- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Canim o dr u ben de duydum.bende dusunuyorum acikcasi emel de adet olmamisti rahim ince oldugundan.rahim ince ise adet olamazsin canim ostrojen iceren bi ilac kullanip adet ol adetli iken git dr a
Merhaba farrahcigim hayatımda ilk defa 2 aydir adet olmadım. Cylo prognovaya başladım. .dr rahım duvarın incelemiş 4.7mm dedi..ondan adet olmamissin dedi.seninki kac mm cikti...
Bıde bana 2 tane yumurtan 9 tane inmatur follikulun var dedi..hiç bugüne kadar olmamıştı. ..amh yaptir dedi oda 0.1 den küçük çıktı. .ne karışık ya yumurta olmuş hemde 2 tane.ama amh iyice düşmüş
Prolaktini bilmiyorum canim ben 1 kere olcturdum o da 7 mi ne cikmisti yuksek mi sence.bi de stres etkiliyomus bu hormonu diye biliyorum zaten tup tedavisinde pek bakilmiyo bu hormona
Hayırlısı tatlım olsunda fark etmez ama bana sanki kız olur gibi geliyor ben kızları çok sevdigim den galiba:)
Anne olmak için sabirsizlaniyorum.
..ALLAHIM EN HAYIRLI EN YAKIN ZAMANDA BIZLERE DE ANNELIGI NASIP ETYYARABBIM.M. ...
Evet iki aydr ostorojen ilaci kullanmıyorum ondan herhalde.o ilaclar beni rahatsz ediyor kilo aldriyo bi de ilerisi icin kotu etkilerini okuyunca biraktm icmeyi.cyclo kullanmayi ben de dusundum.dr mubarek bi ilac bile vermedi smear testi yapti bi tek.burda zaten dogru durust dr bulamadm.insallh timur bey guzel bi tedaviye alir beni . gebelik asisi da yaptriyormus.iki yildr cok istyordum ona gitmeyi eşimi bi turlu ikna edemiyordm.
canım stres hormou olarak da biliniyoor zaten...25 üst sınırmışş prolaktin hormounda seninkine sorun yook turr canım benim..sabah tan akşama kadar hastane yolu gözktü bana hayırlısı bakalım.....
Heheee kizimiz olursa sen ezgi koy ben emel ne komik olur😊😊 ben ismimi hic sevmiyorum hemsireler koymus ne biliyim bi anlami yok.zehra ismini cok severim zeynep guzel.mina da fena degil
Canim ama kullanmasak da kemik erimesi filan olacak biliyosun degilmi iki ucu kirli degnek el mahkum kullaniyoruz.bu gebelik asisi ne ki canim
Hayirli haberlerle gel insallh ben de cuma yolcuyum dr a adetim cuma olacak insallh.
Hic sorma biliyorn hatmettm bunlari.kemik erimesi kalp hastalığı vs.kullaninca da rahim ve meme kanseri riski artiyormus buyuk oranda.asagi sakal yukari biyik misali.p.tesi basliyim bari.bu arada bugun gurgan beyin danismaniyla konustum sagolsun cok sicakti sabirla bi deste soruma cvp verdi.46 yasndaki bi hastalarnin 55 fsh la ikizlerni dogrdugunu anlatti.bugun de 40 yasnda 35 fsh li birinin dogumu oldgunu.fiyati da gayet makul.umit taciri gibi gelmedi bana
Hadi ya😊😊Bana anneannem in emeği çok. Kızım olursa inşallah adı Zehra ela koyacağız. ..aslında zehra ada düşünüyordum zehra ela daha yumuşak bir işim. ...
ismin çok güzel neden beğeniyorum tatlı kiz...benim adımı emel sayin o zaman çok meşhur muş ondan koymuşlar çok komik:)
Hic sorma biliyorn hatmettm bunlari.kemik erimesi kalp hastalığı vs.kullaninca da rahim ve meme kanseri riski artiyormus buyuk oranda.asagi sakal yukari biyik misali.p.tesi basliyim bari.bu arada bugun gurgan beyin danismaniyla konustum sagolsun cok sicakti sabirla bi deste soruma cvp verdi.46 yasndaki bi hastalarnin 55 fsh la ikizlerni dogrdugunu anlatti.bugun de 40 yasnda 35 fsh li birinin dogumu oldgunu.fiyati da gayet makul.umit taciri gibi gelmedi bana
sağol canım benimm inşALALH..SENDE HAYIRLI HABERLERLE GEL sende hormon testi mi yaptıracan ezgim....
hanımlarr hayırlı geceler benim yarın öğleden sonra misafirm gelecek sabah hazırlık yapacamm yatayım garii... yarın akşama gelirim inşalalH HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ALAH a emanetsiniz .......
Gebrlik aşısı bir tup bebek basarszlikla sonuclanirsa yapiliyor.gerekli tedaviler yapildktan sonra transferden birgun once rahime bir sivi enjekte ediliyor.bu sivi embriyolarn daha iyi gomulmesini saglayip rahmi temizliyormus bir nevi.bu sayede tutma orani hem cok yuksek oluyor hem düşük yasama olasiligi buyuk bi oranda azaliyormus.
Bence git sen de buna.forumda da yorumlari okudum cok memnun hanimlar.hatta uc kez gidip negatif sonuc almasina ragmen uc kez daha giderm diyenler var.onmli olan o zaten.dr lar hasa bebek yapmiyor ama onmli olan ilgidr cabadr negatf bile olsa allahin takdri dersin.psikolojk destek te cok onemli.benm umudum var.kendisi zaten turkiyenin en iyi kadin dogum uz secilmis iki yil once bi gazete okumus dikkattmi cekmisti.bakalm hayirlisi olsunCok iyi yaa gercek mi acaba .okullar tatil olunca bende gitcem ya kayseride ki dr umda cok iyi ama el elden ustundur derler bi de istanbul tup bebekte emre karatekelioglu varmis o da cok icten ilgili umut vadeden bi dr mus.ama istanbul cok uzak bana orda tanidigimda yok ustelik
Tup bebek deneyemedim ki basarisiz olsun:)
Gayet iyiymis canim basariyi arttirir benim sorun yumurtada rahmim guzel kalinlasiyor hatta dr gecen ay rahmin hamile kalmak icin cok iyi dedi ama yumos da is yok
Bence git sen de buna.forumda da yorumlari okudum cok memnun hanimlar.hatta uc kez gidip negatif sonuc almasina ragmen uc kez daha giderm diyenler var.onmli olan o zaten.dr lar hasa bebek yapmiyor ama onmli olan ilgidr cabadr negatf bile olsa allahin takdri dersin.psikolojk destek te cok onemli.benm umudum var.kendisi zaten turkiyenin en iyi kadin dogum uz secilmis iki yil once bi gazete okumus dikkattmi cekmisti.bakalm hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?