kızlar gunaydın,
bız ya muhyı yı toplam kac tane okuyacaktık?
bde cylo ne ılacı ne ıse yarıyo?
selam canım nasılsın bakalım...klomene başlayacan galiba hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benim..
Benimde cylo biteli 3 gün oldu..bugün çok hafif pembe geldi inşallah adet olursam şarıl şarıl olurum..74 gün oldu adet olmayalı çok gelsin istiyom şiştim resmen
Bu arada kızlar dün ben fatihamı salavatımı bide yasinimi okudum somadaki ölen tüm kardeşlerimize allahım kabul etsin..sabır versin ailelerine yarabbim..amin..
selam canım nasılsın bakalım...klomene başlayacan galiba hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benim..
Benimde cylo biteli 3 gün oldu..bugün çok hafif pembe geldi inşallah adet olursam şarıl şarıl olurum..74 gün oldu adet olmayalı çok gelsin istiyom şiştim resmen
Bu arada kızlar dün ben fatihamı salavatımı bide yasinimi okudum somadaki ölen tüm kardeşlerimize allahım kabul etsin..sabır versin ailelerine yarabbim..amin..
o zaman bugun bıter benım . baska okunacak dua var mı?
Fatiha okudun mu yada okumak istermisin 100 tane oku istersen
Selam canim.klomene basladim pazartesi tahlil yaptircam.ama o kadar igne ile olmadi bana fayda etmez gibi geliyor bir umut iste.adet olursun merak etme canim...fsh ni de olctur canim..
Canim ben8m de oyle once leke geliyor sonra regl oluyorum tam sokulmemistir adetin ...stres yapma olur tatlimHayırlısı olsun tatlım ohic belli olmaz..inşallah güzel gelişmelerden haber verirsin bızlere. .daha adet olmadim peçete yle silince kahverengi geliyor. ..bır türlü olamıyorum nefret ettim. ..
Canim ben8m de oyle once leke geliyor sonra regl oluyorum tam sokulmemistir adetin ...stres yapma olur tatlim
dertleşelim neler yaptığımızı paylaşalım arkadaşlar..
ezgi ne yapıyorsun..canım çok sıkılıyor..yazışalım biraz dedim..iyimisin?
Off ezgi çok zormuş adetın kesilmesi....gecen ayda 5 gun kahverengi gelmişti sadece....76 gün ya dile kolay...onceden pet yetistiremezdik şimdi Petleri başkalarına dagitiyorum. .
günaydın hanımlrr nasılsınız.. ALLAH ım güzel bir hafta sonu geçirmenizi nasip etsin..
Canim geldim ama gec oldu sanki niye sikildn tatlim ya ben de kahvalti yaptik az uyudum ...nasilsin bakiyim 😋
Bilmiyorum ezgi içim daralıyor...hayırlısı. .ıyı yapmışsın tatlım. .müzik dinliyorum saatlerdir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?