fsh yüksek olanlar

Sen kendini rahat birakmadigin için böyle oldu akisina bırak olacak inşallah diyor...ama benim dayanacak gücüm kalmadı. ..bana dıyorki tamam yumurtan olsun büyüsün söz verecem tahlil diyor...hadi onda da sorun cikarsa ne yapayım ben o büyüyen yumurtayı. ..
ALLAH ISTERSE OLUR DR LARI BOŞVER DIYO. ..
ESIM ÇOK IYI NIYETLI DUSUNUYOR AMA OLAY OKADAR MASUM DEGIL BUNU ANLAMIYOR. ..
BEN ÇOK ISTİYORUM KLOMEN KULLANMAYI YARIN DR A RCA EDECEK BAKALIM. ..
IYI SENIN ESIN KABULLENMIS SONUNDA...DARISI BIZEDE CANIM YAAA. ..

İnşallah arkadaşım Rabbim bizleri daha fazla aciz ve mahcup bıtakmadan versin evlatlarımızı hayırlısıyla mübarek günler hürmetine

İnşallah arkadaşım Rabbim bizleri daha fazla aciz ve mahcup bıtakmadan versin evlatlarımızı hayırlısıyla mübarek günler hürmetine

Amin arkadaşım amin...inşallah burdaki ve dünyadaki tüm çocuk isteyenlerin kucagini boş bırakmaz ALLAHIM. .

seni çook iyi anlıyoruum benim eşimde aynını diyorr..rrahat bırak kendinii..ben adet olacam diyorum ooo sen böle dersen tabiiolaz niyetin kötü senin diyorr bana.. bende sallarım valla doktora filan töbe gitmem dedim dün tahlil yaptır demiştim deyaptırmma demiştii de.. sonrasında bu ay adet olursam kendisi de test verecekk bende ramazan sonrası olmazsa tüp beek merkezine gidecemm..

ben bir yasin okudum eşimde yarın okur inşALALH....CANIM BENİMM ALLAH yardımcın olsun..kucağın bebEkle dolsun inşALLAHH...CÜMLEMİZİN İNŞALLAH....

TE=okulum;35393515]seni çook iyi anlıyoruum benim eşimde aynını diyorr..rrahat bırak kendinii..ben adet olacam diyorum ooo sen böle dersen tabiiolaz niyetin kötü senin diyorr bana.. bende sallarım valla doktora filan töbe gitmem dedim dün tahlil yaptır demiştim deyaptırmma demiştii de.. sonrasında bu ay adet olursam kendisi de test verecekk bende ramazan sonrası olmazsa tüp beek merkezine gidecemm..[/QUOTE]

Bu erkeklerin hepsi aynı bu konuda...bende bişey yok ben kendimden eminim önce sen tedavini olda sıra bana gelir diyo...catlar misin ölür müsün?
Önemli değil çocuk sen onemlisin diyo ama benim kendimi nekadar suçlu hissettiğimi bilmiyor ki...cirpiniyorum ama tek başıma. ..
o herseyi Allaha birakmis o isterse hersey olur diyo...tamam bende öyle inanıyorum ama belkide tüp bebek vesile olacak...
Inşallah ramazan sonuna kalmaz hamile olursun inşallah arkadaşım inşallah:) bak çok içten söyledim bilesin:)

Bu erkeklerin hepsi aynı bu konuda...bende bişey yok ben kendimden eminim önce sen tedavini olda sıra bana gelir diyo...catlar misin ölür müsün?
Önemli değil çocuk sen onemlisin diyo ama benim kendimi nekadar suçlu hissettiğimi bilmiyor ki...cirpiniyorum ama tek başıma. ..
o herseyi Allaha birakmis o isterse hersey olur diyo...tamam bende öyle inanıyorum ama belkide tüp bebek vesile olacak...
Inşallah ramazan sonuna kalmaz hamile olursun inşallah arkadaşım inşallah:) bak çok içten söyledim bilesin:)

Canim dogrudur da tup bebek igneleri daha kotu sisiriyo resmen klomen onlarin yaninda melek gibi zaten kisirligin basinda veriyolar bizde ise yaramaz deyip vermiyolar ben kendim istedim bakalim ya batarim ya cikarim

Dua istiyorum kizlar.su an yoldayim toplayacaklar bugun ne olur dolu ciksin yumoslar optum sizi

