10.30 a dogru opu oldum canim
canımcığım hiç kimse hata kocanda olsa senin anne olma hakını elinden alamaz...sen istedikten sonra neden kabul etmesin eşin..bak ben hikayemi anlatayım sana benim birinci evliliğim eşimin ikinci evliliği ve bır kızı var eşimin birinci evliliğinden..ona ramen benden daha çok uraşıyor bebeğimiz olsun diye ve eşim asgari ücretli çalışıyor..tedavi masraflarımı bazen annem bazen kayınvalidem karşıladı..yardımcı olucak ailen yokmu canım..
Kendim memurum borcumuz çok esım kredimiz var bidaha kredi olmaz bebek için kredi yanlış günah diyor...Bu kadar borcun içinde 6 milyar tutmazsa o burcu nasıl ödeyeceğiz diyor..
babamlar kredi cekelim kaynanam kredi Çekeyim diyor esım kabul etmiyor...
Araştırma Hastanesi raporlu olursa indirimli olacak diye tamam dedi zaten kaynanam babamlar para biriktiriyorlar Ananem verecek...Offff biz asl
Kendim memurum borcumuz çok esım kredimiz var bidaha kredi olmaz bebek için kredi yanlış günah diyor...Bu kadar borcun içinde 6 milyar tutmazsa o burcu nasıl ödeyeceğiz diyor..
babamlar kredi cekelim kaynanam kredi Çekeyim diyor esım kabul etmiyor...
Araştırma Hastanesi raporlu olursa indirimli olacak diye tamam dedi zaten kaynanam babamlar para biriktiriyorlar Ananem verecek...Offff biz aslında çok parayi harcanan bir cifttiz ama esim tüp bebek deyince yok diyor...
Kac hucreli olmasi lazim ki bi de o var demi rabbim ne zormus fakat rabbime zor yok
Cnm ne duruyosun yarin hemen kan tahlili ver tamam umutlanma ama soru isaretlerni giderir rahatlarsn.tabi ki temennim pozitf olmasi inşallah öyle olur...
Canimmmm hemen kan ver idrarda negatif çıkabilir. ..kanda kesin çıkar hadi merakta koyma bizide kendını de. ..inşallah pozitif çıkar. ..bari bırımız mutlu olsun artık. ..
Evettt test yaptım kazanamadımİdrar testinde çıkmadı Emel.Sabah yaptım negatif çıktı. Senin hamilelerde öyle mi oluyor canım. İlk hamileliğimde idrarda çıkmıştı silik de olsa. Kan tahlili için hiç vaktim yok bugün Kızım hasta, hava yağmurlu. Eşime söyledim müfettişleri varmış o da gelemez. Pazartesiye kaldı.Adet olmazsam pazartesi yaptırırım artık. Ama nedense bu sefer bir hüzün çökmedi içime.Bundan önceki testler negatif çıkınca çok üzülüyordum.Allah'tan hayırlısı bakalım.Cümlemiz için.
canım dölenme olduktan sonra emriyo hücrelere bölünmeye başlıyor..dölendikten sonraki gün 2 yada 4 hücreli olması gerek sonraki günler 8 hücre 16 hücre diye bölünmeye devam ediyor en son beşinci gün blastostit oluyor bölünmenin son evresi yani..çok emriyosu olanların 5 güne gelebiliyor emriyolar ama bizim gibi tek emriyolrı fazla bekletmiyolar yarın yada 3 günü transfer olursun büyük bir ihitimale..benim ilk tedavim emriyom 2 günü güzel bölünmüştü 4 hücreliydi 3 gün 5 hücerlide kalmıştı ona ramen transferimi olmuştum canım orta kaliteydi..ikinci tedavimde 2 hücreli 2 gün emriyosu transfer olmuştum oda orta kaliteydi..3 tedavimde yine tek emriyo ve 2 hücreliydi orta kaliteydi.kısmet değilmiş hiçbiri tutmadı canım..canım transfer oluyosun tutmuyo çook üzülüyosun ama üzülsekte her şey olucağına varıyor..hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..sana tavssiyem hep hayırlsıını iste rabimden canım..hakımzda hayırlısı en iyi bilen odur..Allahım kabul etmiyceği duayı etirmezmiz kuluna..ben inananıyorum mücadeleye devam edersek bütün olumsuluklara ramen zamanı gelince meleğimiz gelicek..3 tüp bebek negatiften sonra ara ara umutsuzluğa kapıldıım ama hiç mücadeleyi bırakmadım Allahın izniylede rabim güç verdiği sürecede mücdeleye devam..
Offf aramadilar ne zaman ariyor bunlar ya dollenmedi mi acaba gece hic uyumadim nasil gececek bugun bilmem
Canim peki bu transfr yumurtalarini klomenle mi gelistirdiler yoksa femera filan mi kullandin.dr lar aciklama yapmoyor mu 3 kere neden basarisiz oldugunu
Bir diyorum olsa çıkardı bir de diyorum ya var da çıkmıyorsa :) İlk hamilelğimde haftasında yapmıştım hem de adet olmadan çıkmıştı biraz silik de olsa. Ona dayanarak umutlanmayayım diyorum ama bir tarafımda neden olmasın umudunu taşıyor :) Ezgi hayırlısı canım ,ortak hüzünde buluştuk.Rabbim ortak sevinçte de buluştursun inşallah.Canim idrarda cikmaz 10 gun filan gecmesi lazim
Bir diyorum olsa çıkardı bir de diyorum ya var da çıkmıyorsa :) İlk hamilelğimde haftasında yapmıştım hem de adet olmadan çıkmıştı biraz silik de olsa. Ona dayanarak umutlanmayayım diyorum ama bir tarafımda neden olmasın umudunu taşıyor :) Ezgi hayırlısı canım ,ortak hüzünde buluştuk.Rabbim ortak sevinçte de buluştursun inşallah.
canım 11 buçuğa kadar aramazlarsa sen ara bence..
Evet canım bir kızım var 3.5 yaşında. İkinci için yola çıktık FSH ile tanıştık. Herhangi bir tedavi uygulamıyorum.Sadece incir kürü yapıyorum. İlk defa adetim gecikti bir de geçen ayki adetim çok az oldu.İncir kürüne bağladım.Bunu da ona bağlıyorum :) Benim ilk hamilelğimde geç döllenmeydi canım, belki bu da öyledir. Züğürt tesellisi gibi oldu birazcıkcanım şimdiye kadar yaptığım idrar testinde hiç yanılmadım..negatifse negatif çıkkıyor bence..ama geç dölenme olur yada test bozuktur çıkmaz..hakında hayırlsıı neyse o olsun canım..senin bir evladın var galiba..
Haberler kotu sanirim ondan aramiyorlar
Haberler kotu sanirim ondan aramiyorlar
Evet canım bir kızım var 3.5 yaşında. İkinci için yola çıktık FSH ile tanıştık. Herhangi bir tedavi uygulamıyorum.Sadece incir kürü yapıyorum. İlk defa adetim gecikti bir de geçen ayki adetim çok az oldu.İncir kürüne bağladım.Bunu da ona bağlıyorum :) Benim ilk hamilelğimde geç döllenmeydi canım, belki bu da öyledir. Züğürt tesellisi gibi oldu birazcık
bence haberler iyi cuma saati hürmetine inş güzel haber alıcaksın..sen ara canım..
Heyecanını yürekten paylaşıyorum canımcım.Seni çok iyi anlıyorum,kötü düşünme canım,mübarek günün hürmetine dua et Ezgi'cim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?