fsh yüksek olanlar

canım amh o rakamlarda tüp bebekle bizim sayfamızda çook hamiş var...sakın umudun kırılmasın ALlahım ol derse neden olmasın..böyle amh inan bizim sayfamızda doğal gebe kalanda çok..dediğmi yap özel bir merkezle görüş adet zamanı ultrasonda folükül varsa tedaviye başlıyorlar..ben bazen tek yumurtayla opu gitiim herşeye ramen tek yumoşumda dölenmişti..nerelisin canım istabnbula yakınsan istanbulda çok başarılı merkezler var..banada doktorum hamile kalamsın tüp bebekte yüzde 5 şansın bile yok denilmişti..boşver doktorları uraşmak istemiyorlar bizim gibilerle..

Selam kizlar opudan cikali 1 saat oldu.yumoslarin biri bos biri dolu cikmis.dolu cikanin dollenmesine bakacaklar yarin haber vereceklermis.dualariniz icin Allah razi olsun.tek yumosa umut bagladik bakalim

canım ALLAHIM TEK YUMOŞUNA CAN KAN VERSİN DÖLENSİN EMRİYO OLSUN İNŞ CANIM..TEK YUMOŞ SENİ ANNE YAPABİLİR CANIM..YARIN HABER VERİRLER DÖLENDİMİ DİYE..DUALARIMIZ SEİNLE CANIM..

canım ALLAHIM TEK YUMOŞUNA CAN KAN VERSİN DÖLENSİN EMRİYO OLSUN İNŞ CANIM..TEK YUMOŞ SENİ ANNE YAPABİLİR CANIM..YARIN HABER VERİRLER DÖLENDİMİ DİYE..DUALARIMIZ SEİNLE CANIM..

Ne dersin canim ya dollenirmi ki uff rabbim ne olur bize evlat nasip et

Emos niye oyle dedi follikul yokmuydu.aman zaten hepsi moral bozarlar.bosver tatlim sikma canini .rabbim bizi de duy dualarimizi kabul et cok daraldim

Canım ben malatya da ebeyim. .özel e verecek para yok.kredim var bır ton. .
ALLAHIM ISTERSE OLUR INŞALLAH. .
ISTANBUL BU KONUDA DAHA GELISMIS TABIKI. ..BURDAKILER OLMAZ GÖZÜYLE BAKIR MAALESEF
ADET KENDİMİ OLURSAM GİDECEM 1 AY SONRA BAKALIM.

Emos niye oyle dedi follikul yokmuydu.aman zaten hepsi moral bozarlar.bosver tatlim sikma canini .rabbim bizi de duy dualarimizi kabul et cok daraldim

Solda folikül artığı varmış 11 mm bide folikül kisti var dedı. . Sağda folikül varmış 7mm galiba...tahlillerinle ultrason un çok uyumlu dedi gerçekten kötü dedi..Tup bebek olmaz dedi..yıkıldım bittim o anda...Konsey toplandı verilen karar Bidahaki ay kendin adet olacakmisin bakalım olunca geleceksin dedi ama Tup Bebek için bişey diyemem şimdilik dedi.

Iyi de bizim fsh miz yuksek bizden 30 yumurta cikacak degil ya benim ultrason da ayni yumurtaliklar hic calismasa kist olmaz ki var faaliyet yani

Iyi de bizim fsh miz yuksek bizden 30 yumurta cikacak degil ya benim ultrason da ayni yumurtaliklar hic calismasa kist olmaz ki var faaliyet yani

Ne bileyim çok ümitsiz konuştu dr...benide yıktı geçti. ..boşver canım sen içini ferah tut moralin yerine gelsin hemen....olacak inşallah senin bebegın inşallah. ..

Timur hocaya randevu 2 de idi.on görüşmeyi başka Dr yaptı Timur hocayı bekliyorum. Of çok yorulduk aksami bulur gibi çok kalabalık çok

Ezgi inşallah döllenme olacak içini ferah tut.bu arada ilk görüşmede ki Dr hiç yumurta görmedi. Timur bey söyleyecek son sözü. Geçen ay senin de hiç yoktu değil mi yumurta?

