Canım hosgeldin aramıza. ..gönül isterdiki böyle tanismayalim ama kader işte. ..ben en yüksek 89 u gördüm. .en son 52 di...2 aydir adet olmuyorum ilk defa oluyor.cylo prognova kullanıyorum şimdi. Bitince adet olunca değil bir sonraki adetim de gidecem tüp bebeğe. ..Dr fsh düşmeden olmaz diyo.zaten Şansın diğer hastalara göre az ama denemek te fayda var diyo..amh 1.5 yıl önce 0.14 tü. ..şimdi 0.71 olmuş iyice düşmüş....ama anlamadigim dr 2 tane yumurtan var dedı hiç olmazdı bende.amh neden daha düşük cikti ki ozaman..sen ne tedavisi göruyorsun peki canım benim...amh kaç?
Bu arada 3 sene once amh 0.06 idi ...ama hala ugrasacak sansim var.. bak benim bu tedavide yumurta 10mm idi menagon kullaniyorum..pek cvp vermemis igne 11.50 olmus..6 gunde..dr bugunde bakalim olmazsa tedaviyi birakiriz diyodu..dun bakti yaninda bi yumurta daha cikmis bu seferde onun icin başladık...bakalim hayirlisi pazartesi bi daha gitcem 3 gun daha igne...dua edin. ..sizde lutfen uzulmeyin..rabbim dilerse olur...
Emosum 0.71 0.14 ten yuksek bi sayi senin amh 0.57 artmis olmuyor mu yoksa ben mi yanlis hesapliprum
boş bulundum canım benimo kadar iyi anlıyorum ki seni. Sanma ki benim bir çocuğum var diye böyleyim. Rabbim nasip edecek inşallah canım. üzülme lütfen ,çok dua ediyorum en çok da size.
Bu arada canım ben bugün bal çörek otu tarçın karışımı yaptım :) şu poyrazlı günler yazısındaki hanımı takip ediyorum :) hayırlısı bakalım. Hayıtta yapim mi ezgi. O her akşam yapmış onuki de mucize.
insan korkuyoo ezgim.. göğüsten knlı akıtıı göğüste çökme flan olurmuş ALALH m korusuun..bende göğsümü elime alıyorum en altta daire şeklinde bişay var ikisinde de var sıkınca ağrıyoorr..
fsh yüksekliği nasıl belirti verdi sizde? mesala adet düzensizliği varmıydı, sık mı adet olurdunuz? adet miktarınız nasıldı?
Canımın içi Merhaba öncelikle. ...şimdi ezgi bak 1.5 yıl önceki 0.14 tü ya...
şimdi bu yeni sonuç 0.1 den küçük ng/mL SI 0.71 den küçük pmol/L yazıyor. .
şimdi benim anlamadigim 0.14 olanın yanında bakilmali cinsi olarak (ng/mL yada pmol/L) hicbirsey yazmıyor. .demek istediğimi anladın mi ezgi...
Can8m dr a goster tibbi terimleri anlayamiyoruz.iki deger var orada hangisi amh degeri anlayamadik.0.71 olansa iyi 1 e yakin
Tatlımm doğru olan 0.1den küçük olan. Ama eskisi 0.14 tü ya...o cinsten anlamı o.71 mi yoksa 0.1 den küçük olan mi..onu cozemedim..1.5ay sonra falan gidecem daha dr a.cylo 10gun sonra bitecek adet olacam sonra bidaha adet olduğumda gidecem tüp bebeğe offfff ff. ...
Tatlımm doğru olan 0.1den küçük olan. Ama eskisi 0.14 tü ya...o cinsten anlamı o.71 mi yoksa 0.1 den küçük olan mi..onu cozemedim..1.5ay sonra falan gidecem daha dr a.cylo 10gun sonra bitecek adet olacam sonra bidaha adet olduğumda gidecem tüp bebeğe offfff ff. ...
Sikma canini benim cylo nun bitmesine 3 gun var takriben onumuzdek8 cuma adet olacagim gudubet dr un yuzunu gorecem yine bana yine coook erken tukenmissiniz ezgi hanim diyecek ...bakalim fsh yuksek ciikarsa gitmiycem ama gitsem de bisey vermiyorlar...ne kadar zor imtihanimiz goruyor musun emel iyi sabir var bizde rabbim arttirsin.
Bu arada niye bu adette degil diger adette gidiypsun canim
Bak ezgicim senin durumun gerçekten bana göre daha iyi...daha yeni evlisin erken fark etmişsin bak ne güzel. ..fsh en çok 30 görmüş haline sukret bebeğim. .ben bütün samimiyetle söylüyorum içime sen en önce gebe kalacan yada elinde sonunda gebe kalacan hissediyorum. ..tedavine nekadar erken başladın bak dr da iyi eşinde izin vermiş tüp bebeğe. ..bu soylediklerimin hepsi sana moral olsun kader daşım:) seni seviyorum iyiki tanıdım. .
Cylo kullan Inca değerler normal çıkar dedi Dr. Bidahaki ay kendin adet olunca gel dedi.
Caniiiim benim cok mutlu ettin beni.insallh hepimiz olacagiz burdan hatirlarsin hayye nikli arkadasimizin amh si de 0 lardaydi gebe kaldi.herkes bebek dusuncesinden uzaklasincq hamis kaldigini soyluyor.biz bi sure baska seylerden de sohbet edelim emos kafamiz dagilsin bu arada hamis kaliriz belki
uzulme zaten arkadasim yer gok duayla demisler.. sen kac senedir ugrasiyosun..Canım yazdigin hersey için çok teşekkür ederim. .gerçekten çok umut verdin..senin gittiğin dr iyiymiş uğraşıyor ne güzel. .amh düşük fsh yüksek olunca açılarak bakıyor dr lar
birkaç ay öncesine kadar çok agladım çok yiprandim sürekli bunalım bunalım yildim artık. Meryem süresinkuduktan sonra ALlahim kabul etsin içime bir ferahlık bir rahatlama geldi...Dr gittim Dr demesin mi 2tane yumurtan var 4 mm diye şok geçirdim. Ama fsh yuksek diye tüp bebek mümkün değil şuan..ama bakalm düştüğü anda yapariinşallah. ..dua incir yedim ve hayıt tohumu kaynatıp içtim hiç olmayan yumurtam oldu...ama adetimi kesti vardır bunda da bir hayir...
memnun oldum bu arada...inanıyorum hepimiz teker teker hamileyim doğurdum diyeceğiz. ..ALLAHIM BÜYÜK EN IYISINI EN HAYIRLISI NI O BIR...I.
uzulme zaten arkadasim yer gok duayla demisler.. sen kac senedir ugrasiyosun..
Benim de birinden berrak sıvı birinden de süt geliyordu. Ooo nette okudukça kafayı yedim kadın genel cerrah bulamadım daha da kafayı yedim :) Eşimin de kafasını yedim :) Şimdi takmıyorum Rabbim neylerse güzel eyler.
Geçmiş olsun kızlar inşallah çok basit birşeydir. ..Dr gidin ihmal etmeyin lütfen. .
dualarımiz hep aynı. ..anne olacağızzzzzzzzz inşallah ALLAHIM IN IZNIYLE...HEPINIZI SEVİYORUM IYI KI VARSINIZZZ. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?