Gunaydin kizlarrr.nasilsiniz
Günaydın canım. Çok şükür sen nasılsın?
Saol tatlim iyiyim dun canin sikkindi bugun iyi misin oldun mu adet
Karnım şiddetli ağrıyor. .hala siyah peçete yle silince..amma naz yaptı yaaa....
evde durmak bana yaramıyor. .çalışmak iyi geliyor ezgiii
Bu arada kimseler ugramaz oldu kaldik yine ikimiz emel...kaderdas😊
Evet kader daşım kimseler yok :)
Ben cumartesi pazar evdeyim.hafta içi sağlık ocağında 8_5 çalışıyorum ezgi. .bendede varel ve ayak yanması. ..nedir bu genç yasimizda bu sıkıntı yaaa..neyse çok şükür halimize...bunalıma girmeye çok musaitim. ..hemen cikayim bunalimdan:)
😊aman girme.senin isin guzelmis canim nobet vs yokmus cok iyi.benimki de 8 -3.okul kapaninca ne yapcam bilmiyorum.bu belirsizlik ustume coktu diyorum bi de buluyum gidiyim yazin bu isi halletmem lazim
Bu arada kimseler ugramaz oldu kaldik yine ikimiz emel...kaderdas😊
Ben de varim ezgi.bende de sicak basmasi hat safada.gecen gece fenalik basti.kizimn yaninda yatmistm pencereyi actm gece.sabah uyandm ki garibim buz gibi olmuş nezle oldu benm sicak basmam yuzunden
Kizlar adetimin 10.gunu bugun tahlil yaptirdim e2.477 cikti .progesteronum.1.7 cikti nasil acaba ya nette de bisey bulamadim yarin gitcem dr a yumos var mi bakalim buyuyen 😯
Hiçbir fikrim yok ezgi merakla sonucunu bekliyorum bakalım Dr ne diyecek inşallah çok güzel şeyler anlatirsin tatlım. ...
Bu arada ben bugün adet oldum sabah çok yoğun başladı aksama durdu...neyse 1 Pet bile olsa adet oldum çok sukur:)
Canim cok sevindim adet olmana rahatlamissindir
Insallh kaliteli 1 tane yumurtam vardir ya e2 im artmis 2.gun 100 lu biseydi.yuksek yine de onceki tedavim e2 artmadigindan iptal olmustu emos.bunda da cok yuksek gibi hayirlisi ya ne diyim nasibimde varsa olur.sen de fsh baktir bakayim canim..insallh guzel sonuclarimiz olur
Inşallah canım benim. .tamam fsh baktıracagim yarın. .inşallah seninde yumurtan oluşmuştur. .belkide klomenle hallolacak kadar basittir yaaa....merakla haber bekliyorum tatlım benim..
Ayy nerde klomenle olacagina umudum yok.dr a dedim deneyim klomen diye o da ic dedi benim sol yumurtaligim da artik hic follikul olmuyor emos😟ama sag tarafta herzaman 2 tane olurdu o gun ultrasonda 4 tane vardi en buyugu 7 mm ti..biri buyuse dollense transfer olsa sonra test yapsam pozitif olsa.......hayal gibi nasil bi duygu acaba emos.bazen hamile kadinlari gorunce diyorum karnindaki mucizenin nasil olustugunu biliyo mudur diye .😟biz hasretiz o mucizeye
Çok şükür tatlım çok şükür 7 mm de iyi gerçekten. ..bende ne zaman hamile görsem ki hergun görüyorum hastalarimin 60 tanesi gebe zaten :) yolda otobüste markette gördüğümde karnına bakarak diyorum ki ALLAHIM BANA VE BENİM GİBİ TÜM ÇOCUĞU OLMAYAN MÜSLÜMAN KARDESLERIME HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASIP ET KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMA ANNELIGI VE BABALIGI BIZLERE DE NASIP ET YARABBIM DIYORUM..AMINNN
inşallah tedavi olabiliriz ezgi inşallah tüp bebek yapabiliriz inşallah tutarda sağlıkla kucagimiza alırız inşallah. .ALLAHIM ÇOK MU IMKANSIZ BISEY BU...NE OLURSUN BIZEDE ANNE OLALIM NE OLURSUNNNNN. ..AMINNN
AMINN..rabbim icin hic zor degil emos .belki uzun bi surec olacak bizimki ama muradimoza erecegiz insallh tatlim.bizim de cok borcumuz var emos dugunumuzu esim ve ve ben yaptik kimseden cop bile gelmedi.ama iste ne yapalim bu sorun cikti inan yarim kalan tedavimde tek yumosa 2000 liralik igne aldim buyumedi😞ettigin masrafi bi kenara birak hayal kirikligi psikoloji gidiyor.dr lar acele et diyip duruyorlar kardesim ediyorum ama elden gelmiyor .cok sabir isi coook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?