AYNEN VALLA ..benimki de sen bende bişey mi çıksın istiyorsun demiştii..dedim saçmalama bak ben gidip duruyorum bunu kaabullenip yolumuza bakmamız lazım..sende test ver işey çıkmasın ama bi sıkıntı varsa ben boşuna olur diye beklemeyeyim dedim..ALALH olur drse olur tabiki o öle..amaa biz elimizden geleni yapıp da öle demeliyiz..ortada bi sıkıntı varsa onu da görmezden gelip ALALh ol derse olur diyemeiz ki..
bizimki tüp bebğe hiiç sıcak bakmıyorr bu adet oluşumda doktor fazla beklemeden tüp bebeğe gidin dedi diyecemm yoksaa benmki rahatlığını bozmayacakk ..ben tek gdiyorum zaten doktoraa artık küçük yalan söyleyecemm bu ayy hayırlısı bakalım..ADET OLMAMAMK HAMİLE OLMAK ÜMİDİMİZ AMA HİÇ HİS YOK içimde..bir hafta kaldı adetime bakalım..
ALALh razı olsun canım ende aynını sana diliyorum mucize olsuunn inşALALH...

Dua istiyorum kizlar.su an yoldayim toplayacaklar bugun ne olur dolu ciksin yumoslar optum sizi

Ezgi duaları m seninle inşallah güzel haberlerle Döneceksin sakin stres yapma olumsuz düşünme orda beklerken El ceb bar çek 206 tane.isteklern olmasi içinde bu.hareketli müzik dinle yolda :)

Inşallah arkadaşım..bende tek gidiyorum kimsesiz gibi..çok üzücü herkes eşiyle geliyor...inşallah hayırlı ise gebesindir canım benim. .günden güne tükeniyor uz. Hayirlisi ALLAHIM YARDIM ETSIN HEPIMIZE INŞALLAH. ..AMINN

Canımın içi dualarımiz hep seninle. .sabah ikimizde dua ettim bugün hayırlı haberlerle doneriz inşallah. ..rahat ol hersey güzel olacak inşallah. .seni seviyorum kader arkadasim :)

ezgicim yasınını okudum.

Rabbim yardımcın olsun guzel haberlerle gel ınsallah

canım imkanın varsa mutlaka özel tüp bebek merkezine git istanbulda oturuyorsan bahçeci fulya erbil bey var memeorialde semra hanım var benim gitiğim tüp bebek merkezi başka bülen tıraş acıbadem..ben istabul tüp bebek aret kamer doktorum fsh kesinlikle bakmıyor adetin 3 günü folükül varsa tedaviye başlatıyor en düşük dozla başlatıyor..bende 2 senelik evliyim hiç korunmadığım halde hiç gebelik oluşmadı 3 tüp bebek yaptırdım tutmadı..canım fsh yüzünden durumumuz vahim..yaş 35 biraz geç evlendim canım ya kesşke senin yaşında olsam...bence zaman kaybetmeden tedavine başla bizim durumuzda olanlar imkanlar el verdiği sürece tutana kadar tüp bebeye devam edicez..normal yolla gebelik çok zor bu fsh canım...seni üzmek istemem ama bu durumu cidiyen almanı kesinlikle tavsiye ediyorum yaşında çook müsait canım..

Insallh hepimiz anne oluruz cnim.tavsiyelerini not aldim.yas kac senin canim

benim yaş 35 canım...iki senelik evliyim...bugün opu varmış canım Allahım yar ve yardımcın olsun..inş bütün yumoşlar dolu çıkar dölenir ve 1 kalite olurlar..senin gitiğin merkez neresi canım..

Selam kizlar opudan cikali 1 saat oldu.yumoslarin biri bos biri dolu cikmis.dolu cikanin dollenmesine bakacaklar yarin haber vereceklermis.dualariniz icin Allah razi olsun.tek yumosa umut bagladik bakalim

Canım eve yeni geldim. Haberler hiç iyi değil. ..suan tüp bebek mümkün değil dedi Dr. Amh 0.1 den küçük olduğu için tüp bebek olmaz zaten Şansın çok çok düşük dedi...Konsey toplanacak senin için bakalım dedi.....dunyam yıkıldı. ..konserden sonra dr aradı kendiliğinden adet olmanı bekleyeceğiz dedi...adet olunca tekrar görelim ama umutlanmayin tüp bebek olmayabilir dedi...

Selam kizlar opudan cikali 1 saat oldu.yumoslarin biri bos biri dolu cikmis.dolu cikanin dollenmesine bakacaklar yarin haber vereceklermis.dualariniz icin Allah razi olsun.tek yumosa umut bagladik bakalim

Inşallah tek yumurtan tutar bebegın seninle olur ezgi. ..dualarımiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…