fsh yüksek olanlar

Şu mesajını kaydedeyim de ikizin olduğunda sana okutur ben gülerim sonra Ezgi :) Moralini yüksek tutma zamanı canım,yumoşunu küstürme

Emos sana tup olmayacak sebep goremiorum ben baska dr a gitme sansin yok demi canim

Şu mesajını kaydedeyim de ikizin olduğunda sana okutur ben gülerim sonra Ezgi :) Moralini yüksek tutma zamanı canım,yumoşunu küstürme
😊😊😊
Kuzum benim ikiz nerde olsun hepi topu 1 yumurta var.bu arada kuzusunun bagirsak problemi mi var cok gecmis olsun ya

Emos sana tup olmayacak sebep goremiorum ben baska dr a gitme sansin yok demi canim

Ezgi amh 0.1 den küçük çıktığı için Şansın çok düşük dedi. ..gelecek ay kendin adet olacakmisin bakalım dedi..ama gene soyluyorum tup bebek olamayabilir dedi.kromozom tahlili istedi bide. ..
paran olacak en güzel yere gidecen maalesef oda yok.

Canim rapor cikarip ozele gidemiyor musun peki..

Elannnn psikolojik destek mi alsam diyorum ya..çok duygusalim ben herseye ağlıyorum ya...
incir kürümü yapsam biraz kendimi toparlayayim da....ALLAHIM NEYI HAYIRLI GORUYOR SA ONU VERSIN INŞALLAH. .AMIN..
YAVRUNA ÇOK GECMIS OLSUN CANIM BEN IM. ..GOBEGINDEN OPER EMEL TEYZE SI. ..

😊😊😊
Kuzum benim ikiz nerde olsun hepi topu 1 yumurta var.bu arada kuzusunun bagirsak problemi mi var cok gecmis olsun ya

Allah'ın işine ne karışıyorsun tek yumurtaya iki canı da koyar isterse :) Sağ ol canım. Yok çok şükür.Üşütmeye bağlı sancı çekti bütün gece. 15-20 dk da bir uyanıp sancıyla ağladı kuzum. Havlu ısıtıp koydum ayağına karnına (afedersin )pırtladıkca rahatladı uyudu sonra sil baştan. İnşallah bu gece öyle olmaz Havluları ısıtıp ısıtıp koydum,sıkı sıkı da giydirdim. Koca kış hasta olmadı şimdi olacağı tuttu.Gerçi Erzurum da kış biter mi poff

Ezgi onu bende merak ediyorum. .öyle bişey olsa keşke çok güzel olur. ..

Canim oluyo sgk ile anlasmalari oluyor diye biliyorum 3 yilin doldu ise yuksek kisirlik icin rapor veriyolar ozelde yaptiriyosun sanirim.devlette adam akilli ugrasmazlar.konsey toplanip ne yapacakmis kardesim sen bizde 1 yumos da bulsan denemelisin .samki 40 yumurta var da biz vermiyoruz.ne tip dr lar var ya.benim cok yumosum olsa tup de ne isim var

Dogru kiz tek yumos ikizleri oluyo demi😊unutmusum
Hayirlisi canim ikizden gectim su tek yumosum dollenir insallh.ah ah zormus bu isler.bu arada ben de erzurum da okudum iyi bilirim rabbim yardim etsin yaz gelmez oraya simdi bol yagmur yagiyodur biz dayanamiyoruz bizim minik nasil dayansin

Teşekkür ederim canım. Kesinlikle almalısın ,eşin belki destektir ama çok da anlayamaz.Sen uzun süredir yıpratmışsın kendini daha geç kalmadan git görüş bir şey kaybetmezsin.Rahatlarsın,kafanı temizlersin. İncir kürüne başla bence.Kistin falan varsa soğan yap önce sonra incire başlarsın.Hayırlısı canım,dualarını da eksik etme.Çok istiyorum kızlar bebeğinizin olmasını.

canim rapor cikarip ozele gidemiyor musun peki..

allah razı olsun canım çok sağol. .bır az toparlayımda kendimi bakacagız artık hayırlısı. ..allah var umut var...

DUR ben bunu bir arastirayim ezgi...araştırma hastanesi derse rapor burdan aldın burda yaptırmak zorundasın diye...inşallah olur yaaa...Rapor u alıp istediğim yerde yaptirirdim ozaman. ..dediğin gibi yumurtam olsa tüp bebek te ne işim var...hayret bişey yaaa bu drlar...

Canim onlara polikistik overli olacak hooop 30 yumurta .bizi de etsene tedavi ..biz zor hastalariz emos.farrahin gittigi dr iyi aslinda parami da buraya verdim 4.500 lira pesin aldilar hos transfer olmazsa geri veriolarmis aman tutsa ne yapayim parayi

Canim bugun ben acibadem yani gittigim yerin katalogunu okudum burda veriyolarmis rapor mesela

AYNEN CANIM BEND E TEK BAŞIMA GİDİYORUUM.. her işimi tek başıma hallettim buna da tek başıma uğraşıyorum ama eşimi devreye sokma zamanı geldi artııkk..

Selam kizlar opudan cikali 1 saat oldu.yumoslarin biri bos biri dolu cikmis.dolu cikanin dollenmesine bakacaklar yarin haber vereceklermis.dualariniz icin Allah razi olsun.tek yumosa umut bagladik bakalim

ezgiimm geçmiş olsun canım benim..inşALALHH DÖLLENİR YARIN URAYA GÜZEL HABERLER YAZARSIIINN..dualarımız seninleeee.....

kuzuum benimm başka doktora da görün lütfeenn ..ALALH ım yardımcımız olsuunn ..

Kizlar ben yatamam uyuyamam siknti basti ya dollencekmi boluncek mi tutacak mi psikolojim giitti

Kizlar ben yatamam uyuyamam siknti basti ya dollencekmi boluncek mi tutacak mi psikolojim giitti

Canım benim dua ediyoruz inşallahhh döllenecek inşallahh yoksa da hayırsızmış dicez artık ama moralini yüksek tut ki her şey güzel olsun ben bugün bitiğim bari sizler iyi olun can dostlarım bu arada dedğin ilacı alfım dhea bakalım kullanmaya başladım

Bişey soracam klomenle büyüdü yumurta ların neden okadar çok aldılar ki...ilaçlar 2000 falan değilmi gobekten yapılan. .düşmüyor lar mi acaba...ben sandım 3000 den fazla tutmaz seninki...
Oncelikle tabi tutsunda para önemli değil. ..

Yildim yoruldum gücüm tükendi ama toparlanacagim inşallah ama bugün değil. ..kafamı toplayimda bakacam çaresine...amin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…