😟bbugun benden kac yas buyuk kadin vardi suruyle yumosu varmis.ben de yolda ne hayaller kurdum duysan gulersin ikisi de tutacak ikiz hayali filan.ezgi sen kimsin be kadin ikizi millet bulamiyor bana mi kaldi.su an kendimi cok ezik hissediyorum 😝
Bende 3 kadınla tanıştım biri 9 yıllık evli 2 tüp bebek yapmış tutmuş 2 kız olmuş. ..5 aylıkken ölmusler.
biri 14 yıllık evli 1 tüp bebek yapmış. .tutma mis ....sebepsız infertiliteymis.
Diğerine 7 yıllık evliymis esindeymis sorun.2aylik gebe kalmış bır kere düşmüş. .
birsürü insan herkes eşiyle gelmiş. .
onlar tüp bebek yapabilecek insallah tutar benim oda yokk...
Ezgi ne zor kader imiz varmış beee....
😊😊😊Şu mesajını kaydedeyim de ikizin olduğunda sana okutur ben gülerim sonra Ezgi :) Moralini yüksek tutma zamanı canım,yumoşunu küstürme
Emos sana tup olmayacak sebep goremiorum ben baska dr a gitme sansin yok demi canim
Ezgi amh 0.1 den küçük çıktığı için Şansın çok düşük dedi. ..gelecek ay kendin adet olacakmisin bakalım dedi..ama gene soyluyorum tup bebek olamayabilir dedi.kromozom tahlili istedi bide. ..
paran olacak en güzel yere gidecen maalesef oda yok.
Emos sana tup olmayacak sebep goremiorum ben baska dr a gitme sansin yok demi canim
Üfff şu doktorlara ifrit oluyorum.İnsan azıcık cesaret verir,destekler hep köstek hep köstek.Ben kendi kendine olan tedavinden bahsettim canım.Öncelik le bugünü unut,gitmedin farzet.Doktorun dediği aklına geldikçe daha da sarıl yaptıklarına. Bence sen şu poyrazlı günler paylaşımını yapan arkadaşımızın yaptıklarını yap canım. Ümitsiz olma canım, Rabbim dualarımızı,yakarışlarımızı görüyor.
😊😊😊
Kuzum benim ikiz nerde olsun hepi topu 1 yumurta var.bu arada kuzusunun bagirsak problemi mi var cok gecmis olsun ya
Canim rapor cikarip ozele gidemiyor musun peki..
Ezgi onu bende merak ediyorum. .öyle bişey olsa keşke çok güzel olur. ..
Allah'ın işine ne karışıyorsun tek yumurtaya iki canı da koyar isterse :) Sağ ol canım. Yok çok şükür.Üşütmeye bağlı sancı çekti bütün gece. 15-20 dk da bir uyanıp sancıyla ağladı kuzum. Havlu ısıtıp koydum ayağına karnına (afedersin )pırtladıkca rahatladı uyudu sonra sil baştan. İnşallah bu gece öyle olmazHavluları ısıtıp ısıtıp koydum,sıkı sıkı da giydirdim. Koca kış hasta olmadı şimdi olacağı tuttu.Gerçi Erzurum da kış biter mi poff
Elannnn psikolojik destek mi alsam diyorum ya..çok duygusalim ben herseye ağlıyorum ya...
incir kürümü yapsam biraz kendimi toparlayayim da....ALLAHIM NEYI HAYIRLI GORUYOR SA ONU VERSIN INŞALLAH. .AMIN..
YAVRUNA ÇOK GECMIS OLSUN CANIM BEN IM. ..GOBEGINDEN OPER EMEL TEYZE SI. ..
canim rapor cikarip ozele gidemiyor musun peki..
teşekkür ederim canım. Kesinlikle almalısın ,eşin belki destektir ama çok da anlayamaz.sen uzun süredir yıpratmışsın kendini daha geç kalmadan git görüş bir şey kaybetmezsin.rahatlarsın,kafanı temizlersin. Incir kürüne başla bence.kistin falan varsa soğan yap önce sonra incire başlarsın.hayırlısı canım,dualarını da eksik etme.çok istiyorum kızlar bebeğinizin olmasını.
Canim oluyo sgk ile anlasmalari oluyor diye biliyorum 3 yilin doldu ise yuksek kisirlik icin rapor veriyolar ozelde yaptiriyosun sanirim.devlette adam akilli ugrasmazlar.konsey toplanip ne yapacakmis kardesim sen bizde 1 yumos da bulsan denemelisin .samki 40 yumurta var da biz vermiyoruz.ne tip dr lar var ya.benim cok yumosum olsa tup de ne isim var
Canim onlara polikistik overli olacak hooop 30 yumurta .bizi de etsene tedavi ..biz zor hastalariz emos.farrahin gittigi dr iyi aslinda parami da buraya verdim 4.500 lira pesin aldilar hos transfer olmazsa geri veriolarmis aman tutsa ne yapayim parayiDUR ben bunu bir arastirayim ezgi...araştırma hastanesi derse rapor burdan aldın burda yaptırmak zorundasın diye...inşallah olur yaaa...Rapor u alıp istediğim yerde yaptirirdim ozaman. ..dediğin gibi yumurtam olsa tüp bebek te ne işim var...hayret bişey yaaa bu drlar...
DUR ben bunu bir arastirayim ezgi...araştırma hastanesi derse rapor burdan aldın burda yaptırmak zorundasın diye...inşallah olur yaaa...Rapor u alıp istediğim yerde yaptirirdim ozaman. ..dediğin gibi yumurtam olsa tüp bebek te ne işim var...hayret bişey yaaa bu drlar...
Inşallah arkadaşım..bende tek gidiyorum kimsesiz gibi..çok üzücü herkes eşiyle geliyor...inşallah hayırlı ise gebesindir canım benim. .günden güne tükeniyor uz. Hayirlisi ALLAHIM YARDIM ETSIN HEPIMIZE INŞALLAH. ..AMINN
Selam kizlar opudan cikali 1 saat oldu.yumoslarin biri bos biri dolu cikmis.dolu cikanin dollenmesine bakacaklar yarin haber vereceklermis.dualariniz icin Allah razi olsun.tek yumosa umut bagladik bakalim
Canım eve yeni geldim. Haberler hiç iyi değil. ..suan tüp bebek mümkün değil dedi Dr. Amh 0.1 den küçük olduğu için tüp bebek olmaz zaten Şansın çok çok düşük dedi...Konsey toplanacak senin için bakalım dedi.....dunyam yıkıldı. ..konserden sonra dr aradı kendiliğinden adet olmanı bekleyeceğiz dedi...adet olunca tekrar görelim ama umutlanmayin tüp bebek olmayabilir dedi...
Kizlar ben yatamam uyuyamam siknti basti ya dollencekmi boluncek mi tutacak mi psikolojim giitti
Canim onlara polikistik overli olacak hooop 30 yumurta .bizi de etsene tedavi ..biz zor hastalariz emos.farrahin gittigi dr iyi aslinda parami da buraya verdim 4.500 lira pesin aldilar hos transfer olmazsa geri veriolarmis aman tutsa ne yapayim parayi
AYNEN CANIM BEND E TEK BAŞIMA GİDİYORUUM.. her işimi tek başıma hallettim buna da tek başıma uğraşıyorum ama eşimi devreye sokma zamanı geldi artııkk..
ezgiimm geçmiş olsun canım benim..inşALALHH DÖLLENİR YARIN URAYA GÜZEL HABERLER YAZARSIIINN..dualarımız seninleeee.....
kuzuum benimm başka doktora da görün lütfeenn ..ALALH ım yardımcımız olsuunn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?