Ne bileyim çok ümitsiz konuştu dr...benide yıktı geçti. ..boşver canım sen içini ferah tut moralin yerine gelsin hemen....olacak inşallah senin bebegın inşallah. ..

Cnm üzülme allahtan ümit kesilmez daha çok gençsin. Uzun bi süreç olacak belki ama olacak inşallah sonunda sen pes etme yeter

Selam kizlar opudan cikali 1 saat oldu.yumoslarin biri bos biri dolu cikmis.dolu cikanin dollenmesine bakacaklar yarin haber vereceklermis.dualariniz icin Allah razi olsun.tek yumosa umut bagladik bakalim
Hayırlısı canım, inşallah yumoş bebiş olur :)

Canım gecem gündüzüme karıştı, kızımın bir de gaz sorunu çıktı,hiç uyuyamadık ,Yasin okuyamadım ama namazlardan sonra yumoşların tutsun diye dua ettim,edeceğim de, Allah'ım kabul eder inşallah, hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız. Ben cuma gideceğini sanıyordum biraz da ondan geç kaldım galiba Bol bol dua et canımcım.

Üzülme canım demeyeceğim tabikide üzülülüyoruz ama dünyam yıkıldı yok Emel. Allah'tan ümit kesilmez,sen tedavini ol ,gerisini O'na bırak.

Üzülme canım demeyeceğim tabikide üzülülüyoruz ama dünyam yıkıldı yok Emel. Allah'tan ümit kesilmez,sen tedavini ol ,gerisini O'na bırak.

Elann tedavi yok tüp bebek yok hicbirsey yok...okadar ümitsiz konuştu ki...
ALLAHIM BÜYÜK. ..

Dr tüp bebek bıle olmaz dedi ben ne yapacam ya sanki 60 yasindaymisim gibi davranıyorlar. ..

😟bbugun benden kac yas buyuk kadin vardi suruyle yumosu varmis.ben de yolda ne hayaller kurdum duysan gulersin ikisi de tutacak ikiz hayali filan.ezgi sen kimsin be kadin ikizi millet bulamiyor bana mi kaldi.su an kendimi cok ezik hissediyorum 😝

Ezgi inşallah döllenme olacak içini ferah tut.bu arada ilk görüşmede ki Dr hiç yumurta görmedi. Timur bey söyleyecek son sözü. Geçen ay senin de hiç yoktu değil mi yumurta?

Bu ay goremezse oteki ay gorur canim.benim fsh 9 a dustugunde yumurtam yoktu igneyi vurdukca ortaya ciktilar dhea filan verebilir.hadi hayirlisi ins.

Bende 3 kadınla tanıştım biri 9 yıllık evli 2 tüp bebek yapmış tutmuş 2 kız olmuş. ..5 aylıkken ölmusler.
biri 14 yıllık evli 1 tüp bebek yapmış. .tutma mis ....sebepsız infertiliteymis.
Diğerine 7 yıllık evliymis esindeymis sorun.2aylik gebe kalmış bır kere düşmüş. .
birsürü insan herkes eşiyle gelmiş. .
onlar tüp bebek yapabilecek insallah tutar benim oda yokk...
Ezgi ne zor kader imiz varmış beee....

Elann tedavi yok tüp bebek yok hicbirsey yok...okadar ümitsiz konuştu ki...
ALLAHIM BÜYÜK. ..

Üfff şu doktorlara ifrit oluyorum.İnsan azıcık cesaret verir,destekler hep köstek hep köstek.Ben kendi kendine olan tedavinden bahsettim canım.Öncelik le bugünü unut,gitmedin farzet.Doktorun dediği aklına geldikçe daha da sarıl yaptıklarına. Bence sen şu poyrazlı günler paylaşımını yapan arkadaşımızın yaptıklarını yap canım. Ümitsiz olma canım, Rabbim dualarımızı,yakarışlarımızı görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…