onu soracaktım hemde 21. gün oluyodu progesteron testi yaptıracaktım ama adet oldum ..ben kendiliğimden oldum şmdiye dek ya hayırısı bakalım..

Aglama tabiii.arada icini bosaltmak iyi oluyor ama surekli olmasin ...ayy evet ya isim filan dusuncez ya hadi hayirlisi emos sen kiz istiyosun ama bence senin oglun olacak.elann yine kizi olacak evli mutlunun da kizi.ben kiz isterdim ama benimki de oglan olacak gibi geliyor😋😋

Fsh kac cimisti en son tatlim.kendinden adet oluyosan senin kolay bitanem olursun insallh anne.hava degisiklikleri hormonlar stres filan etkiler

Fsh kac cimisti en son tatlim.kendinden adet oluyosan senin kolay bitanem olursun insallh anne.hava degisiklikleri hormonlar stres filan etkiler

fsh ilkinde 14.69 du 2. de 2.5 çıktı ...imiyorum kii aslında önceki günlerime göre rahatım asnda bl bol Kuran OKUYORDUM RAHATLATIYYORDU BENİ..HAYIRLISI BAKALIIM PAZARTESİİ GİDEYİM TEKRARDAN...EZGİm hormon testini saah aç karnına yaptırıyoruz değil mi öğleden sonra gitsem olur mu acaba..okuldan izin almam gerekk kimse bilsin istemiyorum okuldan ..

Kizlar 24 mayis a ankara gurgan klinige randevu aldm bugun.esim iş nedeniyle gidiyor ben de gidiyim dedim.timur gurgan i cok arastrdm işinde çok iyiymis.yuksek fsh la hamile kalan çokmus.artk beklemk istemiyorm.dun dr a gidiym dedm adette olmadm yumurtalara bakiyim dedm.hic yumurtam yokmus.rahim duvarm incelmis.niye oyle oldu anlamadm (

Canim o dr u ben de duydum.bende dusunuyorum acikcasi emel de adet olmamisti rahim ince oldugundan.rahim ince ise adet olamazsin canim ostrojen iceren bi ilac kullanip adet ol adetli iken git dr a

Ya sen de benim gibisin kimse bilmesin duymasin diye neler cekiyorum okulda.canim hormon testi ac tok farketmez aksam sabah farketmez istedigin zaman git

Inşallah sonuçların güzel çıkar canım. .yaz alınca sonuçlarını bakalim nasıl çıkacak. .

Ya sen de benim gibisin kimse bilmesin duymasin diye neler cekiyorum okulda.canim hormon testi ac tok farketmez aksam sabah farketmez istedigin zaman git

sağol canım benimm..geçen ay saah gitmiştim okula gitmemiştim dr saah aç karnına demişti ama önceki ni öğledne sonra aç karnına yaptrmıştım.. müdüre vereceğim kağıtta kadın doğum yazıyordu dedimm haberi olacak şimdi gene gitsemm okulda izin alıp soracakalrr ..veliler soruyoo hocam hasta mısınız yook dedim işim vardıı ..amaan ne zorr yaav..bayan hocalar biliyo bebk istediğimi ama hayırlısı dyorum ayrntı anlatmıyorumm..

Bizim milletim8z bi de merakli ne biliyim ben bu sorundan once bile hayatimda daha bir kisiye bile cocugun var mi niye olmuyo diye sormadim.sanki cocuk olunca millete neyse ben bakip buyutecem kime ne hayri.amaaan bosver anlatma kimseye hayirlisi de gec.mudure odasina git orada ver.genelde raporda infertilite yazar o yuzden tibbi terim ya anlamazlar😊😊

aynne bende hiiç kimseye sormuyoruumm sormazdım daa senin gibii..soranlara hayırlısı diyorum bendee ..raporda adet düzensizliği yazıyordu..

Bu arada tatlim farketmez ya seker tahlili degil ya bu erken ciksin dersen sabah ver 2 saate cikiyo zaten

canım prolaktin sabah aç karnına yapılmalıymışş ben en iyisi sabah gidem artık müdüre odasında veririm raporu daa hayrlısı bakalıım....

Ne sen sor ne ben soyleyim canim.ilk ilacla adet oldum 33 cikti.sonra 8 cikti sonra 31.sonra 9.en son 12 cikti.teshis erken menopoz.rezervim az canim 6 aydir evlat hasreti cekiyorum 8 aylik evliyim...sen evlimisin

Eve yaklaşık 2 yıldır çok istiyorum ben de Allahımdan Salih bir evlat inşallahhh hepimize nasip eder gerisi boş Rabbim ol desin yeter ki üzülme sakın stres yapma dua et hep

Merhaba farrahcigim hayatımda ilk defa 2 aydir adet olmadım. Cylo prognovaya başladım. . dr rahım duvarın incelemiş 4.7mm dedi..ondan adet olmamissin dedi.seninki kac mm cikti...
Bıde bana 2 tane yumurtan 9 tane inmatur follikulun var dedi..hiç bugüne kadar olmamıştı. ..amh yaptir dedi oda 0.1 den küçük çıktı. .ne karışık ya yumurta olmuş hemde 2 tane.ama amh iyice düşmüş

Prolaktini bilmiyorum canim ben 1 kere olcturdum o da 7 mi ne cikmisti yuksek mi sence.bi de stres etkiliyomus bu hormonu diye biliyorum zaten tup tedavisinde pek bakilmiyo bu hormona

Eve yaklaşık 2 yıldır çok istiyorum ben de Allahımdan Salih bir evlat inşallahhh hepimize nasip eder gerisi boş Rabbim ol desin yeter ki üzülme sakın stres yapma dua et hep

Innsallah canim kun fe yekun nokta...ol der ve olur demek

Hayırlısı tatlım olsunda fark etmez ama bana sanki kız olur gibi geliyor ben kızları çok sevdigim den galiba:)
Anne olmak için sabirsizlaniyorum.
..ALLAHIM EN HAYIRLI EN YAKIN ZAMANDA BIZLERE DE ANNELIGI NASIP ETYYARABBIM.M. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…