fsh yüksek olanlar

kızlar gunaydın,

bız ya muhyı yı toplam kac tane okuyacaktık?

bde cylo ne ılacı ne ıse yarıyo?

Gunaydin kizlar.kC fatiha okudunuz ben yeni basliycam temiz olarak okuyum diye bekledim...ben 200 tane okurum herkes yazsin okudugunu

Selam canim.klomene basladim pazartesi tahlil yaptircam.ama o kadar igne ile olmadi bana klomen de fayda etmez gibi geliyor bir umut iste.adet olursun merak etme canim...fsh ni de olctur canim..

Selam canim.klomene basladim pazartesi tahlil yaptircam.ama o kadar igne ile olmadi bana klomen de fayda etmez gibi geliyor bir umut iste.adet olursun merak etme canim...fsh ni de olctur canim..

Selam canim.klomene basladim pazartesi tahlil yaptircam.ama o kadar igne ile olmadi bana fayda etmez gibi geliyor bir umut iste.adet olursun merak etme canim...fsh ni de olctur canim..

Hayırlısı olsun tatlım ohic belli olmaz..inşallah güzel gelişmelerden haber verirsin bızlere. .daha adet olmadim peçete yle silince kahverengi geliyor. ..bır türlü olamıyorum nefret ettim. ..

Hayırlısı olsun tatlım ohic belli olmaz..inşallah güzel gelişmelerden haber verirsin bızlere. .daha adet olmadim peçete yle silince kahverengi geliyor. ..bır türlü olamıyorum nefret ettim. ..
Canim ben8m de oyle once leke geliyor sonra regl oluyorum tam sokulmemistir adetin ...stres yapma olur tatlim

Canim ben8m de oyle once leke geliyor sonra regl oluyorum tam sokulmemistir adetin ...stres yapma olur tatlim

Off ezgi çok zormuş adetın kesilmesi....gecen ayda 5 gun kahverengi gelmişti sadece....76 gün ya dile kolay...onceden pet yetistiremezdik şimdi Petleri başkalarına dagitiyorum. .

günaydın hanımlrr nasılsınız.. ALLAH ım güzel bir hafta sonu geçirmenizi nasip etsin..

Off ezgi çok zormuş adetın kesilmesi....gecen ayda 5 gun kahverengi gelmişti sadece....76 gün ya dile kolay...onceden pet yetistiremezdik şimdi Petleri başkalarına dagitiyorum. .

Gercekten canim eskiden adetim ne cok olurdu saatte pet degistirirdim hatta korkardim uzun sure oturamazdim cikar filan diye simdi ilacla oluyorum😭sorsan yas 27 ..ama iste..........

Kizlar selam nasilsinin bakalim iyisiniz insallh.ben klomene devam ama hiiiiic umudum yok klomen filan has dogurgan kadin icin 😜😜😜benim ki de bi umut bu ayi bos gecirmeyim diye...sizler nasilsiniz.bu arada fer diye bi markanin ari sutu polen propolis karisimi var cok guzel ve faydali tavsiye edeim yuzde yuz dogal.....

Canim geldim ama gec oldu sanki niye sikildn tatlim ya ben de kahvalti yaptik az uyudum ...nasilsin bakiyim 😋

Bilmiyorum ezgi içim daralıyor...hayırlısı. .ıyı yapmışsın tatlım. .müzik dinliyorum saatlerdir. .

Bilmiyorum ezgi içim daralıyor...hayırlısı. .ıyı yapmışsın tatlım. .müzik dinliyorum saatlerdir. .

Kotu seyler mi getiriyorsun aklina tv ye baktim bende icim yaniyor gunlerdir 300 can gitti ..birazda bundandir canim...temizlik filan yapsaydin😋

Slm kizlar.hala toparlanamadm cok duygusalim zaten.haber izleyemiyorm.kizim yasakladi zaten.anne yeter erittin kendni diyip tv yi kapatyor.psikolojm bozuldu resmn.gozlermi kapiyorm madeni dusunuyorm bugun mangal icin evde bulunan komure baktm saatlerce agladm tutup attm.300 can gitti..300 evin cani gitti.fsh belam kesin tavan yapmistr umrunda degil.keske fsh im 300 ciksaydi da bu olay olmasaydi...rabbim sabir ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…